Megadeth

  • 54 699
  • 264

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Keskiviikkona julkaistava levy kuunneltavissa kokonaan myspacessa
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Endgame on juurikin niin hyvä kuin sen ajattelinkin olevan. Kiekko on alusta loppuun kuunneltu palttiarallaa 5 kertaa ja hyvältä maistuu. Takuu varmaa thrashia ja Mustosen vihainen ääni on kunnossa.

Dialetic Chaos-intro potkaisee levyn hienosti käyntiin, missä Dave ja Chris viguttelevat sooloa vuorotellen.
Tämän jälkeen seuraa nopea "This day we fight" sekä levyn parhaimmistoa edustavat "44 minutes" ja ovela "1,320".
Täytebiisejä levyllä ei oikeastaan ole kuin "Bodies" mielestäni. Head Crusher on ehkä levyn tiukin ralli, missä potkitaan kulkusille ja kovaa.

Vitun tiukkaa tavaraa siis kaiken kaikkiaan ja toivotaan, että Dave ja kumppanit heittävätä yhden promokeikan Suomessa nimittäin siellä ollaan varmasti!
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Guess who's back?

Junior's back!

Ja sopivasti Rust in Peacen 20-vuotiskiertueelle. Menzaa ja Friedmania tuskin tullaan ikinä MD:ssä näkemään, eikä niin väliksikään, niin laimeita oli tuon nelikon pari viimeistä levytystä, mutta R.I.P. on kyllä levyhyllyn Top 10:ssä kevyesti. Mahtava levy.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
...mutta R.I.P. on kyllä levyhyllyn Top 10:ssä kevyesti. Mahtava levy.

Harmittaa oikein rotan lailla, kun matka New Yorkiin käy pari viikkoa liian myöhään. Olisihan se jotakin nähdä livekeikalla Testamentin "The Legacy" ja varsinkin Megadethin "Rust in Peace" kannesta kanteen soitettuna. Welcome back!
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Megadethin ja Rock Band-pelien ystäville mainittakoon, että Rust in Peace julkaistaan kokonaisuudessaan pelattavaksi RB-peleissä. XBox360:llä tänään ja PS3:lla torstaina. Hintaa paketilla 10,99€ tai 1,49€/biisi.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tällaista ilouutista näin joulun kunniaksi kaikille thrashin ystäville: http://www.mesta.net/musa/uutiset/?aid=20579

Elikäs Megadeth ja Slayer tulevat Suomeen kevättalvella, tarkemmin 17. maaliskuuta Carnage Tourille Helsingin jäähalliin. Kiertueen koko ohjelmistoa ei ole vielä julkaistu, joten isoja esiintyjiä saattaa vielä tulla.

Onhan tuo joka tapauksessa todella kova juttu saada molemmat Suomeen samana iltana, vaikka molemmat bändit kävivätkin juuri kuluvana vuonna Suomessa vetämässä festarikeikat.

Liput menee ostoon jollei tulee mitään päällekkäisyyksiä. Slayer veti hyvän setin Sonispheressa, vaikka vähän laiskaksi sitä tietyt haukkuivatkin.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Joskus kyllä harmittaa ettei asu Stadin suunnalla. Tulee pirun kalliiksi nuo keikat matkojen kanssa. Ei taida olla Megakuoleman keikkoihin varaa mulla - valitettavasti.
 

Joonatan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viime aikoina on tullut kuunneltua enemmän Megadethia vaihteeksi, etenkin viimeisintä kolmea levyä. Täytyy sanoa näin pitkän linjan metallica-fanaatikkona, että vuosi sitten joululahjaksi saamani kitara aukaisi silmäni ja korvani heavylle uudestaan ja hyvillä mielin voin todeta että Dave pyyhkii metallicalla lattiaa nykyään. Siinä missä puolet death magneticin riffeistä opetteli soittamaan päivässä, niin esimerkiksi this day we fightia on tullut soiteltua jo pitkään ja eihän se mee edes sinne päinkään. Ja tuossa pitäis vielä laulaa samalla! Teknisesti aika äärimmäistä kitarointia.

Muutenkin Dave on kyllä iskussa, biisit on viimeisen päälle kunnon thrashia, lauluääni on kondiksessa ja Broderick on melkoinen virtuoosi. Sinänsä loistavaa että vuonna -83 Dave potkaistiin metallicasta pois, on tullut ainakin meikäläisen levyhyllyyn tuplasti laatulevyjä.

Luin tuon Mustainen 2010 ilmestyneen kirjan, loistavaa tarinaa ja kaiken lisäksi hetkeäkään ei tarvitse epäillä etteikö olisi totta. Hauskoja sattumuksia ja välillä vähän vakavaakin tarinaa. Ihme on, että mies on ylipäänsä hengissä.

Keikalle olisi hieno päästä, vaikka Slayerille en juuri lämpene.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Carnage tour

Tuohon jos saisi mukaan kuluneen vuoden parhaimpien vetojen joukkoon kuuluneen Anthraxin kuten Ameriikassa niin kattaus alkaisi olla aika loistava. Myös keväällä mukana ollut Testament tai vaikka Exodus kävisivät. Kunhan ei mitään pomppuheviä.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
...on nimi kokenut kyllä inflaation

siis Mega... olihan se isoa sillon 80-luvun alkupuolella, vaan

alkaa se Giga(gigantti) oleen jo pieni sekin.

Koska nähdään ensimmäinen "Tera" alkuinen brändinimi?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tuohon jos saisi mukaan kuluneen vuoden parhaimpien vetojen joukkoon kuuluneen Anthraxin kuten Ameriikassa niin kattaus alkaisi olla aika loistava. Myös keväällä mukana ollut Testament tai vaikka Exodus kävisivät. Kunhan ei mitään pomppuheviä.

Kovia nimiä kyllä. Anthrax veti hyvän setin Porissa ja mielellään senkin näkisi uudestaan. Big Four-DVD:llä myös erittäin kovaa tavaraa.

Melkoiset thrash-iltamathan tuosta saisi aikaan jos vaikkapa Testament tai Exodus liittyisi mukaan. Molempien bändien uusimmat levyt ovat täyttä rautaa ja todella hyvää paahtoa, lisää on varmasti tulossa. Varsinkin Testament on kolissut allekirjoittaneelle viime aikoina.

Megadethin olen aina onnistunut missaamaan, joten tässä olisi hyvä tilaisuus höystettynä Slayerilla. Daven rinnalla Chris Broderick on kelpo kitaristi ja homma toimii kuin junan vessa, siitä kertovat myös livetaltioinnit.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Koska nähdään ensimmäinen "Tera" alkuinen brändinimi?
Onhan se jo nähty, etkö muista "Terapya"? (Heh heh)

Jos ei karsinnat satu samalle päivälle niin kyllähän tuo Helsingin keikka olisi kova juttu. Vaikka Megadethin huippuajat omissa musiikkilaitteissani ajoittuvat reilusti tuonne 90 -luvun puolelle, tulee varsinkin Rust In Peace -levyä pyöriteltyä nykyäänkin säännöllisesti.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
No niin, tiistaina sain liput hommattua itselleni netin kautta mikä taas kertoo sen, että lippupalvelu ei aivan tukossa ollutkaan. Slayer ja Megadeth, kun kuitenkin molemmat viime vuonna Suomessa kävivät, niin on sanomattakin selvää, että se vaikuttaa lipunmyyntiin. Istumapaikan otin itselleni, vaikka parhaat soundit olisivatkin kentällä.
Tätä tapahtumaa kuitenkin odotan, sillä kaksi thrashin pioneeria samana iltana lauteilla on kova juttu, kun tuota Big Fouria nyt ei ainakaan toistaseksi ole vielä Suomeen saatu.

Se minulle on jäänyt vähän epäselväksi, että kumpi bändeistä aloittaa eli on ns. lämppärin roolissa ja kumpi on varsinainen pääesiintyjä vai voisiko olla niin, että molemmat vetävät täysipitkät setit ja tuohon vielä otetaan lisäksi joku pienempi hevibändi lämmittelemään?

Muita jatkoaikalaisia tulossa katselemaan Slayeria ja Megadethia?
 

Bäcks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Washington Capitals
Muita jatkoaikalaisia tulossa katselemaan Slayeria ja Megadethia?

Itse tuli myöskin varattua liput vielä tuossa tiistaina. Ensimmäistä kertaa pääsen todistamaan livenä kyseisiä bändejä, joten odottavaisin mielin ollaan. Koskaan en ole mikään elämää suurempi Slayer-fani ollut vaan lähinnä Megadethin takia tuli liput varattua, mutta tuskimpa Slayerkään kylmäksi jättää esiintymisellään.

Mielenkiinnolla tosiaan odotellaan tietoa noista lämppäri-järjestelyistä. Olisihan se aika herkkua, kun tuohon saisi vielä jonkun keskitason hevibändin lämppäriksi ja kummatkin pääesiintyjät vetäisivät ihan täyden setin. Myös kyseisen Carcage-tourin arveltua settilistaa odotellaan täällä kuumeisesti.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
tuskimpa Slayerkään kylmäksi jättää esiintymisellään. .

Ei Slayer kylmäksi jätä, lavaesiintyminen on kyllä energistä, vaikka ukot nyt ei paljoa siellä liikukkaan, mutta soundit ovat hyvät ja yleensä ilman turhia spiikkejä mennään eteenpäin. Eihän Arayalta ne korkeat hevikirkaisut enää lähde, mutta hyvin jaksaa pappa mikin takana paasata ja huutaa.

Slayer tulee nimenomaan tuollaisessa jäähalli-olosuhteissa paremmin edukseen kuin taivasalla festareilla. Nyt tuo Porin keikka oli vähän sellainen hutaisu ja kaiken oleellisen kertoo, että avausraita World Painted Bloodin aikana screeneiltä näkyi vain Koffin mainokset.

Megadethilta toivoisin Rust In Peace-kappaleita, vaikka juurihan he tuon kiertueen vetivät, mutta Holy Wars, Take No Prisoners, Five Magics tai vaikkapa Tornado Of Souls olisi mukava kuulla. Chris Broderick sopii kyllä bändiin hyvin, eihän se mikään uusi Marty Friedman ole, mutta silti!
 

Bäcks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Washington Capitals
Dave Mustaine ilmeisesti sairastunut eilen Pietarissa ja keikka jätetty kesken. Kyllähän tässä väkisinkin pistää jännittämään miten käy tämän illan kanssa.. Ei auta muuta kuin toivoa, että Dave pystyy nousemaan lavalle ja vetämään koko setin läpi kunnialla.

Linkki. Mitään virallista uutista asiasta en löytänyt, joten toivottavasti ei ole mistään pahemmasta kyse. Linkki vie siis Setlist.fm-sivuston eilisen Pietarin keikan settilistaan, jossa joku käyttäjä on raportoinut Mustainen sairastuneen, minkä takia keikka on jäänyt lyhyeen.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Mistään en löytänyt tietoa tilanteesta, mutta tällainen osui silmään nettisivuiltaan:

DAVE MUSTAINE TO SIGN COPIES OF AUTOBIOGRAPHY IN HELSINKI

Dave Mustaine will sign copies of the Finnish edition of his autobiography, "Mustaine: Heavy Metal Muistelmat" on Thursday, March 17 between 2:30 p.m. and 4:00 p.m. at Suomalainen Kirjakauppa, Aleksanterinkatu 23, 00100 Helsinki, Finland. The book will be available for purchase at the store and Dave will be on hand to sign your copy! Paasilinna Publishing is releasing the Finnish edition of Dave's book this week. This in-store appearance is an exclusive engagement and will be the only book-signing session for Dave while on the "European Carnage" tour.


Train of consequenses ei ehdi viemään meidän sakkia ajoissa paikalle mutta käykääpä tsekkaamassa kuka ehtii.
 

Bäcks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Washington Capitals
Mistään en löytänyt tietoa tilanteesta, mutta tällainen osui silmään nettisivuiltaan:

DAVE MUSTAINE TO SIGN COPIES OF AUTOBIOGRAPHY IN HELSINKI

Dave Mustaine will sign copies of the Finnish edition of his autobiography, "Mustaine: Heavy Metal Muistelmat" on Thursday, March 17 between 2:30 p.m. and 4:00 p.m. at Suomalainen Kirjakauppa, Aleksanterinkatu 23, 00100 Helsinki, Finland. The book will be available for purchase at the store and Dave will be on hand to sign your copy! Paasilinna Publishing is releasing the Finnish edition of Dave's book this week. This in-store appearance is an exclusive engagement and will be the only book-signing session for Dave while on the "European Carnage" tour.


Train of consequenses ei ehdi viemään meidän sakkia ajoissa paikalle mutta käykääpä tsekkaamassa kuka ehtii.

Huh huh, kylläpä menee jännäksi. Jännä homma, että huominen konsertti peruttu, mutta tämän päiväisestä ei ole ilmoitettu mitään. Antaa pientä toivoa, että josko Dave vetäisi vaikka särkylääkkeen voimalla. Saa nähdä.

Toisaalta tuskin kovin paha sairastuminen on kyseessä, jos mies pystyy tulemaan nimmareitakin jakamaan, joten voisikohan huomiselle peruutukselle olla joku muu syy? Voihan tuo uutinen olla kyllä tehty ennen sairastumistakin, tiedä sitten. Joka tapauksessa täytyy ehdottomasti käydä katsassamassa meno kirjakaupassa mikäli VR ei kovin pahasti myöhästele.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Kaveri muisteli että Tukholman keikka olisi ollut peruttuna jo viime viikolla, samoin tuo signaus on tietenkin sovittu aiemmin. Silti hiukan nyt jänskättää.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ylös!

Nimittäin Mustonen ja muu bändi on nauhoittelemassa uutta levyä, joka tulee kantamaan nimeä TH1RT3EN eli ihan hemmetin outo nimi minusta, mutta tiedä mitä sitten tuon nimen taakse kätkeytyy muuta kuin, että tuleva tulee olemaan bändin 13. studiolevy.

Odotukset korkealla, koska Endgame oli paluu vanhempaan Megadethiin ainakin osittain ja levy oli tasaisen kova. Sellasia Head Crusherin tapaisia revityksiä kaipaan nytkin.

Luin muuten tuon Mustainen elämänkerran juuri loppuun ja onhan tuolle Davelle aika paljon kaikenlaista menestystä ja sekoilua mahtunut uraan, mutta hyvä että äijä jaksaa vielä keikkailla ja tehdä levyjä.
 

Bäcks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Washington Capitals
Kyllähän tässä tosiaan alkaa kovasti jo odottelemaan marraskuuta jolloin uuden levyn olisi määrä ilmestyä. Endgamesta pidin kovasti ja toivottavasti uudelta levyltä löytyy samanlaista tykitystä. Yksi "vanha tuttu" biisi sieltä löytyy uuden levyn kappalelistasta, joka on Guitar Herosta tuttu "Sudden Death". Itse pidän kovasti kyseisestä kappaleesta ja mukavaa, että se löytää myös levylle asti - vaikka ennestään tuttu kappale onkin.

Ja tosiaan, outo on kyllä levyn nimi, mutta väliäkös tuolla. Muuta selitystähän nimelle ei ole annettu kuin, että se viittaa bändin 13. studiolevyyn ja Mustainen syntymäpäivään (13. syyskuuta).

Odotellessa marraskuuta voi lukaista Mustainen haastattelun Rolling Stonen nettisivuilta: klik.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös