Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Porilaine miäs hakee seuraavan viikon ajan lisäsisältöä viesteihinsä vaihtopenkin puolelta.

Sulje ilmoitus

Miehemme maailmalla – ex-Bluesit

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Bluesbrother, 22.05.2003 klo 00.20.

Tags:
 1. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Kyllähän jääkiekossa isoin "paskatoimittaja" on viime vuosina ollut Marko Lempinen - ei kukaan muu. Lempinen kirjoittaa tasan sitä, mitä haastateltava haluaa kirjoitettavan ilman mitään kritiikkiä. Mutta kai se on katsantakannasta kiinni, mistä tykkää - siitä olen samaa mieltä, että harvaa mediaa voi nykyisin lukea ilman jotain suodatinta.
   
 2. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Camin palkkapyyntöä en tarkkaan euroissa tiedä, mutta se oli Mestiksen kakkoskentän laiturin palkkapyyntö. Kyllä Cami tietää, mitä Mestiksessä pelaajille maksetaan - ja myös sen, mitä United viime vuonna maksoi. Se oli täysin linjassa siihen.

  Avautuminen ei kuitenkaan johtunut pelkästään siitä, ettei saanut sopimusta, vaan myös siitä kohtelusta, jota sai.
   
 3. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lisätietoa tästä kohtelusta? Voi hyvin olla, että Camin palkkapyyntö oli linjassa kakkosketjulaisten kanssa, mutta jos joukkueessa oli jo kakkosketju hankittuna niin kyseessä olisi ollut kolmos- tai nelosketjun pelaaja.
   
 4. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Tuo alkuosa ei pidä paikkaansa. Joku 2.kentän laituri on saattanut saadakin tuon pyynnön verran, mutta linja on reilusti alle puolet tuosta, ehkä jopa kolmannes. Noita laitureita kun muistelee, niin joutuu kyllä oikeasti miettimään kelle olisi moista summaa maksettu, jos ei oteta lukuun noita Liigan farmipelaajia tai Jokereiden vastaavia. Cami tietää tuonkin kyllä, sitä en epäile.
   
 5. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Höpöhöpö. Palkka ei ollut syy jättää palkkaamata Camia. Syyt on jossain muualla.
   
 6. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Sinä puhuit palkasta, minä vastasin palkasta. Muita syitä saattoi olla, mutta niihin en ottanut kantaa. Mainitsemasi palkkataso Camin pyynti- Mestiksen palkat on täyttä puppua. Katsele vaikka joukkueiden pelaajabudjetteja ja laske siitä.
   
 7. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Eikös se nyt ole keltaisessa lehdistössä jo huikea harppaus eteenpäin?! Ei sentään itse keksi juttujaan.
   
 8. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Varmasti palkkapyynnöllä on väliä. Pelillisesti Camia ei voisi lähtökohtaisesti laskea joukkueen avainpelaajien joukkoon - ainakin jos katselee noita viimeisiä Ranskan liigan tilastoja. Joten miten perustella muille joukkueen jäsenille, että "jäähyväiskiertuetta vetävä fanimaskotti" saa reippaasti kovempaa palkkaa, kuin suuri osa pelaajista, joiden pelipanos on varmasti kovempi - ja joiden varaan yritetään tulevaisuutta rakentaa? Joukkuetta rakennettaessa on hyvä muistaa myös minkälaista fiilistä halutaan joukkueen sisälle järjestää. Kyseessä on muutamalla konkarilla varustettu nuori joukkue, jolla on omanlainen nuori pukukoppienergia. Ollaanko johdonmukaisia palkkauksen ja ennakkosuunnitelmien suhteen, vai sävelletäänkö vapaalla kädellä aina kun jollain vanhalla konkarilla tulee koti-ikävä? Camin jäähyväiskiertue olisi kuitenkin pudottanut jonkun junnun (tulevaisuuden Camin) popparijonoon.

  En myöskään usko, että Cami olisi ollut nimenä sellainen yleisömagneetti, joka olisi pidemmän päälle tuonut peruskatsojia yleisöön. Jonkin verran Blues-fania olisi palannut ehkä fiilistelemään menneillä ajoilla, mutta nostalgia-aallon mentyä ohi, olisivat päätyneet taas haukkumaan Salonojaa ja riitelemään United-kannattajien kanssa. Tämä aihe herätti nyt jo palstalle takaisin msg:n kaltaisia nimimerkkejä, joiden olemassaolon oli jo onneksi ehtinyt unohtaa.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2017 klo 12.12
 9. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Ei sillä tässä tapauksessa ollut hirveästä väliä. On hyvin mahdollista, ettei olisi mahtunut Unitedin suunnitelmiin, vaikka olisi tarjonnut itseään ilmaiseksi.

  United ei halunnut Camia ylipäänsä jostain muista syistä, nyt vaan tuo palkka on nostettu jostain syystä mediassa ja keskusteluissa siksi syyksi. Helppo syyhän se on antaa. Cami olisi halunnut pelata Espoossa vielä vähintään yhden kauden, ei mahtunut kuitenkaan Unitedin suunnitelmiin. Turha sitä on enempää spekuloida, kuka ja miksi siellä Unitedissa ei Camia halunnut.
   
 10. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Laurikainen torjuu jatkossa JyP:n paidassa. Sopimus kaksi vuotta.
   
 11. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Ja Piispasen jatkoon tuli selko, siirtyy Sloveniaan. Mikähän on, ettei kotimaasta löytynyt työpaikkaa?
   
 12. Vanhaukko Jäsen

  Ihmettelen ettei kelvannut Unitedille. Ehkä sen tiedon jälkeen alkoivat ulkomaat kiinnostaa.
   
 13. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Toisaalta EU:n joukkue julistettiin käytännössä valmiiksi jo 12. toukokuuta, jonka jälkeen kaikille muille joukkueille Mestiksessä ja Liigassa on ollut selvää, että tästä olisi hyvä mies vapaana. Parhainta menestystä jatkoon.
   
 14. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
 15. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Eeli Tolvanen, 3+1 ensimmäiseen KHL matsiin. On tuo hienoa katsella noita laukauksia, toivottavasti pysyy kunnossa ja ensi kaudeksi Nashvilleen.
   
 16. sladdi#17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
  Toni Kähköselle C rintaan KooKoossa. Hieno homma.

  Samalla taas tuli semmoinen nostalginen olo ja vähän ikävä. Aika rohkea katsanto kristallipalloon olisi saanut olla, heitetään nyt 5 vuotta takaperin, jos olisi katsellut ja nähnyt nykyisyyden.

  Sallisen Tomi on mm-tason pelaaja ilman joukkuetta ja Kähkönen kipparoi jossain Kouvolassa. Pojat kun ei voi palata kotiin kun sitä ei enää ole. "Kivenlahdesta se kaikki lähti.... jne"

  Ikävä on sitä omaa joukkuetta. Tuolla se jossain rinnan pohjalla kaihertaa.
   
 17. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Robert R0+0BA johtaa Liigan pistepörssiä. Eilen kaksi maalia ja tänään 1+1.
   
 18. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Kolme tuolle listalle päätymistä pelaajista on pelannut Bluesissa. Tyler Arnason olis saattanut myös olla lähellä listalle pääsyä...
   
 19. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Oho, enpä tiennyt että sairaus oli (ilmeisesti?) uusiutunut. Osanotot läheisille.
   
 20. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Joo, syövillä on valitettavan usein tapana uusiutua. Saarisesta jäi kuva sellaisena jämptinä ja asiallisena miehenä. Muistan kun silloin katastrofaalisena keväänä 2013 istutettiin Marjamäen potkujen jälkeen päävalmentajaksi. Paljonhan miehellä ei siinä vaiheessa ollut enää tehtävissä, mutta tappiokierteessä sanoi pelin jälkeen toimittajalle joukkueesta että ”ollaan avoimia ja katsotaan toisiamme silmiin”.

  Rauhaisaa lepoa ja voimia läheisille.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2017 klo 10.28
 21. Veltto Sergei Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sympatiat paholaiselle
 22. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  No tuostahan saadaan sekä joukkueelle lääkäripalvelut, että vakaa yhteistyökumppani, jahka saadaan Espoon edustusjääkiekko vähän leveämmille harteille.
   
 23. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Jyrki Aho vapautettu tehtävistään Ässissä. Siinähän olisi meille pätevä mies, jolle palkkakin maksetaan toisesta pussista. Vakavasti puhuen olisi ehkä kovin suosikkini sitten, kun tätä hommaa aletaan organisaationkin puolesta vetää ihan tosissaan.