Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Onnittelut Lukolle ja Lukon faneille, kymmenenestä voitosta. Teillä on mielestäni joukkue ja valmentaja jolla on edellytykset mennä päätyyn saakka.

Pekka Virta oli se voima, millä KalPa meni kaudella -16 finaaliin ja materiaali on Lukolla ihan eri luokkaa, mitä se KalPalla oli finaali vuonna. Lopuksi tarkennus, en fanita Lukkoa, mutta Peksille soisin mestaruuden ja siinä samalla se tulisi Raumallekkin..
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva suomenmestari
Oi kyllä. Kannattaakohan näitä finaaleita edes pelata, kun näyttää sen verran selkeältä. Joko kultainen kauha mestaruusteksteillä on jo tilattuna?
Ai että hinnatonta, porilainen käy täällä vähän trollailemassa ja Turussa niellään syötti onkivapoineen päivineen :D

Well played @Stuttgarter
 
Our culture is not for sale.

JVDT - in memoriam.

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mitä jos painuisit helvettiin?!
Kiuas on toistaiseksi lukittu.
 
Ässät-Lukko 19.1.2008 2-3, Petri Vehanen 60 torjuntaa, Jokerit-Lukko 22.1. 2008 3-0, Petri Vehanen 62 torjuntaa! Petri Vehanen, Maailmanmestari mallia 2011!

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mikä sen enää voisi estää?
Tämän ketjun ylös kaivaminen? *Jinx jinx*

Ei vaan jos Lukko tänään voittaa ja nostelee pyttyä niin pakkohan se on jo etukäteen onnitella superkaudesta kaikin puolin.
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

ElMaccone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa, sympatiat HIFK ja Chigaco
Patasydämeni sanoo TPS, mutta pelkkä sydämeni sanoo Lukko. Minulle landeporilaisena samase kumpi voittaa, koska molemmat lämmittävät yhtälailla.

Minusta olisi jopa hienoa, että tänne Satakuntaankin tulisi muuta vänkäystä, kuin vuosien varrella olleet "pia 60 vuat Luko mestaruudest!" Ja sama toiseen suuntaan eli "toiset katsoo eteenpäin, toiset taaksepäin" mukahassuttelut.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Dexu

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, New York Rangers, Manchester City
Elkää sit hukkuko sinne ganaliin, kun käytte saunasta vähän vilvoittelemassa.
 
"Maailman kiusana on se, että typerät ovat ehdottoman varmoja ja viisaat täynnä epäilystä."
— Bertrand Russell
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy