Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Merikivelle kenkää, RD penkin taakse

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Tj, 14.01.2019 klo 14.52.

 1. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  HampaatOn, lainelaser, eriatarka ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 2. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  Onneksi olkoon mestaruudesta.
   
 3. Finlandi_36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Mestaruus on varma (hymiö)
   
 4. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Meidän papat saa pyyhkiä nyt hikeä ohimoilta. Nyt loppui mukavuusalueella sirklailu. Toivottavasti näemme vastaavia aikalisiä jo heti tällä viikolla:

  14.10.2008 Dufva - aikalisä
   
  Baldie Jr, tjj67, Eduuz21 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 5. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
  "Mitä helvettiä? Joko on huhtikuun ensimmäinen?" Tässä ensimmäinen ajatukseni.

  Jos nykyistä materiaalia miettii niin ehkä tuo porukka kykenee Duffalätkää pelaamaan. Ei tuo kovin paljon huonommaksi voi mennä ainakaan.
   
 6. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Itselle tuli kyllä hyvä mieli tästä uutisesta! Nyt saadaan asennetta ja auktoriteettia aimo läjä penkin taakse. Tärkeintä että reagoidaan nyt.
   
  koutsikaitsu tykkää tästä.
 7. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Varovaisen optimistinen tästä siirrosta. Ollaan "robottikiekosta" mitä mieltä hyvänsä (ja tuskinpa ihan täysin vanhaan sapluunaan palataan), niin josko vaikka nyt osattaisiin perseillä pikkuisen vähemmän kolmansissa erissä. Dufvan aikaan jos mentiin kolmanteen erään johdossa niin voitto oli silti todennäkösempi kuin häviö.
   
 8. king k Jäsen

  Ja nyt äkkiä sitten Selinille 2 vuoden lappu kouraan ensi kaudesta alkaen. Sitä miestä ei kannata nyt toista kertaa menettää omaa tyhmyyttään.
   
  Korppi tykkää tästä.
 9. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Huonommaksi ei tällä kaudella touhu voi mennä. Tulevaisuutta ajatellen, toivottavasti on jo tiedossa ensi kauden valmentaja (ja se ei ole sitten Dufva). Jos JYP on oppinut jotain Veltsun kenkimisestä, siellä on diili valmiina uuden luotsin kanssa.
  Selin tai Tirkkonen, muuten lie vaihtoehdot vähissä.
   
 10. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Aika vahvojen huhujen mukaan juna on mennyt jo.

  Mielenkiintoinen ratkaisu kyllä. Savustivatko pelaajat Merikiven pois vai miksi homma tehtiin vasta nyt. Vai kävikö siinä niin että haluttiin luokkakokoukselle arvoisensa loppu.
   
 11. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Pikkuisen tuli puskista tämä uutinen. Luulin, että tämä kausi mennään loppuun asti Merikivellä, kun ei aikaisemmin kerta reagoitu. Toivottavasti vielä keretään junaan tämän kauden osalta. Ainakin tämä on osoitus siitä, että regoidaan tarvittaessa. Vaikka hieman outoon ajankohtaan tämä tuleekin, kun viime peleissä on kuitenkin kerätty pisteitä parempaan tahtiin kuin alkukaudesta.
   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2019 klo 15.17
 12. Derby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NJ Devils
  Merikiven palkka juoksee siis vielä kaksi kautta?
   
 13. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  - Edellisestä viidestä pelistä neljä voittoa ja yksi maalin tappio
  - Valmentajan kolmen vuoden sopimuksesta ensimmäinen kausi menossa
  - Laukaisukarttojen perusteella pelejä hallittu alkukauden taaperruksen jälkeen
  => Päävalmentajalle kenkää.

  Kertokaa nyt joku JYP:n pelejä katsellut, miten tässä ratkaisussa oli mitään järkeä? Melkein hiipii mieleen, että siellä on jotain dramaattista tapahtunut KalPa-pelin jälkeen pukukopissa.
   
  iSing, Mastokaupunki, Lord Maza ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 14. moelsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  koutsikaitsu ja Vanhapuuma tykkäävät tästä.
 15. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Kaksijakoiset fiilikset tällä hetkellä. Samaan aikaan vituttaa aivan kympillä ja samaan aikaan kutkuttaa että nyt tapahtuu jotain suurta.

  Toimisto on tyrinyt pahasti valmentajasopimusten kanssa viimeisen vuoden aikana. Tässä on vuoden sisään tehty Virtaselle jatkosopimus kaudelle 2018-19, ja paria kuukautta myöhemmin potkittu kaveri vittuun. Sen jälkeen vapailta markkinoilta (jossa mm. Dufva oli tarjolla) napattiin Merikivi ja peräti kolmen vuoden paperilla. Syksyn ja alkutalven yskimisten aikoihin seura ei reagoi, mutta nyt kun sitä vähiten odottaa, niin Merikivelle monoa ja vanha kunnon RD takaisin jengiin. Nyt maksetaan palkkaa sitten kolmelle valmentajalle yhtä aikaa, mutta minkäs teet.

  Eiköhän Merikivi pissinyt pestinsä kehnoon viime viikkoon. Kaksi tuikitärkeää peliä, joista olisi pitänyt ehdottomasti vetää 6/6 pistettä, saatiinkin vain 2 pistettä. Varmaan tämän takia ovipumput laulavat.

  Ei JYPillä tai RD:llä ole ainakaan mitään hävittävää enää. Suunta on enää vain ylös päin. Ainakin suurta viihdettä tulemme kevään aikana saamaan, mikäli RD on vanha entisensä. Saadaan oikeasti tulinen isäntä penkin taakse, ja varmasti viihdettä riittää myös lehdistötilaisuuksissakin.
   
  koutsikaitsu, Hexa & Kuokkalan Kone tykkäävät tästä.
 16. JMA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eihän tuossa ole nimenomaan järjen hiventä.

  Tämä siirto olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten, eikä nyt sitten tässä orastavassa "voittoputkessa". Toimiston ressukat näyttivät taas osaamisensa vaikeissa tilanteissa.
   
  k0l1kk0 ja Hexa tykkäävät tästä.
 17. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Tuossa se juurisyy voi olla. Merikivi on jo pidempään tainnut saada jatkoaikaa vain peli kerrallaan.
   
 18. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Haluttiinko katsoa pystyykö Merikivi hiomaan tästä joukkueesta timanttia, no ei pystynyt ja saa siksi lähteä. Uskon että sopparissa oli purkupykälät, että vaikka soppari oli kolmivuotinen, niin siinä oli tulostavoite tähän vuoden vaihteeseen, ja kun se ei täyttynyt niin sopimus pystyttiin purkamaan. Kovin ammattitaitoista kuvaa tämä ei JYPin hallitustyöskentelystä jättänyt, haluttiin kokoilla kepillä jäätä, joka ei sitten kestänytkään.
  Mitä tulee Duffaan, niin on varmasti paras saatavilla oleva valmentaja tällaiseen pätkä pestiin, nyt loppui rusettiluistelu ja päämäärätön haahuilu.
   
  koutsikaitsu ja Hexa tykkäävät tästä.
 19. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peksin Puhdas Pöytä
  Lainaus:
  Kai tuossa oli annettu selvä pistetavoite tietylle ajalle joka ei toteutunut. Kun ollaan pakkovoittojen perässä jossa seuraava peli on pakko voittaa, niin ei vaan riitä että "melkein voitettiin ja laukauskartaa katsomalla orastavaa..:"

  Merikivi oli vaan liian kokematon johtamaan JYPin pappakerhoa josta osa omistaa vielä seurasta siivun. Järjetön valinta ja osoitti JYPin seurajohdon megalomaanista omahyväisyyttä.

  Kuten @JYP#44 sanoi niin JYPin valmentajakuviot ovat olleet naurettavaa räpellystä reilun vuoden. Ensin ilmoitetaan Virtaselle ettei optiota käytetä, sitten käytetäänkin Virtasen optio ja tehdään vuoden jatko. Sitten Virtanen kengitään pois ja tilalle palkataan kolmen vuoden suoralla sopparilla valmentaja jolla on kokemusta lähinnä naisten ja lasten valmentamisesta.

  Tuota Dufvan sankari-videota katsoessa on kyllä nostalginen olo. Se tuntuu hyvältä kun on katsonut jatkuvia johtoasemassa sulamisia. Ensin siihen on liittynyt Marko Virtasen vaikeanäköisenä nieleskely vaihtoaitiossa ja tällä kaudella Merikiven juomapullon taakse piiloutumisyritykset kun JYP paskoo kentällä housuihinsa.

  Minäkin haluan sankareita enkä mitään tussuja
   
  greatLeo, HampaatOn, koutsikaitsu ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 20. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Vastasin tähän ehkä tuossa ylempänä, mutta veikkaan että viime viikon perjantai ja lauantai olivat viimeinen pisara seurajohdolle. Jukurit ja KalPa taistelevat samoista viimeisistä poffi-paikoista, ja noita kahta peliä sanottiin "kahdentoista pisteen viikonlopuksi". Niistä olisi pitänyt ottaa täydet pisteet. Noh, viikonlopusta jäi käteen 2 pistettä, eli ei edes puolia. Jukureille lahjoitettiin yksi piste, KalPalle peräti kolme.

  Jos JYP kusee ensi viikon tuplapelit teitä tupsukorvia vastaan, se on viimeinen niitti playoff-haaveille. Noista JYPin täytyy ottaa se 6/6 pistettä, sillä muuten marginaalit kasvavat mahdottomiksi. Sen jälkeen olisi ollut turha tehdä enää peliliikkeitä, kun kausi on jo hävitty.

  Vaikka laukaisukarttoja on hallittu, taas kerran on annettu vastustajan poistua vähintäänkin pisteen kanssa hallista. Jukureita vastaan ryssittiin taas vikassa erässä se yksi piste, joka oli ehkä noin viidestoista viime metreillä menetetty piste tällä kaudella.
   
  HOOLIGAN_ ja Hexa tykkäävät tästä.
 21. Warrior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Yllättävä, mutta äkkiä ajateltuna oiva veto tähän väliin.
  JYPn ongelma on aivan liian vanha ja sitä kautta raskasjalkainen pelaajisto kokonaisuutena ja sitä on, kuin käärmettä pulloon yritetty peluuttaa nopeaa peliä. Risto saa tämän joukkueen tekemisen muutettua alkaen tästä päivästä. Kun kuukausi vaihtuu Helmikuun puolelle, on JYP tiukasti kympin hujakoilla ja siitä sitten ylöspäin. Mihin aika/pelit riittää, sen aika näyttää.
   
 22. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tämä uutinen tuli niin puun takaa, kuin nyt tässä tilanteessa voi tulla. En jaksanut enää uskoa Merikiven lähtöön tämän kauden aikana.

  Toivotan RD:n mielihyvin takaisin penkin taakse. Olin hieman siinä käsityksessä, että JYPin ja RD:n välillä olisi jotain siltoja palanut, mutta ilmeisesti näin ei ollutkaan, tai ainakin ne oli korjattavissa.

  Täytyy nyt hieman sulatella tätä, mutta äkkiseltään fiilis tästä on oikein hyvä.
   
 23. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tämä voisi olla yksi selittävä tekijä, joka kävisi järkeen. Siis jos Merikiven sopimuksessa oli joku pykälä, joka mahdollisti potkut ilman että tulevista kausista joudutaan silti maksamaan.
  Lainaus:
  Lainaus:
  Yksittäisen pelin tai kaksi saattaa JYP tai Kärpätkin hävitä ihan mille liigajoukkueelle tahansa, vaikka olisi valmentajana millainen seppä. Joskus menee paikoista sisään, joskus taas ei. Seurajohdon pitäisi pystyä aina katsomaan isompaa kuvaa: pidemmän ajan pistekeskiarvoa ja viime pelien maalipaikkojen suhdetta. Katsoo sitten viiden, kymmenen, viidentoista tai kahdenkymmenen ottelun kuntopuntaria, JYP on sellaisessa pistetahdissa jolla taistellaan loppuun asti playoffpaikasta. En usko Dufvan johdolla pystyttävän parempaan pistetahtiin.
   
 24. marras Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Se asia mihin Dufva jos joku voi vaikuttaa on lopun sulamiset ja se on ollut tämän kauden isoin yksittäinen ongelma. Saas nähdä miten tuo realisoituu.
   
  MiksaK, Smitty#41, HOOLIGAN_ ja yksi muu tykkäävät tästä.
 25. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Lainaus:
  Tämä on sitä suoraa palautetta, mitä Merikivi ei uskaltanut antaa, tätä lisää loppukaudella..
   
  koutsikaitsu ja HOOLIGAN_ tykkäävät tästä.