Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu
Kenellä mahtaa olla mestiksen kovin lämäri? Ainakin kaudella 2013-2014 Kajaanin Hokkia edustanut Teddy Da Costa laukoi melkoisia hevosenpotkuja.

Edit. @Moderaattorit voisitteko muuttaa pysyväksi tämän ketjun, niin kuin alla toivotaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kukkosen kasvot. Ville Kuorilehdon laukaus. Patrik Koivisto. Täydellinen tupakkakielto. Oskar Osalan lämäri.
Löikö Mörkö sisään!?

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Jokerit, Avalanche, MUFC, IPV, Saksa
Jari Lippojoki divarissa. Ketjun voi lukita.

No okei, veljenpoika laukoo myös suht tulisesti. Vielä kun osuisi tolppien väliin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kouvolassa järjestettiin joskus divari-aikana lämärikisa. Tämä oli 90-luvun alkupuolella, koska muistan että Sergei Karpov oli yksi laukojista. Paikallinen poliisi yritti ensin mitata maalin vieressä kyykkien ylinopeustutkalla lämärin nopeutta, mutta vetäjien sihti oli joko hieman epätarkka tai sitten liian tarkka, ja siirsi mittauspisteensä hyvin pikaisesti maalin taakse. Tuloksista ei kuitenkaan minulla ole mitään mielikuvaa.

Myöhemmin ihmeteltiin Jani "Niple" Nivalan hurjaa ruoskaa. Lämäri oli kova, mutta myös varsin epätarkka. Pamautti lämärillään ainakin kahdesti päätypleksin rikki.

Mutta varustekehitys on käsittääkseni ollut sen verran huomattavaa, että kovimmatkaan 90-luvun lämääjät eivät pärjäisi nykytykeille jo pelkästään sen vuoksi.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Suoraan NHL:stä KooKoon paitaan työsulkukaudella tullut Tommy Wingels ja lämärillä rankkarikisassa yläpeltiin.

Tommy taisi olla ainoa, katsojat ja tuomarit mukaan lukien, joka ennen videotarkastusta tiesi kiekon käyneen maalissa. Maalivahti ei ehtinyt liikauttaa ihokarvaakaan.
 
#PiKoivuniemi #LNärhi #PVesala #PHeikkilä #SNorendal #ERukajärvi #VPumpanen #LGillièron #TLaine #CLain #SHowmustgoon

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
Sanoisin Jokipoikia edustaneen Pavel Brendlin olevan kärkijoukoissa. Ei saanut paljoa tuolla aikaiseksi, mutta myöhempinä vuosina tulosta tuli KHL:ää myöten. Se veto oli kuitenkin hatarien muistikuvien mukaan jo tuolloin varsin saaterin kova.
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Mestiksen kautta aikojen maali- ja pistepörssin ykkösmies Aki Keinänen nyt tulee ainakin näin nopeasti mieleen.
 
cottonmouthia sponsoroivat: Bad Boys Pub, H-market Superorava, Helsingin Sanomat, Kino Anus Palace, EroticShop Homostella, Ruutu+, miestenlehti Jäykkä, Seura-lehti, Slenko Elektronikum, ravintola Sextaasi ja Raijan valinta.

cottonmouth ylpeänä sponsoroi Naurava Saatana-yhtyettä.
Ajalta, jolloin miehet oli rautaa ja mailat puuta tulee mieleen SaPKon pakki Timo Härkönen. Nykyisillä komposiittimailoilla Härkönen olisi laukauksellaan läpäissyt maalivahdin. Pelasi myös aikoinaan SM-sarjassa Reippaassa viivapelotteena.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
Ipk:n Otto Huttusella on varmasti yksi mestiksen kovimmista lämäreistä. Vielä kun pääsisi sitä useimmin käyttämään niin tulostakin tulisi maalien muodossa.
 
"I was a multi-millionaire from playing hockey. Then I got divorced, and now I am a millionaire.”
Bobby Hull

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
En tiedä mitään lukuja mutta kyllä Keni ja Kivimäki on jäänyt mieleen. Luulisin että Lasse Lappalainen paukauttaa aika lujaa tutkaan vaikka hyvin harvoin käytti ja taitaa hyvin harvoin käyttää sitä laukaustaan nykyäänkin.
Tällä kaudella kovin saattaa hyvinkin olla Huttusella.
Useinmiten Mestispakit jää mieleen onnettomista luteen huokauksista joita voisi niihin ropelilämyihin verrata.
 
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.
Joitakin vuosia taaksepäin pitää katsoa kun silloin pelasivat sellaiset viivapyssyt kuin Imatran ketterän Jari Lippojoki, Porin ässien Tapio Levo, sekä Tutossa pelanneet Risto Siltanen ja Timo Nykopp.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Tuoreemman polven läyhääjistä sanotaan Kalle Moisio. Paukutti viime kaudella sellaisia lämäreitä, että en muista ihan lähivuosina moisia nähneeni.

Takavuosina SM-liigaa Reippaassa ja sittemmin II-divaria HeKissä pelannut puolustaja Jarkko Hämäläinen jäi mieleen tähänkin päivään mennessä yhtenä kovimmista lämärin laukojista. Harmittavasti Hämäläisen sihti vaan tuppasi olemaan usein hukassa.
 
Kussa on mun hopotiti?

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Syksyllä 2012 tästä saatiin ihan mitattua tietoakin, kun Mestiksen All Stars -ottelussa (etelä vs. pohjoinen) oli yhtenä oheisohjelmana lämärikilpailu. Siinä tapahtumassa Aki Keinänen laukoi kiekon kovinta vauhtia tutkaa kohti. Lukemista ei ole mitään muistikuvaa, kuten ei myöskään siitä, ketkä miehittivät sijat 2 ja 3.
 
"Suuri osa jääkiekko-ottelun katsojista ei ole kiinnostunut ottelun lopputuloksesta." - Kimmo Rannisto

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Timo Nykopp joskus Tuton paidassa divarissa 90-luvulla. Lämäri puolesta kentästä maalivahdin räpylän läpi yläpeltiin. Oi niitä aikoja. Keinänen varmasti haastaisi tämän vuosituhannen pelureista.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Pelasihan tuossa kaudella 14-15 semmoin poika Lainekin. En muista miten kovaa lämäri niihin aikoihin pamahti mutta ranneveto oli sen bampiluistelun päätteeksikin vielä melko raaka.
 
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Kyllähän se on, jos Divariajat lasketaan Niin Ketterän Jari "Legenda" Lippojoki. Ja vielä Helvetin kovilla tehoilla. Sai mm. jokereiden mv Rauli Shoolmanin hermostumaan totaalisesti vieraillessaan Jokereiden harjoituksissa, oli vähän aikaa perässä luistelua ja Rauli huusi naama punasena.
 

Pecinjsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Latvia
Nyky-Mestiksessä Toni Leinonen on lämärien erikoismies. Kanadalainen TSN-urheilukanava huomioi Toni Leinosen hurjan lämärin jakamalla videon siitä somessa.

Linkki vie TSN-kanavan Instagram-tilille.
 

Knap

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Bruins
Nyky-Mestiksessä Toni Leinonen on lämärien erikoismies. Kanadalainen TSN-urheilukanava huomioi Toni Leinosen hurjan lämärin jakamalla videon siitä somessa.

Linkki vie TSN-kanavan Instagram-tilille.
Oli komea rankkarimaali kyllä.

Tämän hetken Mestiksestä kovia lämäreitä jakelee ainakin IPK:sta Otto Huttunen, Saku Kinnunen ja Julius Rantaeskola. Huttusen lämärin veikkaisin olevan ihan oikeastikkin yksi sarjan kovimmista, tosin mitään faktaa ei ole esittää tästä. KeuPan Pihlajamäellä on myös saatanan kova lämäri, mutta tarkkuus aika kehno. Kooveen kultakypärä Vili-Jesper Koivulallakin ihan näpäkkä, mutta ei ehkä kovin kuitenkaan.

Vaikea noita on muista joukkueista niin sanoa, kun vain livenä nähtyjä voi arvioida. Elisan lähetyksistä nyt mahdoton arvioida kovuutta.
 
KalPa, Brad Marchand #63

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Itsellä ei mitään tarkempaa tietoa ole, mutta mielenkiintoista olisi nähdä mitä TuTon Matt Nickerson lämää tutkaan. Eihän Nikke mikään maalikone ole koskaan ollut, mutta raamit ovat Mestiksessä ihan kärkeä eli vipuvartta löytyy ja voimaakin on pirusti takana. Muutaman kerran päässyt virittämään kutia viivalta lähes paikoiltaan ja aika karmealta pommilta nekin ovat vaikuttaneet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy