Minkä CD:n ostit viimeksi?

  • 196 039
  • 2 162

Sörkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tulossa kunhan postin setä tai täti suvaitsee ne postilaatikkoon lykätä. Tai myyjä lähettää.

Eli...

Marky Ramone And the Intruders - The Answer To Your Problems

Luonteri Surf - Planeetta Möö

Dead Kennedys - Fresh Fruit For Rotting Vegetables 25th Anniversary Edition CD/DVD
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Neljän paketti tuli Stupidosta viikko sitten:

Muse - Showbiz

Muse - Origin Of Symmetry

At The Drive-In - In/Casino/Out

Deftones - White Pony

Kolmea ensimmäistä nyt enemmän kuulleena ja viimeistä jo aikaisemminkin paljon kuulleena voin suositella kaikkia ehdottomasti. Varsinkin Origin Of Symmetry uppoaa niin hyvin, että nousee helposti vuoden parhaimpiin hankintoihin.

Edit. Sanajärjestyksiä
 

Janneone

Jäsen
Viikonlopun saldo:

The Knob - Something For Nobody
Disco Ensemble - First Aid Kit
Flogging Molly - Within A Mile Of Home
Lapko - Scandal
Heartbreak Stereo - Heartbreak Stereo
Moses Hazy - Again -ep
Moses Hazy - Keep The Change -single
Moses Hazy - Something Like a3rd Woman
Roihu - Poltetut Sillat -ep
Roihu - Perjantai 13. -ep
Roihu - Hämärästä Aamunkoittoon -ep

Joo, vähän tuli innostuttua turhankin paljon ehkä, mutta onpahan paljon uutta kuunneltavaa kun alkavat postiluukusta tipahtelemaan.
Jäänpä innolla odottelemaan...
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Ruuhkatukka vol 1 ja Hornan levy viimeisiä hankintoja. Ruuhkatukka sisältää kunnon kasaria ala Alice Cooper, Darkness, Dokken, Europe illanistujaismusaa, Horna on taas kunnon lampaantappokorinaa..
 

Sörkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eilisen survivalhumalalätkämatsiroskaruokareissun aikana näppeihin tarttui (toki kassan kautta maksaen) kolme lättyä.

Bad Religion - Against the Grain
Pikkuhiljaa BR:n tuotantoa hyllyyn.

Led Zeppelin - I
Pikkuhiljaa nämäkin cd:nä hyllyyn. Vinyylinä on jo.

Dropkick Murphys - Live On St. Patrick's Day
Uusi tuttavuus. Ihan heräteostos kun silmiin sattui. Muutamia biisejä olen aikaisemmin kuullut mutta levyjä en ole hankkinut. Netistä tuli tänään tavattua että taitaa olla ihan hyvä ellei jopa erinomainen live-pläjäys, kun tuli tsekattua että mitähän sitä tuli hankittua. Nyt vain täytyy tuo kuunnella rauhassa läpi.
 
Viimeksi muokattu:

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Red Devil kirjoitti:
Mokoma: Kuoleman laulukunnaat

Sama. On muuten aivan saatanan kova levy. Kuu saa valtansa auringolta ehkä kovin biisi jos joku pitää levyltä esiin nostaa.
 

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Mokoma - Kuoleman laulukunnaat
Mokoma - Tämän maailman ruhtinaan hovi

Mokoma on rok!
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Sentenced - Amok + Love&Death

Arvokasta menoa molemmilla albumeilla. Hieman aikaisempaa Sentencediä, joka uppoaa vähintään yhtä hyvin kuin uudempikin.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muutaman viikon hiljaisuuden jälkeen menneellä viikolla tuli taas hankittua aika kasa levyjä. Pari eniten kuunneltua

Ray Davies - Other People's Lives

Jos joku ei vielä tiedä, Ray Davies on jumala, joka istuu Olympos-kukkulalla Uusiksen, Zeusin ja Väinämöisen rinnalla. Niinpä tämä levy menee väkisinkin vain "ihan kiva"-kategoriaan, johon oikeastaan Kinksinkin tuotanto on tipahtanut sitten 70-luvun alun. Parhaat biisit ovat eniten huippuvuosien Kinksin mieleen tuova Is There Life After Breakfast? ja Stand Up Comic. Jälkimmäisen kohdalla tulee tosin mieleen, onko mestarista tullut oppipoika, sillä biisi voisi olla hyvin kotoisin 90-luvun puolivälin Blur-levyiltä. Jonkun parikymppisen biisintekijän tekemänä tätä hehkutettaisiin varmaan rockin tulevaisuutena, mutta Ray laittoi itselleen liian korkean riman 60-70-luvulla.

The Watson Twins - Southern Manners

8 biisiä ja 34 minuuttia olisi riittänyt vinyylien valtakaudella pitkäsoitoksi, mutta tätä losangeleslaistuneiden (onko tuo sana?), Kentuckystä kotoisin olevien kaksostyttöjen esikoisomakustannetta markkinoidaan silti EP:nä. Chandra ja Leigh ovat toimineet aiemmin lähinnä muiden artistien taustalaulajina ja äskettäin nimelleen uutta kaikupohjaa Jenny Lewis-yhteistyön kautta. (Sitä kautta minäkin kaksikkoon törmäsin.)

Nyt he sitten todistavat pärjäävänsä mainiosti myös omillaan. Harvoin kuulee näin kaunista musiikkia ilman minkäänlaista siirappisuutta. Kompaktista pituudesta johtuen levyllä ei ole oikeastaan mitään turhaa. Hieman paikallaan junnaavan Time Of My Lifen olisi kyllä voinut korvata vain kaksosten MySpace-sivun soittimesta löytyvällä biisillä Waves. Silti viisi tähteä, tai ainakin lähellä.
 
Janneone kirjoitti:
Roihu - Poltetut Sillat -ep
Roihu - Perjantai 13. -ep
Roihu - Hämärästä Aamunkoittoon -ep

Kerrohan näistä lisää! Kaikki uudet kotimaiset ovat aina tervetulleita koekuunteluun.

Mukava muutenkin nähdä, että turkulaisen musaskenen edelläkävijä ja Kuninkaallisen K-67:n äänenkannattaja on tehnyt paluun palstalle :)
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Madrugada: Live at Tralfamadore
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
YUP:KEPPIJUMPPA

- Parasta juppia pitkään aikaan, ei yllä huuda harkiten/homo sapiens/yövieraat levjen tasolle, mutta lähelle. Anna turpaan tai saa selkään!!
 

Janneone

Jäsen
Mängimies kirjoitti:
Kerrohan näistä lisää! Kaikki uudet kotimaiset ovat aina tervetulleita koekuunteluun.

Vaikeeta kertoa kauheesti, kun itsekin vielä olen tutustumis asteella, mutta oikein oikein hyvänkuulosta punkrockia.. tuolta löytyy muutama maistiainenkin -> http://www.roihu.com Erityisesti "perjantai 13." kolahti meikäläiseen.
Sattuipa sekin hyvin että bändillä oli juuri keikka turun downtownissa ja pääsin katsastamaan miltä näyttää livenä. Ei hullumpi keikka, tosin odotin ehkä hieman enemmän,ehkä. Keikka tuntui kovin lyhyeltä, se tosin saattaa johtua siitä että nimenomaan hyvät keikat menevät nopeasti, kun taas huonoilla keikoilla ei aika kulu millään, mutta kaljaa sitäkin enemmän..

Ensi lauantaina onkin sitten mahtikeikka kun Millencolin esiintyy nosturissa!
Parempaa musiikkia ei ruotsista tule.
Tosin The Sounds pääsee lähelle, harmittaa kun en päässyt ko. bändin keikalle tällä vkolla, kun oli arki iltana. Ja minähän en olisi seuraavana päivänä töihin selvinnyt jos olisin helsinkiin keikalle lähtenyt..
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Egotrippi : Vielä koittaa uusi aika

Hyvä kuuntelulevy !

Tasaisia, hiukan melankolisia biisejä, sopii tähän hetkeen.

Umpi-hesalainen bändi poseeraa levynkannessa hollolalaisessa maalaismaisemassa, joka muistuttaa aika pitkälti pohjoispohjanmaalaista maisemaa. Hienoa !

Egotrippi jatkaa kaikenmaailman eppunormaalien, kolmansiennaisten, miljoonasateiden ja sirelwoodinhiljaistenvärien viitoittamalla tiellä suomipopin kirkkaimmassa kärjessä ! Hienoa !
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Paivitin Van Halen kokoelmaa ostamalla I:n ja II:n remasteroidut versiot vanhojen tilalle. Myos ACDCn plajjaytys Highway To Hell sattui mukaan samalla.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Silja Europan midprice-osastolta tarttuivat käteen Kate Bushin esikoisalbumi "The Kick Inside" - mukana tietysti "Wuthering Heights" sekä sille oivaksi vastapainoksi System of a Downin "Toxicity". Ja kuinka ollakaan, vanha hämy alkoi digata sitä jo kolmannen kuuntelun jälkeen...
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
I walk the line - Badlands
Nieminen & Litmanen - More adventures with Nieminen & Litmanen
Hurriganes - Roadrunner
The Who - Best of
Dropkick Murphys - The gang`s all here

Eilisen Helsingin-vierailun satoa. Hurriganes ja Who ovat jo ennestään tuttua klassikko-osastoa - kunhan piti vähän laajentaa omaa kokoelmaa. IWTL:n uudempaan levyyn olen tykästynyt kovastikin, joten piti käydä poimimassa reppuun myös tämä vanhempi tuotos. Niemisen & Litmasen uusi matsku kuulostaa myös varsin asialliselta.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Mokoma - Kuoleman Laulukunnaat
In Flames - Come Clarity
Kamelot - Karma

Varsinkin uusi Mokoma toimii. IF:kin on paluuta parempaan suuntaan.
 

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
Rok kirjoitti:
Nieminen & Litmanen - More adventures with Nieminen & Litmanen

Mitäs entinen Hyrylän mies on mieltä N&L:n uutukaisesta?

Ajattelin vaan lähinnä, että onko uusia hyviä juttuja, vai sitä samaa mitä miehet on toistanut sen useamman vuoden. Ei siinä mitään, vitun tiukkaa kamaahan tuo on varsinkin livenä, mutta mietin vain, että onko minkäänlaista kehitystä tapahtunut? Olen itsekin miettinyt vähäisten ropojeni sijoittamista tähän.

Nieminen ja Litmanen on ehdottomasti tämän maan kovimpia livebändejä. Mikäli, että ole bändin livemeininkiä todistanut, suosittelen lämpimästi...
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
At the Drive-In - relationship of command
The Mars Volta - Frances the Mute

Noi kaksi tuli ostettua tässä viikon aikana ja tyytyväinen olen hankintoihini. Aivan huikeata menoa kummankin yhtyeen kohdalla. Ja ihmekös tuo, kun kummassakin on mukana samoja naamoja tai ainakin pari.

Välillä tulee mieleen Led Zeppelin tai RATM, useimmiten ei kukaan. Progeilua löytyy, kuten myös huikeita melodioita. Ei voi kuin ihailla tuollaista luovaa hulluutta.
 

M10

Jäsen
clayman kirjoitti:
At the Drive-In - relationship of command
The Mars Volta - Frances the Mute

Noi kaksi tuli ostettua tässä viikon aikana ja tyytyväinen olen hankintoihini. Aivan huikeata menoa kummankin yhtyeen kohdalla. Ja ihmekös tuo, kun kummassakin on mukana samoja naamoja tai ainakin pari.

Meikäläinen osti pari viikkoa sitten tuon Frances the Muten. Hyvä levy on todellakin kyseessä vaikka hieman ärsyttää nuo muutamat ylimitoitetut kohdat, joissa ei tapahdu oikeastaan yhtään mitään. Pelkkää äänimaailmaa. Vitosbiisin, jonka nimeä en muista, kertosäkeistö on kyllä aivan huikea.

Jos sulla Clayman ei ennestään ole Mars Voltan De-loused in comatorium -levyä, niin suosittelen lämpimästi. Sanoisin meinaan, että siinä on täyden kympin levy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös