Mitä Porin Ässät sinulle merkitsee?

  • 2 083
  • 12

Kepponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Satakunnan divariseurat
En heti just nyt tällästä ketjua löytänyt täältä Ässien keskustelualueelta, ni laitetaanpa pystyyn.
Mitä Porin Ässät sinulle merkitsee?

Itselle se merkitsee kylmiä väreitä, iloa, kyyneliä ja ikuista vitutusta. Yleisin näistä on, ikävä kyllä, vitutus.
Ässät on ainutlaatuinen seura enkä vaihtais mihinkään!
Mites te muut?
 

Kylnäio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät on iso osa elämääni mitä en vaihtaisi mihinkään asiaan, en osaisi kuvitella hetkeä kun Ässiä ei enää olisi, niin nuorena se fanitus alkoi ja se vieläkin jatkuu, nuorempana häviöt vitutti enemmän kuin nykyään mutta kyllähän ne vieläkin päähän ottaa mutta ei ehkä niin rajusti, toki riippuu millainen ottelu oli ja ketä vastaan pelattiin :D. Hallille pääsee myös huutamaan ja purkamaan omat tunteet samalla pois, itse olen ainakin huomannut että stressiä se vähentää jos keskiviikko iltana pääsee hallille peliä katsomaan, ihmeellinen juttu mutta vuosien rämpimistenkin jälkeen Ässät on vieläkin ehdoton ykkönen.

PS. Hyvän ketjun avasit!
 

Kärmes1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Porin Ässät merkitsee minulle todella paljon. Pienestä pojasta asti olen fanittanut, vaikka ulkomailla asumisen vuoksi on aina välillä joutunut pitämään taukoa aktiivisemmasta seuraamisesta kun se ei siihen maailman aikaan ole ollut käsillä yhtä helposti kuin nykyään. Koko kauden ajan viikon kohokohdat ovat pelipäivät, eikä yhtään peliä jää näkemättä. Jos en näe otteluita livenä niin katson aina tallenteen, koska pelkkä tulos ei merkitse minulle paljoa mitään. Paljon enemmän merkitsee se, miltä meno kaukalossa näyttää ja miten peli kehittyy kauden aikana. Välipäivinä tulee notkuttua täällä joka välissä kun aikaa liikenee sekä kytättyä mediaa mielenkiintoisten haastattelujen ja podcastien toivossa. Offseasonilla suorastaan janoan pelaajauutisia sekä vähän realistisempia huhuja ja odotan kiihkeästi erityisesti Pitsiturnausta, joka on ehdoton kesän kohokohta.
 

leeves126

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Bayern. Sympatiat Helsinkiin ja Turkuun.
Minulle se merkitsee vähän katoamassa olevaa Porilaisuutta. Olen pienenä poikana Porista pk-seudulle muuttanut ja Ässiä aina seurannut ja kannattanut. Se tuo esille niitä juuria, ja onkin suuri osa henkilökohtaista identiteettiä. Eihän tässä voi mahdottomasta menestyksen tavoittelusta puhua, mutta identiteetin lisäksi tuo myös niitä ilon ja pettymyksen hetkiä, joista ne ilot muistetaan aina pidempään.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Onhan tuo seisomakatsomo paikka olla. Hienoin paikka Suomessa kun kulkee ja/tai tunnetasot pelissä nousee.

Ihan nappulana isän vieressä, kaljakorin päällä seisten. Ysärillä hienoja hetkiä. 2006 sitten lataukseltaan, runkosarjan tapahtumiltaan, korpivaelluksesta noustiin jotain maagista.

Päättyneellä kaudella paluu paikalle ja taas muisti miksi lätkä on parasta paikan päällä, hyvässä seurassa. Uudet sukupolvetkin ottanut homman sydämiinsä.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Seisoin Isomäessä isäni vieressä jo silloin, kun jäädytys tapahtui vielä letkuilla ja taivas oli kattona.

Muistan hallin rakentamisen, ekat treenit sisällä, omat junnupelit, kaverit ja valmentajat. Ja Sunnuntai-illan ottelut, höyrymakkaran tuoksun sekä sen haalean tetra kaakaon.

Ei Ässät läheskään kaikkea elämässä ole milloinkaan merkinnyt, mutta siinä on silti jotain mitä ei missään muualla Suomessa ole. Jos tähän yhteisöön on kiinni kasvanut, niin siihen kuuluu koko ikänsä.
 

Bata7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät on kyllä todella suuri osa omaa elämää, pikkupojasta asti fanittanu suurel sydämellä ja kauden jälkeen mielen valtaa tyhjyys ja uuden kauden odottaminen alkaa välittömästi. Jokainen kotipeli hallilla, vieraspelit telkusta. Ja kyllä se niin menee että pelipäivä on juhlapäivä
Kesän pitäis olla parasta aikaa mut ite odottaa vaan et ois elokuu ja pitsi. Iso aika tulee täällä vietettyy aikaa ja lueskeltua keskusteluja.
 

Kepponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Satakunnan divariseurat
Oon itekkin pikkupojasta (jollainen saatan monen silmissä vielä olla :D) asti seurannut ja fanittanut Ässiä. Löysin kuvan jossa olen n. 1-vuotiaana Ässien T-paita päällä. Viimekaudella missasin vain yhden kotipelin ja senkin korvasin reissulla Raumalle. Kausikortti on jo muuten tilattu esnikaudelle.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vuodesta1983 alkaen hallilla aktiivisesti ja kaikkea on sinä aikana koettu. Elämäntapa, tärkeä asia, joka pysynyt pitkään elämässä. Pitkäaikainen seisomakausikorttilainen ja omat lapsetkin tulleet mukaan näihin kuvioihin, sekin on hieno asia. Tappio tai voitto, aina mukana ja tukena sekä joka peli alusta loppuun asti paikalla, ikinä en ole lähtenyt kesken pelin pois enkä aio jatkossakaan toimia toisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös