Mikä nimeksi mustikalle?

  • 4 632
  • 92

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Terve. Eletään 2020-lukua ja on aika uudistua nykyaikaan. Rasismiin puututaan kovalla kädellä ja hyvä niin. Lapset eivät enään pelkää mustaa miestä eikä naiset halua neekerin suukkoja. Nimet ovat muuttuneet. Yksi paha meillä vielä on, mustikka. En voi enkä halua edes kuvitella miltä tuntuu mustasta ihmisestä kun suomalainen sanoo menevänsä torille ostamaan mustikoita. Ajattelematonta meiltä valkoisilta. Mustia ihmisiä ostettiin torilta orjiksi vielä 1900-luvulla. Ja nykyään me menemme ostamaan mustikoita torilta. Mus......haloo! Viittaa väriin. Yhteys ilmeinen. Mikä siis nimeksi mustikalle? Yhdessä muutamme maailmaa parempaan suuntaan, askel askeleelta ja teko teolta.
 
K

Kiekkokatsoja

Aika päätön ketju, mutta samalla erinomainen.
Tuntuu että yhteiskunnassa/hallituksen toimesta/ja median puolesta näperrellään mitättömistä asioista. Sanoista, ja onko jotkut sanat jollekulle epäkohteliaita. Ja samalla unohtuu tärkein, eli TEOT. ja varsinkin teot tavallisen ihmisen tavallisissa perusasioissa.

Toki vastattava ketjun kysymykseenkin. Sinikka kuulosti hyvältä. Mutta tosiaan eihän se käy..
No näiden vähemmistö-öyhöttäjien mieliksi, esitän nimeksi Finska ganska bra superfood come forest, not in the helsinki city park.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Ei sovi. Mustikka pahoittaa mielensä kun sitä puhuteltaisiin punaiseen viittaavalla nimellä.
Niinkö? Mikäs väri sieltä punikan sisäpuolelta paljastuukaan? Ulkokuorihan on pelkkää pintaa. Sisus ratkaisee...
 
Viimeksi muokattu:

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Hyvä kysymys, mutta ei liity ketjun aiheeseen.
Liittyyhän. Kaikissa nimiehdotuksissa on takana jotain. Kutsuttakoon sitä sitten vaikka ehdottajan asenteeksi/aatteeksi/arvoiksi...
Tämän vuoksi Tuusan ehdotus on paras ja objektiivisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös