Miehiä, jotka saavat jalat alta myös heteromiehiltä

  • 44 503
  • 258
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Kristian Kuusela ringetteviivan kohdalla, kiekko kämmenellä, liuku kohti p-pistettä, pieni vartaloharhautus ja kaljatuopinkorkuinen lätty poikkikentän. Veri pakenee jaloista.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Wentwort Miller. Millerin bauer on viritetty äärimmilleen.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oscar Pistorius ei ymmärrä tätä ketjua.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Anteeksi että heteronainen tulee tänne kertoilemaan omista ajatuksistaan. En löytänyt parempaakaan ketjua ja tämä patouma pitää saada purkaa. Jäljet päättyvät Berliiniin- sarjan rikosylikomisario Oliver Radekia näyttelevä Hans Werner Meyer on kyllä jotenkin seksikäs. Ihan oikeasti en tajua mikä tuossa keski-ikäisessä miehessä miellyttää, ehkä näytelty valta.... mutta hän on vain jotenkin upea ja jopa kiihottava. Ei voi mitään ja sarjaa katsellaan mielellään että vain näkisi hänet. Olen hämmentynyt...

Alla googlen kuvahaun tulokset Hans Werner Meyerista (että tiedätte että kestä/mistä on kyse).

Edit. Tuo linkattu Facebookin profiilikuva on kyllä hyvä. Siksi se onkin varmaan profiilikuva.
 

Liitteet

  • Screenshot_20200227-234006~2.png
    Screenshot_20200227-234006~2.png
    333,3 KB · kertaa luettu: 201
Viimeksi muokattu:

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi on kenties äijämäisin presidentti tällä hetkellä ja ansaitsee jo sen takia tulla mainituksi tässä ketjussa. Kriiseissä johtajuus mitataan ja Zelenskyi on osoittanut olevansa Johtaja isolla j-kirjaimella. Hän on myös todella karismaattinen tyyppi ja inspiroi ei pelkästään ukrainalaisia, vaan myös koko läntistä maailmaa omalla esimerkillään.
 
K

Kiekkokatsoja

Mun vieressä istunut ilmoitti isoon ääneen tuomarin olevan homo, joten ei ihan tämän ketjun kamaa.
Niin , mistä lie tiesi?
No jos ketjun aiheeseen, niin sanotaanko näin, että mies joka on oma itsensä, ja riittävän itsevarma, niin se tärkeämpää, kuin ulkonäkö/kuva. Itse olen hetero, mutta voihan sitä siitä huolimatta todeta jostakusta miehestä, että on "jalat alta tyyppi jollekulle".
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Katselin tällä viikolla Disney+:lta sekä uutuusleffa Freshin että Pam & Tommy -minisarjan. Pakkohan se on myöntää, että Sebastian Stanilla on sekä komea ulkomuoto että jotenkin magneettinen olemus.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Radek Koblizek.

Sai jalat alta eilen ja toivottavasti saa monta kertaa jatkossakin.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Katsoin sysipaskan elokuvan Baywatch. Zac Efron on jumalauta mies eikä hiiri. Kelpaa kulkea rannoilla ilman paitaa. En koskaan ymmärtänyt, mikä High School Musical -aikaisessa Efronissa niin sytytti kaikki naiset, mutta aikuistuneen teini-idolin suosion ymmärtää helposti.

Jos elokuvassa näyttelevät - tai Uptonin tapauksessa "näyttelee" - Alexandra Daddario ja Kate Upton ja Efron onnistuu jättämään nämä varjoonsa, mielestäni se kertoo jostakin.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Entisaikojen Hollywoodin supertähti Douglas Fairbanks. Aikamoinen äijä varsinkin 1920-luvulla.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nostan Selleckin Tompan uudelleen ylös.

Grrrr.

Jos tässä viiksillä ja muilla karvoilla kisataan, niin nokitan. Löytyisi kuvia myös Playgirl-lehdestä, mutta mennään nyt vaan pärställä.
 

Liitteet

  • burt.jpg
    burt.jpg
    194,8 KB · kertaa luettu: 59
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Vitali Klitshko. Miälestäni yksi parhaita raskassarjalaisia ikinä, vaikka tyyli ei kaikkia miällyttänytkään. Nyt Kiovan pormestarina pistää kaikki peliin kotimaansa ja kotikaupunkisa pualesta. Hieno mies, kuten pikkuveljensäkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös