Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
itse veikkaan : HIFK
Saarelainen on HIFK:n kasvatti, ja yritti siellä murtautua Liigaan jo useammalla eri kaudella. Silloin Saarelaisesta ei vielä ollut tuon paikan ottajaksi. En usko kuitenkaan Saarelaisen enää palaavan IFK:iin, ja toisaalta en myöskään näe IFK:n tarvitsevan Saarelaisen kaltaista pelaajaa. Hän tarvitsee paikan kuitenkin tulosyksiköstä, johon IFK tarvitsee kovempia nimiä.

Uskoisin Saarelaisen menevän Sport - HPK - Pelicans - Jukurit - Ässät - KooKoo - SaiPa -akselille vastuun perässä. Tietysti esim. Lahdessa omia junioreita puskee kokoajan lisää läpi, joten ei välttämättä sinnekkään.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ässien osiossa on ainakin kuolattu Saarelaisen perään, ja ihan ymmärrettävästi, koska ässäjoukkue menee hyvinkin paljon uusiksi ensi kaudella. Saarelainen pääsisi hyvinkin kokeilemaan heti suoraan jopa kakkosen laidassa noilla tämän ja viime kauden näytöillä. Toki täytyy muistaa, että siirtymä liigaan ei ole aivan kivuton, sillä jopa suuri ja mahtava kaikki Mestiksen historiankirjat uusiksi pistänyt Oula Palve ei tehnyt ensimmäisellä liigakaudellaan kuin "vain" karvan yli 20 pistettä..

Sanoin itse jossain vaiheessa ässäosiossa, että Saarelaisen sopeutumisen tueksi pitäisi ehdottomasti ottaa samalla autokyydillä sitten myös Joona Monto, koska kyseessä on kuitenkin selkeä tutkapari. Montolla päättyy sopimus Jokerien kanssa, ja lienee nyt kuitenkin selvää ettei Kooheloon tietenkään ole asiaa, joten ensin kunnon vauhti liigasta alle..
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tietääkseni ei missään ole vielä virallista tietoa? Huhu tosin voi pitää paikkansa? Toivon kuitenkin MPS#8 pelaavan kauden loppuun Vantaalla ja auttavan joukkueen Playoffeihin!
Joo tiedän toki huhun, jonka Hämeensanomatkin toi esiin, mutta hieman hämmensi, kun täällä puhutettiin jo julkistuksesta joka kuitenkin eri asia;)
 

Severi94

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa
Joo tiedän toki huhun, jonka Hämeensanomatkin toi esiin, mutta hieman hämmensi, kun täällä puhutettiin jo julkistuksesta joka kuitenkin eri asia;)
Juuri näin! Ennen kuin nimi on paperissa ja asia on julkistettu virallisesti on kaikki muu spekulointia
 
Paskastakin saa timantin kun tarpeeksi puristaa!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy