Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Mikko ”Hot Wheels” Rantanen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Zodiac, 22.01.2018 klo 08.40.

 1. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Tähän ihan sivuhuomiona, että lättysyötöt ovat katoavaa (okei, vähenevää) kansanperinnettä NHL:ssä. Tälle näen pääasiassa kaksi syytä, eli ensinnäkin pelaajien taitotaso on kasvanut ilmakiekkojen osalta niin paljon, että lätyt todella usein katkotaan puolustuksen toimesta. Toisekseen pelinopeus on niin kova, että lätyille ei ole enää aikaa. Syöttö on hieman hankalampi suorittaa, joten tähän tuhrautuu aikaa + jääsyöttö on helpompi antaa kovana.
   
 2. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä lienee ihan totta. Suomalaisista tulee mieleen oikeastaan vain Granlund, hänhän on viimeisistä ikäluokista missä opeteltiin vielä pelaamaan puumailalla. Ehkä Teräväisenkin voi vielä lättymieheksi laskea, mutta heti Aho taitaa pelata ihan eri tavalla (kovat syötöt).
   
 3. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Jep jos jostain löytyy MGn HL koosteet niin varmasti näkee useamman lätyn. Viimeksi tällä viikolla heitti yhden suoraan lapaan Staalille takatolpille. O´Reilly heitti todella näyttäviä "ilmakuoletus" lättyjä. Todella tyylikkäitä.

  Sitten taas juurikin Aho, Rantanen laittoivat aika terävästi ne lyhyet syötöt sinne osoitteseen. Kuten myös Draisaitl joka periaatteessa veteli ranteelle syöttöjä, jotka olivat todella teräviä. Harvoin nuita lättyjä peleissä enää näkee, juurikin tuon parantuneen käsi-silmä-kordinaation takia. Sekä, että ne ovat hitaampia syöttöjä kuin kova ja terävä maata pitkin. Itse olen tuota lättysukupolvea ja onhan se aina kaunista kun tippuu lapaan ja kaveri naulaa siitä peltiin.

  Nykyään näkee myös harvoin puhtaita lämärimaaleja hyökkääjiltä. Liigassa Perrin ja Santala (vanhat herrat) nuita tirvovat aina silloin tällöin. Nuin muuten maalit tehdään lähes järestään ranteella. Tähänkin varmaan syynä se, että vedon on lähdettävä nopeasti ja yllättävästi. NHLstä tulee mieleen Arvidsson joka välillä paukuttelee kiukkuisia lämäreitä puolittaisista läpiajoistaan.

  Mitä Rantaseen, niin uskon tuon syöttöjutun menneen jännitysenkin piikkiin. Ja tänään höntsäkiekossa näyttää sitten, minkä takia on tän hetken pisterpössin 2. Siellä kelpaa kaverien painaa häkkiä Ranen syötöistä.
   
 4. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Lainaus:
  Ovie painoi edellisessä matsissa puhtaan lämärin suorasta luistelusta alakulmaan ja mietin, että noita harvoin enää näkee. Se "kuuluisa" grogilasin korkuinen.
   
  teppana tykkää tästä.
 5. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  HMV-Rantanen jatkaa putoamistaan pistepörssissä. Nyt on hallussa sija 5. Siinä olisi seuraava uhka ketjukaveri MacKinnon, ja sitten on vähän kaulaa seuraavaan, joten ehkä Mikko näissä asemissa pysyy jonkin aikaa, mutta johtopaikka on jo kuuden pinnan päässä. No, tuskin tässä kukaan tosissaan uskoi Mikon voittavan pistepörssiä, mutta harmi nähdä, että nyt kun aletaan pelaamaan tosissaan pleijaripaikoista jne., niin Mikko ym. Avalanche-häiskät häipyvät kuvasta. Mutta hieno saavutus on ollut ja on ollut ilo "matkustella" Mikon mukana tämän kauden ja katsella tuota pistepörssiä. Kiitos Mikko!
   
 6. myhyjukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ei tää nyt ohi millään tavalla vielä ole. Peli vähemmän pelattuna kuin top-3:lla. Kaikki mahikset voittoon olemassa edelleen. Coloradolla aika surkea jakso alla, mutta eiköhän se siitä taas lähde rullaamaan.
   
 7. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Iltalehden tietojen mukaan Colorado olisi tarjonnut noin 6miljoonan arvoista sopimusta ja Rantasen leiri ei ollut täysin tuota hyväksynyt. Ilmeisesti kauden aikana on myös vähän nostettu hintaa, mutta neuvotteluun Rantanen ei vielä lähde. Jos pitää paikkansa niin en ihmettele jos rantasmikko ei halua tehdä elettäkään ennen kauden loppua.
   
 8. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^ Dregerin juttuja viime viikolta, olisko "kaupat, waiverit..." -ketjussa postattuna.

  Eli kuutisen miljoonaa oli Avsin tarjous kesällä, kauden aikana kuulemma puhuttu kasista, mutta eihän noilla summilla Rantasen kannata mihinkään nimeään laittaa.
   
  Oskar tykkää tästä.
 9. teppana Jäsen

  Alkaa pessimisti hiipiä puseroon ja pelkään josko se Mikko sittenkään pystyy satasta rikkomaan. 31 peliä jäljellä ja 26 pistettä pitää naputella.
   
 10. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
  Lainaus:
  Tuskin ”pateja” tekee, vaan sebun kanssa sataset paukkuu...
   
 11. Juuriskapää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo, Leeds Rhinos
  Lainaus:
  On siinä kyllä omat haasteensa, koska Colorado on koko NHL:n surkein joukkue tällä hetkellä. Nyt on lisäksi sekin muutos, että ketjut sekoitettiin ja koittavat saada kaksi toimivaa ketjua ja opetteluun uuden sentterin kanssa menee varmasti aikaa. Voi tulla pitkäkin kuiva kausi, jolloin satasen rikkomisen kanssa tulee kiire. Aika lähellä on kyllä nyt tilanne, että valmentaja B saa kenkää, en olisi yhtään yllättynyt jos tänään ottavat taas rumasti kuokkaan, että seuraavassa pelissä penkin takana seisoskelee uusi mies.
   
  Gust ja Aces High tykkäävät tästä.
 12. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Coloradon ykkösketju on taas kasassa seuraavaan peliin.
   
  UnenNukkuja, teppana & Alamummo tykkäävät tästä.
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Alamummo, mikko6000 & bebeto tykkäävät tästä.
 14. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Mitä helvettiä on tapahtunut Rantas Mikolle? Pelaako sekin perkele nykyään vain Fortniteä? Puoli kautta veti ensin jäätävillä tehoilla, mutta yhtäkkiä tahti tyssännyt aivan täysin. Viimeiseen seitsemään peliin ainoastaan kaksi (1+1) pistettä. Eikai se pistetehtailu noin seinään voi yhtäkkiä loppua ilman selkeää syytä?
   
 15. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Colorado on koko joukkueena kauheassa slumpissa. Oliko 2 kuukauteen vain 5-6 suoraa voittoa. Ei ihme jos Rantasellakin on hiljaisempaa.

  Toivotaan, että Rane co. ei olla peluutettu puhki ja pistetehtailu tuosta kohta vielä heräisi parempaan suuntaan
   
  Vislami, UnenNukkuja & Alamummo tykkäävät tästä.
 16. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Taitaa olla sen yhden tilanteen jälkeen ollut vähän varovaisempaa peliä (rip rantasen munat)?
   
 17. Lecavalier Jäsen

  Lainaus:
  Meinaat tilannetta Losia vastaan, missä maalin jälkeen levisi haaraat?

  Silloin ainakin irvisteli pari kertaa siihen malliin ja peli jäi muistaakseni kesken. Sen jälkeen Rantanen ei ole päässyt samalle (omalle) tasolle.

  Liekö taustalla nivusvammaa mikä vaikeuttaa ja hankaloittaa pelaamista.
   
  Oskar tykkää tästä.
 18. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Lainaus:
  Juu juurikin tuo tilanne.
   
 19. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Voi tosiaan olla vähän klesana sen spagaatin jälkeen. Sen lisäksi Rantanen teki pisteitä tosi hurjalla tahdilla ja oli vain ajan kysymys milloin tahti palaa lähemmäksi "normaalia".
   
 20. Kari Runk Jäsen

  Jos siellä olisi ollut edes pientä epäilyä nivusvammasta, todetusta vammasta nyt puhumattakaan, ei Rantanen olisi All-Star viikonloppuun osallistunut. Nivusvammat saattavat olla sen verran vittumaisia, että kyllä se Rantanen olisi MacKinnonin tapaan pelejä seurannut vaihtopenkin puolelta tarvittaessa.

  Kyllä sitä heittelyä pitkän kauden aikana tapahtuu, eikä sen aina tarvitse johtua esimerkiksi vammoista.
   
 21. TrafficIsland Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ei toki tarvitse, mutta tässä tapauksessa tuo 7 matsin tuloksellinen alamäki osuu kivasti yksi yhteen LA-pelin lopun loukkaantumisen kanssa. Toivottavasti kuitenkin syyt ovat muualla, eikä esim. siinä, etteikö toipumisaikaa olisi annettu riittävästi.

  Kyllähän nämä keissit monesti menevät niin, että kauden aikana pelaajan ja seuran toimesta viestitään, että mitään ongelmaa vammojen kanssa ei ole, mutta sitten kauden jälkeen pelaaja toteaa että MM-kisat jää väliin, koska ei ole täydessä kunnossa ja pitää lepuuttaa paikat kuntoon.
   
  BurnabyJoe ja Ippenator tykkäävät tästä.
 22. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Ehdottomasti, mutta en oikein keksi parempaa paikkaa lepuutella mahdollista vammaa kesken kauden kuin 9 tai 10 päivän tauon mahdollistava All-Star viikonloppu.

  On täysin eri asia pelata pienien vammojen kanssa loppukaudesta tavoitellessa pääsyä playoffeihin, kuin osallistua tapahtuman luonteeltaan höntsäviikonloppuun, jonka saa sivuuttaa kokonaan ilman rangaistusta, jos on loukkaantunut.
   
  jalperi ja TrafficIsland tykkäävät tästä.
 23. avs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Jaa, onko tuolle nyt mitään tapahtunut. Viime matsissakin oli melko lähellä ettei luutinut tyhjiin, mutta aina ei osu. Pienestä se on viime peleissä ollut kiinni.
   
 24. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  8min 50sek HL pätkä yön pelistä ja Rantasta ei näkynyt koko pätkän aikana kiekossa. Kyllä tässä pikku hiljaa alkaa olla huolestunut, että onko siellä koko ykköskentällä loukkia alla vai missä mättää? Kuivempaa jaksoa tainnut olla Rantasella, MacKinnonilla ja Landeskogilla jo hyvän tovin? Toki jos joukkuekkaan ei pärjää, niin ei ihme että kärkiukotkin hyytyvät. Alkukaudestahan taisi pelkästään tuo kenttä ratkoa pelejä Avsille. Nyt tulisi tulitukea Söderbergin ketjulta, mutta sitten taas ykkönen ei saa tehoja irti.
   
 25. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Alkukausi oli sellaista lentoa, että oli vain ajan kysymys milloin tahti hiipuu. Nyt jännätään saako Mikko runnottua tuon 100 pojoa rikki. Toivotaan.
   
  UnenNukkuja ja Alamummo tykkäävät tästä.