Mikä ovat Veikkausliigan parhaat pelipäivät ja mikä on paras aika pelin alkamiseen?

  • 2 120
  • 8

Veikkausliigan parhaat pelipäivät ja mikä on paras aika pelin alkamiseen?


  • Äänestäjiä
    58

arska89

Jäsen
Suosikkijoukkue
MansePP
No niin. Kausi päättyi ja minusta tämä kausi oli varsinkin pelipäiviltään uskomattoman huono.

Ajattelinkin kysellä, mitä te muut olette mieltä näistä. Mitä itse toivoisitte ja mihin kaikkeen olitte tyytymättömiä.

Tosiaan, tässä äänestyksessä voi valita useampia vaihtoehtoja.

Laitoin tarkoituksella alkamisvaihtoehtoihin tasatunnit, kun en jaksa tehdä mitään jättilistaa. Itselleni klo 18 ja 18.30 ovat parhaat arkisin ja viikonloppuisin iltapäivällä, klo 15-17 välisenä aikana. Ja tietenkin pelipäivinä pitäisi olla mahdollisimman paljon otteluita ja pelipäivien pitäisi olla mahdollisimman säännölliset. Viikonloppu on todella huono vaihtoehto kesäisin, mutta lauantai olisi mielestäni paras keväällä ja syksyllä.
 
Viimeksi muokattu:

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joo, ei tää pitäisi niin vaikeeta olla. Keväällä ja syksyllä pääpelipäivä lauantai klo 15. Kesällä keskiviikko klo 18.30.
Ja sarja pitäisi kyllä saada päätökseen syyskuussa, eli kesällä voitaisiin käyttää myös lauantaikierroksia, ja muitakin päiviä eurosiirtoihin yms.

Puhun yhden Veikkausliiga- ja muutaman alasarjatapahtuman syvällä rintaäänellä.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Varmaan parhaat päivät olisivat ne, jotka ei mene lätkän kanssa päällekkäin.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
toukokuun loppupuolelle asti lauantai siitä elokuun loppupuolelle sunnuntai ja sen jälkeen taas lauantai. Viikkopeleistä ei väliä, mutta perjantai tai maanantai käy ihan hyvin, että saadaan suhteellisen ehjiä kierroksia.

Viikolla pelit alkamaan klo 19. Sunnuntaina 18.30 on hyvä ja lauantaina 16.00 on ihan passeli.
 

scholl

Jäsen
Lauantai klo 16. Tosin kelpaisi 16.30 myös mikä on (Suomen aikaa) Bundesligassa. Pääasia on se, että sunnuntain darrapeleistä päästään eroon ja saadaan pelata luonnonvalossa päivän ns. lämpimillä tunneilla. Terdejen sijaan kansa täyttäisi lehterit.

Jos pitää pelata 2 peliä viikossa niin toinen peli sitten ke klo 19, mutta sitä en äänestänyt, koska se olisi ollut äänestyksessä samanarvoinen, joten annoin äänen vain pääpelipäivälle.
 

scholl

Jäsen
toukokuun loppupuolelle asti lauantai siitä elokuun loppupuolelle sunnuntai ja sen jälkeen taas lauantai.

Ei tuolle ole enää mitään perusteita. Talvisodasta on ikuisuus aikaa ja nuoremmat ihmiset ovat nyt jo niin urbanisoituneita, että kaupungissa on oikeasti ihan sikana jengiä lauantaisin terdeille ja viihteelle menossa. Jos heinähatut haluavat paeta Stadista viikonlopuksi niin ei heitä tarvita Klubin peleissä. Satsataan oikeisiin stadilaisiin ja turisteihin. Lauantai on hyvä päivä koko vuoden.
 

Mr.Big

Jäsen
Tärkeämpää olisi minusta kysyä, milloin pelataan vuoden aikana. Pelata pitäisi toukokuu-syyskuu -aikana. Varsinkin kesä-elokuu -aikana. Joka viikko väh. 2 ottelua/joukkue. Pahimmillaan tilanne todellisuudessa on, että suosikkijoukkueellani on yksi kotiottelu kesäkuussa ja yksi kotiottelu heinäkuussa. Lokakuulle sitten lumen sekaan mennään potkimaan. Ei näin.
 

scholl

Jäsen
Joka viikko väh. 2 ottelua/joukkue.

Futiksessa 2 peliä per viikko jatkuvasti on liikaa. Samat pelaajat pelaavat koko ajan, jolloin loukkaantumisten riski kasvaa. Varsinkin kun tulee sitten vielä eurokarsintoja ja cupin pelit. Kyllä normaalirytmi pitää olla 1 peli ja harvemmin 2.

Kauden pituus on nyt ihan hyvä, mutta ottelumäärää ei pahemmin pitäisi enää lisätä. Olennaisempaa on pohtia miten saada nyt yksittäisiin peleihin lisää katsojia kuin lisätä pelimääriä. Pelipäivät ja kellonajat ovat silloin juuri olennaisessa osassa, kun mietitään, koska ihmiset tulisivat stadioneille.
 

Viljuri

Jäsen
Sunnuntai kello 13?

Jos katsoo, että minkälaisia ihmisiä stadioneilla käy, niin eipä juuri ole edellytyksiä siihen, että potkupallon suosio Suomessa nykyisestään kasvaisi. Maajoukkueeltakaan ei tule vetoapua nähtävissä olevassa tulevaisuudessa. Sää- ja valaistusolosuhteet eivät edes ilmastonmuutoksen kautta muutu lajille suosiollisiksi.

Muiden lajien, esimerkiksi pesäpallon, kannalta tilanne on mitä tyydyttävin, kuitenkin asiallinen kilpailu kakkoskategoriankin lajien välillä voisi piristää kaikkien lajien ja koko urheilukulttuurin asemaa Suomessa. Olosuhteiden kehittämiseen potkupallon parissa on keskityttävä, pelaajien ja osaamisen kehittämisen kanssa ei näytetä saavutettavan juuri mitään konkreettista nykyisillä resursseilla ja määrillä.

Nähtävissä olevana aikana (3-5 vuotta) yleisömäärät eivät tule kehittymään positiivisesti, lajin tilanne kokonaisuudessaan puoltaisi enemmänkin negatiivista yleisömäärien kehitystä, mutta mikäli "kannattajapohjaa" saadaan laajennettua myös muihin kuin nostalgia- ja larppaussegmentteihin, niin ehkäpä "kaukaisessa" tulevaisuudessa voi olla toisin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös