Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Mikko ”Hot Wheels” Rantanen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Zodiac, 22.01.2018 klo 08.40.

 1. AaroVaalanne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames
  Lainaus:
  Ei tehnyt, eli Rantasesta todella tuli viime kaudella vasta neljäs 80 pistettä yhdellä kaudella tehnyt suomalaispelaaja.
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2019 klo 14.29
  teppana ja Kopari tykkäävät tästä.
 2. Crank Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Flyers, nippelitieto
  TheScoren uutisoinnin mukaan Rantanen jätti alaraajavamman takia Kings-pelin kesken. Siihen mennessä 2 maalia ja 13.30 jääaikaa. Tarkemmin en tiedä, mutta peli oli ainakin 6-0 siinä vaiheessa, joten mitään riskejä vamman pahenemisesta siinä vaiheessa on ollut turha ottaa.

  E: jäi linkki
  Rantanen exits vs. Kings for precautionary reasons
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2019 klo 01.13
 3. Veemel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi U20
  Toisen maalin yhteydessä meni liki spagaattiin (komea maali muuten). Taisi luistin haukata puolustajan mailaan. Tuuletukset jäivät aika vähiin. Irvisteli hetken penkillä, ja taisi vaihdon tai pari pelata ennen kuin lähti pukukoppii

  Nivusissa venyi ja paukkui, olettaisin. Toivottavasti ei mitään pahempaa.
   
 4. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Ryan S. Clark on Twitter
   
  Frostbite ja Crank tykkäävät tästä.
 5. Nelone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lgw
  Olipa taas aikamoinen Mikko Mallikas, huhhu. Ensin veto niin yläbörsään, kuin olla ja voi. Jälkimmäinen maali taas mielestäni malli esimerkki tästä kaverista, karvaus, pakilta tikkari pois, ajo maalille, toinen pakki vipuun komealla harhautuksella ja kiekko häkkiin. Tuolta näyttää periksi antamattoman, vahvan ja taitavan kaverin pelaaminen, terve.
   
 6. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  jimmyrecard tykkää tästä.
 7. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Zodiac tykkää tästä.
 8. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Avs pelaa tänään klo 22 alkaen Suomen aikaa, joten nyt hyvä mahis nähdä Rantasen otteita.
   
 9. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Kiitos heads upista. En ollut huomannut, kun ei varsinaisesti odota et maanantaina pelataan tuota aikaa NHL matseja. Syystä että?
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Martin Luther King Day.
   
  Nickelback tykkää tästä.
 11. Mängimies Jäsen

  Kuten olen jo aikaisemmin ennakoinut, niin Rantasen jatkosopimusta saadaan odotella ainakin kesään saakka.

  luke fox on Twitter
   
 12. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on kyllä itselleni yksi mielenkiintoisimmista soppareista tulevana kesänä. Matthews, Rantanen ja Aho on ne mitä eniten odotan.
   
 13. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ja tietenkin myös Laine näin suomalaiskökulmasta.
   
 14. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä. Tosin Laineen kannalta haluaisin että hän parantaa otteitaan hieman ennen kun kausi loppuu.
   
 15. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Lainaus:
  Eipä siinä sen kummempaa ennakoimista ole ollut, kun lähes koko kauden on asiasta huhuttu suunnasta jos toisesta.
   
 16. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Saas nähdä minkälaisen diilin Rane saa, tällä hetkellä Coloradon kovinta liksaa nostaa MacKinnon jonka vuosipalkka näyttäisi olevan 6.3 milliä. Noille haminoille uskon myös Ranen sopparin asettuvan,ehkä hieman päälle tuon.
   
 17. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Täh? Jos Rantasen saa alle 9 miljoonalla signattua niin halvalla lähtee. 9-10 millin väliltä varmaan jotain. Luulen, että Rantasen leirissä halutaan odottaa ja katsoa millaisen sopimuksen Marner tekee. Voisin kuvitella, että Mikon leiri lähtee neuvotteluihin kymmenestä miljoonasta ja siitä sitten aletaan vääntämään.
   
 18. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nythän olisi ideaali aika sorvata jatkoa, sillä lennetään ns. todella lähellä aurinkoa. Loppukaudesta saavutettavaa henkilökohtaisesti on Art Ross, mutta ilman sitäkin on tuollainen 8x10M lappu ihan oikeutettu.
   
 19. Kari Runk Jäsen

  MacKinnonhan on tosiaan menossa jalan takia magneettikuvauksiin, ASG nyt ainakin on vaarassa. Saa nähdä kuinka vakavasta vammasta on kyse, että missaako mahdollisesti myös runkosarjapelejä.

  Syy, miksi tästä Rantasen ketjussa kerron, on se, että olisi kyllä mielenkiintoista nähdä MacKinnonin olevan pari-kolmekin viikkoa telakalla. Kuka tuohon ykköseen nostettaisiin, ja ennen kaikkea miten sen peli lähtisi toimimaan, esimerkiksi vaikkapa Kerfootilla?
   
 20. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Olisihan se jotakin jos Rantanen asettuisi siihen 6-6,5miljoonaan...
  Itse en usko, että tässä edes lähdetään mihinkään tähtitieteellisiin lukemiin ja sopimus on 8-8,5miljoonaa. Tuokin on Art Rossista taistelevalle pelaajalle täysin alihintaan oleva sopimus, mutta kyllähän oikeasti NHL:ssä on paljonkin näitä jotka pelaavat alennuksella. Bostonin ykkösnyrkit vaikka esimerkkinä.
  Kolikon kääntöpuolella on tosiaan se, että Coloradolla ei ole varaa käydä Rantasen kanssa mitään oikeaa kiistaa sopimuksesta ja jos Rantanen haluaa yli 10miljoonaa, niin minkäs Colorado sille voi? Mammuttisopimus on siis myös täysin mahdollista jos Rantanen alkaa oikeasti hinnoittelemaan itseään. Rantanen on pelannut huipulla vasta muutaman kauden ja voisiko Colorado käyttää tuota valittikorttina? Marnerin sopimus voi vaikuttaa paljonkin tähän.
  Muistaakseni Gaudreau pelailee myös alehintaan? Voisko tässä olla se Coloradon puolustus neuvotteluissa, eli hyvistä pisteistä huolimatta joukkue ei ole kyennyt suureen menestykseen (tällä hetkellä menee hyvin) ja pitäisi suostua pelaamaan pienemmällä summalla ?
   
 21. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Kun mainitset näistä alehintaisista sopimuksista, niin olivatko nuo sitä tekohetkellä? Ei tule kyllä mieleen, että olisivat erityisen alehintaisia silloin olleet. On vähän hölmöä verrata siihen, mitä sen jälkeen on tapahtunut ja ottaa se lähtökohdaksi sille, että Rantanenkin voi tehdä.
   
 22. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Pastarnakin sopimuksen voisi luokitella tekohetkelläkin alihintaiseksi.
   
 23. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Siellä oli siinä kohtaa alla yksi 70 (34+36) pisteen kausi sekä pari vajaata kautta, joilla molemmilla jäänyt alle 30 pinnan. MacKinnon oli tehnyt oman satasia halvemman jatkon pari kuukautta aiemmin ja Barkov oman lähes miljoonan halvemman puolisen vuotta aiemmin. En mä mitenkään saa siitä alennussopimusta edes ilman noita vertailuja. Nylanderin suunnilleen saman arvoinen sopimus pari kautta myöhemmin (palkkakatto noussut) on sitten taas hieman paremmilla pisteillä, mutta erilaisella kehityksellä jopa ylihintainen monien mielestä.
   
 24. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Lainaus:
  Totta kyllä. On varmasti suurimmaksi osaksi silloin olleet markkinahintaisia, vaikkakin kyllä ihan lähitulevaisuudestakin löytyy edelleen pelaajia jotka ovat tehneet yllättävän sopimuksen. Periaatteessa tuon voi kääntää Rantasta vastaan todella jyrkästi. Siellä pyörii Rantasen kanssa art ross taistelua käyvä Kucherov täysin kummeli hinnoissa ja nyt Coloradon pitäisi antaa puolet enemmän.
  Tulee kyllä mielenkiintoiset neuvottelut. Odotan innolla mitä tapahtuu.
   
 25. avs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Avalanchen lähihistorian sopparikuvioiden perusteella en kyllä usko että Rantanenkaan yli 7 miljoonan vuosipalkoille pääsee. Mutta eiköhän Mikon saa kaupattua poiskin jos alkaa hankalaksi seuran kantilta.