Taimen keittoa keittelin aluksi. Kuten yleensäkin, niin kotona kun kokkailen, niin aina tekee mieli tehdä lisää sapuskaa. Kaapin perukoilta löytyi kiinakaupasta ostettu tempura jauhopussukka. Friteerasin erinäisiä kasviksia ja possua vielä lisäksi.
Tein chirizopastaa...
Chorizoa, herkkusieniä, savupaprikajauhetta, pippurikermaa ja suolaa tuli kastikkeeseen. Kastike tarjoiltiin fusillipastaan sekoitettuna ja lisäkkeenä oli vielä vihreäsalaatti (jääsalaatti, tomaatti, kurkku, viinirypäle) ja salaattijuusto. Ihan hyvää oli ja täyttävää.
Tein chirizopastaa...
Chorizoa, herkkusieniä, savupaprikajauhetta, pippurikermaa ja suolaa tuli kastikkeeseen. Kastike tarjoiltiin fusillipastaan sekoitettuna ja lisäkkeenä oli vielä vihreäsalaatti (jääsalaatti, tomaatti, kurkku, viinirypäle) ja salaattijuusto. Ihan hyvää oli ja täyttävää.
Minulla on marinoitumassa kanan rintafileitä. Marinadissa on soijakastiketta, limemehua, öljyä, juoksevaa hunajaa ja rosmariinia. Jos vaikka niitä pannulla paistelisi ja vähän kookomaidossa hauduttelisi (ja tekaisisi siitä kastikkeen). Kanat voisi tarjota riisin ja keitettyjen vihannesten (porkkana&kukkakaali) kanssa.
Merenelävä paellaa. Muistan kun ensimmäistä kertaa olin lasteni ja äitini kanssa Espanjassa 2016 ja äitini tilasi moisen ravintolassa niin nuorempi tyttäreni meinasi oksentaa hajun takia.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt!Kirjaudu / Rekisteröidy