Ilmoitukset

Koska huomautuksemme ja neuvomme eivät parantaneet nimimerkki juhis82:n viestien tasoa, hän selailee jatkossa palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. 

Nimimerkki heavylutaa18 saa myös parin viikon palstatauon keskityttyään asian sijasta nimimerkille kuittailuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Meidän Pelin hautajaiset

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana scholl, 14.05.2018 klo 10.41.

 1. scholl Jäsen

  Kolme kunnialaukausta, kättä lippaan, rip ja nimi kiveen. Meidän Peli on vihdoinkin kuollut ja viivelähtöjä ei vedellä enää kuin jossain muussa hiippakunnassa. Tämä on erinomainen asia. Sanotaan mitä tahansa epätasaisuudesta, niin Suomen maajoukkue on pelannut parempaa ja viihdyttävämpää lätkää kuin varmaan koskaan aikaisemmin tällä vuosituhannella. Se Suomen A-maajoukkueelle tyypillinen superpassiivinen hinkkaus, jota myös Meidän Peliksi kutsutaan, on unohdettu. Onneksi.

  Valitettavasti hyviä pelaajia on vähän liian vähän, joten ei voida pitää yllä neljän ketjun rallia ja tämä johtaa siihen, että peräkkäisinä päivinä pelattaessa ei oikein jakseta. Okei, alkusarjan pilipalimatseissa kärkipelaajia olisi voinut kuormittaa vähemmän, mutta Kanadaa vastaa niin ei voinut tehdä. Niinpä väsähtelyjä vielä tulee, mutta kun pelaajatuotanto tuottaa lisää huippupelaajia ja latautuminen peleihin onnistuu paremmin, niin tulevaisuus on valoisa.

  Valittu linja lähteä mukaan nykyaikaiseen jääkiekkoon, jossa keskiössä on pelaajien nopeus ja taito, on täysin oikea päätös. Jopa hämmästyttävä päätös. Kaiken lisäksi Meidän Peli -profeetta Sihvonen on nyt hiljaa, eikä ole marisemassa fiaskojuttujaan missään. Ehkä hänet on työnnetty ruudusta syrjään jotain ämyrokkia järjestämään. Nyt on oikeat miehet puikoissa. Kaukalossa Mikke, Aho, Teräväinen, Rantanen, Heiskanen, Tolvanen ja kumppanit. Studiossa Nokelainen, OJ ja Kivi tekevät erinomaista jälkeä. Onko Marjamäkikin kehittynyt vai onko muutos Mikko Mannerin ansiota?

  Meidän Peliä ei tule ikävä, inhosin aina sitä pelitapaa! Onneksi se pelitapa on historiaa, eikä esim. World Cupin kaltaisia esityksiä tarvitse enää nähdä. Eläköön, eläköön, eläköön!
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Meidän peli ei ole mitään viivelähtöä pelkästään. Se toki kuuluu siihen, mutta se on vain yksi osa-alue, joka on sovellettavissa jokaisen valmentajan haluamalla tavalla.
   
 3. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Juurikin näin, meidän peli on enemmän tietynlainen viitekehys kuin mikään yksiselitteinen pelitapa. Voisi jopa sanoa, että leijonat pelaa nyt modernia ja nopeaa meidän peliä jota esim myös Kärpät käytti liigassa.
   
 4. scholl Jäsen

  Höpö höpö. Ei se niin mene, että kun hommat ei toimi, niin määritellään asia uudestaan. Tämä nykyinen pelitapa on sellaista, jota Kanadassa on pelattu pitkään ja sisältää paljon enemmän Sheddenin elementtejä kuin Sihvosen juttuja. Nyt reagoidaan ja hyökätään, eikä olla oman maalin takana. Samalla logiikalla Li Anderssonin sanotaan kohta olevan oikeistolainen.
   
 5. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Veikkaanpa että meidän peli nousee ensi kaudella kuolleista kun messias J Jalonen palaa ruorin ääreen
   
  Perreault85 tykkää tästä.
 6. Ränse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ray Bourquen ajan Bruins, Luleå, SAIK
  Eiköhän J.Jalosen paluun myötä viljellä taas enemmän sitä tutumpaa viitekehystä meidän pelistä ja kaikki on taas helvetin pettyneitä.
   
  Perreault85 tykkää tästä.
 7. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Aamen. On kyllä hauskaa seurata kuinka Sihvonen ja muut pseudotaktikot yrittävät kääntää nyt kaikki mahdolliset pelitavat osaksi sitä meidän peliä jota vuosikymmenen alussa paasasivat, vaikka nyt nähdyt pelitavat ovat täysin ristiriidassa sen kanssa mitä aiemmin sanottiin Meidän pelistä. Onneksi Marjamäellä oli munaa heittään roskiin nuo asiat, antaa muuten vaisusti sujuneelle päävalmentajakaudelle kauniin lopun.
   
 8. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Suomen Pelikirja - Jääkiekko - Torino 2006 - YouTube

  Marjamäki-Manner-Tapola on ilmeisesti keksinyt pyörän uudestaan. Muistelen Erkankin puhuneen joskus Meidän Pelistä. Samoin kuin Yhteistyön Jääkiekosta. Hienoja termejä molemmat mutta eivät kuvaa mitään. Katsokaa video ja ihmetelkää.
   
 9. marakatti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Philadelphia Flyers, Suomi
  Lainaus:
  En tiedä, mitä sinulle on sanottu...

  Meidän peli peli pähkinänkuoressa:
  sisältää kaikki olemassa olevat pelitavat, seitsemän erilaista hyökkäykseenlähtötapaa, aktiivisen karvauksen ja trapin. Niiden mukaan pelaajat kollektiivisesti toimivat, siis mitä peli kutsuu tekemään, pakottamatta.

  Noin olen ymmärtänyt Medän pelin olevan pelitapana. Siis lukemalla mitä siitä kirjoitettu sen jälkeen, kun Jukka Jalonen ensimmäistä kertaa valittiin jääkiekon miesten A-maajoukkueen päävalmentajaksi.

  Että miten maajoukkueen nykyinen pelitapa on ristiriidassa aiemmin puhutun kanssa?

  Edlt:
  #bebeto Erkka Westerlund on alunperin kehittänyt Meidän pelin. Suomi pelasi Torinon olympialaisissa ensimmäistä versiota siitä.
   
  Viimeksi muokattu: 14.05.2018 klo 19.07
 10. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Ei nyt liity mitenkään tuohon videoon, mutta pakko tulla kommentoimaan tota musiikkia. Aivan suoraan jostain 80-luvun surkeasta dubatusta pehmopornoleffasta valittu tuo pimputus. Mulla on vain semmonen mielikuva että näen helvetisti karvaa, pari laihaläskiä nelikymppistä huonoryhtistä ihmistä ja surkeaa näyttelyä, höystettynä päälle dubatulla saksan kielellä.

  No mutta ammattilaiset pystyi selvästi keskittymään itse asiaan silloin aikoinaan, koska niin hyvin pelasivat.
   
 11. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Kyllä, Erkka oli se joka lanseerasi Meidän Pelin. Hautajaisista täällä höpöttävät ne jotka eivät siitä mitään ymmärrä, tai jääkiekosta ylipäätään.
   
 12. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Ihan hyvä jos vouhotus jostain meidän pelistä loppuisi, kun taktikkojen taktikko Marjamäki siirtyy tämän loistokkaan strategiansa kanssa narreihin. Koko systeemi on saanut aivan käsittämättömät mittasuhteet, jolla perustellaan kaikki Bratislavan 2011 maailmanmestaruudesta Stanley Cupin voittoihin, vaikka Jalosen työkalupakistossa on paljon muutakin kuin jotain viivelähtöjä ja tilan voittamista. Jalonen on vieläpä noista ajoista kehittynyt valmentajana eikä ole selvästikään ollut tyytyväinen tähän Marjamäen Meidän peliin, jota tulee varmasti muuttamaan.

  Meidän pelin palvonta on saanut nämä pseudo-analyytikot eri lehdistä näkemään kaikessa meidän peliä ja tällä typerällä metodikeskeisellä ajattelulla pyritään selittämään kaikki. Nähdään aivan joka vitun rännipurku meidän pelin yhtenä vaiheena. Tätä samaa ilmiötä tapaa monella muullakin eri elämän osa-alueella monessa työyhteisössäkin nykyään. Ei nähdä kuin joku oma visio. Ihan sama, kun jossain urheilulehdissä hoetaan futiksen kohdalla pausaa ja positional playta, vaikka sekin laji kätkee sisäänsä monia muita hyvin tärkeitä osa-alueita jotka peliin vaikuttavat. Monesti kun suu vaahdossa hoetaan tilan tekemistä, ei haluta myöntää, että joukkuepeleihin sattuma ja tunne vaikuttavat enemmän kuin mitä luullaan. Ylianalyysien faneille tämä on liikaa, koska kaikki on yhtä harmonista jatkumoa ja tuuri ja sattuma kuuluvat johonkin pystysuunnan jääkiekkoa, joka ei edes ole jääkiekkoa ja josta pitäisi saada 2 min joukkuerangaistus, joka kerta kun sitä peluutetaan. Kaikki on vain kliinistä yhteistyön jääkiekkoa, jossa valmentaja ei ole enää valmentaja vaan luomuksensa tarkkailija siinä missä pelaajat päättävät mitä tehdään. Onneksi on vielä studioanalyytikkoja, jotka eivät lähde näkemään kaikessa meidän pelin eri vaiheita vaan he näkevät jääkiekon, jossa pelaamiseen vaikuttaa vahvasti vastustaja ja pelin aikainen improvisointi.

  Jos tämä on marjamäkeläisen jääkiekon anti eli missä ollaan penkinkin takana totisena valtiomiehet Kremlissä, niin hyvä vaan että vaihdos tulee. Olympialaisissa tilan voittamiset ja kiekkokontrollit olivat juuri sitä kliinistä ja ennalta-arvattavaa toisteisuutta, josta tunne ja peli-ilo oli syöty pois, kun dogmaattisesti määritellään missä kukin pelaaja milloinkin menee.

  Tässä turnauksessa Marjamäki on selvästi luopunut aiemmasta jäykästä pelimallistaan ja homma on muuttunut paljon dynaamisemmaksi, ainakin Kanadaa vastaan, kun sitä todella kaivattiin.
   
 13. adolf Jäsen

 14. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Heh, se on juuri näin. Viime MM-kisojen jälkimainingeissa tuli vängättyä aika paljon meidän pelistä meidän peli fanien kanssa. Lopputulemana oli tiivistettynä, että jokainen hyvä asia kuuluu meidän peliin ja yksikään huono asia ei kuulu.
   
 15. agent082 Jäsen

  Lopultakin. Eihän tässä ollakaan kuin vuosikymmen myöhässä.
   
 16. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  Meidän peli sisältää kaikki mahdolliset voittavat pelitavat lyhyesti määriteltynä, jos on uskominen tiettyä asiantuntijakaartia niin Jatkoajassa kuin muussa mediassakin.

  Ja pitemmin, voidaan erottaa neljä erilaista tapaa ajatella Meidän Peliä.
  1) Meidän peli on voittava pelitapa.Tämä on erityisesti Sihvosen suosima tapa analysoida meidän peliä. Käytännössä mistä tahansa pelitavasta kaivetaan esille elementti, joka on "meidän peliä" ja siis perimmäinen syy voittoon. Sihvosen analyysin ongelmat tulivat esille vuoden 2013 MM-kisoissa, jolloin hän sivuutti täysin Sveitsin pelitavan. Sveitsi kuitenkin voitti hopeaa kisoissa. Tämä oli Sihvoselle erittäin kiusallinen asia ja mahdollisesti osasyy, miksi analyytikko siirtyi pois jääkiekkokeskustelun keskiöstä.
  2) Meidän peli on Suomen kulloinkin voimassa oleva pelitapa. Tämä on nykyään yleisin tapa puhua meidän pelistä. Tähän syssyyn tungetaan niin molemmat Jaloset kuin muutkin päävalmentajat. Myös nuorten maajoukkueet pelaavat kuulemma meidän peliä.
  3) Meidän peli on viivelähtöjä ja siis Jukka Jalosen jo HPK:ssa luoma pelitapa. Kyse on oikeastaan oikea-aikaisesta hyökkäämisestä ja pelin virtauksiin reagoimisesta. Nykyään tätä pelitapaa pidetään liian hitaana. Tätä ajatusta markkinoivat erityisesti pelitavan kriitikot. Marjamäki on vahvasti liitetty tämäntyyppiseen ideaan meidän pelistä.
  4) Meidän peli on tietty ideanippu, jota sovelletaan erittäin laajasti. Tästä mm. Jukka Jalonen itse puhui. Pelitapaan kuuluvat pelirohkeus, pelinopeus ja taito yhdistettynä näihin elementteihin. Meidän peli tavallaan luodaan uudelleen joka matsissa, koska jokainen peli on erilainen, vastustajasta ym. johtuen. Myös kiekkokontrollin idea on hyvin tärkeä tässä abstraktissa tulkinnassa meidän pelistä.

  Pitää ensin määritellä, mitä meidän pelillä tarkoitetaan ennen kuin kritisoi sitä. Jos nykyinen maajoukkue pelaa meidän peliä, silloin ollaan oikeilla jäljillä: sitä tekevät nykyään kaikki huippujoukkueet. Mutta jos viime olympialaisissa ja aiemmin Suomi pelasi meidän peliä, silloin kyseinen pelitapa on syytä hylätä.
   
 17. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  En nyt tartu muuhun kuin tähän. Täyttä paskapuhetta. Meidän peli on kiekkokontrollia ja siihen kuuluu olennaisena osana ettei alivoimaisena hyökätä ja kiekolla pyritään vaihtamaan. Siis sen perinteisemmän sijaan että kun kiekko saadaan niin lähdetään minuutin vaihdon jälkeen väsyneenä luovuttaan kiekkoa vastustajalle, että päästään taas seuraavaksi puolustamaan. IKINÄ! Ei Jalonen kieltänyt reagointia ja nopeita vastahyökkäyksiä, päin vastoin, Jalosen aikana pelattiin todella paljon noita, varsinkin koohottavia pystysuunnan joukkueita vastaan. Tähän taas liittyy trap pelaaminen. Eli kun toinen puskee alivoimaisena niin päästään kiekonriistoihin ja tuoreena nopeisiin vastahyökkäyksiin. Tämä Jalonen sitä ja meidän peli tätä on täysin väärin ymmärretty asia. Toki se näkyy jos joukkue istuu oman maalin takana kun vaihdetaan kiekolla, mutta aivan liikaa on tartuttu tuohon. Se toinen vaihtoehto kun olisi ollut antaa kiekko vastustajalle ja aloittaa puolustamaan, sama pätee edelleen tänäkin päivänä.
   
 18. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Onkohan Meidän Peli-hissuttelu syy siihen, että on kollektiivina pudottu luisteluvoimassa/vauhdeissa? Tuolla kaiken maailman sveitsit -ja Sveitsi on siis laadukas kiekkomaa, varsinkin näissä kisoissa vahvistuksineen- kaahaa miljoonaa, liki neljällä ketjulla, pelaa aika ajoin siirto/juoksukiekkoja ja saattaa hyökätä alivoimaisenakin kun sitä jalkavuutta riittää irtokiekkoihin ja prässäämiseen. Ja Suomipoika on yhtäkkiä hukassa.
   
 19. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  "Meidän peli-hissuttelu" painotuksineen liittyi oleellisesti siihen että meillä oli muutama yksilötaidoiltaan heikompi sukupolvi jota pyrittiin paikkaamaan. Nyt kuitenkin A) On kasvanut yksilötaidoiltaan taas vahvempia ikäluokkia B) Jääkiekon taktinen evoluutio on ottanut pari hyppäystä eteenpäin. Pohjois-Amerikassa ollaan tuossa oltu aina taktisesti askel edellä ja siksipä Leijonat oli pääsääntöisesti perseeseen ottavana osapuolena Jalosen ekalla stintillä, koska noilla jengeillä oli liikettä ja yksilötaitoa jolla pystyttiin tuhoamaan Suomen peli. Marjamäki näytti näissä kisoissa että hän on löytänyt taktisen vastalääkkeen, mutta rohkeus käyttää samoja aseita myös näitä heikommiksi miellettyjä kiekkomaita kohtaan katosi johonkin.
   
 20. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  Lainaus:
  Ja varmaan huomasit pääpointin, joka oli erilaisten meidän peli määrittämistapojen esittely. Jalosfaneille suuri ilouutinen on, se että ensi kaudella näemme konkreettisesti millaista on jaloskiekon päivitetty versio. Ja varmaan hän jakaa ajatuksiaan yleisölle entiseen tapaan.
   
 21. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tuli tuossa mieleeni, että viime vuoden mm-kisojen jälkeen taisin tämän ketjun aiheeseen liittyen kirjoitella. Piti oikein käydä kaivamassa ja löytyihän sieltä joku tekele. Vähemmän yllättäen mun mielesä kirjoittaja puhuu tässä ihan asiaa :DDD
  Lainaus:
  Toivottavasti tosiaan nämä MM-kisat on ollut herätys liiton päättäjille. Vaikka lopputulos ei ollutkaan paras mahdollinen, niin voi hitto että tossa pelissä oli paljon sellaisia elementtejä, mihin aikanaan itte lätkässä on ihastunut. Ja voisin väittää, että aika moni jääkiekon pelaaja voi tähän samaistua. MM-kisojen kuuluu olla lätkäkarnevaali, missä mennään täysillä ja esitellään parhaita suomalaisia pelaajia ympäristössä jossa he tulevat hyvin esille. Jos voitetaan niin sitten voitetaan ja jos ei niin sitten ei...
   
 22. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Olitpa hyvin kirjoittanut (vuosi sitten). Allekirjoitan kaiken.

  Nyt minun mielestäni pitää vaan jatkaa tällä yksilön kehittämisen linjalla. Hyvät yksilöt luovat hyvän pelitavan, koska eivät ole pelaajana rajoittuneita, jolloin heidät täytyy kahlita johonkin sapluunaan. Kun katsoo tuota pelaajamateriaalin määrää, mikä on jo NHL:ssä ja jolla on potentiaalia sinne, niin tulevaisuudessa ei ole mitään ongelmaa saada JOKA VUOSI huippujoukkuetta MM-kisoihin. Kaikki pelaajat sinne tulevat jatkossa NHL:stä, ihan kuten Ruotsilla, jolla siellä on pari joukkueellista pelaajia. Muutama voi olla loukkaantunut, muutama voi kieltäytyä sopparisyistä yms. mutta AINA saadaan jalkeille 4 kilpailukykyistä ketjua ja jotkut joudutaan jättämään jopa rannalle.

  Se on Suomi-kiekon tulevaisuus, toivottavasti tällä pelitavalla mitä nyt nähtiin. Helvetin hieno vuosikymmen edessäpäin.

  Jukka Jalonen maajoukkueen päävalmentajana 2018–2020

  Katsokaa nyt tuota materiaalia, jonka Jalos-topikkiin listasin. Se ei tule loppumaan. NHL:ssä tulee olemaan kohta 32 joukkuetta, josta 24:llä (75%) loppuu pelit ennen MM-kisojen alkamista. Tuosta pelaajamateriaalista voi siis olettaa lähes kolme neljännestä olevan käytettävissä. Ei tule enää heikkoa kolmosketjua, jonka takia TOP6 pitää peluuttaa puhki ja jänne katkeaa ratkaisupeleissä jne.
   
 23. Käyttäjänimetön Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, G.Kasparov, Boris Nemtsov
  Suomi pelasi Sveitsiä vastaan pystysuunnan jääkiekkoa, jossa puolustajat kuskasivat kiekkoa junnutyyliin ylös. Se oli sitä kehuttua pystysuuntaa. Kuulemma 42 % ekassa erässä Suomi piti kiekkoa. Uskomattoman vähän. Meidän pelillä tuo peli olisi arvioni mukaan voitettu. Sen sijaan huippumaita ja jämämaita vastaan toimii nykyään paremmin mikkomannermainen koohotuslätkä. MM-kisojen Suomen pelien tulokset tukevat päätelmääni 100 %:sti.

  Kärjistys: puolivälierätappio oli siis kaikkien niiden vika, jotka ovat täysin Meidän peliä vastaan, hävetkää!
   
 24. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Kuulemma ensimmäisessä erässä Suomi ei päässyt moneen minuuttiin koskemaan kiekkoa edes MILLÄÄN pelillä, kun vastustaja piti itsepintaisesti pelivälinettä itsellään.
  Pystysuunnan kiekkoon nimenomaan ei kuulu puolustajien kiekon kuskaaminen, päinvastoin. Tuo pelitapa kuuluu enemmänkin Meidän pelin eräisiin variaatioihin.

  Eli kärjistetysti, yritettiin pelata Meidän peliä Sveitsi ottelussa ja yritys jäi lähes täydellisesti piippuun. Välierätappio oli siis täysin Meidän pelistä johtuvaa. Johtopäätös. Meidän pelillä ei Suomi olisi siis voittanut Kanadaa sekä USA:ta. Todennäköisesti olisi niitä tappioita tullut enemmänkin ja emme olisi päässeet edes alkulohkoa pidemmälle, sillä nykyisellä pelitavalla ne voitotkin tulivat.
   
 25. Käyttäjänimetön Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, G.Kasparov, Boris Nemtsov
  Lainaus:
  Ainakaan Kärpissä muuan Lauri Marjamäki ei peluuttaut sellaista Meidän peliä, jossa kiekkoa olisi kuskailtu ylös. Olet siis ymmärtänyt Meidän pelin täysin väärin.