Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Mikko ”Hot Wheels” Rantanen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Zodiac, 22.01.2018 klo 08.40.

 1. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Aika se ja sama.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Niin turha tapahtuma kuin All stars -viikonloppu pelaajille on, niin toivoisi Rantasen jäävän kokonaan ilman valintaa ja ottamaan ansaitun huilun loppukautta ajatellen. No eiköhän pistepörssin kärki valita mukaan. Muiden suomalaisten osalta saattaakin olla hiljaisempaa Rinnettä lukuunottamatta.
   
  Luxray tykkää tästä.
 3. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Minä taas toivon, että Rantanen on mukana, koska olen itse katsomossa. Sama tahti se on kaikilla muillakin pelaajilla, en usko Rantasella jäävän kiinni fysiikasta.
   
  Jesus Shaves ja Mängimies tykkäävät tästä.
 4. Ralph Jäsen

  Jos Rantanen ei ole mukana, niin kuka sitten ottaa ne viisi muuta hyökkääjäpaikkaa? Benn, Staal, Johansen?

  - MacKinnon, Landeskog, Rantanen, Scheifele, Wheeler, Kane
  - Josi, Parayko, Klingberg
  - Rinne, Dubnyk

  Tai jotain tuohon suuntaan.
   
 5. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Lainaus:
  Eikö näistä ole jaettu pelikieltojakin, kun on kieltäytynyt tulemasta All starsiin? Eiköhän se Rantanen ole mukana, ja miksei olisi. Varmaan ihan mukava päästä kunnolla höntsäilemään ja saamaan lisää näkyvyyttä, jossei sitä jo nyt riittävästi ole.
   
 6. Ralph Jäsen

  Kucherov herkutteli viisi pistettä Flyersia vastaan ja Rantanen menetti pitkästä aikaa pistepörssin johdon toisaalle. Rantanen kavensi syöttämällä Avalanchen maalin avauserässä.

  Maalilla nousisi jaetulle kärkipaikalle takaisin, kahdella pisteellä yksin kärkeen. 40 minuuttia aikaa.
   
 7. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Rantanen tosiaan menetti paikkansa pistepörssin kärjestä Kucheroville. Rantanen nousi 22.10 pelatulla kierroksella tasapisteisiin Matthewsin kanssa pistepörssin kärkipaikalle ja siitä eteenpäin oli sitten yhtäjaksoisesti 67 päivän ajan vähintään jaetulla pistepörssin kärkisijalla (ilman mitään tiebreakereiden huomioimista). Nyt sitten odotellaan miten Rantanen vastaa tuohon Kucherovin huippuvireeseen (kahteen viimeiseen peliin Kucherovilla yhdeksän pistettä joiden myötä otti Rantasen etumatkan kiinni ja painoi samalla ohitse).
   
 8. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  On kyllä järkyttävässä vireessa Kucherov. Myöskin viimeiseen 5peliin tehnyt 4+10=14pistettä. Rantasella samaan 5peliin 1+3 pisteet.

  Mitä nuita koosteita kuitenkin kahtonut niin onhan tuossa ollut Rantasellakin paikkoja lisäpisteiden saantiin. Syöttöjä jaellut paikkoihin ja itsekkin ampunut, muttan nyt on tahti hiipumassa vain tuohon 1. ppg tahtiin. Niin siis, että tästä eteenpäin tulee vain se pinna pelissään..

  Kyllähän tuossa on Kucherovin eduksi sanottava, että siellä on hieman eritason kaveria avittamassa nuita pisteiden tekoa. Siinä missä Mikko on lähes täysin MacKinnonin ja Landeskogin kanssa, niin Kucherovilla löytyy Pointtia, Stamkosta, Hedmania Johnsonia jne joita voi käyttää syöttöalustana. Ei toki poista sitä, että huikeasti pelaa itse Kucherovkin.
   
 9. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Hassua kyllä, Avalanchelta löytyy puolustuksesta Hedmania tehokkaampi kaveri.
   
 10. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Hassua kyllä, olin varma, että juuri sinä tähän tartut. Toki Hedmanilla on parempi ppg ainakin nhl.comin mukaan. :)
   
  Luxray tykkää tästä.
 11. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Ei toi secondary scoring niin auta. Kyllä on vaikeaa yhden ketjun hilata koko kivirekeä perässä. Sillä voi kyllä pleijareihin päästä, mutta ei sillä pistepörssiä voiteta. Kun muu jengi ei niin auta, niin vaikea on murskajaisiakaan pitää ja niistä peleistä tulee juuri niitä ylimääräisiä pisteitä carbage maalien muodossa.
   
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  NHL.comin mukaan Barrien piste per peli -saldo tällä kaudella on 0,71 ja Hedmanilla 0,68. Vai mitä se sun NHL.comin tilastot näyttää, näkyykö mulla väärät lukemat?

  Onhan se väärin väittää, että Rantasen ainoa taustatuki on MacKinnon ja Landeskog, mutta samalla sanoa Kucherovilla olevan Hedman tukenaan, kun ihan jokainen voi tilastoista itse lukea, että Barrie on Hedmania tehokkaampi puolustaja ollut tällä kaudella. Tämä toki edellyttää sen, että tilastoja osaa lukea.
   
  aessi ja Kari Runk tykkäävät tästä.
 13. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Lainaus:
  Eli käytännössä Rantanen matkustelee Barrien loistavien avaussyöttöjen ja ohjurikiekkojen turvin.
   
  Oto Hascak ja Henkka tykkäävät tästä.
 14. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mielenkiintoinen mielipide sinulla. Oletko montakin peliä nähnyt ja saanut sieltä tuen näkemyksellesi?
   
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Näkyykö tämä kalenterivuoden pistepörssi jossainpäin netissä?
   
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Vaikka ihan nhl.comissa:

  NHL.com - Stats

  Jos linkki ei toimi niin valitset sieltä 'Game By Game' ja laitat sinne haluamasi alkamis- ja päättymispäivämäärän tarkasteltavalle ajanjaksolle. Sitten muistat vielä klikata 'Sum Results' jotta se antaa tarkasteluväliltä sen yhteenlasketun summan eikä pelkkiä yksittäisiä otteluita.
   
 17. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Lainaus:
  Kyllähän tätä Rantas-sisältöä olen seuranut aivan sieltä ammattilaisuran juurilta tiiviisti. TPS-vuosina nousi Elomon systeemin ja rajattoman vastuun myötä korkeaan varaukseen. Sen jälkeen tarjottiin heti alusta asti mahdollisuuksia aivan NHL:n kärkipelaajien rinnalla, ja kun siinä oli vähän hankaluuksia, niin päästettiin ylivoimaiseen San Antonion farmiporukkaan rellestämään, rajattomalla ylivoima-ajalla ja puolustuspelistä piittaamatta. Fast forward ja kaveri istutettiin todella ohuilla näytöillä NHL:n dynaamisimman hyökkääjän laituriksi, ja tänä vuonna sai siihen vielä suurimman ja kauneimman sarjan mcdavidiinastisen historian luontaisimman johtajan (nuorin kapteeni). Takalinjoilta kun vielä näitä kahta mainittua tähdittämästä löytyy ykkösvarausta ja aivan NHL:n eliittitason kiekollista osaamista, niin mikäs siinä hiihdellessä syöttölautana.
   
  rinne, Noutolokku, Loorz15 ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 18. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Kuka mainitsee ensimmäisenä ohikauden? Terveisiä Laineen ketjusta, siellä oltaisiin jo lähettämässä ketjun kohdetta Lempäälään.
   
  Sämppäri, aessi, Kopteri ja yksi muu tykkäävät tästä.
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Landeskööggi otettu pois ykkösestä ja Nieto otettu mukaan matkustelemaan. Rankaksi käy kyllä MacKinnonin elämä kun alkaa jo aika monta kivirekeä ollla perässä vedettävänä.
   
 20. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Mitä on käynyt Mikolle? Vain piste taas ja Kucherov karkaa koko ajan lisää. Kohta sieltä tulevat kaksi pistettä ja kolme pistettä yöllä tehneet kaveritkin jo ohi. McDavid, Kane ja Crosby ottavat tätä menoa Mikon kiinni jo Tammikuun puolessa välissä. Matkustaja on jäätynyt asemalle odottelemaan!?!?
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 21. KJ hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS & Minnesota Wild
  Lainaus:
  Lähetin jo Sakicille sähköpostia, että voivat lähettää pojan takaisin Turkuun kasvamaan.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 22. Gust Jäsen

  Ei ole Mikolle käynyt mitään. Oli yön pelissäkin Avsin paras pelaaja ja järjesti semmoisia paikkoja mistä olisi jonain muuna päivänä napsunut useampikin syöttöpiste. Mutta kyllä tämäkin tahti riittää siihen 100 pisteeseen.
   
 23. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Hieno maski kyllä Landeskogilta tuohon Mikon maaliin, joku toinen pelaaja olisi varmaan luistellut pois tieltä, mutta Rantane löysi tyhjän nurkan.
   
 24. Ogilthorpe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  No siinä ja siinä on, että riittääkö tämä tahti.
   
 25. Gust Jäsen

  Lainaus:
  Jos nyt ei tästä piste per peli tahdista tipu ja oletetaan että sieltä niitä usean pisteen pelejäkin vielä on tulossa niin riittää hyvin. Joukkue alisuorittaa tällä hetkellä, joka näkyy myös Rantasen pistetehtailussa.