Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Miehemme maailmalla – ex-Bluesit

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Nikke, 21.10.2006 klo 12.12.

 1. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Valtuustohan tai mikälie kaupunginhallitushan aikoo Merran porukalta selvitystä vaatia jahka nämä ryypp...tutustumismatkaltaan palaavat. Eiköhän siellä jotain tarinoida sitten ja varmaan joku lehtikin jotain kirjoittaa jos aihetta on.
   
 2. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Kun katsoi osallistuja listaa ja herrojen titteleitä, nämä ovat varmaankin herroja, jotka ovat vaikuttmassa halliprojeltiin. Insinööritoimistot ja rakennus urakoitsijathan pitää kilpailuttaa! Jolloin myös poliitikkojen asiantuntemus ratkaistaan. Muuten tarjous kilpailun voittaa luultavasti se rakennuttaja joka valehtelee parhaiten.

  Uskoisin, että kanadassa nhl tason treeni fasiliteetit on kyllä se paras virstanpylväs mikä löytyy. Kopioidaan mieluiten parhaita, kun jotain mikä sattuu olevan lähimpänä.

  Siis Merran maine ei ole tällä ehkä parhaimmista päästä, mutta uskon ihmisten pysyvän tekemään hyvää työtä aikaisemmista kömmähdyksistä huolimatta.

  Lisäksi.. Olisiko se, että matka olisi pidetty eri aikaa kun wc jotenkin vaikuttanut tähän? Pitäisikö herroilla olla tylsää vapaa-aikana vain koska ovat työmatkalla? En ymmärrä yätä ajattelumallia.
   
 3. snoukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  blues
  Tonnikala ylempänä puhuu kyllä asiaa. Ensin minäkin ajattelin että tässä taas vedetään veronmaksajalta omaa hyötyä oikein kunnolla ja toivotaan ettei kukaan huomaa. Mutta. Espoolaisten ja myös muittenkin kaupunkien päättäjien on kyllä hyvä katsella miten muualla tällaiset asiat hoidetaan. Ei tuo kustannus reissusta niin suuri ole kuitenkaan, jos investointien hinta/laatu Espoossa paranee voi matkarahat tulla moninkertaisena takaisin. Tietoa tästä ei kylläkään mulla ole, ihan mutua vaan.

  Toiseksi jokainen voi miettiä omalta kohdaltaan oman työpaikkansa etuja, niitä kivoja omia etuisuuksia joita voi saada, (juhlia, matkoja, firman mökkiä, risteilyjä, bonuksia, lippuja konsertteihin tms...) kyllä jokainen käyttää hyväkseen sen mitä omalla kohdalla voi saada. Pointti on siinä mihin raja vedetään kussakin tapauksessa. Milloin omaa hyötyä ajatellen ahneuttaan vedetään pääsylippua, kosteaa illallista tai lentolippua myös vaimollekin reissuun tämä pitäis karsia pois veronmaksajilta. Jos yksityinen firma maksaa se on eri. Varmaan tätäkin tapausta puidaan ja asiat selviää. Kuuluuko tää tähän ketjuun en tiedä mutta on kai se Merra ex.
   
 4. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Etkö just edellisessä viestissä maininnut, kuinka tärkeää on, että reissussa olisi mukana insinööri? Ettei sanota pelkästään neuvostovenäjä-tyyliin, että rakenna tällainen? Mutta joka tapauksessa mä taas oletin, että tuossa reissussa se jäähalli on yksi monien agendojen lomassa. Mukanahan oli niitä veneiden säilytyspaikkoja ja koulusysteemejä, ja mitä lie muuta. Vaikuttaa siis, että agendalistalle on kauhottu kaikkea sellaista, jolla perusteellaan juuri tuon kokoonpanon mukana olo. Mun mielestä tuossa on vaan se Mikko Kauhanen ja varmaan Merra, joita se jäähalli kiinnostaa ja jotka siihen vaikuttaa.

  Mä en myöskään ole siinä samaa mieltä, että urakoitsija on fiksu kilpailuttaa vasta reissun jälkeen. Tai ainakin paikalle olisi hyvä pyytää joku insinööri konsultiksi. Pelkän poliitikon asiantuntemukseen ei kannattaisi nojata noin tärkeässä asiassa. Paikan päällähän yleensä keskitytään enemmän niihin detaileihin ja käytännönasioihin, joiden luulisin kiinnostavan eniten juuri näitä insinöörityyppejä.

  Mitä itse Merraan tulee, niin onhan sen kilpi kerännyt vähän kakkaa, mutta kyllä mä uskon sen aidosti haluavan edistää espoolaista liikuntaa. Se on tehnyt paljon positiivista espoolaisen kiekkoilunkin eteen. Uskon siis sen pystyvän tekemään hyvää työtä, mutta uskon sen myös pystyvän "hyvä veli"-ajatteluun, kun se miettii kenen kanssa haluaa viettää aikaa jossain rapakon takana.
   
 5. k-espoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-espoo/Blues
  Jotta palattaisiin ketjun aiheeseen: Iikka Kangasniemi johtaa Liigan pistepörssiä; 7 ottelua 3+8=11.
   
 6. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Enpä olis uskonut. Toki kausi on vasta alussa, mutta silti upea saavutus.
   
 7. Jääkuutio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues ja Bruins
  Itseasiassa ex-blueslaisilla kaksoisjohto kun Savinainen on kakkosena
   
 8. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Hienoa peliä, hieno mies. Kovasti toivon, että United saisi nopeasti itsensä liigakuntoon, ja pääsisi haalimaan takaisin joitain näitä helmiä, jotka viime kaudella pääsi maailmalle. Tiivoloiden, Suomeloiden, Rantakarien ja Kangasniemien seuraaminen muissa joukkueissa on sitä konkreettista tuskaa, jota Bluesin konkurssi edelleen tuottaa.
   
 9. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Rispektit Malmivaaralle hienosta urasta. Vaikkei Bluesissa enää suoraan sanottuna ollut oikein mistään kotoisin pelillisesti, oli kuitenkin tärkeä osa joukkuetta.
   
 10. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Kävin tänään katsomassa Tapparan pelin ja siellä Otso Rantakari näkyi hyvin ja teki 1-1 tasoitusmaalin ja aikoinaan Bluesissa pelannut maailmanmestari Jani Lajunen pelaa Tapparan ykköskentässä ja oli 2-1 voittomaalin kakkossyöttäjä.

  PS. Otti muuten koville liigakiekon katsominen
   
 11. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Laurikainen hakee vauhtia Norfolk Admiralsista. ECHL:ssa homma alkaa tänä yönä.
   
 12. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Voisi kosiskella takaisin.
   
 13. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Miten sitä voi takaisin kosiskella, kun ei ole Unitedissa koskaan pelannut.

  Laurikaisella on kyllä ottajia muuallakin, eikä maalivahtipeli ole Unitedissa ongelma. Ongelmat on ihan muualla, voisi melkein sanoa, että Tirronen on torjunut kaikki Unitedin pisteet tähän asti.
   
 14. Tamin Jaguar Jäsen

  Bluesin kasvatteja tänään liigassa: Antti Suomela 0+2, Joonas Niemelä 1+0, Eetu Koivistoinen 1+0, Jere Seppälä 1+1, Waltteri Hopponen 0+1, Ari Gröndahl 1+0, Veli-Matti Savinainen 2+2, Tommi Tikka 1+1 (ja c-junnuissa Espooseen tullut Robert Rooba 1+1).

  Loukkaantuneena oleva Kangasniemi menetti tänään pistepörssin kärkipaikan, mutta vastaavasti Sepi nousi pakkien pisteykköseksi...
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2016 klo 23.51
 15. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
 16. Tangens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kannatan paikallista seuraani
  Tuli huomattua, että Matti Järvinen löytyy Liigan pistepörssissä jo sijalta viisi! Mahtavaa, että hän on onnistunut löytämään vielä yhden lisävaihteen pelaamiseensa. Hienoa seurata tätä omien kasvattien läpilyöntiä, vaikka se ei nyt kotikaupungin joukkueessa tapahdukaan.
   
 17. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
 18. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Kake Heikkilästä tuli Lukon loppukauden koutsi.
   
 19. Tangens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kannatan paikallista seuraani
  Nostetaanpas myös niitä positiivisempia espoolaisen kiekon menneisyyteen liittyviä asioita, nimittäin kaikkien aikojen espoolaiskiekkoilijan Jere Lehtisen paita tullaan nostamaan kattoon myös valtameren tuolla puolen. Suurenmoinen kunnianosoitus suurenmoiselle persoonalle, joka nostaa hänet harvalukuiseen joukkoon. Vain kolme suomalaista on tainnut saada NHL:ssä vastaavan kunnian ennen häntä?
   
 20. Siniharmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Iltasanomissa oli mukavan pitkä juttu Ladislav Kohnista. Bluesin kaikkien aikojen ykkönen tehdyissä maaleissa muistelee vuosiaan Espoossa ja kertoo olevansa nykyään juniorivalmentaja Anaheimissa.
   
 21. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
 22. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
 23. KukkoMiikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Hieno uutinen. Vaikka taustalla on varmasti tapahtunut paljon, jäi Tero kyllä harmittavalla tavalla tyhjän päälle Bluesin konkurssin jälkeen. Olisi ollut suuri sääli jos hänen uransa ei olisi jatkunut Ruutu+:n studioiden ulkopuolella. Tsemppiä jatkoon ja kiitos Terolle hyvästä työstä Espoossa, erityisesti junnujen kanssa.
   
 24. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lappeenrannan Bluesin rakentaminen jatkuu, kun Lehterä on houkutellut peräänsä ensin Urho Vaakanaisen ja nyt myös Ahti Oksasen. Valtteri Virkkunenhan SaiPassa olikin jo valmiiksi.
   
 25. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Pahoittelut vieraisiin pöytiin huutelemisesta, mutta tää ei vaikuta kovinkaan viisaalta kohtelulta kaupungin kiekkolegendaa kohtaan, toki tässäkin haastattelussa tarina on vain toisesta näkökulmasta:
  Espoon kiekkoikonin Camilo Miettisen, 31, haave riistettiin tylyllä tavalla – ”Minulla olisi ollut paljon annettavaa” - Mestis - Ilta-Sanomat

  Lainaus: