Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Mestiksen otteluohjelma 2006–2007

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana ktmike, 20.06.2006 klo 11.27.

 1. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
 2. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  KOO-VEE:lla näytti olevan 4 kotipeliä päällekkäin samaan aikaan Haka 1:ssä pelattavan Ilveksen/Tapparan SM-liigapelin kanssa:

  - to 19.10. KOO-VEE - Sport (Ilves - HPK)
  - la 18.11. KOO-VEE - Jokipojat (Ilves - Pelicans)
  - ti 9.1. KOO-VEE - FPS (Ilves - Lukko)
  - to 25.1. KOO-VEE - KooKoo (Tappara - HPK)


  KOO-VEE:n kannattaisi varmaan yrittää siirtää näitä, jotta ei tulisi painetta kilpailla samoista katsojista : )
   
 3. slapshot76 Jäsen

  Ehkä enemmän huolestuttaa parkkipaikkojen saatavuus? Paljos sinne Haka 2:een mahtuu väkeä? Tiedä vaikka eksyis sinnekin joku päivä...vaikka 25.1.?
  "Jos ei kakkoseen mahdu, ni aina voi mennä vaik ykköseen." Huh, miltä toikin lause kuullostaa, jäähalleista kuitenkin kyse!
   
 4. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
 5. Ekomies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, FPS, Tampa Bay Lightning
  Sama esittely sanoo fopsille 3000 (1000/2000), joten aika liirumlaarumia on.
   
 6. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  Lainaus:
  Forssan 3000 henkeä nimenomaan on se luku, joka on ollut perinteisesti Jääkiekkolehdessä, Jatkoajassa ja nyt Jääkiekkoliiton sivuilla. Kiekkoliiton tiedot lienevät jopa suoraan joukkueiden johdolta.
   
 7. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Parkkipaikkoja kyllä löytyy, koska Haka 2 sijaitsee samalla tontilla kuin itse suomalaisen jääkiekkoilun kehto itse "Hakamettän halli". Ja kuten tiedetään Tampereella on yksi suurimmista parkkipaikka kokonaisuuksista Suomessa. Eli parkkipaikkoja kylä löytyy.
   
 8. manager78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FPS, Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Mitäs liirumlaarumia tuo Forssan 3000 muka on? Kaudella 95-96 liigakarsinnoissa tutoa vastaan oli maksaneita katselijoita n. 2500. Tähän päälle tuli junnut (n.200) joita ei silloin otettu lukuun mukaan sekä toimitsijoita ja mediaa niin katsojaluku oli varmasti lähellä 2800. Ja eiköhän sinne vielä parisataa olisi saatu tungettua väkisin. Joten kyllä tuo 3000 ihan todellinen luku Forssan katsojakapasiteetista on. Tosin mitään nautinnollista hallissa oleminen ei silloin ole. Paitsi tietysti tunnelman puolesta.