Michal Kovařčík – jatkuuko pistetehtailu vai suonenvedon loppu?

  • 4 105
  • 16

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Laitetaanhan Michalista ketju pystyyn, uskoisin että kaverista riittää puhetta ensi kauden aikana. Tänään 7.5. julkaistu sopimus kattaa ensi kauden 24-25.

OJ:n Jukureissa nousevalla käyrällä kehittynyt lähes prime iässä oleva tshekkihyökkääjä. Oulussahan nämä ovat tupanneet yleensä onnistua? :)

 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Uskon, että Michalin onnistumista edesauttaa hyvin vierelle huhuttujen pelaajien timanttinen laatu. Pitää muistaa, että Michal on kuitenkin pelannut myös Mikkelissä veljensä kanssa, joka ei välttämättä ole ollut ihan Liigan kärkitason laitureita. Kun vierelle tulee 27 maalin Gardiner tai 30 maalin Turunen, niin pisteiden valossa voi olla helpompaa nousta esiin. OJ:n kiekkokoulussa marinoitunut Kovarcik on kaikilta ominaisuuksiltaan pätevä seppä ottamaan sen tulosyksikön paikan myös Oulussa, ja uskon, että hän tehnee Kärppäkannattajien harmitukseksi vuoden päästä rahakkaan sopimuksen Sveitsiin tai Ruotsiin. Kaikki edellytykset on toistaa edellisen kauden menestys, ja nyt pääsee vielä mittaamaan itseään uudessa tilanteessa.

Tekee Tshekin MM-joukkueen seuraamisesta astetta mielenkiintoisempaa. Toivottavasti Kovarcik onnistuu myös näissä karkeloissa! Česká mafie tekee paluutaan Ouluun, palaa ihan mieleen vanhat hyvät ajat.

Vítejte v Oulu!
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Taitaa olla muuten tuleva kausi ensimmäinen miesten tasolla, kun samassa joukkueessa ei pelaa veli Ondrej. Pistetään "avioeron" piikkiin, jos ei onnistu täyttämään odotuksia.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Saitte loistavan ykkössentterin. Teeteen kanssa tekee kovaa jälkeä ensi kaudella (mut ei Jukureita vastaan..). Michal on taitava, älykäs, nopea ja erittäin hyvän pelisilmän omaava pelaaja, ja osaa myös pelata kovaa.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kovarcik vaikuttaa ihan kohtuu hyvältä aloittajalta. Viime kauden tilastot:

runkosarjassa Michal Kovarcik 55 ott, 906 aloitusta, 479 voitetut aloitukset, 427 häviöt, 52,9 aloitusprosentti
playoffseissa Michal Kovarcik 6 ott, 68 aloitusta, 28 voitetut aloitukset, 40 häviöt, 41,2 aloitusprosentti

Playoffseissa kuitenkin 41% Kärppien kivikovaa aloittajakaartia vastaan. Tuo runkosarjan aloitusprosentti on kyllä hyvä.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Toivotaan että Kovarcikin ura jatkuu edelleen noususuhdanteisena ja kemiat Turusen kanssa napsahtavat kohdilleen, ja meillä olisi tässä tulevan kauden legitiimi ykkössentteri. Kaikki kunnia Kepulle etenkin tämän kevään johdosta, mutta ei hänen pitäisi joutua pelaamaan vuonna 2024 Liiga-joukkueen ykkössentterinä. Otti kuitenkin haasteen vastaan tuohon rooliin hankittujen pelaajien epäonnistuttua ja hoiti hommansa esimerkillisellä tavalla. Nyt on Kovarcikin vuoro tehdä sama temppu, eli näyttö päälle ja saa suorittaa Michal!
 

Maustemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Maltillisen positiivinen fiilis Kovarcikista. Hyvä pelaaja valtavalla potentiaalilla, mutta en toisaalta pety, mikäli jää 30 pisteen mieheksi, varsinkin jos pelaa muualla kuin ykkösen keskellä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Etra

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kun miettii montako rahakasta seuraa koko Euroopasta löytyy, niin Tsekkien maajoukkuemiehet ovat kyllä järjettömän kovia kaappauksia tänne pohjoiseen. Myös Jandus, vaikka jostain syystä viime kausi olikin aika nihkeä.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Kovarcik on tosiaan nyt toistaiseksi vielä Tshekin MM-joukkueen ulkopuolella ilman leimattua kisapassia yhdessä Radan Lencin ja Jan Scotkan kanssa, joten toistaiseksi MM-kisadebyytti odottaa vielä itseään. Mikin rooli on nyt pitää harjoitustuntumaa yllä ja jännittää tuleeko NHL:n puolelta Pastrnakia, Necasia tai Zachaa. Kotikisat varmasti houkuttelevat isoja nimiä. Toisella kerralla Mikin tilanne voi olla eri.

 

penis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vimpelin Veto
Tshekille kovia vahvistuksia rapakon takaa, joten ei päästä näkemään Kovarcikia kisoissa.

Nyt vain sellainen ensi kausi Kärpissä, ettei vuoden päästä kisapaikasta ole epäselvyyttä!
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Vähän hävettää jopa myöntää, mutta jollain tasolla olen vähän hyvillänikin että Kovarcik ei kisoissa pelaa, pysyypähän ehjänä. Se Jukurit-sarjassa nähty tolppaan törmääminen käsi edellä säikäytti ja jätti selvästi jonkin sortin traumat, ja takaraivossa painaa varmasti myös Rangersin tshekki Filip Chytilin saama aivotärähdys kisoissa vuosi takaperin, jonka seurauksista tämä kärsii edelleen.

Tiedän tiedän, itsekästä ajattelua kun kotikisat ja kaikkea, mutta prioriteetti on nyt se että Kärpät pääsee aloittamaan harjoittelun ja kauden täydellä rosterilla ja sataprosenttisessa kunnossa.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Tshekille kovia vahvistuksia rapakon takaa, joten ei päästä näkemään Kovarcikia kisoissa.

Nyt vain sellainen ensi kausi Kärpissä, ettei vuoden päästä kisapaikasta ole epäselvyyttä!
Ilman kotikisoja Tshekin rosteri tuskin olisi noin nimivahva. Muuten Kovarcik olisi seurajoukkue- ja EHT-näyttöjensä puolesta pomminvarmasti kisakoneessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös