Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Seuraavassa hieman dataa tähän mennessä pelatusta kolmesta ottelusta. Tilastojen mukaan Tappara on hävinnyt pelit koska:

1. Tapparan erikoistilannepelaaminen hyökkäävänä joukkueena (ylivoimat, pelaaminen ilman maalivahtia) on pettänyt totaalisesti. Joukkue ei ole tehnyt finaaleissa 13 ylivoimamahdollisuudestaan (joista 1 kpl 5-3 ja 1 kpl 5 min) ylivoimalla yhtään maalia, mutta on päästänyt kenttäylivoimalla pelatessaan Jokerit tekemään maalin. Saldo on siis -1. Miinusmaali tuli ilman maalivahtia pelatessa toisen ottelun lopussa.

2. Tappara on hävinnyt pelit myös siksi, että joukkueen ykkösketju on saanut kolmessa pelatussa finaalipelissä aikaan vain yhden pisteen eli Tapparan ykkönen takoo pisteitä finaaleissa 0,3 pisteen vauhdilla ottelua kohden. Se on todella huono lukema ja kertoo karua kieltään Tapparan ongelmista. Jokereiden ykkösketju on merkkauttanut pisteitä kuudesti eli kahden pisteen keskiarvolla.

3. Tappara on hävinnyt laukaukset kohti maalia jokaisessa ottelussa. Keskimäärin Tappara on laukonut kohti Jokerimaalia vain 22 kertaa Jokereiden 31 vastaan. Ero on todella merkittävän suuri ja kertoo osaltaan paitsi Tapparan tehottomuudesta myös siitä, kuinka Jokereiden pelaajat blokkaavat laukauksia mm. Tapparan ylivoimapeleissä.

4. Tapparan maalissa Tom Draper on ollut hieman epävarma. Torjuntaprosentti finaaleissa on pudonnut alle maagisena pidetyn 90 prosentin rajan.

5. Tapparan peli ei pysy kasassa ensimmäisen erän jälkeen. Tappara on voittanut finaalisarjan kolmessa ottelussa vain kaksi erää, ensimmäisen ja toisen finaalipelin ensimmäisen erän. Kolmannen erän Tappara on hävinnyt jokaisessa ottelussa.

Hämmästyin suorastaan sitä, kuinka Tapparan ex-päävalmentaja Rauno Korpi kykeni muutamalla lauseella tiivistämään tilastojen karun sanoman Tapparan ongelmista jo toisen finaalipelin jälkeen. Korpihan arvosteli Tapparan ylivoimapelaamista ja Draperin epävarmuutta.

Finaaliparin tilastoja, 3 ottelua

Ylivoimat

Ylivoimat, Tappara 4+3+6=13
Ylivoimat, Jokerit 3+4+4=11

Ylivoimat 5-3
Tappara 1
Jokerit 0

Ylivoimat 5 min
Tappara 1
Jokerit 0

Ylivoimamaalit, Tappara 0+0+0 (-1) =0 (-1)*
Ylivoimamaalit, Jokerit 2+0+1=3

Ylivoimateho maalia/ylivoima, Tappara 0 %
Ylivoimateho maalia/ylivoima, Jokerit 27 %

Alivoimateho päästetty maalia/ylivoima, Tappara 73 %
Alivoimateho päästetty maalia/ylivoima, Jokerit 100 %

Voitetut erät

Voitetut erät, 9 erää
Tappara 2 (22 %)
Jokerit 6 (67 %)

Laukaukset, maalitilanteet, pisteet

Laukaukset kohti maalia otteluissa

Jokerit 30+38+26 =94 (ka 31)
Tappara 20+25+21 = 66 (ka 22)

T Draper, torjuntaprosentti finaaleissa 89 prosenttia
K Lehtonen, torjuntaprosentti 91 prosenttia

Ykköskentän pisteet finaaleissa
Tappara 4
Jokerit 9

Ykkösketjun pisteet finaaleissa
Tappara 1
Jokerit 6

Kakkosketjun pisteet finaaleissa
Tappara 6
Jokerit 10

* ylivoima kenttäpelaajissa, joukkue ilman maalivahtia
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Mane

Onko sulla Mane plusmiinustilastoja pelkästään finaaleista? Mulla ei ole, joten en voinut ottaa mukaan vertailuun. Äkkiseltään kuitenkin tuntuisi selvältä, että Tapparan ykkönen olisi pakkasella...?
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
1 Unohtui

Edellä mainitut ovat ihan totta. Tappara ei ole finaaleissa vielä kertaakaan pelannut omalla tasollaan. Mutta toivottavasti se on vain koneen hidasta lämpenemistä. Joka tapauksessa unohdit yhden aiheen joka ei ainakaan ole Tapparan peliä mitenkään helpottanut.

Tuomarit!!!
On ollut kyseenalaisia maaleja jotka ovat järjestäin kääntyneet Jokereiden eduksi. jopa 4 kpl. On ollut maaleja edeltäviä räikeitä koukkausia, jotka ovat jääneet viheltämättä. On ollut linjattomia jäähyjä joista Jokerit ovat rokottaneet ylivoimalla.

Olen aina nauranut ihmisille jotka väittävät "Jalliksen" ostaneen liigan itselleen. Mutta nyt rupeaa kieltämättä epäilyttämään....

No ei sitä liigaa kukaan itselleen osta. Suuria virheitä on vain tapahtunut tuomaroinnissa. En vain ymmärtää minkä takia ensimmäistä kautta viheltävä tuomari voi viheltää heti finaaleja.
 

Carlos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi todella käy näin?

Cobolilla oli tilastoja aiheesta, mutta jos menee vielä vähän pintaa syvemmälle, eli miksi tilastot näyttävät sitä mitä ne näyttävät?

Koko kausi on puhuttu siitä miten Tapparalla on neljä tasavahvaa kovaa ketjua, jotka jauhavat vastustajan uuvuksiin. Mielestäni koko ajan jotain on silti puuttunut, se viimeinen polte mikä vaadittaisiin mestaruuteen. Tapparasta on voitu puhua joukkueena isolla J:llä, jolle ei pitänyt löytyä pysäyttäjää. Miksi siis näin?

Luulen että juuri Tappara itse kääntyi itseään vastaan ratkaisevassa paikassa. Joukkue on liian tasapaksu, neljä lähes samanlaista kenttää, yksilöitä ei suuremmalti nouse esiin. Jääkiekko on kuitenkin laji jossa yksilöt muodostavat joukkueen, laji jossa tarvitaan persoonia, laji jossa tarvitaan hermonsa polttajia, laji jossa tarvitaan viilipyttyjä, laji jossa tarvitaan, taitoniekkoja, laji jossa tarvitaan pommikoneita, laji jossa tarvitaan snaippereita, jne. Tapparassa vähän jokainen mies yrittää olla kaikkea tätä, jolloin tulos on se että jokainen yrittää olla joukkue jo yksinäänkin, mikä taas ei toimi. Tulee vähä mieleen takavuosien TPS, tai miksei nykyinenkin, kaikki samaan muottiin=tylsää.

Jokereissa on sen sijaan kaikkea edellämainittua, eri yksilöissä. Nämä kun on ilmeisesti saatu hitsattua joukkueeksi, on koossa mestariryhmä.

Nyt kun finaaleissa tarvittaisiin se viimeinen rutistus ja tasoa pitäisi vielä pystyä nostamaan, se ei onnistu Tapparalta, koska joukkue on liian tasapaksu. Tässä taas Jokerit onnistuu paremmin, piileviä voimavaroja löytyy yksilöiden muodossa, jotka pystyvät venymään ja tuomaan väriä+intoa joukkueeseen.

Onnea vaan jo Jokereille, jos ihmeitä ei tapahdu, Hjaffalan kirous murtuu tänä keväänä.
 
Arrive alive.

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Re: 1 Unohtui

Viestin lähetti TBK
Tuomarit!!!
(...) On ollut maaleja edeltäviä räikeitä koukkausia, jotka ovat jääneet viheltämättä. On ollut linjattomia jäähyjä joista Jokerit ovat rokottaneet ylivoimalla.
Voi olla. Mutta on ollut linjattomia jäähyjä Jokereille, joista Tappara ei ole rokottanut ylivoimalla. Kyllä ne puntit linjattomuudessa ovat jotakuinkin tasan... Varsinkin kun Tapparalle ei vihelletä kiekottoman pelaajan kahvaamisesta millään jäähyjä.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Puutun Tapparan ykkösketjun tehoihin. Alasella finaaleista yksi maali ja Ojasella yksi syöttö. Vai kuinka lasket pisteet? Eihän se yksi syöttö mitään muuta tilastoissa.
Tapparan ylivoima on ollut koko púdotuspelit aivan hakusessa ja Bluesia vastaan tulleet yv- maalit olivat onnenkantamoisia tai Bluesin alivoiman typeryyttä. Eli ei Tappara saanut Bluesia vastaan peliä edes pyörimään, vaan tilanteet tulivat aivan vahingossa. Tepsillä ja Jokereilla av -pelaminen on paria luokkaa parempaa, kuin Bluesin vastaava ja vahinkomaaleja ei ole syntynyt. Tosin nyt yv pyörii välillä ihan mallikkaastikin.
Ihmetytti eilen pelissä kuinka Rautakorpi peluutti Ojasen ketjua jatkuvasti Aallon johtamaa kolmikkoa vastaan. Eli Summanen käytti loistavasti kotijoukkueen aseita kotijoukkuetta vastaan. Ei Tapparan huonosta pelistä voi yhtä miestä syyttää. Ei Rautakorpea yksin, eikä kenttäpelaajia yksin.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Re: Re: 1 Unohtui

Viestin lähetti cobol


Voi olla. Mutta on ollut linjattomia jäähyjä Jokereille, joista Tappara ei ole rokottanut ylivoimalla. Kyllä ne puntit linjattomuudessa ovat jotakuinkin tasan... Varsinkin kun Tapparalle ei vihelletä kiekottoman pelaajan kahvaamisesta millään jäähyjä.
Näin sen eilen paikan päällä ja katsoin vielä yöllä urheilukanavalta ensimmäisen erän kunnes meni hermot. Monen monta kiekkotoman miehen estämistä ja lähes aina kun kirvesrinta tuli Jokeri alueelle oli virveli kainalossa....

Ihmettelen suuresti jos vielä joku puhuu näiden playoffien jälkeen että Tappara on valtakunnan suurin kiekkotomanmiehen estäjä kahvaaja yms.

Ei sovi moittia Jokereita he käyttävät tuomarin salliman rikkomis pelin paremmin hyväksi kuin Tappara.
 

jokkeri67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit FC & Jokerit HC
KAHVARA!

Tappara on häviöllä ilman noita tilastojakin mutta tässä hieman syitä.
1.Iso, kankea joukkue voi kahden tai yhden pelin sarjassa voittaa mutta pitkässä viiden pelin sarjassa jokerit luistelee yli. Tapparan kankeat pakit jäävät auttamattomasti kun kovan treenijakson vetäneet jokerit luistelevat huonosti harjoitelleen kahvaran yli.

2.Ylimielisyys sekä faneilla että pelaajilla että valmentajilla. Tapparan organisaatio juhli jo ennenkuin oli mitään juhlittavaa. Rautakorpi varsinkin luulee että pispalan rappusilla kun harjoitellaan vuodesta toiseen niin siinähän se sitten tulee. Mutta ei finaalit ratkaistaan pelaamalla.

3.Jokerifanit ovat jyränneet surkeitten peruukkipäitten yli säälimättä.Me lähdimme vain kannustamaan emmekä uhonneet itseämme ulos. Mutta nyt näyttää että tapparafanit ovat hiljaa kuin kirkossa kiitos se varmasti auttaa.

4.Rautakorven ja koko organisaation tuomaritoiminnasta valittaminen. Kaikki tuomiot ovat olleet oikeita. On suuri ero työnnetäänkö pelaaja aluelle vai meneekö hän sinne itse. Kiitos ja Juti voisi myös lopettaa sen purnaamisen.

5.Ja sitten suurin syy KAHVARA ei kahvaamisella voita sillä saa vaan enemmän vihamiehiä...
 
Jokerit Voimakkain, kaunein ja suurin!

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Viestin lähetti Torsti
Puutun Tapparan ykkösketjun tehoihin. Alasella finaaleista yksi maali ja Ojasella yksi syöttö. Vai kuinka lasket pisteet? Eihän se yksi syöttö mitään muuta tilastoissa.
Aivan hyvin voisi olla Tapparan ykkösketjulla 2 pistettä, mutta päädyin jostain syystä kuitenkin 1 pisteeseen siksi, että kyse oli ketjun pisteistä. Ojasen syöttö oli Mäkisen maaliin eli kentällä oli sillä hetkellä sekakentällinen. Mutta yhtä hyvin sen voisi laskea niin, että Tapparan ykkösketju on saanut komessa finaalissa kaksi pistettä.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: KAHVARA!

Viestin lähetti jokkeri67
Tappara on häviöllä ilman noita tilastojakin mutta tässä hieman syitä.
1.Iso, kankea joukkue voi kahden tai yhden pelin sarjassa voittaa mutta pitkässä viiden pelin sarjassa jokerit luistelee yli. Tapparan kankeat pakit jäävät auttamattomasti kun kovan treenijakson vetäneet jokerit luistelevat huonosti harjoitelleen kahvaran yli.

2.Ylimielisyys sekä faneilla että pelaajilla että valmentajilla. Tapparan organisaatio juhli jo ennenkuin oli mitään juhlittavaa. Rautakorpi varsinkin luulee että pispalan rappusilla kun harjoitellaan vuodesta toiseen niin siinähän se sitten tulee. Mutta ei finaalit ratkaistaan pelaamalla.

3.Jokerifanit ovat jyränneet surkeitten peruukkipäitten yli säälimättä.Me lähdimme vain kannustamaan emmekä uhonneet itseämme ulos. Mutta nyt näyttää että tapparafanit ovat hiljaa kuin kirkossa kiitos se varmasti auttaa.

4.Rautakorven ja koko organisaation tuomaritoiminnasta valittaminen. Kaikki tuomiot ovat olleet oikeita. On suuri ero työnnetäänkö pelaaja aluelle vai meneekö hän sinne itse. Kiitos ja Juti voisi myös lopettaa sen purnaamisen.

5.Ja sitten suurin syy KAHVARA ei kahvaamisella voita sillä saa vaan enemmän vihamiehiä...
Tässä näemme jälleen esimerkin täysin turhasta kirjoituksesta. Millä perustelet Tappara huonosti herjoittelun? Tapparassa ei tietääkseni ole juhlittu mestaruutta sitten vuoden 1988. Ei ennen, kuin mestaruus on varmistunut eikä sen jälkeen. Mieti itseäsi jos sinusta tuntuisi, että suosikkijoukkueeltasi vietäisiin jälleen maali ja toinen tekee maalin maalivahdin alueelta heti perään. Tosin Kurrihan sanoi, että Pesonen ei ollut maalivahdin alueella, mutta...
Rautakorven valittaminen. Eipä sitäkään ole kauheasti kuulunut. Hänkin on vain ihminen ja jos tuollaisia tapahtuu tarpeeksi usein saa se pannun keittämään. Ihmetyttääkin tämä puhuminen Rautakorven jatkuvasta itkemisestä. Alkoiko tämä jo runkosarjassa? Entä puolivälierissä, entä välierissä? melkoinen jatkumo.
Ilmeisesti Jokerit eivät sitten kahvaa, sillä heidän nimeään on vaikeampi väännellä kahvamaiseksi sanaksi.
 

jokkeri67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit FC & Jokerit HC
Yhdellä maalilla ei voita!

Vaikka se olisi hyväksytty kahvara olisi hävinnyt. Ja sehän oli niin selvä korkea maila mene vähän itseesi!
 
Jokerit Voimakkain, kaunein ja suurin!
Onko tosiaan täysin mahdotonta keskustella mistään ilman provokaatiota? Mene ja tiedä. Sen tiedän, että potkaisen Jokkeri67:n pihalle niin nopeasti, ettei sanotuksi saa jos provoaminen jatkuu. Peliketjuissa heti matsin jälkeen tunteiden vielä palaessa sallitaan jotain. Sen raahaaminen muihin ketjuihin ei käy.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Yhdellä maalilla ei voita!

Viestin lähetti jokkeri67
Vaikka se olisi hyväksytty kahvara olisi hävinnyt. Ja sehän oli niin selvä korkea maila mene vähän itseesi!
Ilmeisesti et ole koskaan pelannut mitään esim. jääkiekkoa? Yhden maalin vaikutus on melko suuri. Mukavampi se on johdon päällä istua, kuin olla maali tappiolla. Jos tilanne olisi ollut toisessa erässä vaikkapa 0-0 tai 1-1, niin eiköhän Tapparan putki olisi liikkunut paremmin? No, sitä emme voi tietää, mutta ainahan on mukava jossitella :) Sunnuntaina sitten..
 

Jip Pii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Liian yksinkertainen selitys?

Usein kuulee sanottavan, että yksinkertainen on kaunista tai että yksinkertaisin selitys on paras. Täman ketjun avanneeseen kysymykseen voinee siis vastata parhaiten näin: Jokerit on voittanut kolmesta pelatusta ottelusta kaksi ja Tappara vasta yhden. Enempää ei oikein tarvitse selitelläkään, sillä jääkiekko-ottelun voitto ratkaistaan joka ilta yhtä simppelillä tavalla. Enemmän maaleja tehnyt voittaa. Aina.

PS, Jos nyt kuitenkin haetaan syvempiä nyansseja, niin ei ketjun avannut Cobol ihan metsässä ole. Siis minun mielestäni.
 
Kiitos mielenkiinnostasi!

Grand-Pierre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Blackburn Rovers
Vaikka tapparan hyökkäyskalusto tuntuu laajalta, niin ratkaisijoita siitä löytyy harvinaisen vähän: J.Ojanen, Tarvainen, Barkov, Hassinen, ja nyt Ojanen ja Hassinen ovat olleet aivan yössä, ainakin Ojasta tuntuu painavan väsymys. Vain ykkös- ja kakkosketju pystyvät ratkaisuihin, vaikka kahdella viimeisellä ketjulla on hyvinkin puolustava rooli niin pitäisi niistäkin löytyä ratkaisijoita. Lisäksi olen ihmetelly koko kauden mitä Alanen tekee ykkösketjussa, varmasti kädettömin tällä kaudella minkään joukkueen ykkösessä pelannut laituri.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Tuon alustavan kirjoituksesi, cobol, olisi yhtä hyvin tehdä kolumnina. Ei kai siihen ole juuri lisättävää. Ellei sitten tuota kahvarointijuttua haluta jankuttaa.

Tapparan finaalit ovat olleet selkeä pettymys, jopa iki-Tapparoille. Kaikesta huolimatta on tainnut ruuti kastua juuri kun sillä olisi ollut eniten käyttöä.

Yksi mahdollinen syy, jota olen pohtinut, on Tapparan suhteellisen vähäinen pelaajamäärä kauden aikana. Tapparan rinki on käsittänyt vain n. 30 pelaajaa, kun useimmilla on kiertänyt 35-40 pelaajaa kauden aikana. (Joillakin jopa yli 50, mutta se on taas eri juttu.) Voisiko olla kuitenkin niin, että fyysisesti vahvalla Tapparalla on miehet jo poltettu loppuun? Ei siten, etteikö heillä kunto olisi hyvä, vaan yksinkertaisesti pitkä ja rankka runkosarja on vaan vaatinut veronsa? Tiedä häntä.

Harmi sinänsä, että Tapparan pitkäjännitteinen kolmivuotisprojekti ei ehkä sittenkään saa sille kuuluvaa päätöstään. Kaikenkaikkiaan soisi monen muunkin joukkueen ottavan mallia Tapparan projektista. Tosin aloittaen vähän nuoremmilla papparoilla.
 
Lähetetty lerppuasemalla varustetusta Mikro-Mikko 2:sta

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jo runkosarjassa nähtiin, että kun pelejä oli joka toinen päivä, niin silloin Jokerit oli parhaimmillaan. Jokereilla ei tehnyt heikkoa otteluruuhkassa, mutta vastustajat puuskuttivat.

Näkisin tässä nyt saman ilmiön. Jos Tapparan ylivertainen ylivoimapeli ei pure Jokereita vastaan (hienosti kyllä pyörii), niin jotain valmistautumisessa on mennyt pieleen. Samoin puolustus erityisesti eilen vuosi kuin seula, avopaikkoja siunaantui Jokereille kuin tyhjää. Jo tällaiset asiat yksinään ratkaisevat tärkeissä ja tasaisissa matseissa paljon.

Mutta se hyökkäys kokonaisuudessaan menee Jokerien hyväksi aivan murskaavasti. Hyökkääjät BamBam etunenässä ovat nyt parhaimmassa iskussa koko kaudella juuri nyt. Jokerien valmistautuminen on mennyt siis täydellisesti kohdalleen. Ja kun vielä Kari Lehtonen pelaa nyt todella vuorenvarmaa maalivahtipeliä, ei ole mikään ihme, että Tappara on 1-2 tappiolla finaalisarjassa.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Pitää nostaa esille jo ennen sarjaa peräänkuuluttamani Ojasen pimentäminen, jossa Haakana on onnistunut lähes täydellisesti. Ojanen on päässyt kiekkoihinkin hyvin vähän, ja kun on päässyt, tila on otettu pois. Loistavaa vartiointia, joka on saanut Ojasen täysin pois tolaltaan. Ylivoimallakaan mies ei saa käytännössä mitään aikaan vaikka leipoo kiekkoa minuuttikaupalla jokaisessa ylivoimassa. Ennen sarjaa en uskonut, että Ojanen saataisiin näin hyvin kuriin. Haakana on ollut finaalien paras pelaaja.

Onko Tappara miettinyt tuomaritoimintaa koko sarjan ajan? Ensimmäisessä pelissähän he olivat selvästi altavastaajana Banhamin maalin jälkeen, kunnes MOjasen loukkaantumisen jälkeen sisuuntuivat. Jos takaraivossa on ajatus, etteivät tuomarit ole tasapuolisia, ei voi voittaa. Ei vaikka tuomarit itseasiassa olisivatkin tasapuolisia. Vaikea uskoa, etteivät ammattimiehet osaisi työntää tällaista asiaa syrjään kun kiekko putoaa jäähän, mutta onhan se mahdollista.
 

janneha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä TBK!

Sinulta paloi päreet kolmannen pelin ensimmäisen erän jälkeen, minulta taas toisen pelin ensimmäisen erän jälkeen. Kertaakaan tällä kaudella en ole nähnyt yhtä montaa kiekottoman pelaajan estämistä koko ottelussa kun tässä pelissä tapahtui ensimmäisessä erässä Tapparan puolelta. Kuinka monta kertaa Jokerit on saanut jäähyn kiekottoman pelaajan estämisestä - kerran ainakin kolmannessa pelissä! Kuinka monta kertaa Tappara - en ole nähnyt kertaakaan, vaikka Grönwall ja Luoma olisivat voineet istua jo toistakymmentä kertaa yhteensä jäähyllä!

Vielä tuohon toiseen peliin, Jokerit muuttivat selkeästi linjaansa toiseen erään, koska mistään Savolainen ei viheltänyt jäähyä! Kun yleisö alkoi käymään tosi kuumana, Savolainen vaihtoi puolta Henriksonin kanssa!

Kaikkein helpomminhan kaveri pysähtyy niin, että laitetaan maila jalkojen väliin ja pidetään mies pystyssä. Tätä linjaa toivon Jokereiden jatkavan ja lisäävän, koska tämä on näköjään sallittua! Järkyttävää, kuten saimme Olympialaisten eurooppalaisiin kohdistuvasta kritiikeistä havaita mutta näköjään arkipäivää meidän finaaleissa!

Vielä täytyy lopuksi ihailla Jokereiden kurinalaisuutta, yhteiset pelisäännöt ovat löytyneet Tuomo Ruudun taklausta lukuunottamatta ihailtavasti - tulee mieleen TPS:n yksi suurimmista menestyksen avaimista menneillä suuruuden vuosina, jota ei enää tänä vuonna tuosta ryhmästä löytynyt!
 
Suosikkijoukkue
Ykkönen on Jokerit HCja FC Liverpool, hyvänä kak
Re: Re: Re: 1 Unohtui

Viestin lähetti TBK


Näin sen eilen paikan päällä ja katsoin vielä yöllä urheilukanavalta ensimmäisen erän kunnes meni hermot. Monen monta kiekkotoman miehen estämistä ja lähes aina kun kirvesrinta tuli Jokeri alueelle oli virveli kainalossa....

Ihmettelen suuresti jos vielä joku puhuu näiden playoffien jälkeen että Tappara on valtakunnan suurin kiekkotomanmiehen estäjä kahvaaja yms.

Ei sovi moittia Jokereita he käyttävät tuomarin salliman rikkomis pelin paremmin hyväksi kuin Tappara.
Niin, näin jälkijättöisesti otan osaa tähän keskusteluun. Minulla on sellainen näkemys, että Jokerit on ottanut Tapparan omat aseet käyttöön. Nimittäin myönnän kyllä väitteesi Jokereiden kahvaamisesta, tosin kyllä Tappara tekee samaa ja yleensä vielä paljon enemmänkin. Mielestäni näiden kahden loistavan joukkueen välinen ero tulee ilmi Carloksen ylläolevasta kirjoituksesta.

Tappara pelaa hyvin, mutta ei lähimainkaan niin hyvin kuin Jokerit tällä hetkellä.

Runkosarjan kolmosesta Suomen Mestariksi!
(HUOM: toi oli taas sitä ylimielisen Jokeri-fanien ylimielistä
kirjoittelua)
 
IFK - Heja Puppe Jullar!
Suosikkijoukkue
Ykkönen on Jokerit HCja FC Liverpool, hyvänä kak
RE re re re...Loppuuko Tapparalta usko

TBK kirjoitti:
Eniten syö se mitä on tapahtunut raitapaitojen sunnalla.
Maaleja kyllä tehdään on vain eriasia hyväksytäänkö niitä... [/B][/QUOTE]

Sorry TBK, mutta pakko kuitata tohon sun "allekirjoitukseen".
Se juna meni jo lujaa kohden Helsingin Pasilan asemaa. Takasin se ei enää tule. Se ajettiin sinne reilusti ja rehdisti, vailla vilppiä tai kieroilua. Siispä ota sinäkin nyt ihan coolisti, tulet kyllä huomaamaan jälkeenpäin oikeuden toteutuneen ja Jokereiden voittaneen.

Off topic.
Lopuksi päivän dilemma; miksi hirvi paloi poroksi???

Missä on sunnuntaina voitonjuhlat?
 
IFK - Heja Puppe Jullar!

zubov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Janecky #91
Vastaus otsikon kysymykseen on helppo.

Tappara on häviöllä ennenkaikkea siksi, että Jokereilla on parempi joukkue.
Jokereilla ei ole parempi joukkue, joukkueet on tasaiset, paivan kunto, onnenkantamoiset ja tuomaripeli ovat ratkaiseet tahan astiset pelit.

Tosin taytyy myontaa etta veskaripeli on jokereille, jospa tappara koittais sunnuntaina Sasu Hovia maalissa, saas nahda.
 
- Zubovsky
Suosikkijoukkue
Ykkönen on Jokerit HCja FC Liverpool, hyvänä kak
Jooookerit on parempi!

Viestin lähetti zubov


Jokereilla ei ole parempi joukkue, joukkueet on tasaiset, paivan kunto, onnenkantamoiset ja tuomaripeli ovat ratkaiseet tahan astiset pelit.

Tosin taytyy myontaa etta veskaripeli on jokereille, jospa tappara koittais sunnuntaina Sasu Hovia maalissa, saas nahda.
Sano sinä mitä sanot jostain onnenkantamoisesta.
Totuus tulee lopulta esiin ja et voi sille mitään.
:D
 
IFK - Heja Puppe Jullar!

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ohi kaikkien otsikoiden:
Kyllä tamperelaisia Tapparafaneja näyttää ottavan pannuun tällä hetkellä todella pahasti. Mestaruutta ei ole tullut 14 vuoteen ja nyt sitten se pahin on tapahtunut.

Tamperelaisten pahimmat mahdolliset vastustajat vievät potin nenän edestä. Ensin TPS ja nyt vielä pahempi: JOKERIT.
Tämä on painajainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy