Mitä NHL-joukkuetta kannustat?

 • 3 879
 • 36

Mitä kannustat?

 • Anaheim Ducks

  Ääniä: 6 3,5%
 • Arizona Coyotes

  Ääniä: 4 2,3%
 • Boston Bruins

  Ääniä: 6 3,5%
 • Buffalo Sabres

  Ääniä: 5 2,9%
 • Carolina Hurricanes

  Ääniä: 7 4,0%
 • Calgary Flames

  Ääniä: 5 2,9%
 • Detroit Red Wings

  Ääniä: 18 10,4%
 • Florida Panthers

  Ääniä: 10 5,8%
 • Edmonton Oilers

  Ääniä: 5 2,9%
 • Dallas Stars

  Ääniä: 7 4,0%
 • Nashville Predators

  Ääniä: 1 0,6%
 • Pittsburgh Penguins

  Ääniä: 18 10,4%
 • New York Rangers

  Ääniä: 6 3,5%
 • New York Islanders

  Ääniä: 3 1,7%
 • New Jersey Devils

  Ääniä: 8 4,6%
 • Minnesota Wild

  Ääniä: 4 2,3%
 • Columbus Blue Jackets

  Ääniä: 7 4,0%
 • St. Louis Blues

  Ääniä: 3 1,7%
 • Chicago Blackhawks

  Ääniä: 6 3,5%
 • Joku muu. Mikä?

  Ääniä: 44 25,4%

 • Äänestäjiä
  173
Suosikkijoukkue
Los Wengeles - Newcastle United - Ukraina
En ole minkään NHL joukkueen fani.
 

Hockey Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Kimi Räikkönen
Red Wings 2008 alkaen, tiiviimpi seuranta -12 playoffeista lähtien.

Mutta hauskin joukkue liigassa on Flyers. Ainoa jengi, joka ottaa joka kausi sekä 10 ottelun voittoputken että 10 ottelun tappioputken :D Aina tulee hyvä fiilis, kun Phillyssä täysi ruletti päällä :)

Enkä siis vihaa Flyersia, ne vaan esittää hyviä sirkushuveja kansalle tasaisen varmasti.
 

Parson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
En kannata mitään, mutta seuraan joukkueita, joissa on suomalaisia. Ja aina keväällä toivon seuraavani pelejä mahdollisimman pitkään.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Buffaloa tulee seurattua. Nyt täytyy vissiin kaapata Red Wings myös seurantaan kun rellesti sen verran siirtorajalla.
 

Rene Saari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hamilton Mustangs
-80 luvun lopulta ekat muistot, inhosin Edmonton Oilersia
-92 en muista kannattaneeni mitään NHLssä, Penssin kannut meni jotenkin ohi.
-93 symppasin LA Kingsiä, kun oli Gretzky ja Kurri siellä. Patrick Roy vitutti.
-94 olin täysin NY Rangers -fani, niiden finaalien ajan. Vancouver ei maistunut.
-95 aloin kannattaa Red Wingsiä. Ekan EA Sportsin saatuani se oli aina Detroit eikä juuri muilla menty.
-96 Patrick Roy vitutti jälleen ja siitä eteenpäin.

Sittemmin ei ole mikään muuttunut. Sympattu/vihattu jotain muita aina vuorollaan.
Itellä Oilers 80-luvulla ainut jengi minkä tiesin. Jotenkin myös Ron Hextall ja Philadelphia oli ”kova sana”.

Quebecin paidoista diggasin, mutta muuton jälkeen (+Lemieux ja rivalryt) sai inhoamaan Coloradoa, oikeastaan Rantasen varaukseen saakka.

Devils vitutti rankasti 1995 keväästä alkaen (helpotti vähän 97/98 jälkeen).

Muuten -93 jotenkin Montreal sytytti enemmän kuin Kings, ja -94 taas Bure +muut heittämällä enemmän kuin Rangers.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Vancouver Canucks. Ehkä yksi vähiten suosituimmista joukkueista suomalaisten kiekkoihmisten keskuudessa. Kannatus lähti joskus pikkupoikana siitä, kun joukkueen logo ja pelipaidat tekivät vaikutuksen. Sen jälkeen on tullut seurailtua.
 

kyyninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, MCFC, NATO
Blue Jackets. Sukulaisia asuu tuolla, niin luonnollisesti tulee kannatettua. Ja välillä tulee CBJ- rihkamaakin tännepäin. Ei omien havaintojeni mukaan kovin yleisesti kannatettu joukkue Suomessa.
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Blue Jackets. Sukulaisia asuu tuolla, niin luonnollisesti tulee kannatettua. Ja välillä tulee CBJ- rihkamaakin tännepäin. Ei omien havaintojeni mukaan kovin yleisesti kannatettu joukkue Suomessa.
Itselle alkaa myös Blue Jackets olemaan se The Seura änäristä, mitä on monta vuotta etsitty. Monesti on lopahtanut kiinnostus monen seuraan, vaikka on jo luullut että nyt tässä on se jengi. Toivottavasti se ei käy myös CBJ:n kanssa.

Syitä on todella monia, miksi Columbus on alkanut kiinnostamaan. Kiinnostavia pelaajia, etunenässä Elvis, Gaudreau, Pate ja lukuisat prospect poolin pelaajat, kuten KJ, Sillinger ja Blankenburg, fiksun oloisia miehen alkuja kaikki.

Erikseen pitää kuitenkin nostaa esiin herra Merzlikins. Siinä on todella todella hieno mies, joka on motivoinut myös itseänikin kaikkina vaikeina aikoina. Sympatiat häntä kohtaan nousi viime kesänä Kivlenieksin pois menon myötä, joka kolahti itsellenikin todella pahasti, vaikka en kaverin urasta ollut edes kovin tietoinen. Mutta kun kuunteli haastatteluja, joissa Merzly puhui erittäin kauniisti ystävästään ja elämästä yleisestikin, tuli itselläkin pieni roska silmään ja alkoi miettiä elämää ihan eri näkökulmasta.

Elvistä on todella mielenkiintoista seurata myös somessa ja jos joku osaa nauttia elämästään niin hän. Huikea jätkä, onneksi pysyy kaupungissa vielä pitkään. Aina ollut maalivahdit muutenkin mielenkiintoista seurattavaa.

Toinen asia mikä herättää itselläni tunteita on tuon jengin ryhmähenki. Katselin tässä muutamaan päivään kaikki viime kauden Behind the Battle- jaksot ja pakko myöntää, että niihin oli todella helppo eläytyä mukaan ja niistä välittyi aidosti, kuinka hieno Yhteisö he ovat.

Columbus ei ole ehkä se menestynein, suosituin, tai nimekkäin joukkue, mutta ehkä juuri tämän takia olen niin syvästi tällä hetkellä Blue Jacketsin kelkassa, että paluuta ei ehkä ole. Kaikki ei ole aina jääkiekkoa, vaan on hyvä muistaa muu elämäkin. Ehkä on pakko tilata jokin fanituote syventämään vielä fanitusta pidemmälle. En ole koskaan ollut näin haipeissa yhden NHL-joukkueen takia kuin nyt. Alkaispa kausi jo.
 
Suosikkijoukkue
Änärin suomalaiset
Aikoinaan Selänteen kovana fanipoikana siirryin Ducks-leiriin. Sitten seurasin Teemun perässä Avalanchen ja Sharksin leireihin ja lopulta takaisin Ankkoihin. Suosikkijoukkuetta ei ollut sen jälkeen kun Salami ja Anaheim voittivat sen NHL:n himotuimman palkinnon, joten jätin Maitotaksin ja siirryin seuraamaan suomalaisten edesottamuksia laajemmalla rintamalla. Bruins (Rask), Flames (Kiprusoff) ja Predators (Rinne) olivat lähinnä ne seurat joiden otteita seurasin mieluiten, sillä kovien suomalaisten maalipyssyjen lisäksi sydäntä lähellä ovat myös suomalaisten maalivahtien edesottamukset. Harmittaa vieläkin että kaikki kolme kävivät aikoinaan häviämässä ne finaalit, jos olisi käynyt toisin niin Suomesta löytyisi kolme Conn Smythe Trophy -voittajaa...

Teukan jälkeen on sitten tottakai Laine, josta tuli hyvin nopeasti uusi suosikki. Mielenkiintoinen persoona ja kova maalitykki. Paten vuoksi suosikkijoukkue oli Winnipeg Jets aina siihen treidiin asti. Nyt seuraan eniten Columbuksen otteita ja toivon että voittavat sen Stanley Cupin. Olisi herkullista saada se mestaruus joukkueelle jolta se vielä puuttuu, aivan kuin Selänteen ja Ducksin tapauksessa. Toivottavasti Laine jatkaa nyt siellä vielä nykyisen sopimuksen jälkeen niin ei tarvi uutta joukkuetta alkaa kannattamaan.

En varsinaisesti siis kannata mitään NHL-joukkuetta vakituisesti vaan seuraan enemmänkin suomalaisia yksilöitä, joiden kautta toivon heidän edustamilleen seuroille menestystä. Sitten jos tykkäämäni suomalainen saavuttaa Stanley Cupin, saatankin siirtyä uuden joukkueen ääreen. En oikein voisi kuvitella pysyväni ikuisesti uskollisena tietylle seuralle.

Edit: Alun perin tarkoituksenani oli ryhtyä kannattamaan Seattlea, minkä johdosta valitsin tänne Jatkoaikakan nimimerkiksi grunge-kaupunkiin yhdistettävän Alice In Chainsin biisin. Tuli mieleen että josko soittaisivat sitä aina kotiotteluissa kun pelaaja joutuu jäähylle. Syystä tai toisesta joukkue ei kuitenkaan sytyttänyt. Sama homma oli Vegasin kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Larionov #8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Florida Panthers

Symppasin finaalien häviäjää jo 1996.
Todellinen henkilökohtainen jättipotti ja naula arkkuun tuli 17 vuotta myöhemmin Barkovin varauksen myötä.
Pyrin katsomaan kaikki pelit herättyäni. Tai jos on oikein kiire, niin ainakin Barkovin vaihdot.
 

Big But

Jäsen
Suosikkijoukkue
nhl
Yzermanin takia aikoinaan Red Wings oli kova, mutta jostain syystä ei oikein enää nappaa. Enemmän ehkä suomalaisten edesottamuksia seuraan. Pelityyliltään kovaa pelaavat joukkueet sytyttäneet myös, Flyers ja Bruins etunenässä. Helpompi on mainita mistä ei tykkää ja Leafsit ovat listan kärjessä ja heti perässä Penguins. Jos ase ohimolla pakko joku valita, niin Bruins laitetaan suosikiksi
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Pumppausliike alhaalta ylös
Lecavalier - St. Louis - Stamkos kolmikosta se mielenkiinto alkoi, oon miettinyt pitäiskö sittenki vaihtaa jo Montreal Canadiensiin kun niillä on jo 2/3. No ei vaan kyllä se Tamba Pay on.

Monia jengejä on tullut sympattua, mm. Bruins, Hurricanes, Ducks ja Yotes.

Lecavalier oli myös täällä lapsuuden suosikki tuolta 2000-luvun alusta ja oikeastaan Stamkosin draftaamisesta lähti sitten fanitus täällä vuonna 2008. Bergenheimin tykkikevät 2011 oli hienoa seurattavaa. Tietysti myös #26 oli aivan huikea kiekkoilija ja johtaja, loistava esimerkki siitä kuinka pelkästään asenne ja taidot ratkaisee. Muita suosikkipelaajia vuosien varrelta sitten mm. Steve Downie, Eric Brewer, Nate Thompson ja Tyler Johnson.

Hieno jengi kaiken kaikkiaan ja niin paljon on jo yhteistä matkaa takana että Tampa tulee olemaan itselle hautaan asti se ykkösjoukkue NHL:ssä. Saas nähdä tulisiko Nashvillestä kakkosjengi jos/kun tuo oman kylän poika sinne pääsee pelaamaan :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös