Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Miehemme maailmalla – ex-Bluesit

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Bluesbrother, 22.05.2003 klo 00.20.

Tags:
 1. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Ahon tasoista valmentajaa nyt tuskin nähdään Mestisjoukkuessa. Harmittaa Jykän puolesta tämä kyllä. Olen aina tykännyt tosi paljon tyypistä. Enkä kyllä ihan ymmärrä Ässien ratkaisuakaan. Toki Ässät on tappiokierteessä mutta kuitenkin omaa yhä mahdollisuudet suoraan pudotuspelipaikkaankin.
   
 2. Vanhaukko Jäsen

  Vuonna 2016 Bluesissa pelannut Eetu-Ville Arkiomaa siirtyy TUTO Hocekystä ulkomaille pelaamaan. Tarkempaa tietoa suunnasta ei veilä ole.
   
 3. Pain no gain Jäsen

  Suomela muuten voittaa liigan pistepörssin. Huikea pelaaja kyllä ja oli niitä harvoja positiivisia asioita viimeisellä kaudella, joten todella hienoa nähdä, että ura jatkuu yhtä lupaavana kuin se Espoossa alkoikin.
   
 4. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu
  Lainaus:
  Välillä vituttaa kun miettii että olisi ollut Suomelaa, Vaakanaista, Kangasniemeä, Tirrosta ja Tiivolaa esimerkiksi pelaamassa Bluesissa jos Espoossa osattaisiin edes hieman hoitaa urheilubisnestä. Mutta hienoa nähdä kun espoolaiset menestyvät. Ehkä tulevaisuudessa kaukaisessa sellasessa myös espoon joukkueessa
   
 5. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Tommi Huhtala siirtyy Adler Mannheimiin, eli Saksaan. Ehkä hiukan erikoinen maavalinta KHL:n jälkeen, mutta Saksan kiekko vaikuttaisi olevan nousussa ja Hotsi saanee isomman roolin uudessa joukkueessa.
   
 6. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Niklas Peltomäki teki Ässien kanssa 3v sopimuksen. Millainen pelaaja kyseessä? Pelannut ainakin 8 ottelua Mestistäkin.
   
 7. gusarov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Penticton Knights
  Lainaus:
  Hyvin luisteleva ja kiekkoa käsittelevä suht isokokoinen puolustaja. Itse pidin pelaajaa vähän hasardina ja pehmeänä aikaisemmin mutta kehittynyt viimeisinä vuosina paljon ja tällä kaudella valittiin ASM All Star- kentälliseen. Muistaakseni Niklas ei ole kuulunut juniori maajoukkueisiin.
   
 8. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Ja onhan se eri asia pelata länsimaisessa sivistysvaltiossa Venäjän jälkeen. Ihan ymmärrettävä päätös haluta sieltä pois.
   
 9. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Laitetaan nyt tämäkin esille, eli KMK (Mikko Koskinen) siirtynee mitä todennäköisemmin NHL:ään ensi kaudeksi. Toivottavasti pääsee tällä kertaa pelaamaan ihan kunnolla.
   
 10. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Olli Aro siirtyy Mestiksen johtajaksi. Onnittelut Mestikselle, kova äijä.
   
 11. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Mielenkiintoista seurata kahden entisen Blues-pelaajan medialausuntoja. Molemmat ovat onnistuneet aiheuttamaan ainakin pientä kuohuntaa.

  Iikka Kangasniemi syyttää Petri Matikaista valehtelusta ja Antti Suomela tuntuu suunnittelevan tulevaisuutta ilman IFK:ta, vaikka teki juuri sopimuksen sinne (linkit vievät Ilta-Sanomien nettisivuille). Kiinnitin huomiota myös siihen, miten herrojen lausunnot uudesta seurasta poikkesivat Bluesin näkökulmasta. Iikalle sopimus IFK:n kanssa taisi olla unelmien täyttymys ja Antille tilanne olisi ollut erikoinen, jos Blues olisi ollut vielä olemassa samassa sarjassa. Noh, media tietysti nostaa asioita esille omalla tavallaan, joten näihin sanamuotoihin pitää suhtautua aina pienellä varauksella.
   
 12. gusarov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Penticton Knights
  Suomelan ja Kangasniemen kommenttien poikkeavuudet "Blues" näkökulmasta voi tietty selittyä osin sillä, että Suomela pelannut kaikki juniorivuodet Espoossa (EPS, Blues) ja Kangasniemi pelasi vain pari kautta ja sitä ennen kasvattajaseurassaan Karhu - Kissoissa.
   
 13. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Tämä on toki totta, vaikkakin Kangasniemelle tuli siis neljällä kaudella pelejä Bluesin paidassa. Jotenkin vaan tuli yllätyksenä noinkin lämmin suhde IFK:n suuntaan.
   
 14. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Kaapo Kähkönen rapakon taakse Minnesota Wildiin.
   
 15. hoffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  En oikein löytänyt sopivaa ketjua-mutta missäs me Espoolaisen kiekon kannattajat olemme jatkossa? Putoamme pois täältä Jatkoajan mestis osiosta, missäs jatkamme kirjoitteluamme?
   
 16. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Hyvä kysymys. Olen miettinyt samaa. Se lienee kuitenkin ylläpidon päänvaiva ;) Tuolla alempien sarjojen osastossahan ei ole seurojen omia osioita. Hokki meni sinne kuitenkin, joten miksei Espookin.
   
 17. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Mulla itse asiassa suosikeissa lukee vieläkin Blues | Jatkoajan keskustelupalsta, koska sama linkki ohjaa nykyään Liiga-Bluesin sijaan Mestiksen alle ja EU-ketjuun. Eli Espoo-palsta säilynee, moderaattorit siirtävät meidät johonkin paikkaan, mihin kaupunkimme jääkiekkoskene kuuluu. Onneksi Jäähonka mahdollistaa sijainnin kohdassa "Muut suomalaiset sarjat," eikä tarvitse (vielä) siirtyä kohtaan "Muu jääkiekkokeskustelu."
   
 18. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Niin. Kyllähän tämän osion voisi sinne siirtää, mutta Hokin tapauksessa niin ei tehty. En tiedä tehdäänkö Espoon tapauksessa. Se on ylläpidon päätettävissä.
   
 19. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Mä veikkaan, että ylläpito odottaa eri sarjatasojen joukkueiden varmistumista. Jos Kiekko-Espoo olisi esim. Suomi-sarjassa mukana, se määrittäisi myös palstan sijaintipaikan täällä.
   
 20. Orca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Bluesin junnut
  Kunhan pitävät ylläpidossa nämä espooketjut nipussa eivätkä hajoita jonkin yleisotsikon (suomisarja, muu...) alle. Ainakin oma käyttö romahtaa, jos päivityksiä pitää etsiä jonkin kaatolaarin sisältä...
   
 21. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Yhdyn tähän toiveeseen.
   
 22. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Voisi kuvitella, että espoolaiskirjoittajat nähdään sen verran isona ryhmänä kaikesta huolimatta, että jokerimainen oma osio olisi järkevä tapa laatikoida keskustelua esim. Suomi-sarjan alla.
   
 23. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Periaatteessa näin, mutta olisiko se muiden saman sarjan seurojen syrjimistä jos yhdellä on oma osio? Jokerit on sinänsä poikkeus, että sarjassa, jossa he pelaavat ei ole muita suomalaisia seuroja.
   
 24. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Onhan se ehkä vähän... Saisiko Suomi-sarjan kaikki seurat omat osiot Espoon seuran myötä? Ei olisi välttämättä huono idea, vaikka en tiedä yhtään, miten aktiivista keskustelu siellä normaalisti on ollut..
   
 25. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues