Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei vaan suomalaisten räikeä yliarviointi ja muun maalaisten, erityisesti ruotsalaisten, aliarviointi. Se on ainakin minun mielestäni Karjala-lippis-tason höpinää.

Joo, toki, mutta näitä kirjoittajia on täällä noin kolme. Granlundin sovitteleminen Predatorsin kakkosketjuun tai edes ykkösylivoimaan ei minusta ole "räikeää yliarvointia", ei ainakaan niin paljon, että siitä ansaitsisi kategorisoinnin olutmerkkihattuiseksi. Varsinkaan tässä ketjussa.

Ehkä jääkiekko tai ylipäätään huippu-urheilu on sitten niin kilpailuhenkistä, että ne vastakkain asettelut pitää hakea. Kun NHL:stä ei löydy tällaisia "rivalryjä" eri joukkueiden suomalaisfanien välille tarpeeksi suuressa mittakaavassa, pitää me vs. muut erottuminen tehdä sitten näin.

Mua vain kummeksuttaa tarve "voittaa" ne fanittajan näkökulmasta kirjoittavat. Puljun ekalla kaudella tästä oli kuvaava esimerkki, jonka monet tietty muistavat, eikä siitä sen enempää. Pointtina (ei Brayden) siis, että kyllä tänne tekstiä mahtuu ja on tarpeetonta lytätä tylysti ne kirjoittajat, jotka katsovat peliä out-of-the-box häpeilemättömän fanipojan tai -tytön silmin.
 
Tsuba enker öm öm.

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Sen verran hyvä pelaaja Mikke joka tapauksessa on, että iso contender huoli riveihinsä, siitäkin huolimatta, että passissa lukee Suomi. Toinen iso contender tulee hankkiutumaan eroon Nylanderista, vaikka passissa lukee Ruotsi.

Ja kohta alkaa ulina Toronton palkkatilanteesta.

Makuasioitahan nämä ovat, ja turha niiden pohjalta on lähteä sen isommin vittuilemaan ja provosoitumaan. Tosin joissakin tapauksissa on todettava, että osalla suomalaisista änäriniiloista on tarve esittää anttimäkismäiset pätemiset aina, kun joku innostuu hehkuttamaan suomalaista jääkiekkoilijaa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Jokos muuten on Karjala-lippiskansa harmistunut siitä, että Granlundin MM-kisahaaveille tuli kova kolaus?
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Itse kannatan suosikkijoukkuettani ja sen pelaajia, ja minulle ei ole tuon taivaallista merkitystä mitä passin kannessa lukee.

Jos kirjoittaja jakaa saman kansallisuuden kannattamansa pelaajan kanssa, ja tästä syystä kokee voivansa kirjoittaa "puusilmäisemmin" ko. pelaajasta, niin tämä on kyllä perustavanlaatuista karjalalippistelyä.
Tämä.

Itsehän (Toronto-miehenä) olen sen kannalla, että Leafsin pitäisi nitistää Kapasen sopparista jokainen mahdollinen taala. Vaikka kyseessä onkin suomalainen pelaaja. Jos Kapasen alas lyöminen tarkoittaa Leafsin menestykselle vihreää valoa, niin antaa mennä. Vaikka kaupassa muualle, jos muuta mahdollisuutta ei ole.

...

Itse Mikke-diiliin... Mun mielestä aika win-win kauppa. Preds saa tulivoimaa tälle keväälle (ja toki ensi kaudelle), Wild saa muutaman vuoden nuoremman sällin, jonka prime-vuodet osuu paremmin organisaation aikajanaan. Viiden vuoden päästä voi sitten Fialan treidata johonkin -99 syntyneeseen lupaukseen, jos retool/rebuild ei ole ottanut tuulta purjeisiin.

Ja huutonaurua niille, jotka pitävät Granlundia "yhtenä sarjan parhaista laitahyökkääjistä". Samalla logiikalla Esa Lindell on yksi sarjan parhaista puolustajísta...
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Jokos muuten on Karjala-lippiskansa harmistunut siitä, että Granlundin MM-kisahaaveille tuli kova kolaus?
Tuskin tuo tulisi vaikka pelaisi Detroitissa. Lapsi juuri syntynyt, niin eiköhän asiat ole keväällä sen tuomassa tärkeysjärjestyksessä, mikäli pleijareista tulee aikainen lähtö.
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

Ralph

Jäsen
Joo, toki, mutta näitä kirjoittajia on täällä noin kolme. Granlundin sovitteleminen Predatorsin kakkosketjuun tai edes ykkösylivoimaan ei minusta ole "räikeää yliarvointia", ei ainakaan niin paljon, että siitä ansaitsisi kategorisoinnin olutmerkkihattuiseksi. Varsinkaan tässä ketjussa.
Itse en tässä ketjussa maininnut ketään Karjala-lippikseksi vaan mainitsin asiasta yleisesti. Suomalaispelaajan yliarviointi on normaalia, mutta itse pidän Karjala-lippis-tason kommenttina niitä höpinöitä, jotka eivät ole vain yliarvostamista vaan räikeää suomalaispelaajan hehkutusta. Esimerkiksi jos väittää Henri Jokiharjua NHL:n ykköskorin puolustajaksi. Tai tositason Karjala-lippis onnistuu samalla haukkumaan ulkomaalisia, erityisesti ruotsalaisia. Esimerkiski väitämällä Ruotsilla olevan vain 3-4 parempaa hyökkääjää kuin Jesse Puljujärvi.

Mikael Granlundin yliarvostus on taantunut isosti, vaikka juuri nyt miehen ollessa parhaimmillaan häntä kuuluisi enemmän hehkuttaa, ei aiemmin niinkään. Toki oli aikoinaan hetkeen ensimmäinen ison tason suomalaislupaus. Hänen jälkeensä niitä on tullut muutama lisää ja ne ovat keränneet isoimmat ylihehkutukset viime aikoina. Erityisesti Rantanen, Laine ja Aho.

Ei kyllä kuulu tänne enää tämä keskustelu. Mun puolesta tästä ei tarvitse enää jauhaa.

Ymmärrän tämän treidin molempien näkökulmasta, Predatorsin ja Wildin. Predators luopui nuoresta tulevaisuuden nimestä parantaakseen nykyrosteria, koska ovat nyt Stanley Cup -suosikkeja. Wild luopui paremmasta pelaajasta saadakseen nuoremman nimen tulevaisuudelle, koska ovat nyt jälleenrakennusvaiheessa. Toki odotin, että joku 3-5 kierroksen varausvuoro olisi tullut Wildiin myös, siinä mielessä kauppa yllätti. Mutta en pidä minään järkyttävä hutivetona Wildiltä. Ryöstöstä ei voida puhua mitään ennen kuin menee pari kolme vuotta. Jos kolmen vuoden päästä 30-vuotias Granlund pelaa jossain Flyersissä siirryttyään sinne edellisenä kesänä UFA:na ja 25-vuotiaalla Kevin Fialalla on helmikuun lopussa kasassa 70 pistettä, voisi kutsua kauppaa ryöstönä. Wildin tekemänä ryöstönä. Pidän Fialaa potentiaalisena yli 80 pisteen miehenä.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Niin no, omaan silmään kyllä joka joukkueesta löytyy Granlundia parempi laitahyökkääjä, joistakin jopa useampi...
Jaa-a, katsotaas...

TBL - Kucherov, 1.32
BOS - Marchand, 1.15
CHI - Kane, 1.14
WPG - Wheeler, 1.05
CGY - Gaudreau, 1.05
BOS - Pastrnak, 1.01
CBJ - Panarin, 1.01
NJD - Hall, 1.01
WSH - Ovechkin, 1.01
EDM - Draisaitl, 1.00
PIT - Kessel, 1.00
OTT - Stone, 0.95
COL - Rantanen, 0.92
TOR - Marner, 0.91
FLO - Huberdeau, 0.89
PHI - Voracek, 0.88
STL - Tarasenko, 0.88
DAL - Benn, 0.86
SJS - Pavelski, 0.85
MIN - Granlund 0.84
DAL - Radulov, 0.84
NSH - Forsberg, 0.82

18 joukkueesta löytyi paremmalla pistekeskiarvolla oleva laituri 3 vuoden otannalla. 4 on ei-playoff-joukkueista.
 
Viimeksi muokattu:
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Olinkin juuri alkamassa miettimään samanlaista listaa kuin @Henkka yllä kun silmiin pisti tuo sama asia. Ja Miken kahdensuunnan pelaaminen on vielä semmoista, että sillä kyllä saa paljon anteeksi suhteessa jos ei tehoja tule kuin vaikka jollain toisella kuten nyt Kessel. Joka joukkueesta ei missään nimessä löydy parempaa laituria kuin Mikke, esim. Anaheim on yksi tämmöinen seura mistä ei parempaa laituria löydy. Tämä kausi on ollut toki Mikelle vähän vaikeampi kuin pari aiempaa, toivottavasti Nashvillessä löytyy taas tuo parin viime kauden taso.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Jos kolmen vuoden päästä 30-vuotias Granlund pelaa jossain Flyersissä siirryttyään sinne edellisenä kesänä UFA:na ja 25-vuotiaalla Kevin Fialalla on helmikuun lopussa kasassa 70 pistettä, voisi kutsua kauppaa ryöstönä. Wildin tekemänä ryöstönä. Pidän Fialaa potentiaalisena yli 80 pisteen miehenä.
Toisaalta samalla tavalla voidaan ajatella, että Nashvillea ei tuollainen ryöstö niin hirveästi harmita, jos Granlund on tänä tai ufa-keväänään nostanut kannua osana heidän joukkuettaan.
 
”Niin paljon kuin internetiä halveksinkin, mun on myönnettävä, että internet pelastaa meidät uudelta vapaussodalta. Kuka viitsisi lähteä kaupungille osoittamaan mieltään tai edes kirjoittaa jotain vakavasti odotettavaa, kun voi sen saman työajan ja vapaa-ajan viettää vaikka pornografisilla sivustoilla? "
(Teemu Keskisarja)

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
OH LORD!

Tutustu kulttuuriin, älä lue mediaa kotisohvalla.

Fenton on Fialan fanipappa, kyllä. Väitän, että Poile ei olisi pyytänyt Grannya jos kyseessä ei olisi voittajatyyppi, joka on todistanut pystyvänsä olemaan impact player keväällä.
Mitä ihmettä? Kumpikaan herroista ei ole voittanut NHL:ssä yhtään mitään. Se on ainoa asia, joka Poilea kiinnostaa. Ei keväiset MM-höntsät, ei junnumaajoukkuepelit vajaan kymmenen vuoden takaa taikka kotoisen liigan ottelut. Granlundia ei haluttu voittajatyypin takia, vaan sen takia, mitä hän tuo kentälle.

-Nashvillen ylivoima on koko liigan huonoin, MG on siinä hyvä.
-Nashvillen kärkkihyökkääjät ovat pääosin righteja ja kaipasivat leftin kaveria, MG on lefti.
-Joukkueesta puuttui leftin pelaaja, joka on taitava ja ensisijaisesti pelinrakentaja, mutta myös tunnollinen omaan päähän, MG on tätä.

Tuossa ne syyt, miks Mikke haluttiin Nashvilleen. Jollain junnumestaruudella tai Ville Peltosen ja kumppaneiden ratkomalla (jossa Mikke toki oli siinä ykkös ja kakkoskorin välissä) vuoden 2011 Liigamestaruudella ei ole yhtään mitään tekemistä tämän treidin kanssa.
 
Allekirjoituspaikka myynnissä 5,99€/kk (ei määräaikaisuutta)

Ralph

Jäsen
Toisaalta samalla tavalla voidaan ajatella, että Nashvillea ei tuollainen ryöstö niin hirveästi harmita, jos Granlund on tänä tai ufa-keväänään nostanut kannua osana heidän joukkuettaan.
Juuri näin. Unohdin tuossa mainita tuosta seikasta eli jos Predators ei mitään voita ja Granlund siirtyisi parin vuoden päästä pois, voisi sitä kutsua ryöstöksi. Jos Predators nyt vaikkapa tänäkesänä voittaa Stanley Cupin ja vaikka Granlund olisikin "vain" kakkosketjulainen, ei siellä varmastikaan enää murehdita Fialan perään vaikka Fiala tekisi seuraavalla kaudella sata pistettä. Tai no, varmasti joku murehtisi. Mutta ei syytä olisi.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Makija

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Ehkä meissä fanipojissa hieman ärsyttää se objektiivisen arvioinnin puute, kun analysoidaan esim. Granlundin siirtoa tai Lainetta yms. Menee vähän liian helposti tunteisiin, kun joku analyyttisemmin asioita tarkasteleva antaa perusteltuakin kritiikkiä vaikka jonkun suomalaisen suhteen.
 
Joo, toki, mutta näitä kirjoittajia on täällä noin kolme. Granlundin sovitteleminen Predatorsin kakkosketjuun tai edes ykkösylivoimaan ei minusta ole "räikeää yliarvointia", ei ainakaan niin paljon, että siitä ansaitsisi kategorisoinnin olutmerkkihattuiseksi. Varsinkaan tässä ketjussa.

Ehkä jääkiekko tai ylipäätään huippu-urheilu on sitten niin kilpailuhenkistä, että ne vastakkain asettelut pitää hakea. Kun NHL:stä ei löydy tällaisia "rivalryjä" eri joukkueiden suomalaisfanien välille tarpeeksi suuressa mittakaavassa, pitää me vs. muut erottuminen tehdä sitten näin.

Mua vain kummeksuttaa tarve "voittaa" ne fanittajan näkökulmasta kirjoittavat. Puljun ekalla kaudella tästä oli kuvaava esimerkki, jonka monet tietty muistavat, eikä siitä sen enempää. Pointtina (ei Brayden) siis, että kyllä tänne tekstiä mahtuu ja on tarpeetonta lytätä tylysti ne kirjoittajat, jotka katsovat peliä out-of-the-box häpeilemättömän fanipojan tai -tytön silmin.
Niin, ja moniin ketjuihin mahtuu kirjoittajia, jotka koittavat lytätä fanittajat videokoosteen perusteella. Ikinä tullut mieleen, saattaisivatko ne kovimmat fanit myös katsella suosikkiensa otteet vähän muualtakin kuin 235:sta?

Ja Granlund on lähellä top 10 oikeata laitaa, ja suojattu varaus olisi vähintään tullut Wildin saada (=pyytää) Fialan mukana.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Ehkä meissä fanipojissa hieman ärsyttää se objektiivisen arvioinnin puute, kun analysoidaan esim. Granlundin siirtoa tai Lainetta yms. Menee vähän liian helposti tunteisiin, kun joku analyyttisemmin asioita tarkasteleva antaa perusteltuakin kritiikkiä vaikka jonkun suomalaisen suhteen.
Makuasioitahan nämä ovat, mutta itseäni ärsyttää perusteeton aliarviointi paljon enemmän kuin perusteeton yliarviointi - edellisessä on jotain omalaatuista pätemisen halua ja perisuomalaista itseruoskintaa, jälkimmäinen sitten on ihan normaalia fanittamista, ehkä välillä ärsyttävää, mutta kuitenkin edes positiivista asennetta.
 

Isäntä

Jäsen
Ei koskaan?

William Nylander, varattu kahdeksantena 2014
Mikael Granlund, varattu yhdeksäntenä 2010

18-19-vuotias Nylander AHL:ssä: 75 ottelua, 32 + 45 = 77 (1,03 pistettä/peli)
20-vuotias Granlund AHL:ssä: 29 ottelua, 10 + 18 = 28 (0,97 pistettä/peli)

20-22-vuotias Nylander NHL:ssä: 197 ottelua, 46 + 90 + 136 (0,69 pistettä/peli)
20-22-vuotias Granlund NHL:ssä: 158 ottelua, 18 + 70 = 88 (0,56 pistettä/peli)

Nylanderin ELC:tä seurannut sopimus: 6 vuotta x 7 miljoonaa (8,8 % palkkakatosta solmimishetkellä)
Granlundin ELC:tä seurannut sopimus: 2 vuotta x 3 miljoonaa (4,2 % palkkakatosta solmimishetkellä)

27-vuotias Mikael Granlund on tällä hetkellä parempi jääkiekkoilija kuin 22-vuotias William Nylander, mutta urakehityksen kannalta Viljami on kiistattomasti Mikkeä edellä.


Päivänselvää? Huikea tasoero? En allekirjoita.
Unohdit nyt sen tärkeimmän vertailun:

Suomalainen
Ruotsalainen


Päivänselvä ja huikea tasoero, jonka ainakin jotkut allekirjoittavat.

Kyllä minä silti sitä mieltä olen, että Mikael Granlundista pelkkä Kevin Fiala on huono kauppa Minnesotalta. Fiala on hyvä pelaaja, mutta huonompi kuin Granlund. Oikeastaan sen, mitä minä olen hänen pelejään nähnyt, niin jotenkin hän vaikutti paremmalta pelaajalta juuri ennen loukkaantumistaan 2017 playoffeissa kuin, mitä on ollut sen jälkeen. Nashvillessa ei tuntunut oikein löytyvän sopivaa paikkaa hänelle, tai oikein kenenkään kanssa peli ei kovin hyvin lähtenyt kulkemaan. Tyypillinen nopea ja perustaitava laituri, joka näyttää periaatteessa tosi hyvältä pelaajalta, mutta melkein joka vaihdon jälkeen on pikkuisen pettynyt olo. Nuori pelaaja tietysti vielä kyseessä ja potentiaalia on, mutta mitään takeita siitä, että hänestä tulee yhtä hyvä pelaaja kuin, mitä Granlund on viimeiset pari-kolme vuotta ollut, ei ole. Olkoonkin, että Granlund on pelannut viimeiset kuukaudet huonointa jääkiekkoaan moneen vuoteen.
 
Viimeksi muokattu:

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Avs, Tappara,
Mua häiritsee hirveästi pelaajien paremmuusjärjestykseen laittamiset mikä perustuu esim. piste/peli tai plusmiinus jne .. Tottakai jotain voi niistä tsekata, mutta niin paljon vaikuttaa missä kentässä pelaa, mikä on rooli joukkueessa, saako ylivoima aikaa,, joutuuko pelaamaan alivoimaa jne ..

Fiala on hyvä pelaaja ja Granlund on hyvä pelaaja, joten win-win kauppa. Tottakai tätä on helpompi katsoa vaikka 3-5 vuoden päästä. Tarpeet olivat seuroilla erilaiset. Jokaisella on kuitenkin oikeus mielipiteeseeen ja minun mielipiteeni on ettei tässä kaupassa ollut paskan merkitystä mitä Fiala tai Granlund on voittanut maajoukkueessa.

Mitä ihmettä? Kumpikaan herroista ei ole voittanut NHL:ssä yhtään mitään. Se on ainoa asia, joka Poilea kiinnostaa. Ei keväiset MM-höntsät, ei junnumaajoukkuepelit vajaan kymmenen vuoden takaa taikka kotoisen liigan ottelut. Granlundia ei haluttu voittajatyypin takia, vaan sen takia, mitä hän tuo kentälle.

-Nashvillen ylivoima on koko liigan huonoin, MG on siinä hyvä.
-Nashvillen kärkkihyökkääjät ovat pääosin righteja ja kaipasivat leftin kaveria, MG on lefti.
-Joukkueesta puuttui leftin pelaaja, joka on taitava ja ensisijaisesti pelinrakentaja, mutta myös tunnollinen omaan päähän, MG on tätä.

Tuossa ne syyt, miks Mikke haluttiin Nashvilleen. Jollain junnumestaruudella tai Ville Peltosen ja kumppaneiden ratkomalla (jossa Mikke toki oli siinä ykkös ja kakkoskorin välissä) vuoden 2011 Liigamestaruudella ei ole yhtään mitään tekemistä tämän treidin kanssa.
Erittäin hyviä nostoja.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Jaa-a, katsotaas...

TBL - Kucherov, 1.32
BOS - Marchand, 1.15
CHI - Kane, 1.14
WPG - Wheeler, 1.05
CGY - Gaudreau, 1.05
BOS - Pastrnak, 1.01
CBJ - Panarin, 1.01
NJD - Hall, 1.01
WSH - Ovechkin, 1.01
EDM - Draisaitl, 1.00
PIT - Kessel, 1.00
OTT - Stone, 0.95
COL - Rantanen, 0.92
TOR - Marner, 0.91
FLO - Huberdeau, 0.89
PHI - Voracek, 0.88
STL - Tarasenko, 0.88
DAL - Benn, 0.86
SJS - Pavelski, 0.85
MIN - Granlund 0.84
DAL - Radulov, 0.84
NSH - Forsberg, 0.82

18 joukkueesta löytyi paremmalla pistekeskiarvolla oleva laituri 3 vuoden otannalla. 4 on ei-playoff-joukkueista.
Miksi 3 vuotta? Ei kai vain siksi että siihen saadaan mukaan Granlundin paras kausi myös, joka oli pari kautta sitten?

Ei mitään Granlundilta pois erinomainen pelaaja, mutta 3v antaa kyllä juuri Granlundille kaikkein parhaan tuloksen tälläisessä vertailussa.
 
Hyi helvet## joku oli keittänyt aamulla pahaa kahvia hallilla!- No Duncan Keitti.

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Miksi 3 vuotta? Ei kai vain siksi että siihen saadaan mukaan Granlundin paras kausi myös, joka oli pari kautta sitten?

Ei mitään Granlundilta pois erinomainen pelaaja, mutta 3v antaa kyllä juuri Granlundille kaikkein parhaan tuloksen tälläisessä vertailussa.
Kolme vuotta siksi, koska ennen sitä pelasi sentterin roolia. Laiturin tontille siirtyminen oli selkeä katalysti tehojen syntymisen kannalta.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Miksi 3 vuotta? Ei kai vain siksi että siihen saadaan mukaan Granlundin paras kausi myös, joka oli pari kautta sitten?

Ei mitään Granlundilta pois erinomainen pelaaja, mutta 3v antaa kyllä juuri Granlundille kaikkein parhaan tuloksen tälläisessä vertailussa.
Eihän tuossa absoluuttisia pisteitä vertailtu, vaan pistekeskiarvoja. Niiden mukaan Granlundin paras kausi oli viime kausi.
 
Tärkeimmät urheilijat:

Petter Northug, Andrea Pirlo, Michael Schumacher & Pavel Datsyuk

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Eihän tuossa absoluuttisia pisteitä vertailtu, vaan pistekeskiarvoja. Niiden mukaan Granlundin paras kausi oli viime kausi.
Toden totta näin onkin. Kuitenkin tuo 3 kautta otanta on Granlundin kannalta paras mahdollinen tuollaiseen tarkasteluun. Toki se johtuu siitä, että tämä kausi on ollut hieman heikompi. 3 vuotta on kyllä muuten mielestäni erinomainen aikaväli tälläiseen vertailuun.
 
Hyi helvet## joku oli keittänyt aamulla pahaa kahvia hallilla!- No Duncan Keitti.

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Yleisiä huomioita, jos pitää nostaan niin muuttuisiko jonkun mielestä tuon treidin kokonaiskuva, jos Minnesota olisi saanut jonkun 5th kierroksen varausvuoron vuodelle 2021? Lähinnä vain vaikuttaa, että osa porukasta näkee tämän vain, että suomalainen parempi pelaaja vaihdettiin huonompaan peluriin, mikä sitten kismittää. Mikä on toki tosiasia, mutta kun ottaa huomioon jo aiemmin useaan kertaan mainitut asianhaarat, niin tuo treidi näyttää hyödyttävän molempien joukkueiden tavoitteita, mikä on joukkueiden kannalta tärkeintä.

Muutenkin yleisesti ottaen draftpickejä arvostetaan aina ennen draftiä hieman liikaa. Koska en usko, että täällä olisi mitään isompaa ulinaa kuulunut, jos Granlund oltaisiin treidattu esimerkiksi 1st (24-31 overall) + 3rd pickeihin. Mikä lienee sitten todennäköisyys, että noilla varauksilla saataisiin edes lähelle Fialan tasoinen peluri? Aika pieni.
 
Trump

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Yleisiä huomioita, jos pitää nostaan niin muuttuisiko jonkun mielestä tuon treidin kokonaiskuva, jos Minnesota olisi saanut jonkun 5th kierroksen varausvuoron vuodelle 2021? Lähinnä vain vaikuttaa, että osa porukasta näkee tämän vain, että suomalainen parempi pelaaja vaihdettiin huonompaan peluriin, mikä sitten kismittää. Mikä on toki tosiasia, mutta kun ottaa huomioon jo aiemmin useaan kertaan mainitut asianhaarat, niin tuo treidi näyttää hyödyttävän molempien joukkueiden tavoitteita, mikä on joukkueiden kannalta tärkeintä.

Muutenkin yleisesti ottaen draftpickejä arvostetaan aina ennen draftiä hieman liikaa. Koska en usko, että täällä olisi mitään isompaa ulinaa kuulunut, jos Granlund oltaisiin treidattu esimerkiksi 1st (24-31 overall) + 3rd pickeihin. Mikä lienee sitten todennäköisyys, että noilla varauksilla saataisiin edes lähelle Fialan tasoinen peluri? Aika pieni.
No ei, kun siihen olisi kuulunut päälle paljon korkeamman varausvuoron pick. Jos Minnesota aikoo rakentaa rosterin uudelleen ,niin nuo pickit tulevat kyllä käyttöön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy