Mitä katsot juuri nyt?

  • 49 273
  • 502

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
^ nyt ne soittaa star wars tunnaria. Aika mahtipontista. Kapellimestari muuten parantanut johtamistaan.
 

Glove

Jäsen
Lätkää. Ilves -Tappara. Jälkimmäisen pitäisi tehdä pari maalia niin mun pitkäveto menisi tän pelin osalta oikein.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Alan katsomaan Masked Singeriä. Hyvä ohjelma, paitsi liian helppo arvata laulajat ja tuomareiden esitys tietämättömyydestä vähän latistaa tunnelmaa
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
En tykkää kärmeksistä. Vielä vähemmän jos tirpu joutuu sen hampaisiin. Joakus tulee vähän paha ja surullinen olo, kun katsoo tuon eläinmaailman raakuutta.
Kovin montaa asiaa en pelkää, mutta käärmeistä saan lähes kylmiä väreitä. Iljettäviä otuksia.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Siellä on muuten ainakin osa urheilukanavista ja jotain muutakin ilmaseks auki tän viikonlopun. Itse olen tässä United-Chelski matsia seurannut, paska peli ja taululla onkin kiikarit 85min. pelattuna.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
All Together Now. Jostain onnistuttiin kaivamaan vielä yksi kykykisa Suomeen. Tuomariston show tähän mennessä, kuten välillä Liigassakin.
 

Glove

Jäsen
Lätkää. Örebro - Växjö. Paljon jääkiekkoa tänään muutenkin. Ensin livenä naisten liigaa Kärpät - K-Espoo, sitten netistä TPS U16 - JYP U16 ja vielä telkkarista SaiPa - HIFK, Ässät - Lukko, Oskarshamn - Malmö ja nyt vielä tämä.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Katson TV5:ltä elokuvaa Synkin hetki. Tästä elokuvasta on hyviä muistoja, koska edellisen kerran katsoin sen huhtikuussa 2018 lentokoneessa, kun olin matkalla Tukholmasta Los Angelesiin.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
The Haunting of Bly Manor on katsottavana. Ihan "hauskan" oloinen sarja jossa ainakin tunnelma pysyy ahdistavana. En nyt silmä kovana tuijota ruutua löytääkseni jotain kummituksia.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Äsken Hannibal Rising ja nyt Red Dragon. Huomenna sitten Silence of the Lambs ja Hannibal.
Taitaa olla melkein parhaasta huonoimpaan. Hannibal ja Silence of the Lambs toisinpäin niin olisi se järjestys. Tietty tuokin järjestys toimii. Manhunter vielä mukaan.
 
K

Kiekkokatsoja

Tv sarjaa taivaan tulet tv-2. Uusintana, ja katson sitä toista kertaa.
Ihan hyvä sarja. Kuvattu Kemijärvellä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Kertokaas mussukat ja muut mammantissin imuttajat joku hyvä dokkari/sarja Kylmästä Sodasta? Nörtteilin sen BBC:n sarjan läpite jo. Sen missä Kenneth Branagh oli "kertoja"..
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Ice Guardians-dokumenttia Yle Areenasta. Mielenkiintoista katseltavaa NHL:n tappelijoista.

Katso Yle Areenassa: Ice Guardians
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Leksand-Linköping katselen CMoresta. Mullahan on Ruotsissakin suosikkijoukkue ja se on nimenomaan Leksands IF. Nyt tiedätte tämänkin!
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Äsken katsoin illan liigamatsin ennakkostudiota, kanavasurffasin ja kutoselta tulee arktiset vedet. Jätkät kalastelee komeissa maisemissa lapissa. Tälläiset ohjelmat jotenkin vie mukanaan.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
kanavasurffasin ja kutoselta tulee arktiset vedet. Jätkät kalastelee komeissa maisemissa lapissa. Tälläiset ohjelmat jotenkin vie mukanaan.
Ei ole parempaa rapulaohjelmaa pienessä morkkiksessa ja kamalassa rapalassa. Viimeistään sunnuntaina arktiset vedet tulee ohjelmistoon, arktisen lonkeron kera. Ja näin. Toki aamupornot ensin jos rouva ei ala.

Alkaa se...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös