starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksihän Veikkaus on laittanut SM-Liigan ensimmäisen kierroksen pitkävedon pelaamisen päättymään jo maanantaina 16.9. klo 22.00. Kohdelista 37/2 kohteet 95-100. Miksei sitä saa pelata enään varsinaisena pelipäivänä tiistaina niin kuin aina ennenkin. Olisi se loogisempaakin vanhaan tapaan ollut.

Voittaja vedot ( suomen mestari, pistepörssin voittaja ja paras maalintekijä ) sen sijaan päättyvät vasta tiistaina niinkuin oikein onkin.

Tietääkö joku Jatkoajassa syytä moiseen?
 
"Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme, että kaikki käy hyvin."
Mauno Koivisto

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tällä kertaa Veikkaus ilmeisesti palvelee meidän vedonlyöjiä. Saamme pelata samoja kohteita kahdella listalla, siis viikon 37 2-listalla sekä viikon 38 1-listalla. No, kertoimia veikkaus ei vielä ole antanut, mutta jos antavat, niin hieno homma (en ole tsekannu vielä veikan sivuilta). Pieni epäilys vielä on, että avataanko listan 37/2 kohteita. Toivon sitä.

Mutta takuuvarmasti listalla 38/1 on nämä samat kohteet pelattavana. Näin meneteltiin myös MM-fudiksen kanssa. Kertoimiakin veikkaus voi vielä viilailla toiseen listaan, jos jotain yllättävää tapahtuu.
 
You'll never walk alone!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy