Miro Karjalainen – taas on tapahtumaa riittänyt

  • 48 576
  • 174

HPKerho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pakko se on myöntää että vähän alkaa korpeamaan tämä helsingin iso punainen. Mutta järjellä ajateltuna, onko Suomessa tällä hetkellä enemmän hifk-tyylistä pelaajaa kuin Miro? Ja kun tietää mistä punaisten fanit tykkäävät, niin Miro tulee nousemaan todelliseksi kulttipelaajaksi tuolla. Ensi kaudella Miro-hype on potenssiin 3 tähän kauteen verrattuna.
Eli Miron kannalta varmastikin hyvä siirto, mutta tietenkin meidän kannalta ei ollenkaan hauskaa. Miro on juuri malliesimerkki pelaajasta jota rakastetaan omien keskuudessa ja vihataan vastustajien leirissä. Odotankin siis innolla että ensi kaudella saa twiitata "TAAS tämä Karjalainen pelaa SIKAA! Miten tämä sama kaveri on AINA otsikoissa? Pistäkää nyt tämä poika ruotuun!", vaikka oikeasti nautinkin Miron pelityylistä, paidassa kuin paidassa :)
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Kaikki siirtyy Kerhosta HIFKiin jäähdyttelemään. Ei nyt sentään pitempien kesälomien perässä?
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pakko se on myöntää että vähän alkaa korpeamaan tämä helsingin iso punainen. Mutta järjellä ajateltuna, onko Suomessa tällä hetkellä enemmän hifk-tyylistä pelaajaa kuin Miro?
No joo, aina silti ennemmin tyylikäs ja perinteinen HIFK, kuin esimerkiksi Kärpät tai Tappara, mutta kyllähän tämä silti korpeaa suunnattomasti. Toivotaan, ettei Miroa tarvitse Liigan puolella ensi kaudella nähdä (ellei joukkue ole HPK)
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Nyky-HIFK on vähän kuin kulahtanut einesversio 2000-luvun alun Jokereista. Karjiksen hankinnassa sentään on joku tolkku, eikä ole vain ostettu ns. ostamisen ilosta. Kunyk todennäköinen veto myös.

Mirolle tsemppiä tähän kauteen ja tuleviin. Loistava pelaaja!
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Onhan se lähtö jenkkeihin edelleen mahdollinen, vaikka sopparin HIFKiin tekisikin. Toinen asia on sitten se, onko HIFK uraln jatkon kannalta paras paikka?

Itselläni on sellainen fiilis, että Karjalaisen tyylinen pelaaja tarvitsee ympärilleen yhtenäisesti ja selkeästi pelaavan joukkueen. Olkoon sitten IFK:ssa tai kerhossa Pendon jälkeen, niin Karjalaisen taso voi laskea merkittävästi toisenlaisessa ympäristössä.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aika odotettu siirtohan tämä olisi. Useamman kauden jo Kerhossa vetänyt, joten tavallaan aikakin jo siirtyä muualle. Pelillisesti ei niin iso menetys mutta omassa roolissaan kyllä, kurinpitäjää tarvitaan joukkueessa aina.

Toivottavasti Miron rooli ei ole HIFK:ssa pelkästään pitää sytytyslankaa palavana ja räjäyttää, kun käsky käy.
 

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Se hyvä puoli noissa paska kausissa oli että ei vituttanut kun pelaajat vaihto maisemaa. Nyt tuntuu että sydän särkyy pari kolme kertaa kaudessa.
Mirolle kaikkea hyvää ja toivottavasti ei joudu olemaan pelkkä myllyttäjä ja pelote penkin päässä. Peruspakkina mennyt huimasti eteenpäin parissa vuodessa.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itselläni on sellainen fiilis, että Karjalaisen tyylinen pelaaja tarvitsee ympärilleen yhtenäisesti ja selkeästi pelaavan joukkueen. Olkoon sitten IFK:ssa tai kerhossa Pendon jälkeen, niin Karjalaisen taso voi laskea merkittävästi toisenlaisessa ympäristössä.
Myös varmasti kiinni siitä, kumpaa puolta ns. ruokitaan eli onko rooli edelleen kolmosparin peruspakkina vai onko se pelkästään sitä goonina olemista.

Kerhossa on tullut isompaa, pelaavampaa roolia kun sitä laajuutta ei hirveästi kuitenkaan ole. Isommassa seurassa voi helpommin jäädä hanskaajan rooliin kun pakkeja riittää.
 

Lamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukka-Pekka "Lamppu" Laamanen
Kyllähän tämäkin uutinen Karjalaisen siirrosta kirpaisi oranssia sydäntä, aivan kuten Turusen ja erityisesti Paajasen näkeminen punanutuissa. Toki näihin on jo tietyllä tavalla tottunut ja ehkä niin käy tässäkin tapauksessa, luultavasti. Vähän kyllä pelottaa, miten se työ jota nyt Kerhossa on Karjalaisen kanssa käyty jatkuu HIFK:ssa.

Jos tästä jotain positiivista haluaa hakea, niin onhan se hienoa huomata kuinka Kerhossa on tehty paljon asioita oikein ja täällä oikeasti pelaajat kehittyvät ja pääsevät jatkamaan urallaan eteenpäin, ainakin noin niin kuin tilipussin muodossa jos ei muuten.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Juuri tuota mitä Claymankin pohdin, HIFK:ssa en usko vain että saa yhtä isoa roolia ja kun katselin HIFK:n viestiketjuja, niin melko moni Miron sijoitti 6/7 pakiksi jo nyt, ja HIFK:lta puuttuu ensi kaudelta vielä yksi/ehkä kaksikin kiekollista puolustajaa, kun näitä pajavasaroita on jo muutamia.
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HIFK maksoi Joe Finleylle yli 200 t€, joten siihen peilaten ei Kerholla ole mitään mahdollisuuksia pistää hanttiin, jos iso seura Miron tyylisen pelaajan haluaa.

Miro ollut koko HPK-jakson yksi suurista suosikeistani. Tämä viimeinen tempaus, eli täysin turhassa tappelussa käden paskominen tosin hieman ärsyttää tätä kannattajaa. Etenkin kun tarkoittaa myös sitä, että sillä kädellä ei tällä kaudella lyödä enää ketään - vaikka olisi tarvetta...
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras mahdollinen
Juuri tuota mitä Claymankin pohdin, HIFK:ssa en usko vain että saa yhtä isoa roolia ja kun katselin HIFK:n viestiketjuja, niin melko moni Miron sijoitti 6/7 pakiksi jo nyt...

Noh, olihan heillä Paajanenkin nippanappa pelaavassa kokoonpanossa. Tsadissa tuo kiekkotietämys ei aivan Suomen korkeimmalla tasolla ole.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Berger-Friman-tapauksen jälkipuinnissa jotkut kouvolalaiset väittivät, ettei Miro kelpaisi mihinkään suurempaan seuraan. Silloin olisin ollut heti valmis lyömään ilman kertoimia satasen vetoa siitä, että Miro palaa Joko HIFK:n tai Jokereiden paitaan ensi kaudella.

Kirpaiseehan tämä, mutta ymmärrettävä siirto tämä toteutuessaan on, joten onnea vain jatkoon. Kiitellään kuitenkin Kerho-ajasta ja isännöinnistä vasta kauden päätyttyä.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Täytyy Miron kannalta toivoa että hänelle löytyy muutakin käyttöä kuin ajella ja tapella. Ifk valmentaja vaan vaikuttaa siltä että juuri tuohon Miro hankitaan.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Miro ylitti kaikki odotukset. Kerhouran alussa ajattelin, että voisi olla sellainen peruspakki ja pelaisi Kerhossa monta vuotta.

Mirosta tuli kuitenkin jotain suurempaa. Peruspakki, pelote, rauhoittaja, herättelijä, maalitykki, joukkueen kasvot... mestari.

Kiitos kaikesta siitä, mitä olit joukkueelle ja faneille.

Onnea matkaan!!

Pannaan piste tälle ketjulle toistaiseksi. Hienoa oli seurata tämän kolossin kasvutarinaa.

Vieläkin muistan avauskaudelta sen alkukauden Lappeenrannan pelin, jossa äijä hyytyi aivan täysin jossain kulmataistossa, eikä pysyny yhtään miehensä perässä. Sillon mietin, että ei taida olla mihinkään tästä kaverista, mutta kuinka ihanan väärässä olinkaan.

Vajaa kolme vuotta myöhemmin sanon, että ihan TOP 10 - suosikkilistalle kyllä nousee, kun mietin omia suosikkipelaajiani tästä 30 vuoden fanittelun varrelta.

Kiitos käynnistä ja tervetuloa takaisin. Ja vedä vaan tota Tikkaa vähän pataan ens kaudella. Haluaa sitä kuitenkin.

 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hienoa mehustella tänään vielä tuolla telian hpk-tappara game 6 lähetyksellä. Ensi kaudella tulee kyllä Miroa iso ikävä.

Hieno kasvutarina ”nyrkkisankarista” todella isoksi osaksi mestaruusjoukkuetta. Oli kyllä iso mies aina puolustumassa kaveria ja siivoamassa maalinedustaa. Siinä sai jasut sun muut maalinedessä niin kovaa keppiä ettei mitään rajaa. Iso kunnioitus jää vaikka nuttu vaihtui punaiseen.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllä ja tuollainen pelaaja on äärimmäisen arvokas joukkueessa. Käytännössä Liigan kovin kaveri ja selkeästi top6 pelaaja, hyvä jopa kolmosparissa ihan kiekollakin.
 
Mä olin katsomassa Pirkkolassa Jokereiden BSM-peliä kaudella 2013-14. Karjalainen erottui kentältä aluksi sillä, että oli isokokoisin, mutta myös lopulta sillä, että pystyi pelaamaan. Ei ollut kaukalossa pujottelukeppi vaan hoiti hommansa puolustussuuntaan ja pystyi myös pelaamaan kiekolla eli tuotti siis pelille jotain, vaikka se ei tehopisteissä hirveästi siinäkään pelissä näkynyt eikä tule näkymään hänen urallaan jatkossakaan. Pisteiden teko ei ole hänen hommansa. Puolustavalla puolustajalla +/- saldo on se tärkein.

Karjalainen on ammattipelaaja sen vuoksi, että on kaksi metriä pitkä äijä, joka osaa pelata jääkiekkoa eli on samalla myös fyysinen pelote vastustajalle. 20cm lyhyempänä hän ei olisi ammattipelaaja, mutta se ei ole Karjalaisen vika, että hänelle on suotu isosti pituutta. Hienoa nähdä Karjalainen stadissa ensi kaudella. Itse taas mietin siirtoa toiseen suuntaan.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös