Mikkelin Jukurit kaudella 2023–2024

  • 179 372
  • 808

Daijju

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ ja Mikkelin Jukurit
Just näin! Sillon kun on syytä hypettää niin matskua vaan joukkueen sisältä, huikeita nää koppivideot. Tulee yleisöllekin fiilis että on osa joukkuetta ja positiivisuus tarttuu, se saa ihmisen liikkeelle ja suunnan hallille.

Viikinki takoo kun rauta on kuumaa.
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hydraulic Oilers
Juu niin kuin yllämainittu, sekä tänäänkin esimerkiksi Jorelta ja Huuhtaselta haastatteluissa kuultu, tässä joukkueessa on kaikki toistensa veljiä ja todella hauskaa on ollut. Se näkyy, saa näkyä ja ennen kaikkea pitää näkyä. Todella yhteisöllinen fiilis pelaajien kesken, sekä OJ helposti lähestyttävänä ovat hyviä asioita. Tämä lupaa todella hyvää tulevaan, itsellä on erittäin luottavaiset ja odottavaiset fiilikset tätä viikinkilaumaa kohden. Vamos Heimo!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Yksi isosti petraamista tarvitseva osa-alue on aloitukset. Kenelläkään ei ole aloitusprosentti yli 50%, ei edes Immosella (48,2). Valmentaja Jokinen voisi muutaman ylimääräisen treenin ajaksi vaihtaa sentteri Jokiseksi, ja laittaa homman kuntoon.
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Just näin! Sillon kun on syytä hypettää niin matskua vaan joukkueen sisältä, huikeita nää koppivideot. Tulee yleisöllekin fiilis että on osa joukkuetta ja positiivisuus tarttuu, se saa ihmisen liikkeelle ja suunnan hallille.

Viikinki takoo kun rauta on kuumaa.
Amen brother. Jos tästä nykymeiningistä maksetaan jollekkin konsultille niin rahoja ei olisi voinut parempaan paikkaan sijoittaa. Nyt taso alkaa olla siellä Liigan vaatimalla tasolla, puita vaan uuniin ja kroppaa peliin.

Heti ensi viikolla taas kaupunkilaisten pariin ja naamaa näkyville.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Batna johtaa Liigan maalipörssiä ja on koko pistepörssissä toisena (5+1). Tämänhän me toki osasimme kaikki ennustaa. Michal Kovarcikin 0+6 oikeuttaa pörssin vitoseksi. Ruusulla on kolmeen peliin 90,28%. Hyvä alku.
 

Gameson

Jäsen
Jokaiselta kiinnostavia kommentteja johtoasemassa pelaamisesta, mutta toisaalta rauhoittelua:

– Pieni hapan maku jäi. Jollain tapaan olen huolestunut siitä paniikin määrästä, mikä siihen alkoi kasaantumaan, harmitteli Jokinen.

– Neljä peliä pelattu ja kahdeksan pistettä kasassa. Sillä tahdilla ollaan 120 pisteen vauhdissa täällä Mikkelissä, jos sillä yritetään faneja vähän rauhoittaa, naureskeli Jokinen.

Nämä siis Länsi-Savosta.

Kahden pisteen tahti on kieltämättä hyvä alku ja tuo rauhaa tekemiseen. Ei tarvitse laittaa heti paniikkinappulaa päälle ja muuttaa peliä täydellisesti. Pieniä viilauksia toki tarvitaan, mutta isossa kuvassa ei tarvitse viritellä todellakaan kriisiä.
 

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kyllä joo ollaan 2p per peli vauhdissa, mutta on kyllä iso taivaanlahja Jukureille, että heti alkukaudesta on ollut pelit heikkoja KooKoo:ta ja HPK:ta vastaan. Vähänkin kovempia vastustajia olisi ollut vastassa niin voittosarake olisi edelleen pyöreä nolla ja paniikki olisi valmis.

Tämä alkukausi pitäisi nimenomaan olla se ajanjakso jolloin Jukurien pitäisi olla jopa ylivoimainen, kun joukkue ja pelitapa on pysynyt samana.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Niin, kaksi pinnaa per peli kuulostaa ihan hyvältä, mutta kun katsoo keitä vastaan pisteet ovat tulleet, niin ei tässä nyt mitään mestaruusfiilistä vielä tule. Jos seuraavakin neljän pelin sarja vedetään kaksi pinnaa per peli, niin sitten näyttää jo aika hyvältä.
Kuten sanottua, niin ennestään tuttujen pelaajien kesken vahva alkukausi pitääkin olla.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Kausi on polkaistu nyt kunnolla käytiin ja neljästä pelistä kaksi suoraa voittoa ja tappiot rankuilla ja jatkoajalla, harmittavasti näistä tappioista olisi ollut otettavissa täydetkin pisteet mutta taistelu pisteistä tulee olemaan koko kauden ajan tiukkaa ja pienistä asioista se on joskus kiinni. Ei tässä nyt todellakaan voi mitään paniikkinappulaa alkaa edes hiveltämään saatikka toria varaamaan, 10-15 kierroksen jälkeen alkaa varmasti enemmän hahmottumaan missä mennään. Minkälainen paniikki täällä olisi kun oltaisiin jääty pisteittä KooKoota ja Kerhoa vastaan, nyt molemmista kamppailuista saatiin kuitenkin suorat voitot ja vaikka molemmat vastustajat ei kummoisia esittäneet niin nämä oli tärkeitä voittoja joukkueelle heti kauden alkuun. Peli tulee kaikilla joukkueilla kehittymään kauden mittaan ja kaikille tulee vaikeita jaksoja, silloin punnitaan miten käsitellään vaikeat hetket ja käännetään ne voimavaroiksi. Mitä nyt kauden alkua makustellut niin varmasti yhtenäisin ja sitoutuneisin jukurijoukkue Päällikön aikakaudella joka lupailee hyvää.

Maalivahtitandemi hoitanut tonttinsa toistaiseksi mallikkaasti, yv toiminut erittäinkin hyvin, Batna ollut aivan pitelemätön ja pääsääntöisesti joukkue suorittanut kentällä hyvällä tasolla. Maalipaikat pitää vain käyttää vieläkin tehokkaammin hyödyksi, ei voida antaa tasoitusta siinä yhtään. Puistolakin oli tänään jo toisessa pelissään hyvällä pelipäällä vaikka ei vielä maalihanat auenneet ja rankku epäonnistui mutta viime kaudesta kehitystä on tapahtunut. Taitavasti käyttää kroppaa hyödyksi kulmauksissa vaikka ei ole koolla pilattu, taitava väkkärä jolta on kyllä hankala saada kiekkoa pois. Myös Helenius miehistynyt viime kaudesta ja lupa odottaa hyvää kautta. Toivottavasti edellä mainitut iskevät jatkossa kiekkoa reppuun Huuhtasen ohella niin ei tarvitse Batnan harteilla olla meidän maalinteko sillä leveyttä tarvitaan.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tätä kirjoitettaessa (Tepsi-Ilves kesken) meillä on liigan pistepörssissä kaksoisjohto, M Kovarcik 1+7 ja Batna 5+2 ja vielä Huuhtanen kasina 2+4. Melkoisen kova alku koko joukkueelta. Pistekeskiarvo on viiteen eka peliin 2,2p/peli.

No tää on alkua ja pelit kovenee, mutta hyvälle näyttää. Luistelussa ollaan oltu joka pelissä vastustajaa edellä ja hyökkäyksiin lähdöt on ihan eri tasolla kuin viime kaudella. Ja se mainostettu murheenkryyni.. Rasse Korhonen 96,97% ja Make Ruusu 90,28%.

Antaa mennä pojat!

Edit. SaiPan Kalapudas 5+3 ja kärkeen nyt.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Halusin tulla sen vain sanomaan, että teillä on Mikkelissä tällä kaudella hyvin pelaava jengi ja ennen kaikkea hyvin valmennettu jengi. Olkaa ylpeitä ja käykää ihmeessä Ikiomalla kannustamassa Jukureita! Tänään Lahessa oli vain yksi joukkue ja se ei ollut Pelicans.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Halusin tulla sen vain sanomaan, että teillä on Mikkelissä tällä kaudella hyvin pelaava jengi ja ennen kaikkea hyvin valmennettu jengi. Olkaa ylpeitä ja käykää ihmeessä Ikiomalla kannustamassa Jukureita! Tänään Lahessa oli vain yksi joukkue ja se ei ollut Pelicans.
Hieman ehkä paistoi kotijoukkueella tyytyväisyys Nokia Areenalla käynnin jäljiltä.
Puolustusvalmius oli Pelicansilla sitä luokkaa, että käkeen olisi tullut Liigassa kaikilta hyvällä asenteella vastaan tulleilta. Ottamatta siis tässä mitään pois Jukureiden tänään hyvältä peliltä ja erityismaininta Korhosen nollapelille toisessa sarvipäiden pelissä.
 
On ollut todella hienoa alkukaudella seurata joukkueen touhua kentällä ja sen ulkopuolella. Joukkueesta huokuu tällä hetkellä se, että jokainen pelaa toisilleen ja logolle täydestä sydämestä. Harvoin heti alkukaudesta on tällaista nähty. Missään nimessä meillä ei nimivahvin poppoo ole, mutta onpa kyllä huikeita steppejä lukuisat pelaajat ottaneet kesän aikana! Joukkueen pieni vaihtuvuus vaikuttaisi olevan pelkästään hyvä asia.

Kyllä tästä voi vielä hyvä tulla.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Veikkauksen voimaluvut maaliodottamista:
1. Jukurit 73 %
2. KalPa 65 %
3. TPS 61 %
4. Tappara 58 %
5. Sport 58 %
6. HIFK 55 %
7. Lukko 55 %
8. Ässät 52 %
9. Kärpät 50 %
10. KooKoo 49 %
11. Pelicans 38 %
12. HPK 36 %
13. Ilves 36 %
14. JYP 35 %
15. SaiPa 29 %

Sarjan tulikuumin: Mikkelin Jukurit.


 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit on tehnyt toiseksi eniten maaleja sarjassa (6 peliä, 20 maalia). Maalin makuun on päässyt jo 11 pelaajaa ja kun pakkeja noista on kaksi, on "kolme ketjullista hyökkääjiä" onnistunut maalinteossa. Onnistumisia tulee laajalti ja se lupaa hyvää.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kyllä pelaa Jukurit hienosti - pystyy haastamaan kaikki ja ei tunnu menevän purkka jumiin, kovaa tekemistä.
 

Savolainen99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiat Kiekko-Espoo
Antaisin vielä norjan pojalle mahdollisuuden. Pitkäsen ja Häkkilän sopimukset vaan mun puolesta purkuun.
Korhonen pelasi eilen ihan hyvin rankkareita lukuunottamatta. Puistolan tulisi saada tasaisuutta otteisiin kentällä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Engebråtenissa on hyvä aihio. Kokemusta ja vähän jerkkua lisää, niin kyllä norskista hyvä liigapakki saadaan. Perustaidot on jo nyt hyvällä mallilla. Virheitä tottakai vielä tulee, mutta kelle 21v 6 liigapeliä pelanneelle pakille ei tulisi? Pelien myötä pelirohkeus kasvaa ja helpot virheet vähenee. Peli opettaa. Näin uskon.
 

Gameson

Jäsen
Toki seuraavaksi edessä lokakuu, mutta Jukureilla edessä kohtalaisen kova marraskuu.

Jos Jukurit selvittää sen jakson kunnialla, tilanne näyttää varmasti hyvältä.
 

Liitteet

  • Screenshot_2023-09-30-20-55-30-55_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-09-30-20-55-30-55_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    226,4 KB · kertaa luettu: 91
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös