Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Mestiksen / 1. divisioonan legendat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana teroz, 17.03.2008 klo 15.29.

 1. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Veikkaus on laittanut sivuilleen (www.latkalegendat.fi) nyt myös legendoja Mestiksestä / 1. divarista. Tämä on mielestäni todella hieno ele, jota ainakin itse kunnioitan kovasti. Toki silmään pistää se, että esim. Helkearo loistaa poissaolollaan, mutta tuore viritelmähän tämä on. Käykää katsomassa ja kommentoikaa tuota listausta. Keitä puuttuu ja kuka ei ehkä kuuluisi tuonne?

  KooKoon puolelta Tinke on selviö, mutta Motti... Motti oli toki yksi suosikeistani, mutta asema esim. Nurmbergin ja Hjerpen rinnalla on vähintäänkin mielenkiintoinen. Vielä pelejään jatkavista tuonne pitäisi tulevaisuudessa nostaa mukaan Patu ja Puuha-Pete.

  Lisäksi sivuille on tullut Mestiksen Raipen, eli Timo Nurmbergin haastattelu (1/2008). Tinke keskittyy nykyään Golfiin, jossa tasoituskin on jo "keskinkertainen" 6. Asiaa voi tutkailla täältä:

  https://www.veikkaus.fi/info/urheilua/latkalegendat/haastattelut/haastattelu_nurmberg.html
   
 2. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  Lainaus:
  Menee mielestäni samaan sarjaan kuin Motin paidan jäädyttäminen. Mutta nuo legendavalinnat olivatkin seurojen valitsemia. Mikko Laaksonen olisi ollu todellinen legenda, jonka olisi voinut KooKoolaiseksikin valita.
   
 3. Rocco Jäsen

  Etteihän tuossa ole kyse siitä, kenen pelinumerot on seurassa jäädytetty? Oletan että ei Sportista Väkelää muuten olisi mukaan otettu, vaan aivan joku muu.

  Ja taitaa mukana olla vain nykyisten Mestis-seurojen pelaajia, ja Helkearon edustama FoPS ei ole enää divarikartalla.
   
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tästähän tässä Mestiksen "Kevään 2008 legendat" -jutussa mitä ilmeisimmin on kyse. Kyllähän niitä mielenkiintoisia pelimiehiä on varmasti jokaisessa Mestis-jengissä vuosien saatossa pelannut, mutta Mestis/Veikkaus nimenomaan halusi jutut jäädytettyjen pelinumeroiden pelaajista legenda-sivuilleen.
   
 5. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Hieman kyllä huvittavaa lukea tuota Motista kirjoitettua jutunpätkää. Kirjoittajalla on ollut selvästi samoja ongelmia keksiä perusteluita tuohon legenda-statukseen kuin hyvin monella muullakin. Lähinnä tuosta saa kuva, että Motti on legenda, koska:

  Lainaus:
  Iloinen veikko varmasti, mutta onko sitten mies, joka yhdelle seuranvaihtoreissulleen lähtiessään ilmoitti "ettei enää edes kuse Kouvolaan tai KooKooseen päin" joukkueensa legenda.. Toisaalta eipä tuota sivustoa kannata liian vakavasti ottaa.
   
 6. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Mestiksen viimeinen pelaava legenda eli Aki Keinänen ilmoitti tänään lopettavansa uransa TuTon sivuilla. Keinänenhän hallitsee lähes kaikkia mahdollisia Mestis-ennätyksiä:
  "Keinänen on pelannut eniten otteluita Mestiksen runkosarjassa (600), tehnyt eniten maaleja Mestiksen runkosarjassa (239), tehnyt eniten pisteitä Mestiksen runkosarjassa (473), pelannut eniten otteluita Mestiksen pudotuspeleissä (122) sekä tehnyt eniten maaleja Mestiksen pudotuspeleissä (35).

  Kuopiolaislähtöisen Keinäsen palkintokaapista löytyy muun muassa Mestiksen maalikuninkuus kaudelta 2011-2012, kaksi Mestis-mestaruutta sekä hopea ja kolme pronssia. Lisäksi hän voitti pudotuspelien pistepörssin kaudella 2013-2014."

  Tuohon päälle vielä jääkiekon Suomen Cupin mestaruus päättyneeltä kaudelta. Eniten maaleja, pisteitä ja otteluita Mestiksen runkosarjassa ja pudotuspeleissä, 13 vuotta TuTon paidassa ja yhteensä 15 vuotta Mestiksessä. Saavutus, jota ei yksikään toinen Mestis-pelaaja enää koskaan tule rikkomaan ainakaan nyky-Mestiksessä, jossa 2-3 vuotta samassa seurassa pelannut pelaaja on jo vanha konkari ja valtaosa pelaajista nostaa kytkintä viimeistään parin kauden jälkeen tai vaikka kesken kauden jos rahakkaampi isäntä kutsuu. Vielä kovemmaksi saavutukset muuttuvat kun miettii, että Keinänen on tehnyt viimeisen vuosikymmenen ajan myös päivätyötä. Luultavasti Keinänen on viimeinen Mestis-pelaaja, jota voi legendaksi hyvällä omallatunnolla nimittää.

  Mestis on nyt menettänyt paljon kokonaisuudessaan, TuTon kohdalla menetys on käsittämätön. Silti parempi on poistua näyttämöltä omilla ehdoilla.

  Hattu pois päästä ja syvä kumarrus Kenin ainutlaatuiselle Mestis-uralle.