Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Mihin menet, Peliitat?

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 15.01.2014 klo 23.43.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Joukkueen pläjähdettyä pahnan pohjimmaiseksi, aloin miettimään mikä on Peliittojen tulevaisuuden visio. Sarjat ja sarjajärjestelmät ovat tällä hetkellä suuren myllerryksen keskellä. Liiga sulkeutuu ja imee rahkeet omaavat seurat Liigaan. Liigasta epäilen taasen kaikkoavan jokusen seuran tulevaisuudessa KHL:ään tai mihin lie euroläpsyliigaan. Mestis supistuu ensi kaudeksi, joten kilpailu kovenee, mutta mikä lie sitten tilanne tulevaisuudessa.

  Peliitat on yksi Mestiksen kitubudjetin joukkueista. Lipputulot muodostavat merkittävän osan budjetista ja yleisöä on käynyt muiden paikkakuntien tapaan varsin verkkaisesti. Tämähän tietää taas sitä, että toimintaa rahoittavien kärsivällisyys lienee koetuksella. Varmasti moni näistä rahamiehistä miettii, kannattaako ropojaan sijoittaa sarjaan, jossa pelataan jatkossa vain mehupurkista ja josta kaikki mielenkiintoisimmat joukkueet on nostettu jo Liigaan. Vai pystyisikö Peliitat jopa jollain tapaa hyödyntämään tilanteen ja nousemaan kärsivällisellä ja suunnitelmallisella työllä "uudistuneen Mestiksen" kärkiseuroiksi tulevaisuudessa... Noo. Menipäs ajattelu taas pitkän puolelle.

  Mietinpä tässä jälleen sitä tilannetta, jossa kävisi oikein ohraiset ja Peliitat pelaisi ensi kaudella Suomi-sarjassa. Sinne saisi varmastikin vähintään keskinkertaisen ja paljon paikallisia pelaajia sisältävän joukkueen. Tässä hieman hahmoteltavaa, millainen joukkue saattaisi hyvinkin olla. Joukkueeseen on laitettu muissa Suomi-sarjajoukkueissa pelaavia oman kylän kasvatteja, tuttuja runkopelaajia ja potentiaalisia ehdokkaita. Moni listalla oleva varmasti hihittää partaansa, mutta varmasti valtaosa noista pelaajista joukkueesta löytyisi.

  Maalivahdit

  Heikki Tuomisto (Itävalta)
  Lauri Rämö (LeKi)
  Juha Haimakainen (Peliitat-A)

  Puolustajat

  Ville-Veikko Väkeväinen (Itävalta)
  Jaakko Kauppi
  Josse Mielonen (NasKi) - jos vielä vireessä.
  Pari Pelicans-junnua
  (Micke Niemelä, FPS?)
  (Aki Nurminen oletettavasti lopettaisi pelaamisen)

  Hyökkääjät

  Jukka Sompi
  Joni Isomäki
  Topi Kettunen
  Asko Santero (Peliitat-A)
  Roope Elimäki (Pelicans-A)
  Tomi Stylman (Mikkelin Oilers)
  Joona Rönkkö (Mikkelin Oilers)
  Jesse Peltonen (Mikkelin Oilers)
  Marko Kiiskinen (Mikkelin Oilers)
  Niklas Westerlund (FPS)
  Petteri Laine (Tinatuopit)
  Tuomas Riutta (Tinatuopit) - jos olisi motivaatiota
  Paavo Johansson (TiTu) - samat kuin Riutta ja jos ei polttaisi käämejään.
  Petri Pyhäjärvi (TiTu) - jos on enää atleettisessa pelikunnossa
  (Tomi Inkinen, Titaanit?)
  (Joni Kainulainen?)
   
 2. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Erittäin hieno avaus Uljakselta (jälleen kerran). Tuohon visioon voisi varmaankin ottaa osaa myös toimiva johto, sillä joku varasuunnitelma pitäisi olla. Jos Mestiksessä pystytään jatkamaan pelillisesti uskon, että raha löytää myös Peliitojen luokse. Mitään kultakaivosta joukkueesta tuskin tulee koskaan mutta riittävä pääoma ja järkevästi hoidettu talous vievät pitkälle tulevaisuuteen. Ottelutapahtuma on suomisarjatasoa jo nyt joten siihen ei muutoksia tarvitse tehdä. Jos oman kylän poikia pelaisi enemmän joukkueessa luulisin, että myös yleisöä löytäisi hitusen enemmän hallille sarjatasosta riippumatta. Se jaksaako sama organisaatio jatkaa toimintaa sarjatasoa alempana onkin sitten toinen juttu. On todella sääli jos viime vuosien aikana kasattu paletti heitetään menemään.

  Jotenkin tuntuu, että Vierumäki A ja B projektit ovat tuottaneet melkein valmiita mestispelaajia (Kauppi & co) jotka tarvitsisivat vielä vuoden tai kaksi kasvuaikaa junnuajan jälkeen. Tämän vuoksi toivon kovasti, Peliitat jaksaa porskuttaa ainakin muuttaman vuoden jotta nähdään onko joukkueella omaa todellista junnutuotantoa.
   
 3. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Jos ajatellaan niin että Suomi-Sarja kutsuu kilpailullisesti niin veikkaan että organisaatiossa puhaltaisi suhteellisen reipas puhuri. Ainakin aiemmissa puheissa on annettu ymmärtää että Mestiksessä toimiminen kiinnostaa, Suomi-Sarjassa ei niinkään.

  Noh välttämättä kierros ala-sarjoissa ei tee huonoa jos vauhti ei Mestiksessä riitä, loppuhan se ole kuin eräälle aikakaudelle. Jonka jälkeen koittaa uusi.
   
 4. Oksemanden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
  Rohkenen epäillä, että menestyvä Suomi-sarja -joukkue vetää enemmän yleisöä kuin rämpivä Mestis-joukkue. Jos sattuu käymään niin, että ensi kaudella pelataan sarjaporrasta alempana, niin siinähän on mitä mainioin mahdollisuus lähteä rakentamaan valoisampaa tulevaisuutta. "Julkisuuskuva" kuntoon, oman kylän pojat kentälle ja kansaa katsomoon.
   
 5. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Älkääs nyt vielä heittäkö kirvestä kaivoon. Otetaanpa nyt porukalla Leki ja miksei Vantaakin kiinni ja jätetään Leki ja Akat karsimaan. SaPKo ja Peliitat kuuluu mestikseen!
   
 6. thakku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes, Peliitat
  En kyllä lähtisi vielä miettimään, edes spekuloimaan suomisarja-hommia. Peliitat ei playoffeihin mene, mutta kyllä ensi kaudella Heinolassa pelataan Mestistä. En millään usko, että SapKo ja Akatemia olisi runkosarjan loputtua Peliittojen edellä.

  Sekin on hieman huvittavaa, että toisessa ketjussa valitetaan kun kansa ei kannusta, sitten toisessa viedään joukkuetta suomisarjaan.
   
 7. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Pointti kai tässä ketjussa oli miettiä mitä sitten JOS? Mun mielestä putoamiset kuuluu kilpaurheiluun ja niiden kanssa pitää pystyä elämään. Peliesitykset tosin on semmoisia että niiden perusteella ei pitäisi käydä heikosti, mutta mistäpä noita nyt tietää tänä päivänä.
   
 8. Oksemanden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
  Lainaus:
  Siitä tietenkin lähetään, että M*stiksessä pysytään. Kertoimet karsintoihin joutumiselle vaan pienenevät päivä päivältä. Kun ollaan sarjan viimeisenä ja pelejä on jäljellä 17, niin eipä tuo enää kovin utopistiselta kuulosta; olkoonkin, että teoriassa mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat myös olemassa. Sitä en kiistä, etteikö mahdollisuuksia olisi vaikka mihin, mutta K-Vantaaseen - ja jopa varmaan sarjapaikkaan - on näillä otteilla aika pitkä matka. Riittävätkö jätkillä motivaatio ja rahkeet?
   
 9. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Näin on. Ja kiikarit kannattaa pitää vielä niissä pudotuspeleissä, kun niihin on vielä mahdollisuudet. Jonkinlaista positiivista kierrettä tämä homma kaipaa. Voittoputki pitäisi saada auki ja sitä myötä yleisöä mukaan.

  Toivon mukaan Mestistä pelataan Heinolassa myös jatkossa, sillä onhan Peliitat tämän kylän selkeä lippulaiva. Mitä tänne jäisi ilman Peliittoja? Union Plaanin potkupallojoukkue, eläkeläisten lentopallojoukkue ja nuorten koripallokerho. Onneksi salibandyn puolella pyyhkii jotakuin mukavasti ja joukkue pelailee II-divarissa. Ennen oli urheilun tila kylällä huomattavasti parempi pesäpalloineen ja lentopalloseura Kiiloineen.
   
 10. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  Vaikka spekulointi on kivaa, en (vielä) jaksa uskoa Peliittojen pelaavan Suomisarjaa ensi vuonna. Märkä uni voisi olla Lekin ja PikkuJypin karsintasarja...Tuo toinen mainitsemasi kohta taas on NIIN tyypillistä Heinolaa.
   
 11. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Nyt kun The Liitto on saanut tahtonsa läpi ja toistaiseksi näyttää siltä, että mestistä pelataan kymmenellä joukkueella täytyy olla positiivinen ja todeta,e ttä hyvinhän sitä ollaan mukana siinä porukassa. Ja ihan pelaamalla, ei kabinettihommia.