Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Mestiksen otteluohjelma 2006–2007

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana ktmike, 20.06.2006 klo 11.27.

 1. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
 2. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  KOO-VEE:lla näytti olevan 4 kotipeliä päällekkäin samaan aikaan Haka 1:ssä pelattavan Ilveksen/Tapparan SM-liigapelin kanssa:

  - to 19.10. KOO-VEE - Sport (Ilves - HPK)
  - la 18.11. KOO-VEE - Jokipojat (Ilves - Pelicans)
  - ti 9.1. KOO-VEE - FPS (Ilves - Lukko)
  - to 25.1. KOO-VEE - KooKoo (Tappara - HPK)


  KOO-VEE:n kannattaisi varmaan yrittää siirtää näitä, jotta ei tulisi painetta kilpailla samoista katsojista : )
   
 3. slapshot76 Jäsen

  Ehkä enemmän huolestuttaa parkkipaikkojen saatavuus? Paljos sinne Haka 2:een mahtuu väkeä? Tiedä vaikka eksyis sinnekin joku päivä...vaikka 25.1.?
  "Jos ei kakkoseen mahdu, ni aina voi mennä vaik ykköseen." Huh, miltä toikin lause kuullostaa, jäähalleista kuitenkin kyse!
   
 4. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 5. Ekomies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, FPS, Tampa Bay Lightning
  Sama esittely sanoo fopsille 3000 (1000/2000), joten aika liirumlaarumia on.
   
 6. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  Lainaus:
  Forssan 3000 henkeä nimenomaan on se luku, joka on ollut perinteisesti Jääkiekkolehdessä, Jatkoajassa ja nyt Jääkiekkoliiton sivuilla. Kiekkoliiton tiedot lienevät jopa suoraan joukkueiden johdolta.
   
 7. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Parkkipaikkoja kyllä löytyy, koska Haka 2 sijaitsee samalla tontilla kuin itse suomalaisen jääkiekkoilun kehto itse "Hakamettän halli". Ja kuten tiedetään Tampereella on yksi suurimmista parkkipaikka kokonaisuuksista Suomessa. Eli parkkipaikkoja kylä löytyy.
   
 8. manager78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FPS, Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Mitäs liirumlaarumia tuo Forssan 3000 muka on? Kaudella 95-96 liigakarsinnoissa tutoa vastaan oli maksaneita katselijoita n. 2500. Tähän päälle tuli junnut (n.200) joita ei silloin otettu lukuun mukaan sekä toimitsijoita ja mediaa niin katsojaluku oli varmasti lähellä 2800. Ja eiköhän sinne vielä parisataa olisi saatu tungettua väkisin. Joten kyllä tuo 3000 ihan todellinen luku Forssan katsojakapasiteetista on. Tosin mitään nautinnollista hallissa oleminen ei silloin ole. Paitsi tietysti tunnelman puolesta.