Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Mikko Suvanto siirtyy Norjaan!

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana anatomia, 14.11.2007 klo 09.10.

 1. anatomia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Voi paska. Perhanan hyvä pelimies. Ei sinänsä, odotettavissahan tuo oli, mutta iso harmi. Etenkin tiukoissa peleissä ratkaisijana usein Suvanto kumppaneineen.
   
 2. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Järkyttävä menetys. Vielä, kun viime peli oli akselilta Suvanto-Hildén loistava. Tilallekaan ei oikein kannata hankkia ketään, kun pakkipuolen ongelmat puskee päälle. HeKi-pelissä nähdään, vaikuttiko Mikon lähtö paljonkin.
   
 3. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Kieltämättä iso pala hyökkäystä lähti Mikon myötä pois. Nyt olis Mattilalle ruutua tarjolla, samoin Jose on ollut viimeisimmissä peleissä hyvässä vireessä. En millään jaksa uskoa, että esim. Joki-Erkkilästä olisi toistaiseksi 3. sentteriä vastuullisempaan rooliin.

  Lähinnä suurin pelko liittyy siihen, miten lähtö vaikuttaa muiden pelaajien korvien väliin. Varsinkin viimeisimmissä peleissä ratkaisijoita on ollut laajemmallakin rintamalla, ei joukkueen menestys voi olla pelkästään yhdestä (joskin kovasta) pelaajasta kiinni. Kakkosessa riittää edelleen käsiä, kun Hilu ja Jasko viilettää laidoilla. Mattila voisi olla tuossa välissä erinomainen, ainoa pelko on istuttaa lainamies noin tärkeään ketjuun. Jos Ipa huutelee miestä takaisin, niin kusessa ollaan.