Mitä NHL-fanituotteita omistat?

  • 38 934
  • 142

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Tuli tässä mieleen kun kävin ikkunashoppaileen netin syövereissä, että millaisia NHL fanituotteita teiltä löytyy? Itselläni on joskus 10v sitten ostettu punainen Detroitin Yzerman paita, johon HIFKin fanishopin kautta teetätin brodeerauksen tuohon nimeen ja numeroon, sekä C-kirjaimeen. Kahvikuppia olen myös metsästänyt, mutta en ole löytänyt mieleistä, tai sitten on niin sikahintainen kaikkine kuluineen. Pitäis varmaan käydä teettään jossain liikkeessä mieluinen.. Ebaystä tuli tilattua myös hiirimatto, joka on myös Detroit hengessä.

Muita vähän huonompi laatuisia paitoja löytyy Dallas Starsin #10 Harvey, Pittsburghin #66 Lemieux. Mitä te olette itsellenne ostaneet?
 

King Deke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Pelicans
Itseltä löytyy Lidaksen pelipaita, sekä wings lippis ja banneri, jossa on kaikki mestaruudet laitettu. Mulla on myös tuo kahvikuppi. Tilasin sen sellasesta paikasta kun footballfanatics, samalla kun noi muutkin kamat ja postituskulut kaikesta oli jotain parinkympin luokkaa. Tarkotuksena olis metsästää virallista pelikiekkoa ja nyt ku syksyllä tonne meen, nii toivotaan jos sattuis tärppään.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Tarkotuksena olis metsästää virallista pelikiekkoa ja nyt ku syksyllä tonne meen, nii toivotaan jos sattuis tärppään.
Jenkkilän ebayn kautta löytyi noita kiekkoja, jossa oli nimmareita. Osassa ainakin oli aitoustodistus mukana. Tosin noilla tuskin on mitään lätkää pelattu.. :) Kiitti muuten tuosta footballfanatics infosta, tuollahan on ihan hyvin tavaraa! Pitääkin tutustua tarkemmin..
 

Eskelarit

Jäsen
Kotoa löytyy kolme Pittsburghin lippistä, yks on jo muutaman vuoden vanha ja on urheilukäytössä, yks on muutaman kerran ollut urheillessa päässä ja yks on muuten vaan päässä kun jossain tulee oltua.

Myös löytyy t-paitoina tavallinen musta Pittsburghin, sekä musta Pittsburghin paita missä on edessä komea Pittsburghin logo, takana nimenä Stanley Cup ja numerona 09.

Kaikki muut paitsi toi haalistunut lippis on omalta Kanadan reissulta 26.12.09-4.1.10, mutta se onkin jo ihan jonkun muun ketjun tarinoita :)
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Mitä te olette itsellenne ostaneet?

Pelipaitoina löytyy Konstantinovin paita, tämän ohella löytyy Devilsien fanipaita ilman numeroa ja nimeä. Lisäksi löytyy CCCP-paita 80-luvun lopulta, ilman nimeä ja numeroa sekin.

T-paitoina löytyy kaksi erilaista Red Wings paitaa, toisessa Red Wings -logo ommeltuna tjsp rinnassa.

Sitten löytyy Red Wings -kiekko, sekä Believe -rintanappi tjsp, jokainen Wings-fani tietänee mitä tämä Believe tarkoittaa. Lisäksi löytyy Red Wings -viiri sekä Devils -viiri. Koiralle on ostettu Red Wings -aiheinen hihna. HHOF -rintanappi löytyy myös etc. rompetta.

Valokuvia on tullut hankittua nimikirjoituksin useampikin kappale - tiedä sitten lasketaanko näitä fanikrääsäksi.

Enkä tiedä kuuluvatko kirjat fanituotteisiin, eivät minusta mutta niitäkin löytyy niin suomennettuina (Larionovin Ykkösketju kapinoi sekä Tihonovin kiekkokirja) ja englanniksi esim. Rinkside - A Family's story of Courage & Inspiration - Craig McCarty (Darrenin isä siis).

Ja tietenkin on tullut haalittua lukematon joukko videotallenteita vuosien varrella - Don Cherryn alkuaikojen VHS:t löytyy mutta sitten 90-luvun lopun innostus niiden ostamiseen hiipui. Ilmestyykö niitä enää?

vlad.

edit: Pelipaita on valkoinen. Lisäksi löytyy kolme lippistä. Kaksi Red Wings lippistä, joista toinen musta ja toinen valkoinen, kolmas on sitten musta Devils lippis.
 
Viimeksi muokattu:

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Pelipaitoja löytyy valkoinen #66 90-luvun puolestavälistä, musta #87 kaudelta 07-08 ja valkoinen #25 kaudelta 09-10. (Myös 25-vuotissynttärilahjaksi 90-luvun puolessavälissä saatu valkoinen #68 löytyy, mutta mainitaan se nyt tosi hiljaisella äänellä.)

Top 10 Penguins Games -DVD-kokoelma löytyy ja samaten kirjapuolelta Lemieuxia koskevat "The Final Period" sekä "The Best There Ever Was". Penguins-kahvimukeja on pari erilaista ja urheilukäyttöön on valjastettu vuonna 2008 tuliaisiksi saatu Penguins-lippis.

Noin NHL:n puolelta yleisesti löytyy vielä "Then Wayne Said to Mario..."-kirja, jossa on Stanley Cup -tarinoita vuosien varrelta. Pari San Josen harjoituspaitaa on jostakin työreissusta 2000-luvun alkupuolelta jäänyt matkaan niin ikään. (Kyselyt yksärillä jos nää San Jose -rääsyt jostakin syystä jotakuta kiinnostavat.)
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Sitten löytyy Red Wings -kiekko, sekä Believe -rintanappi tjsp, jokainen Wings-fani tietänee mitä tämä Believe tarkoittaa.

Valokuvia on tullut hankittua nimikirjoituksin useampikin kappale - tiedä sitten lasketaanko näitä fanikrääsäksi.

vlad.

Toivottavasti kaikki Wings fanit tämän tarinan tuntee, olihan se niin sykähdyttävä tapaus! Jos joku ei vielä tunne, niin ilman muuta ottamaan asiasta selvää! Osana Red Wings historiaa..

Minun mielestä valokuvat ja kirjat voi olla fanikrääsää siinä missä muutkin! Sen takiahan noita hommataan, kun on aiheesta josta pitää.. Tonne Wings osioon jo kirjoitinkin, että itse tilasin juuri "Detroit Red Wings - A Celebration of Champions" DVD setin, joten lisätään se omaan listaan..

Olis muuten mielenkiintoista myös tietää onko noi teidän paidat koti vai vieraspaitoja.. Ne kun eroaa niin paljon toisistaan..

EDIT: tai tinkezionin tapaan värillä..
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Red Wingsien pelipaita ja pari lippistä. Ukko sitten tuonut Kanadasta jonkin pienen avaimenperä-maskin, kiekon ja kahvikupin. Muita ei nyt muistu mieleen.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Marian Gaborikin Wildin aikainen vieraspaita (kiitos AWen joka tuon vihjaisi meikäläiselle) löytyy kaapista, muuten on jäänyt NHL-rekvisiitta tässä kämpässä vähemmälle. Tilata on pitänyt jos jonkunmoista paitaa, ja kun tuo henkilökohtainen finanssikriisi tästä väistämättä taittuu alta pois niin eiköhän tuota tule paitaa jos toistakin ostettua.

Josta tulikin mieleen, mitkä sivustot mahtavat olla kätevimpiä vanhempien paitojen (Buren aikainen Vancouver, Starsin vagina-paidat) tilaamiseen? Maksutapana PayPal. Ja tiedän, näitä on kysytty ja vastattu ainakin kahdessa muussakin ketjussa, mutta tämä on nyt pinnalla niin kohdistan kysymyksenkin tänne.
 
Suosikkijoukkue
Red Wings, Nyquist, Pulkkinen, KHL-Jokerit
Red Wingsin pipo ja seinäkello löytyy. Paidan jos joskus vielä saisi hankittua, muuten en niin ole fanikamojen perään.

Vähän vanhempina tavaroina sitten Mighty Ducksin pyyhe, Avalanchen mestaruus DVD-2001 ja Canadiensin pipo lienee vielä tallessa. Sekin ostettu joskus peruskoulun aikoihin varmasti (yli 10 vuotta sitten).
 

Fat Mark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Boston Bruins, Nott'm Forest
Neelyn replika paita löytyy, mutta koska paita on meikäläiselle suurehko ja 90-luvun puolivälin mallia niin ei sitä päällä pahemmin ole tullut pidettyä.
Lisäksi löytyy Reebokilta Bruins lippis sekä Raskin t-paita, eli suhteellisen vähälle on fanikrääsän kerääminen jäänyt.
Ebayssa olisi toki kaikenlaista kivaa tarjolla, mutta postikulujen ja tullien takia tilaaminen on aina jäänyt.
 

L.Stanley

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Calgary Flames
Jotain pientä on tullut hankittua aikojen saatossa:
  • Penguins replica-paita vuodelta 1992
  • Flames t-paita "draft-pick"
  • Flames vintage t-paita "#2 Macinnis"
  • Devils t-paita "#30 Brodeur" Playoffs 2009
  • Flames Heritage-Classic pipo
  • Wayne Gretzky "Athlete of the decade"-kiekko

Lisäksi AHL:n puolelta löytyy Adirondack Red Wings:ien pelikiekko kaudelta 92-93. Kiekon katsomoon toimitti muistaakseni Kirk Tomlinson. Samalta Glens Falls:in matkalta tarttui mukaan matkalaukullinen kiekkokortteja.

Haaveena olisi hankkia Flamesin game-worn paita. Hinta tulleineen nousee vaan turhan korkeaksi.
 

FireHawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, Anaheim Ducks
Jotain meikäläisellekkin kertynyt:
- 2 pyyhettä
- 2 viiriä
- "pelipaita"
- reppu ja penaali
- juliste
- t-paita
- taulu
- seinäkalenteri
- pinssejä
- lippis
- yms. pikkutavaraa minkä olemassaoloa en enää edes muista.

Kaikki siis Mighty Ducks-tavaraa kultaisesta 90-luvun puolivälistä, jonka jälkeen innostus hiipui moneksi vuodeksi...

Ducksien fanituotteita ei ole vielä tullut hommattua, mutta kyllä kai se pelipaita pitää hommata NHL-avausta varten :)
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Mittava pelipaitakokoelmani.

Detroit Red Wings, Fedorov.
Toronto Maple Leafs, Sundin (nimmarilla). Luultavasti Sundinin omalla.
 

Ralph

Jäsen
Kaikenlaista on kertynyt:

  • Coloradon kotipelipaita, selässä 9 ja Duchene
  • NY Rangersin t-paita, selässä 10 ja Gaborik
  • Washingtonin t-paita, selässä 52 ja Green
  • Bostonin t-paita, selässä 91 ja Savard
  • Coloradon t-paita, selässä 19 ja Sakic
  • Coloradon t-paita, Playoff 2010
  • Coloradon kiekko
  • Coloradon huppari
  • Kaksi Coloradon lippalakkia
  • Coloradon collagepaita

Matt Duchenen pelipaita tietysti se hienoin.
 
No näitähän löytyy:

- 3 Blackhawksin T-paitaa, yhdessä Kanerin nimi ja numero selässä

- 2 Blackhawksin pitkähihaista, ns. treenipaitaa

- 2 Blackhawksin hupparia

- 7 Blackhawksin lippistä, joista 2 treenikäytössä sekä yksi pipo

- 3 Blackhawksin pelipaitaa, 2 blancoa ja yksi D.Keithin nimellä, numerolla ja
A:lla

Lisää tulee ostettua lähes aina kun jotain uutta vastaan ilmaantuu, nytkin
näyttäis Huuto.netissä olevan tuliterä Chris Chelioksen fanipaita...
 

Andrew

Jäsen
Itseltäni löytyy Henrik Zetterbergin pelipaita minkä tunnearvoa nostaa se, että on ostettu JoeLouis Arenalta juuri ennen pelin alkua. Olisin tosin halunnut Valtteri Filppulan paidan mutta ei ollut sopivaa kokoa.

NHL.com kautta tilaaminen on tosi kallista. Nykyään siellä mainostetaan, että saa t-paitoja mihin saa itse valita nimen taakse. Valitettavasti toistaiseksi ei saa valita joukkueen sisällä olevaa pelaajaa esim. Filppulaa tai Lidströmiä. Toivottavasti tulevaisuudessa sitten.
 

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Kyllähän noita on ajan myötä kertynyt.

-Varmaan kymmenisen Red Wings t-paitaa mm. Datsyukin, Lidströmin ja Zetterbergin nimellä, Feed the Mule t-paita jne..
Wings poolopaita ja huppari.

-Premierestä 09 muistoksi ostetut Blackhawksin ja Panthersin t-paidat (Kane&Booth)

-Kolme Red Wings lätsää ja pipo.

-Red Wings-kiekko.

-Canadiensin pikkumaila Saku Koivun nimmarilla.

-Winnipeg Jetsin viiri (Wanhan Jetsin ;)

-Pelipaitoja pro ja semi-pro
(Kaikki paidat ovat aitoja)


Wingsistä:
Yzerman punainen kapteenin C:llä,
Datsyuk Winter Classic
Franzen punainen Stanley cup 2008 patchilla.

Muut:
Hawksin punainen Kane
Coloradon 3rd Sakic w/C
Phillyn musta Forsberg
Canucksin sinipunainen Ruutu
Toronton sininen Sundin w/C (Torontosta)
Capitalsin musta Jagr
Pensin mustat Crosby ja Malkin
Anaheimin musta Selänne
Buffalon valkoinen 90's Hasek
Cheliosin Western All-Stars 97'
Rangersin sininen Lundqvist
Kingsin musta Avery

Sitten pelissäkäytetyt paidat:

Detroit Red Wings Kris Draper #33 2008-2009 white set1 with "A"
Detroit Red Wings Mikael Samuelsson #37 white 2007-2008 2nd set (SC-season)
ja Detroit Red Wings Pavel Datsyuk #13 red preseason 2007

On noita myytykin ja vieläkin pitäisi myydä.
 
Viimeksi muokattu:

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Kuuluisivatkohan tällaiset listaukset tuonne kierrätyskeskuksen puolelle?

No, joka tapauksessa, eihän tällaista krääsää voi millään kaikkea muistaa. Tärkeimpänä nyt on tuo Saku Koivun NHL.comista ostettu aito Anaheimin musta pelipaita nimineen ja numeroineen ja A-kirjaimineen. Tuossa vieressä roikkuu Anaheimin viiri Teemun kuvalla ja pöydällä seisoo jalustalla Teemu noin 10 cm korkuisena "pikkupatsaana" (en tiedä miten näitä tarkkaan kutsutaan). Sitten on noita Anaheimin kannatuspyyhkeitä joita play-offseissa pyöritellään pään yläpuolella. Ja jotain postereita on suomalaiskiekkoilijoista NHL:ssa ja sitten kaiken maailman pikkukrääsää, avaimenperiä, kiekkoja jne. Ja sitten esimerkiksi otteluohjelma vuoden 2003 NHL-finaaleista Ducks vs. Devils, kuudes ottelu. Varmaan paljon unohtui. Ai niin, Kingsin lippalakki. Joo, ja yksi Ducksien mestaruus-DVD:eistä (ei se kattavin).
 
Viimeksi muokattu:

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Kyllähän noita on ajan myötä kertynyt.

No niinpä näkyy! Siinä on aika hieno paita kokoelma! :) Aika vähän tuntuu porkalla olevan mitään ns. erikoisempaa tavaraa. Ainakin tuolla Footballfanatics sivuilla on jopa leivänpaahtimia logoilla.. :D Mutta joo, kyllähän ne pelipaidat niitä hienoimpia kuitenkin on..
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Blackhawks:

- 4 x lippis
- Huppari (Blackhawks Storesta ostettu ´07)
- Havlat authentic alternate black (Fandemoniumista, UC:stä ´07 ostettu)
- Roenick CCM-replica, valkoinen, ysärin alkupuolelta
- Tällä viikolla tulloopi Kanen punainen rbk (a kudo toward tuuriman)
- Punainen retro-swetari vanhalla logolla (hommattu NHL Powered by Reebok storesta, NYCistä ´09)
- Kanen valokuva 20x30cm tjsp freimeissä (NHL PbR NYC ´09)
- Toews bobble head (NHL PbR NYC ´09)
- Miniviiri
Eräs Toewsin hard signattu Rookie Card AU, plus "helvetisti" Blackhawks kortteja, lähinnä ysäriltä.


Jossain vaiheessa hommaan sellaisen isolla inkkari-logolla olevan nahkarotsin. Pelipaitoja varmasti tulee hommattua. Lisäksi sainattuja kortteja, sainattuja game used paitakortteja ja sainattuja game used paita-RC-kortteja kalastelen.

Edit Piauf: Unohtui, että koska aivopesu on käynnissä, niin 6 vee poitsulta löytyy #88 punainen t-paita.
 

Andrew

Jäsen
NHL.com kautta tilaaminen on tosi kallista. Nykyään siellä mainostetaan, että saa t-paitoja mihin saa itse valita nimen taakse. Valitettavasti toistaiseksi ei saa valita joukkueen sisällä olevaa pelaajaa esim. Filppulaa tai Lidströmiä. Toivottavasti tulevaisuudessa sitten.

Laitoin tuonne NHL.com shoppiin viestin ja kysymyksen miksi t-paitoja ei saa joukkueen pelaajan nimellä tilata. Kun yrität laittaa tiedot niin tulee viesti, että "Roster players not currently available... ".

Tuli ystävällinen vastaus jossa sanottiin, että valitettavasti se ei vaan ole mahdollista, ei nyt eikä tulevaisuudessa. En ymmärrä tuota logiikkaa. No jäi, paidat ostamatta. Yleinsä Pohjois-Amerikassa ymmärretään busineksen päälle.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
On kyllä aika erikoista joskus nämä saatavuudet. Liekkö sit joskus tehty tietyllä nimellä paitoja hirveet läjät, ja myyvät ne pois. Että jos ne ei tee enää noita paitoja, vaan myyvät varastoa pois tjms?
 

Ralph

Jäsen
NHL.com kautta tilaaminen on tosi kallista. Nykyään siellä mainostetaan, että saa t-paitoja mihin saa itse valita nimen taakse. Valitettavasti toistaiseksi ei saa valita joukkueen sisällä olevaa pelaajaa esim. Filppulaa tai Lidströmiä. Toivottavasti tulevaisuudessa sitten.

Lidströmiä on tarjolla muutenkin.

Linkki vie Lidström -t-paitaan NHL:n sivuilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös