Millaisena nautit banaanisi?

  • 5 614
  • 50

Kuinka kypsänä bansku on parhaimmillaan?

  • Vihreänä eli hiukan raakana

    Ääniä: 39 14,6%
  • Keltaisena eli mediumina

    Ääniä: 180 67,4%
  • Lievästi ruskettuneena eli kypsänä

    Ääniä: 48 18,0%

  • Äänestäjiä
    267

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Niin, vihreänä ja kirpeänä, mitäänsanomattoman keltaisena vai maukkaana ja pinnaltaan hiukan rusahtaneena, häh? Itse nautin banaanini tietenkin kypsänä, sellaisena lievästi ruskettuneena.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yleensä meediumina, mutta kypsäkin menee. Vihreenä ei uppoa, liian kirpakkaa... ei vaan toimi.

Aika harvoin syönkään banaania sellaisenaan, yleensä jugurttina.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Tää on taas tätä. Jätkät ei ymmärrä, että kypsänä bansku on makeimmillaan.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä se on jotain sieltä väliltä, elikäs meeediumina. Raakana se on hieman turhan kirpeä ja mustana äkki-imelä. Mutta porkkanaa mää kyllä yleensä syön, enempi. :D
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehdottomasti hyvin kypsyneenä, eli lievästi ruskettuneena. Ei kuitenkaan liian kypsä, mutta toisaalta liian kypsä kuin raaka.

Vihertävän banaanin syöminen on käsittämätöntä toimintaa, joka pitäisi kieltää lailla. Eihän sellaiset maistu miltään ja jäävät kaiken lisäksi kitalakeen kiinni.

Kunnon banaaniterttu pitää ostaa oikealla hetkellä, niin että niistä jalostuu lähitulevaisuudessa keittiön pöydällä levätessään nippu valioyksilöitä. Ja sitten nauttimaan, joko aamumyslin kera tai välipalaksi au naturelle.

Mutta ei jumalauta ikinä raakana, mieluummin syön sitten vaikka maitopurkin.
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jane Goodall kertoo kirjassaan "Ystäväni simpanssit" paikallisen tansanialaisväestön tavasta valmistaa banaaneista oluen tapaisia juomia. Menivät kunnolla päähän ja krapulat olivat myös reippaita. Tekisi joskus mieli maistaa. Löysin jonkun reseptinkin täältä:
http://p214.ezboard.com/fcongocookbookfrm19.showMessage?topicID=26.topic

Ja se jäi mainitsematta, että olen kypsien banaanien ystävä.
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Medium-

Banaani on parhaimmillaan, kun se on muuttunut nippanappa vihreästä keltaiseksi. Sieltä kahvan juuresta saa olla vielä ihan snadisti vihreä. Koostumus on kiinteä, mutta maku ei ole enää kirpeä. Tuosta kypsempään suuntaan banaani menee jauhoiseksi ja sopii lähinnä imetysiästä juuri päässeiden kersojen ruuaksi muussattuna. Ja ne pehmeänlimaiset kohdat ylikypsissä banaaneissa on ällöjä.
 

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ossi kirjoitti:
Medium-

Banaani on parhaimmillaan, kun se on muuttunut nippanappa vihreästä keltaiseksi. Sieltä kahvan juuresta saa olla vielä ihan snadisti vihreä. Koostumus on kiinteä, mutta maku ei ole enää kirpeä. Tuosta kypsempään suuntaan banaani menee jauhoiseksi ja sopii lähinnä imetysiästä juuri päässeiden kersojen ruuaksi muussattuna. Ja ne pehmeänlimaiset kohdat ylikypsissä banaaneissa on ällöjä.

Herranjesta, yksi ihminen tällä planeetalla on mun kanssa samaa mieltä. Kaikki jotka tunnen vetää banaaninsa puolimätänä, on kuulemma parasta ruskeana.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Banaani on syötävää silloin kun se on juuri ja juuri tulkittavissa mediumiksi, paremman puutteessa raakakin banaani uppoaa oikein hyvin mutta sen sijaan banaani jonka kuoresta löytyy hitusenkin enemmin ruskeaa jää mielellään pöydälle.

Ei voi ymmärtää ihmistä kuka syö banaaninsa ruskeapilkkuisena ja imelältä haisevana.

vlad.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
-Mitä Banaanni tekee tertussa?
-Se on ihan Tertun oma asia.

Itse syön banskuni pakastettuna, eli viipaloin sen ja laitan pakkaseen, jonka jälkeen laitan joku neljä palaa kuppiin ja proteiinijauhot päälle ja sitten vielä kaakaota jonka jälkeen tehosekoittimella surrur ja pirtelö valmis. Hyvää.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Ei tää voi olla näin vaikeaa!

Raaka banaani on raaka banaani. Tyypit, jotka kauhoo napaansa vihreitä bananeeja, ovat todennäköisesti myös niitä, jotka laittavat ketsuppia jugurttiin ja samat velhot väittävät keittävänsä kahvia kun heittävät pavut kattilaan ja odottavat että satsi pehmenee.

Vihreiden banaanien syöjät ovat vieraantuneet sivilisaatiomme peruslainalaisuuksista, ja ovat henkisiltä ominaisuuksiltaa debiilin ja imbesillin välimaastossa. Vihreiden banaanien syöjä osoittaa syvää ymmärtämättömyyttä ja harvinaislaatuisen vaikeaa kyvyttömyyttä erottaa hyvä ja paha toisistaan. Väitänkin, että vihreitä banaaneja kuluttavat hahmot ovat olleet jo aikojen alussa enemmän soturiluokkaa kuin hallitsevaa eliittiä.

Kukin kykyjensä mukaan, älykkäille olioille kypsä banaani näppeihin. Vihreää rouskuttavat ovat kansan pohjasakkaa, joka olemassaolollaan lähinnä huvittaa tiedostavia ihmisiä. Kriisiaikoina samat ihmiset ovat hyväksikäytettävää muovailuvahaa eliitin kourissa.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Banaanini saa olla mieluiten keltaisen ja ruskean väliltä, mutta ei raaka. Päivä lähtee hyvin käyntiin, kun sotkee aamulla pari viipaloitua banaania kananmunanviipaleiden ja kaura-/ruispuuron kesken. Vaimoni ei voi sietää tosin tätä(kään) sekoitusta - ihmeellisiä nuo naiset.
 

nakkisormi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos banaania joskus tulee syötyä niin vihreänkeltaisena...

Eli Ossin sanoin:
Ossi kirjoitti:
Medium-

Banaani on parhaimmillaan, kun se on muuttunut nippanappa vihreästä keltaiseksi. Sieltä kahvan juuresta saa olla vielä ihan snadisti vihreä. Koostumus on kiinteä, mutta maku ei ole enää kirpeä. Tuosta kypsempään suuntaan banaani menee jauhoiseksi ja sopii lähinnä imetysiästä juuri päässeiden kersojen ruuaksi muussattuna. Ja ne pehmeänlimaiset kohdat ylikypsissä banaaneissa on ällöjä.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Jotain keltaisen ja ruskean väliltä. Sinänsähän Suomesta saa harvoin oikeasti hyviä banaaneja, kun ne poimitaan raakoina, missä sitten poimitaakaan. Kypsyttele niitä sitten omassa keittiössä.
 
K

kiwipilot

Banaanin maku on hyvä, koostumus ei. Limainen putkula josta puuttuu raikkaus. Siispä nautin banaanini lähinnä makeisten muodossa.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
KPL kirjoitti:
Jotain keltaisen ja ruskean väliltä. Sinänsähän Suomesta saa harvoin oikeasti hyviä banaaneja, kun ne poimitaan raakoina, missä sitten poimitaakaan. Kypsyttele niitä sitten omassa keittiössä.
Mutta sopivasti kypsyneitä kun kaupasta löytää, saa niistä yleensä aivan kohtuuttomia alennuksia, kerrankin sain kahdesta rusahtavasta banaanista 50 senttiä alennusta. Tuolla säästöllä jättäydyin töistä pois viideksi minuutiksi. Hyvä etteivät maksa päästäkseen eroon niistä.
 

scholl

Jäsen
En nauti banaaneja. Ne ovat niin pahoja, ettei voi syödä, mutta lapsena, kun vielä sitäkin harrastin niin söin ne ilman kuoria.
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Mahdollisimman keltainen, eli mahdollisimman vähän vihreää tai niitä ruskeita pilkkuja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös