Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Miksi tulla TuTon matseihin?

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Jarte, 09.02.2019 klo 14.06.

 1. Jarte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey,VG-62,Liverpool, Inter Tku
  Olen vankkumaton TuTon kannattaja. Vaikka jo vuosia matseista poissaolleena hinku peleihin katsomaan paikanpäälle on olemassa. Miksi tulla ? Minä muistelen Forren taituruutta, Bastun taisteluasennetta ja Kilkin tarvittaessa kovuutta. Vieläkö tämän päivän TuTossa on vastaavia hahmoja jotka antavat peliin sitä tunnetta ja syvyyttä jota minä kaipaan riippumatta sarjataulukkosijoituksesta ? Kannattaako siis herättää vanhan harrastus taas henkiin ja palata katsomoon ?
   
 2. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Jokaisella on vähän ne omat syynsä ja suosikkipelaajansakin. Eli ei tähän taida löytyä mitään yleispätevää vastausta. Peli on myös muuttunut vuosien varrella, eikä Mestiskään ole samanlainen kuin 10 vuotta sitten. Enää ei oikeastaam ole näitä Marre-Forre-Bastu tapaisia ikonisia ketjuja (tuolla ketjulla varmaan +1000 ottelua TuTo paidassa). Eräänlainen "viimeinen mohikaani" oli Aki Keinänen, joka lopetti viime kauden finaaleissa. Monet legendaariset pelaajat pyörivät kuitenkin vieläkin aika ajoin taustalla.

  Itse arvostan menneitä suorituksia suuresti, mutta yritän silti kääntää katseeni tulevaan. Nuorissa on tulevaisuus ja jos TuTo heidän kanssaan onnistuu, niin myös TuTolla on tulevaisuus. Näin ainakin itse näkisin. Monia tulevaisuuden tähtiä on TuTon peleissä viime vuosina saanut nähdä ja koko Mestiksestä on entistä selvemmin tullut ponnahduslauta pelaajille eteenpäin. Tämän todellisuuden kun hyväksyy, niin pystyy iloitsemaan paljon lyhemmistäkin TuTo urista, mitä Marre, Forre, Bastu ja Keni tekivät. Mielenkiintoisia ja värikkäitä pelaajia joukkueessa on tällä hetkelläkin, vaikka sarjasijoitus ei ihan kärjessä olekkaan.

  Kiekon seuraaminen livenä on myös todella hienoa. Kupittaan hallissa pääsee hyvin lähelle kaukaloa ja tuntuma katsomosta peliin on mielestäni hyvä. Parasta pelissä olemisessa on kuitenkin se, että kun keskittyy hyvin kannattamansa joukkueen peliin, niin ainakin itse unohdan muut asiat hyvin. Peli siis tarjoaa mukavan breikin arkiseen aherrukseen, vaikka aina ei voittoa tulisikaan.
   
 3. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Mitä tekee Vanha Len tässä ketjussa? No, oltiin puolison kanssa tänään Kupittaalla katsomassa voittavaa, turkulaista lätkää, ehe. No joo, otteluisäntä tarjosi kaikki härpäkkeet vimosen päälle, kun olen tällä hetkellä duunissa Mikaelin seurakunnassa. Pomo kävi tiputtamassa kiekon. Toverit luultavasti saivat uuden fanin puolisostani. Sen verran oli fiiliksissä kun miehinen hien tuoksu puhalsi kentältä pöytäpaikoille. Mut olipa kiva katsoa tuota matsia. Neiti innostui sen verran paljon, että tulee varmaan tällä kaudella käytyä vielä paikan päällä. Ja mulle kyllä sopii kun en ole niin ehdoton asioiden suhteen. Tepsi on mun jengi mutta kunnioitan myös puolison halua käydä lätkämatseissa. Kuitenkin turkulainen jengi ja mä rakastan Turkua.
   
 4. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Luulenpa että arvon puolisosi ei ollut ainoa jolle tämän päivän peli herätti vastaavia tuntemuksia. Vielä kun puitteet ovat Mestikseen huippuluokkaa tarjoiluineen päivineen niin mikäs siinä nautiskellessa. Itse peli oli parasta markkinointia TUTO:lle tänään. Ensimmäisessä erässä joukkue oli aivan kusessa mutta siitä selvittyään hoiti homman hienosti. Vielä kun ottelussa nähtiin sangen erikoisia maalejakin 4 kappaletta ja tietysti tunnetta käsirysyjen kera niin tuli kyllä itsekin viihdyttyä hienosti katsomossa.
   
  Vanha Len tykkää tästä.