Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Mestiksen gaalaristeily 27.–28.3.2007

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana SM1968, 22.02.2007 klo 11.59.

 1. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Mestis-kauden 2006-07 päättäjäiset järjestetään 27.-28. maaliskuuta Tallinkin M/S Galaxyllä. Luvassa juhlatunnelmaa, Mestiksen palkintojen jako, pelaajia, faneja, seurojen fanitapaamisia ja paljon muuta.

  Halvimmillaan matkalle pääsee 40 eurolla. Hinta sisältää laivamatkan M/S Galaxyllä (B-luokan hytti) sekä bussikuljetuksen Tampere-Helsinki-Tampere.

  Lisätietoja KOO-VEEn edustusjoukkueen kotisivuilla http://www.koovee.org/index.php?page=uutiset.php