Mestiksen siirtohuhut kaudelle 2023–2024

  • 2 053
  • 4
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kevään ja kesän kiinnostavinta ketjua ei olekkaan vielä avattu. Aloitetaan parilla huhulla koskien "ehkä" Mestis-joukkue Jokereita:

Tenhovuori -> Jokerit
Embrich -> Jokerit

Nämä tosiaan vasta ihan huhuja, en osaa kertoa, että olisi sopimuksia allekirjoitettu vielä.
 

Hyytiäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, KeuPa, Ottawa, Mikko Perttu & Näytönpaikka.
IS:n mukaan Atro Leppänen olis menossa Vaasaan ens kaudeks. Liigaan siirtyminen ei yllätä mutta joukkue on kyllä yllättävä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kärppiin on toivottu Lepistöä myös Kärppä palstalla kun löytyy vissiin historiaa Marjamäen kanssa. Aika näyttää, luultavasti joko kärpät tai jokerit.

Edit: kannattaa muistaa, että huipputasolta mestikseen siirtyvälle tulojen pudotus on melkoinen, joten suuri seurasydän tai hyvä luotto omaan kassaan saa pelaajalla olla jos tekee sen ratkaisun. Monesti pelaajilla ei ole kovin tarkkoja suunitelmia uran jälkeiselle ajalle, joten on luonnollista, että euroja grindataan niin pitkään kun se on mahdollista varsinkin jos itse (ja perhe) on tottunut tiettyyn elintasoon, jonka rahoittaminen maksaisi 10-20 mestispelaajan rahapalkan. Jokerit kun ei ole vielä virallisesti edes Mestiksessä niin ihmettelen, että kuka lähtisi tässä vaiheessa tuollaista jo sopimaan ihan riskien minimoinninkaan kannalta. Mutta kaikkinon mahollista.
Siirretään Lepistö-keskistelua tänne:

Kommentti puoltamaan Lepistö-huhua: Leppä tienasi muutama vuosi sitten todella hulppeat pääomatulot. Luultavasti raha ei tässä kohtaa ratkaise.

Jos (vahva) Lepistö-huhu osuu, luulen että "palkkana" on myös seuran osakkeita ja rooli organisaatiossa uran jälkeen. Kelpaisi.

Cloussataan tämä, niin voidaan seuraavaksi alkaa huhuilemaan Filppulaa Jokereihin?
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös