Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Miehemme maailmalla – ex-Bluesit

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Nikke, 21.10.2006 klo 12.12.

 1. Twentyone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Iikka on ihana. Se liuku on vain maaginen. Ainoastaan varsi pitää miehen Liigassa.
   
 2. katekismus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, NYR
  Kiitokset Rautiolle ja kumppaneille.

  No ei, hienoa, että kaverit ovat päässeet parempiin organisaatioihin, mutta jotenkin vaikea seurata Liigaa, kun ajattelee, että näiden jätkien seuraava iso askel olisi saattanut tapahtua Sinisissä. Ehkä.

  Ehkä vuosien päästä taas.
   
 3. katekismus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, NYR
  Voinut jo puitu aihe, mutta mitä Tero Lehterä puuhailee? Eikö sen pitänyt olla Bluesin seuraava valmentaja?
   
 4. Tangens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kannatan paikallista seuraani
  Lainaus:
  Olisi ollut Bluesin seuraava päävalmentaja. Taitaa vetää tämän kauden tv-asiantuntijana.
   
 5. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Itse mietin juuri samaa. Taisi käydä niin että siinä vaiheessa kun Blegi konkkas niin muut liigaseurat olivat jo lyöneet lukkoon tämän kauden valmentajasopimukset?
   
 6. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Mestis ei kelvannut vai eikö tarjottu?
   
 7. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Lainaus:
  Mitä olen lukenut niin Lehterä ei kuulemma nauti Salonojan suosiosta.
   
 8. Ankkakaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Minäkin tulen tänne hehkuttamaan Kangasniemeä. Häntä on keretty vertaamaan jo Patrick Kaneen, Johnny Gaudreauhon, Theo Fleuryyn ja Ryan Laschiin. Lahti kiittää!
   
 9. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Eipä se Lehterä minunkaan silmissäni nostanut pisteitään, kun vuoti Ahon neuvottelukuviot medialle..
   
 10. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Onnistelut hyvästä hankinnasta! Ette taida ihan ainoa joukkue olla joka on hyötynyt Blegin konkasta. Luulisi olevan Jyvääskylässä ja Raumallakin jengi aika tyytyväisiä hankintoihinsa...
   
 11. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Mikko Kuukka JYPiin. Ei siis pelaa EU:ssa.
   
 12. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  JYP on uusi mini-Blegi
   
 13. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Blues henkiset lähtevätkin sitten JYPin kelkkaan, kun EU ei nappaa. No ehkäpä ei.
   
 14. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Kyllä mä voin tulla JYPiä kannustamaan kun seuraavan kerran pelaavat Nordiksella. Viime keväänä tuli yhtä joukkueiden välieräkohtaamista käytyä väijymässäkin, valitettavasti juuri sitä jonka IFK voitti rumin lukemin.
   
 15. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Kyllä mä ainakin meinasin tulla katsomaan Jypin pelejä. EUn pelejä en mene katsomaan.
   
 16. Matola Jäsen

  Miro Aaltosella lähtenyt kausi kivasti käyntiin KHL:ssä. Taitaa johtaa suomalaisten pistepörssiä ja on pelannut joukkueensa HK Vitjazin tehokkaimmassa ketjussa Alexei Kopeikinin ja Mario Kempen keskellä.
   
 17. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Varmasti kiinnostaa osaa kyllä nyky JYP vahvan Blues henkisyyden takia. Yleistyksenä kuitenkaan tuskin tuo toimii mitä sanoin.
   
 18. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JU-58
 19. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Toihan on tyypillinen esimerkki piilokorruptiosta, jota Suomessa on julkisella puolella todella paljon. Täytyy sanoa, että Merrankin kilpi on kyllä aika pahasti tahriintunut viime vuosina.
   
 20. Vae Victis Jäsen

  Lainaus:
  Juuri kun Suomenojan venesataman hippaleikit on saatu hetkeksi pöydältä niin Suomen toiseksi suurimman kaupungin johtava virkamies on tutkimassa veneiden talvisäilytystä toisella puolen maailmaa. Ei voi välttyä ajatukselta, että kuinka tyhminä ne meitä oikein pitää.
   
 21. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JU-58
  Lainaus:
  Vieläpä neljän kaverinsa kanssa ja viikon kestävälle reissulla. Olisi ollut mukava olla kärpäsenä katossa, kun tuo porukka miettii miten saadaan paisutettua täyteohjelmaa reissuun, että siitä saadaan viikonmittainen veronmaksajien tarjoama world Cup -loma.
  - "Maanantaina vois mennä katsomaan veneiden talvisäilityspaikkoja... espoossa on veneitä. Tiistaina jäähallia. Torontossa on hyviä sellaisia. Keskiviikkona vois... mitä keskiviikkona vois?... Keskiviikkoona... poona... Onks kellään ideoita?
  - "Oisko vaikka jossain päiväkodin pihassa pyörähtämässä? Espoossahan on päiväkoteja, eks vaan? Tsekattais miten kanadalaiset lapset leikkii?"
  - "Onks kellään muulla ideoita?"
  - "Hei Mara, Mitä jos keskiviikkona vois mennä kattoo uudelleen sitä venemestaa? Jos on krapulan jäljiltä jotain jääny näkemättä?"
  - "Jarmo, Keskiviikkona me nukutaan oikeesti hotellilla sitä krapulaa pois, mut tähän papruun pitää silti vääntää joku kohde, ettei Sampo vedä herneitä nenään... Hitto mä laitan sen päiväkodin, ellei kellään tuu parempaa ideaa."
  - "Torstaina vois mennä villasukkaostoksille. Suomalaisiin villasukkiin tulee reikä liian helpolla. Mullakin on kaikissa reikä. Katottais millä tekniikalla kanadalaiset tekee villasukkia."
   
 22. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Toimittaja on nyt vähän taas maalaillut tuossa. Jäähallien kerrosrakentamista ovat esimerkiksi myös katsomassa, koska tuolla alueella nyt vaan eniten on noita kerrostalomallilla rakennettuja kaukaloita. Esimerkiksi uuden Matinkylän hallin kolme kaukaloa saattaa vaatia tällaista erikoisosaamista - ja miksei esimerkiksi Laaksolahteen jne olisi fiksua suunnitella kaukaloita päällekkäin, jotta jääpula hellittäisi.

  En nyt mitenkään pidä fiksuna vetona lähteä virkamiesporukalla tuonne kaupungin maksamana tähän aikaan, mutta eipä 5 hengen reissusta 15 000 euron kustannus kovin kova per nuppi ole - ja paljon muutakin siellä on ohjelmassa kuin tuo veneiden talvisäilytyscase. Se, että on nyt World Cupin aikaan siirretty reissu, se on ihan so what, jos reissun muut tavoitteet ei häiriinny tästä. Toimittaja nyt on vaan napannut ykkösmaininnaksi sen, joka kuulostaa kaikista hauskimmalta.

  Jos jotain epäkohtia ilmenee, ne kyllä varmasti tutkitaan, mutta nyt vähän kuitenkin valoja päälle. IS vedättää taas kirjoittamalla raflaavasti.
   
 23. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Tämä on hyvin kirjoitettu! Siis 3000eur on verrattaen halpa reissu tuonne. Ja näin insinöörinä sanoisin, että Espoon kauoungin ja veronmaksajien puolesta on hyvä käydä tsiigaamassa noita kerrosjäähalleja etukäteen. Olis aika neuvostovenäjä rakennustyylin ratkasu sanoa vaan "Tälläisiä on kanadassa. Tehkää samanlainen" ilman kunnollisia taustatietoja. On hyvä kuulla siellä kokemuksia, jotta jos ja kun päästään tekemään päätöksiä hallin toteutuksesta ei tehdä niitä vaan arvailemalla ja mutulla.

  Ja hei ne argumentit, että googlesta löytyy kaikki tarvittava ei kyllä päde usein insinööritieteessä.
   
 24. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Ihan turha selittää kerrosjäähalleista, niitä löytyy muualtakin. Pelkkää sinisilmäisyyttä väittää tota miksikään muuksi kuin veronmaksajien maksamaksi World Cup -reissuksi. Surullisintahan on se, ettei tässä ole mitään ihmeellistä, aina niistä vain ei nouse mikään haloo.

  Merra on tosin ihan itse tunaroinut maineensa niin huonoksi suhmuroinneillaan, ettei ihan hirveästi yllätä kuka sieltä taas löytyy väärinkäytösten masinoijana.
   
 25. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JU-58
  Lainaus:
  Fiksu kirjoitus sulta ja E:ltä. Hyviä näkökulmia. Yleensä kyseenalaistan melko hyvin noita iltapäivälehtien paljastuksia, mutta kyllä tämä haiskahti (haiskahtaa) silti vahvasti perinteiseltä kamuporukan korruptiomatkalta, joita päälliköt kyllä harrastaa ihan kivasti. Mikseivät ottaneet mukaan sitä vastaavaa insinööriä, joka tuota hallia alkaa suunnitella? Luulisi hänen osaavan paremmin nuo tarvittavat kysymykset ja kokemukset kuin jonkun liikuntatoimen päällikön. Tai joku kaupungin palkkalistoilla oleva insinööri, joka voisi sitten insinöörinä jakaa näkemyksiä projektia aloittaville tahoille. Jos siis asia halutaan kunnolla tehdä. Tuo päällikköpoppoon pyöriminen Torontossa on mun mielestä enemmän sitä Neuvostovenäjää, kun matkaan lähtee eliitti, eikä se osasto, jota informaatio parhaiten palvelee.

  En siis usko, että Merra valitsi porukkaan parhaat asiantuntijat, vaan parhaat kamut - ja tämä on sitä hyvä veli-verkostoa, jota näkyy Suomessa liikaakin. Tämäkin tosin on vaan mun mutu-tuntumaa, ja siksi hyvä aihe puida täällä keskustelupalstalla. Kuten E mainitsi loppuraportista käy ilmi matkan onnistuneisuus - ja väittäisin tämän julkisuuden tuovan vähän lisäpuhtia siihen raportin tekoon.