Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Mikko Kousa

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Pelikaani, 17.09.2008 klo 08.46.

 1. Pelikaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Avataan nyt oma ketju Kousallekkin. Yksi suurimmista ehdokkaista vuoden tulokkaaksi. Jo viime kauden playoffeissa mainioita otteita ja nyt noussut rytinällä pelaavaan kokoonpanoon.

  Kauden kahdessa ensimmäisessä pelissä Kousa on ollut joukkueen paras puolustaja. Kun joukkueen peli loksahtelee paikoilleen, niin alkaa Kousan tehotilastossa näkymään pisteitä tasaiseen tahtiin. Muutamia pahoja virheitä Kousalla vielä sattuu omassa päässä, mutta ne voidaan antaa nuorelle puolustajalle vielä anteeksi.

  Pienestä koosta huolimatta hakee jatkuvasti kovia niittejä vastustajiin. Vielä ne on mennyt osittain ohi, mutta kyllä joku kohta Kousan perseen alle jysähtää.

  Noussee tälläisellä pelitavalla nopeasti lahtelaisten suosikiksi?
   
 2. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tottahan toki Keke on vuoden tulokas, mutta alkukauden paras pakkimme on mielestäni kuitenkin ollut Joonas Jalvanti.

  Kousan peliä on kyllä ilo katsella. Mahtava luistelu yhdistettynä hyvään pelirohkeuteen alkaa varmasti tuottamaan tulostakin kohtapuoliin. Samalla tuo pelirohkeus kyllä saattaa näkyä myös hasardeina omassa päässä kuten nähtiin Blues ottelussa (mm. Blues kolmella nollaa vastaan Kousan ryntäiltyä omalla sinisellä. Hovinen tosin pelasti tuon). Mutta parempi se, että uskalstaa pelata ja ottaa vastuuta, kuin katsella vieressä kusi sukassa mitä muut tekevät.

  Ylivoimalla kaipaisin Kekeltäkin, kuten muiltakin pelsupakeilta, aktiivisempaa viivapelaamista ja kiekon toimittamista maalille. Sieltä ne jostain alkaa pomppimaan sisään jossain vaiheessa.
   
 3. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ei tullut Kousasta vuoden tulokasta, mutta laatupuolustaja maajoukkuetta myöten. Tarvittiin pieni kierros Lahden ulkopuolella, jotta tähän on tultu, mutta hyvähän se on ottaa lopulta valmis paketti vastaan. Erittäin toivottu ja kaivattu elementti on nyt täällä - tervetuloa kiekollinen puolustaja!

  Kousassa on miinuksensa, jonka takia häntä on kritisoitu pisteistä huolimatta, mutta eiköhän Petu ja Nupe asenteen saa kuntoon.

  Pelicans nosti hetkessä osakkeita materiaalinsa puolesta. Nyt on puolustus taas riittävässä kunnossa ihan mitalipeleihin asti.
   
 4. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Vanha ketju, uudet tuulet ..

  Tämä on parasta mitä realistisesti saattoi odottaa ! Saman tason jytky kuin Hodgman muutama viikko sitten.
  Kuitenkin, kuten Hodarin kohdallakin on jo todettu, ei yksittäiset hankinnat tule olemaan ratkaisevia menestystä haettaessa.

  Se on sittenkin yhtenäinen, taisteleva joukkue. Meillä on nyt valmennus jolla on kykyä hoitaa se ruutu kuntoon.

  Joka tapauksessa, tervetuloa takaisin Mikko! Odotukset on kohtuulliset!
   
 5. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kuukauden se kesti, mutta valmista tuli.

  Sopivampaa palikkaa tuohon aukkoon, joka kokoonpanossa oli, olisi ollut vaikea löytää.
   
 6. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Myös tässä Kousan pestaamisessa Pelicansiin, tulee esiin seuran painottama linjaus pelaajien sitouttamisesta (vaikkakin eräässä valmentajakommentissa puhe sitouttamisesta sai hassuja muotoja: "Ne ei ole sitoutuneita, jos ne ostetaan muualta").
  Ei tosiaan haluttu/haettu pelkästään loppukaudeksi kiekollista pakkia, vaan saman tien myös tulevaksi pelikaudeksi. Todellakin Kousan palatessa takaisin, saatiin hyökkäyssiniselle jo pitkään kaivattua osaamista.
   
 7. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Lainaus:
  Niin no,Tyrsky,Kousa ja Hodgiekin ovat omia poikia,joten jos sillä tätä haetiin jo aikaisemmin :)

  Tuo,että A.Tyrväisen ja Kousan sopparit ovat myös ensi kauden kattavia on mahtava juttu.
   
 8. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Ihailin Kousan peliä noin 8 vuotta sitten. Tervetuloa takaisin. Nyt vaan peukut pystyyn, että asenne on kunnossa. Toivon - ja haluan uskoa- että Kousa ei tullut rahastamaan pitkähköllä sopimuksella. Ja etukäteen jo anteeksi, että kirjoitan tällaista. Eihän mitään epäilyjä saisi esittää. Lähtökohta on se, että hienoa, että Pakki tuli.
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2016 klo 15.00
 9. Jari66 Jäsen

  En minä nyt näiltä markkinoilta parempaa olisi osannut löytää.

  - oma kasvatti
  - tiedetään mitä saadaan, maajoukkuetason pakki
  - erittäin kiekollinen, huikea potentiaali
  - ei käsittääkseni lasia a la hakulinen

  Tervetuloa takaisin Mikko.
   
 10. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Raporttia Kousan debyytistä: Toiko ylivoimalle uusia variaatioita, käyttikö avujaan? Miltä homma muuten näytti?

  Avautuihan tuo pistetilastokin.
   
 11. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Tulee olemaan jäätävä vahvistus joukkueelle! Liike ja kädet todella hyvät ja oli jopa yllättävän hyvä, kun ottaa huomioon pienen pelaamattomuuden.
   
 12. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onnittelut hyvästä hankinnasta yhden pelin perusteella. Ristiriitainen hahmo, mutta näyttäisi nyt olevan hyvällä huumorilla matkassa. Lahessa voi olla ihan kiva kevät edessä, kunhan saatte miehet pois lasaretista.
   
 13. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Hyvä sisääntulo pienistä haparoinneista huolimatta. Oli jo pari paikkaaa josta normaalisti viimeistelee.
   
 14. Mastokaupunki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Hyvällä jalalla oli liikkeellä ja muutenkin hyvää peliä molempiin suuntiin. Maali tuli hybridiä hyödyntämällä, kun Kousa heitti kiekon päätyyn ja Poulsen polki perään.
  Ylivoimasta ei pysty mitään sanoa, kun oli taas niin luokatonta maalista huolimatta.
  Kuten laituri tuolla mainitsikin, Kousa tulee olemaan hyvä vahvistus meille.
   
 15. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Pikku-Keke näytti heti alusta lähtien halunsa joukkueen eteen, aina ison pommin hausta lähtien, varmaan ja yritteliääseen puolustamiseen asti.

  Tänään ei tarjonnut yhtään mitään yv:llä tai muutenkaan kiekollisena, mutta se mikä oli merkitsevää oli tuo asenne.. Asenne oli Hyvä ja Kova!

  Iso tervetuloa takaisin!
   
 16. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Olipa virkistävää katsella pehmeästi luistelevaa, pää ylhäällä pelaavaa ja laukoa osaavaa puolustajaa Pelicansin nutussa. Tasaviisikoin tuo peliin enemmän kuin Leimu, ylivoimallakin varmasti tekee vielä tulosta.
   
 17. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Sen verran täytyy olla erimieltä, että toihan Keke paljon hyvää kiekolliseenkin peliin. Syötöt napsahtelivat lapoihin tarkasti ja oikealla kovuudella. Nosti jalalla omasta päästä heti, kun sauma avautui ja tuki muutenkin hyökkäyksiä.
   
 18. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Olen sanaton! Tämä Keke ei ainakaan ole se, joka täältä aikanaan lähti. Onneksi ymmärsi lähteä pelastamaan uraansa muualle. Tästä Kekestä meille tulee olemaan vielä paljon iloa!
   
 19. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Kousa on ollut aivan järkyttävän hyvä ja jatkossa on lupa odottaa vielä enemmän. Kieli keskelle suuta ja rannaria maalille :)
   
 20. Radiomasto Jäsen

  Osui vasta nyt silmään Kousan peliaika viime matsissa, 31:19. Se on aika kova lukema ja kertoo siitä, miten huutava puute tämän roolin puolustajalle oli. Ei voi muuta, kuin olla äärimmäisen hyvillä mielin tästä hankinnasta.
   
 21. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Odottelin, että Mikosta saataisiin apua kiekolliseen peliin, mutta saatiinkin jumalauta koko Pelicansin pelillinen selkäranka. Kovia suorituksi joka puolella kenttää.

  Tilastot: 3. 1+3=4 +6 28:38

  On se hurja.
   
 22. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kaikesta huokuu hirveä halu pelata ja näyttää. Loistava laukaus, oikein ajoitetut taklaukset, todella hyvä luistelu, joka korostuu varsinkin kiekon ylöstuonnissa. Tekee vierustovereistaan parempia.

  Snadisti vaalean turkooseilla laseilla lähellä liigan parasta pakkia tällä hetkellä. Tai en pysty nimeämään parempaakaan. Heittämällä Top 3:ssa.
   
 23. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Keke on aivan huikeassa tikissä tällä hetkellä. Sen lisäksi että pelaa aivan jäätävän hienosti itse niin antaa jatkuvasti ohjeita muille kentällä ja tavallaan "johtaa" peliä jatkuvasti, syötöt napsuu lapaan hyökkäyksiin lähdöissä ja välillä kuljettaa itse kiekon alueelle, vedot lähtee hyvin ja maalille asti mitä näitä nyt on jne. jne.. Tulee mieleen jenkkifutiksen quarterbackit. Kousasta on meille vielä erittäin paljon iloa!
   
 24. tsei Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahtelaiset, LFC
  Ollut kyllä ihanaa seurata Keken peliä. Liike on silmiä hivelevää, avaukset napsuu omille ja laukaus on loistava. Kovaa jälkeä tulee tekemään niin kauan kuin mies Lahessa saadaan pidettyä. Nautitaan!
   
 25. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen