Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Mikael Granlund – seuraava suomalainen supertähti NHL:ssä?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Tiedote, 08.01.2013 klo 04.25.

 1. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Mikke se vaan tehoilee. Viime yönä taas 1+1. Tammikuussa nopeasti laskettuna 15 pistettä 13 otteluun. Joukkueen sisäinen pistepörssi myös Miken nimissä. Mukavastihan tuo etenee, mutta ei me valiteta. Edellisessä yhdeksässä pelissä myös pisteille, eli tasaisen hyvää menoa.

  Hienosti Granlund pelaa!
   
 2. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Miken suurin vahvuus pelaajana on halu voittaa. Sen seurauksena hän on parhaimmillaan tilanteissa, joissa joukkue häntä eniten kaipaa. Lisäksi samasta syystä Mikke on valmis tekemään kaikkensa menestyäkseen.

  Ei sovi myöskään vähätellä hänen mentoriensa rooleja: Peltonen, Kojo ja Koivu. Noilta on tarttunut matkan varrelta valtavasti tietoa pääkoppaan.
   
 3. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Kymppi täyteen! Kymmenen peliä putkeen Mikelle, kun mukaan on tarttunut pisteitä. Nyt Oilersia vastaan 0+1 ja +2. Vaihdot pysyivät myös mukavan lyhyinä, kun vaihtoja tuli saman verran kuin ennenkin, mutta peliaikaa hiukan vähemmän. Hyvä, että Granlundin vauhtia ei mitkään tähdistön tauot haittaa, vaan Mikke jatkaa siitä mihin jäi.

  Tuleva leijonakapteeni!
   
 4. Hakametsän Järkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Veljekset Rask
  Hitto että tekee nasulia seurata Miken loistoa isossa liigassa hankalan alun jälkeen! Seuraavassa pelissä mahdollisuus ottaa omiin nimiin seuran pisteputkiennätys ja tällä kaudella mitä todennäköisimmin siirtyy seuran kaikkien aikojen pistepörssissä top kymppiin.

  Varsinkin viime aikojen maajoukkueturnauksissa on ollut häkellyttävän selvästi Suomen paras pelaaja ja nimenomaan ylempänä mainittu draivi voittaa on uskomattoman kova. En malta odottaa kevään playoffeja.
   
 5. Ändy78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, keväisin ei sympatiaa muille
  Nostetaanpa ylös - nyt näyttää sille että otsikko ja pelaaja vastaavat toisiaan.
   
 6. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Granlund oli sitten vähän liekeissä Vancouverissa; ensimmäistä kertaa kolme punalampun sytytystä, sekä ensimmäistä kertaa 4 pistettä pelissä.
  Ensimmäisen pääsi lyömään ylivoimailla Zuckerin laukauksen riparista.
  Toisessa Granlund hyökkäsi alivoimailla b-pisteen kaarelle ja laukoi tarkasti kilven alle. Siinä välissä maaginen esityö Koivun maaliin; Hämy laukauksen varjolla leikkuu keskelle, josta no-look -syöttö takatolpalle lipuneelle Koivulle.
  Kypärätempun täydentävä maali oli sitten merkki siitä että kun on tulessa niin kaikki onnistuu. Zucker taisteli vielä kiekonmaalille jonne Granlund ehti juuri saapua huitaisemaan kiekon ohi Millerin.
  17(5+12) pistettä tullut tässä 12 ottelun pisteputkessa, jonka turvin noussut kolkuttemaan top10 sijoija pistepörssissä. Tehotilasto myös kohentunut 11:sta plussan verran ollen tällä hetkellä +30.
  On se huimassa vedossa!
   
 7. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Saapa nähdä kuinka korkealle Mikke sijoittuu koko NHL:n pistepörssissä. Juuri nyt näyttää aika hyvältä, hyvä Mikke!
   
 8. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Winnipeg Laine
  Pistepörssin 12. ja takana nobodyja kuten Ovechkin, Benn ja Tavares. Tänään tuli maalejakin ehkä vähän helpostikin. Ei toi skode ole mikään maaginen, mutta erityisesti vakuutti tuo syöttöpiste. Granlund tuo kiekon alueelle, vie itsensä keskelle ja syöttää samalle puolelle Koivulle, jolle edessä on puolityhjä maali. Erityisen komea syöttö.
   
 9. adolf Jäsen

  Kun katsoo minkälaisia nimiä siinä Granlundin edellä on enää pistepörssissä, niin pelkkiä NHL:n supertähtiä enää jäljellä. Aika näyttää pystyykö vakiinnuttamaan mikke itsensä tuolle tasolle. Tärkeintähän on että urheilija ei itse rupea miettimään tämmöisiä juttuja vaan pysyy kiinni vaan tässä päivässä.
   
 10. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Mikke on ollut hurjassa liekissä 7.12. jälkeen, jonka aikana saldo on huikea 27 10+24=34 +24.

  70 pisteen raja toivottavasti tällä kaudella rikki. Ketjun peli on hienoa katseltavaa, luovat hyvin paikkoja 5vs5-pelissä ja ylioimmalla Mikke on todella vaarallinen oikealla laidalla päästessään pyörittämään.
   
 11. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ja kun katsoo edellä olevia, Miken +30 on aivan huikea. Seuraavat yli +30 ovat Koivu (+30)ja Zucker (+33).
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Toi on vakuuttavaa, koska Koivun ketjua jossa Mikkekin siis pelaa niin käytetään paljon vastustajan parhaita vastaan, toisin sanoen Koivun ketju ei pelkästään pimennä vastustajan parhaita pelaajia vaan iskevät myös todella tappavaan tahtiin maaleja näitä vastaan. Ei ihme, että Minnesota on toistaiseksi yksi tämän kauden joukkueista, ehkä jopa se paras.
   
 13. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Tässä kohtaa on taas hyvä tunnustaa, kuinka vähän sitä jääkiekosta ymmärtää. Minnesota(tällä rungolla) ja Koivu oli allekirjoittaneen taholta tuomittu menetetyiksi tapauksiksi. Nyt voisi tietysti laittaa kaiken Yeon piikkiin, mutten viitsi, koska ehdin jo jonkun Tortorellankin lytätä.

  Mikestä vielä, että on niitä supertähtiä jo melkoisesti takanakin.
   
 14. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mike Yeo = Glen Hanlon.
   
 15. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Mikko Koivu deserves to win the Selke Trophy - Hockey Wilderness
  Tässä Hockeywilderness-sivuston (Wildin fanisivusto) artikkelissa perustellaan, miksi Mikko Koivu ansaitsee Selke trophyn. Pitkältihän nuo perustelut pätee myös Mikkeen. Ketju siis muun muassa aloittaa lähes 45% 5vs5 vaihdoistaan omassa päädyssä, silti päälle 70% kentällä tehdyistä maaleista syntyy vastustajan verkkoon. Lähes käsittämättömiä lukuja.
   
 16. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Ei tarvitse kuin katsoa sitä parin kesän takaista kuvaa, jossa paidaton Mikke viettää vapaa-aikaa, ja jokainen vähänkään lajista perillä oleva tajuaa, että tämä nykyvire on vain tuuria.
   
 17. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Katsoin high lightsit. Ennen 3-1-maalia kelasin, että jaaha, nyt sitten Vancouver tasoittaa kun aloitus Minnesotan päädyssä. Vitut. Sieltä noustiin omista ja Granlund räppäsi 3-1. Nättinä poikana Granlund on lähempänä Selkeä kuin juro Koivu. Kuka olisi uskonut, että Granlundista kasvaa tuollainen pelaaja? Kaiken lisäksi viihdyttävä, upea se syöttö Koivun maaliin. Sara Sieppikin miettii että pitikö jakaa sille kanukille 2012.
   
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  On kyllä hauskaa, miten Granlundin huippukausi on jäänyt jotenkin täysin unholaan, näiden muiden nuorten pelaajien keskustelun alle.

  Tyyris Tyllerö on kyllä vakuuttava valmentaja, vaikka playoffs-menestys puuttuukin. Vuosia Granlund hukattiin väärään valmennukseen, mutta Bruce osaa ottaa viimein ottaa hänen vahvuuksistaan parhaan irti.
   
 19. peruna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK
  Lainaus:
  Voisiko tätä vähän avata?
   
 20. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  Seiskassa oli pari vuotta sitten kuva jossa Mikke istuu kesällä paidattomana jonkun jahdin kannella. Kuvan perusteella moni piti Mikkeä läskinä jolle treenaaminen ei maistu. Oli sen verran huono asento ja kuvakulma.
   
 21. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Monta vuotta ollaan odotettu, että Mikke ottaa sen askeleen pari eteenpäin ja ottaa paikkansa NHL:n jos ei nyt supertähti-, niin ainakin tähtikaartista. Tämä kausi on ollut sen näköistä kuin maajoukkueotteistakin on voinut päätellä ja toivoa.

  Asiantuntijat ovat täälläkin lytänneet Miken keskinkertaiseksi NHL-pelaajaksi. Nyt on Mikke lyönyt sellaiset näytöt pöytään, että hyvää tekee. Mielenkiinnolla odotellaan, pystyykö Granlund vakiinnuttamaan tämän tason ja miten playoffeissa menee, vai vaipuuko takaisin vähän harmaampaan massaan. Juuri nyt tuon koko ketjun peli on upeaa seurattavaa.

  Wildillakin on nyt todellinen sauma mennä pitkälle. Innolla odotan kevättä.
   
 22. Tikiti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
  Aika hurjaa tilastoa että Granlund on sijalla 2 koko NHL:ssä ykkös-syöttöjen määrässä (25). Edellä vain McDavid (26). Granlundin kaikkiaan tekemästä 33:sta syöttöpisteestä on hurjat 25 ykkös-syöttöjä! Ihan älytöntä kautta pelaa Mikke, kun pisteitä tulee ja pelaa niin av kuin yv-peliä. Lisäksi yleensä vastustajan parasta kenttää vastaan.
   
 23. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Niin ja Mikellä on kaikenlisäksi vähemmän pelejä kun McJeesuksella.
   
 24. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Lainaus:
  Luojan kiitos Mikke otti itseään niskasta kiinni ja seuraavan kesän vietti toisin. Tuloksen huomaa nyt.
   
 25. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Jos ei otteet parane, niin AHL tai nelosketju kutsuu.