Rici

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D, Pönttövuoren Peikot
Olen seurannut suurella mielenkiinnolla Zagrebin ilmestymistä KHL-kartalle. Kroatialaisjoukkueen ilmestyminen sarjaan oli ensituntumalta todellista eksotiikkaa.

Mutta kuinkas sitten kävikään. Heittopussiksi joukkue ei ainakaan suostu, sillä heti ensimmäisessä ottelussa kaatui yksi maailman legendaarisimmista jääkiekkoseuroista - TsSKA Moskova lukemin 7-1.

Käsittämätön alku??? Radulov, Filppula, Morozov, Kozlov, Denisov, Zubov, Stana ja kumppanit ottavat kuokkaan kroatialaisjengiltä 7-1???

Laitetaan siis entistä tarkempaan seurantaan.

Joukkueen kapteeni 38-vuotias Kroatian ja Kanadan kaksoiskansalainen Alan Letang näytti tilastojen valossa hyvää esimerkkiä syöttämällä kaksi osumaa. Miehellä on kokemusta nyt melkoisista liigoista, kun on pelannut kaukalossa sekä KHL:ää, NHL:ää, AHL:ää, DEL-liigaa, NLA:ta ja Itävallan liigaa.

Toinen puoliksi kroatialainen ja puoliksi kanadalainen NHL-veteraani Mark Popovic iski puolestaan tehot 1+2. Muita onnistujia pisteiden valossa olivat Jonathan Chechoo 2+0, Charles Linglet 1+1 sekä Bluesissakin esiintynyt Ryan Vesce 2+2. Vesce keräsi siis TsSKA:ta vastaan yhdessä pelissä lähes samat tehot kuin Bluesissa 14 ottelussa.

Yleisöä ottelu keräsi 7500 henkilöä. Pelattiinkohan se pienemmässä hallissa?

Jos kausi jatkuu yhtäänkään tähän malliin, niin Zagrebissa on edessä todellinen yllätyksen lätkätalvi. Onnittelut upeasta alusta.
 

Magni

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL, NHL
Yleisöä ottelu keräsi 7500 henkilöä. Pelattiinkohan se pienemmässä hallissa?
Pelattiin. Liput myytiin loppuun puolessa tunnissa.

Zagrebin seuraava peli on kauden voitolla aloittanutta Dinamo Riikaa vastaan sunnuntaina Zagrebissa. Miten Riika vastaa Zagrebin fyysiseen peliin? TsSKA oli lirissä Zagrebia vastaan, mutta onko Riikalla eväitä Zagrebin horjuttamiseen?
 

Sektor B

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL Medveščak Zagreb
Suurin osa peleistä, ainakin ennakkoajatuksen mukaan, pelataan pienemmässä hallissa. Seuraava TsSKA-peli kuun lopussa mahdollisesti Areenalla. Saa nähdä miten menestys vaikuttaa Zagrebin päättäjiin. Toivon itse, että pelejä ei liikaa viedä Areenalle. Toki tunnelma siellä on hyvä, mutta Dom Sportovalla se on infernaalinen. Viime kaudella Itävallan liigassa Zagreb oli kotonaan lähes voittamaton, kun pelattiin pienemmässä kaukalossa Areenan sijaan. Ja tämän kauden joukkueelle mahdollisuus voittoihin on varmasti suurempi pienessä kaukalossa.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Seuraava mielipiteeni johtuu tietenkin lähtökohtaisesti siitä, etten tunne venäläisiä kiekkoilijoita ja pidän kaikkia venäläisiä joukkueita jo näkemättäkin HMV-skeidana.

Mielestäni kuitenkin Zagrebin materiaali on KHL:ään aivan kärkipäätä.

Näinhän ei sitten ilmeisesti kuitenkin todellisuudessa ole. Vaan ne sadan parhaan päävammaisen pepsi-läskin takana tulevat massatkin ovat näitä pohjois-amerikkalaisia valovuoden edellä.

Eilen näytti siltä kuin olisin itse ollut sittenkin oikeassa, mutta katsellaan nyt rauhassa. Eiköhän se siitä kai sitten tasoitu.
 
Chiman puolesta!

Magni

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL, NHL
Mielestäni kuitenkin Zagrebin materiaali on KHL:ään aivan kärkipäätä.
Zagrebin materiaali on erityisesti NHL-kaukaloon sopiva, mutta odotellaan mitä joukkue saa aikaan vieraskaukalossa, jossa iholle pääseminen on paljon vaikeampaa. Lisäksi Zagrebin rosterissa on pelaajia joiden liikkeen riittävyys voidaan kyseenalaistaa.

Oletan, että Zagreb voittaa kotona enemmän kuin häviää, mutta vieraissa voittojen kerääminen voi tuolla materiaalilla osoittautua haastavaksi.

Rankkasin seuran yhdeksänneksi tuossa KHL-ennakossa, joskaan en pidä mahdottomana joukkueen playoff-paikkaa. Mielenkiintoinen tuttavuus kuitenkin KHL:ään, jolle toivon menestystä jo puhtaasti fanaattisten kannattajien takia.

Edit: KHL:n sivuille ei ole vieläkään tullut maalikoosteita. Kiinnostaisi nähdä tuosta Zagrebin pelistä kuvamateriaalia.
 
Viimeksi muokattu:
Mielestäni kuitenkin Zagrebin materiaali on KHL:ään aivan kärkipäätä.
Mielipiteensä kullakin, mutta yleinen ja vallitseva mielipide on se, että materiaaliltaan Medvescak sijoittuu heikoimpaan neljännekseen. Etua joukkueelle antaa kuitenkin fanaattinen kotiyleisö ja ennen kaikkea NHL-kaukalo, joka on liigassa ainoa laatuaan ja varmasti sopii joukkueella, jossa valtaosa pelaajista ovat luoneet uransa Pohjois-Amerikan kapeissa kaukaloissa. Ja tuon edun turvin materiaaliero saattaa tasoittua ja siivittää Zagrebin parhaimmillaan jopa playoffeihin. Itse veikkaan joukkueelle omassa konferenssissa sijoitusta 8 ja 12 välille, mutta ei missään nimessä ainakaan korkeammalle.

Miten tuo mielipide Zagrebin materiaalin tasokkuudesta on edes perusteltavissa? Joukkue on täynnä AHL-jyriä, joilla ei ole ollenkaan tai ainoastaan vähän kosketusta kiekkoiluun Euroopassa.
 
Mängimies tykkää tästä

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Aika huikea alku kyllä joukkueella ja tosiaan heti legendaarista joukkuetta neppariin. Koitin kanssa maalikoostetta youtubesta turhaan kaivaa, mutta pari videota ko. ottelusta oli, jotka keskittyvät tunnelmaan. Aika hyvä meininki, vois sanoo...

eka ja toka youtube video.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Miten tuo mielipide Zagrebin materiaalin tasokkuudesta on edes perusteltavissa? Joukkue on täynnä AHL-jyriä, joilla ei ole ollenkaan tai ainoastaan vähän kosketusta kiekkoiluun Euroopassa.
Niin, mainitsinkin olevani miltei varmuudella yössä. Mielipiteeni perustui ainoastaan siihen, että Zagrebin pelaajien nimet ovat minulle entuudestaan tuttuja, vastustajien pitkälti eivät.

Kerrankin ummikkona olemisesta oli vedonlyönnin saralla hyötyä.
 
Chiman puolesta!

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
En tiedä olenko mä pahasti kuutamolla tästä aiheesta - enkä oikeastaan sitäkään, kuinka paljon tämä itse asiassa kuuluu tämän KHL-ketjun aiheisiin.

Mielestäni seuraan kohtuullisen paljon suomalaista jääkiekkouutisointia, mutta en muista lukeneeni yhtään ainoata uutista Medvescak Zagrebin kaudella 2012-13 järjestämistä kahdesta ulkoilmaottelusta. Joukkuehan tosin pelasi vielä tuolloin Itävallan sarjaa (EBEL). Tänään tutkittuani ihan yleisesti seuran historiaa tuli sitten opittua jotain uuttakin.

Vajaa vuosi sitten - 14.09.2012 ja 16.09.2012 - Medvescak Zagreb pelasi kaksi ottelua ulkoilmastadionilla. Vastustajina olivat Slovenian Olimpija Ljubljana ja Itävallan Vienna Capitals. Syyskuisessa Kroatiassa ilman lämpötila nousee herkästikin vielä hellelukemiin, mutta erityisen erikoisen tapahtumasta teki paikka, jossa ottelut pelattiin. Joku hullu kroaatti oli saanut aivan järjenvastaisen idean rakentaa jääkiekkokaukalo antiikkiseen roomalaiseen amfiteatteriin. Siis vähän vastaava kuin Rooman Colosseum.

Pula Arena

Pulan ~85.000 asukkaan kaupunki sijaitsee aivan Adrianmeren rannalla Kroatian länsiosissa. Pula Arena on yksi parhaiten säilyneistä roomalaisen arkkitehtuurin rakennuksista. Tässä alkaa äkkiä tuntua jotkut Olympiastadionilla järjestettävät Talviklassikot tuntua aika mitättömiltä. Olkoonkin, että kyseiseen amfiteatteriin saatiin järjestettyä paikkoja vain 7.000 katsojalle.

History Blog tarjoaa tapahtuman järjestämisestä joitain faktoja sekä lopussa myös liikkuvaa kuvaa (Vimeo):
Ice hockey games held in Roman amphitheater

Youtubesta löytyy kaikenlaista materiaalia kyseisestä tapahtumasta. Medvescak Zagrebin julkaisemat teaserit:
Arena Ice Fever Pula Teaser 1
Arena Ice Fever Pula Teaser 2
Arena Ice Fever Pula Teaser 3

Aivan mieletön idea!

Vieläkö joku voi väittää, että kroaatit ja zagrebilaiset eivät ole jääkiekkohulluja? Tai että Zagrebin KHL-joukkue luotiin "tyhjästä"?
(tällaistakin olen jossain täällä palstalla lukenut)

EDIT: no tottahan toki nämä ulkoilmaottelut on täällä palstalla huomioitu - tosin lukijamäärä tuskin päätä huimaa tuossa EBEL-ketjussa...

19.06.2012 - IceBlacksin viesti

Siitä eteenpäin sitten on pienoista keskustelua tapahtumasta - myös IIHF on näemmä tehnyt tarinan ensimmäisestä pelistä.

15.09.2012 - Veni, vidi, vici
 
Viimeksi muokattu:
Awaju ha topotop topotop miha hu Wells Fargo & co. Whishiha owa owa!
Aga!
BOMM!

IceBlacks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
Suurella mielenkiinnolla seurataan täälläkin miten Medvescakin KHL-taival lähtee tästä taittumaan. Kokoonpanossa on paljon kokemusta ja nuoria lupauksia. Maalivahtiosastolla on kaksi -93 syntynyttä, joista toinen, kroatialainen Andrej Vasiljevic oli avausottelussa penkillä. Viime kausina Medvecsakin ykkösmaalivahtina ollut Slovenian maajoukkuekassari Robert Kristan siirtyi HK Nitran jengiin Slovakiaan.

Kaksi kokeneempaa molaria ovat AHL:stä hankitut Mark Dekanich, joka pelasi avausottelun TsSKA Moskovaa vastaan ja Barry Brust. En ole varma onko Slovenian liigassa yhä mukana kroatialaista joukkuetta jonka mukana junnumolareiden pääsääntöisesti olettaisin pelaavan.

Puolustuksessa on kuusi pelaajaa joilla on Kroatian kaksoiskansalaisuus. Heistä ainoastaan Kenny MacAuley on pelannut Kroatian maajoukkueessa. Melko pienikokoinen kiekollinen pakki. Maajoukkueessa melko tärkeä osa puolustusta, mutta KHL:ssä pyörinee kolmospakkiparin ja popcorn-osaston väliä melko hitaan liikkeen takia.

Johtohahmoja ovat 38-vuotias ikonipuolustaja ja joukkueen kapteeni Alan Letang ja NHL:stä tullut Kurtis Foster ja pitkään NHL:ssä pelannut Steve Montador. Myös HIFK:sta ja TPS:stä tuttu Kyle Klubertanz löytyy takalinjoilta.

Hyökkääjistä vain kolmella on kaksoiskansalaisuus, mutta tärkeä tulevaisuuden palanen Kroatian jääkiekossa on -94 syntynyt Marko Sakic. Aikaisemmin hän on pyörinyt Itävallan junnuliigassa ja siellä hän naputti toissakaudella Klagenfurtin joukkueessa 29 otteluun 43 pistettä. Viime kausi oli hieman rikkonainen ja hän pelasi vain 18 ottelua ja keräsi 5 pistettä.

Kokoonpanossa on 17 hyökkääjää joten Sakic ei kovin monta peliä tällä kaudella KHL:ssä pelaa, mutta suotavaa olisi saada kehityskäyrä jälleen ylöspäin. Hänet on nimetty jossain vaiheessa jopa Borna Rendulicia paremmaksi lupaukseksi. Odotan mielenkiinnolla milloin tämä mailataituri päästetään debytoimaan KHL:ssä.

Lisäksi Tanskan Patrick Björkstrand on hyvin mielenkiintoinen lisä joukkueeseen. Pari vuotta sitten hän pelasi veljensä Oliverin kanssa samassa ketjussa nuorten MM-kisoissa. Hän pelasikin TsSKA:aa vastaan mukavat 13.39, joten vastuuta on toivottavasti luvassa jatkossakin.

Nimekkäimmät pelaajat hyökkäyksessä ovat (ainakin allekirjoittaneelle) Jonathan Cheechoo, joka teki kaksi maalia avausottelussa, Andrew Murray ja suomalaisittain tutut Ryan Vesce (2+2), Michael Ryan ja Brian Willsie.

Muutama kova nimi ja sitten paljon AHL-kokemusta sekä Sveitsissä ja Saksassa pelanneita kavereita. Kummoista menestystä tuskin kukaan ensimmäiseltä kaudelta odottaa, mutta luultavasti maailman parhaiden fanien edessä voivat intoutua jopa taistelemaan paikasta pudotuspeleihin.

Mielenkiintoista, että vaihtoivat pelipaidan värin tummansiniseen perinteiseen tavallisen siniseen verrattuna.

EBEL-paita

vrt

KHL-paita

Tykkään silti enemmän KHL-paidasta, johtuen mainosten vähyydestä. Komea karhulogokin korostuu paremmin.
 
"Mitä skeidaa sä tänne oikein kannat?" -Esa Tikkanen Jokipoikien päävalmentajana ottelun erätauolla.
Niin, mainitsinkin olevani miltei varmuudella yössä. Mielipiteeni perustui ainoastaan siihen, että Zagrebin pelaajien nimet ovat minulle entuudestaan tuttuja, vastustajien pitkälti eivät.

Kerrankin ummikkona olemisesta oli vedonlyönnin saralla hyötyä.
Vaikkei vedonlyöntiketjussa ollakaan, niin kyllä Zagrebia kannattaa ainakin kotiotteluissa noilla kertoimilla pelatakin. Toki jos kotivoittoja tulee toisensa perään, niin ne kertoimetkin siitä laskevat. Alkukausi onkin lajissa kuin lajissa ja sarjassa kuin sarjassa vedonlyöjälle varsin makoisaa aikaa.

Tänään muuten Medvescak jatkaa kauttaan. Kotona vastaan asettuu niin ikään voitolla kautensa aloittanut Dinamo Riika. Veikkaan kotivoittoa.
 
Mängimies tykkää tästä
Mielenkiintoista, että vaihtoivat pelipaidan värin tummansiniseen perinteiseen tavallisen siniseen verrattuna.

EBEL-paita

vrt

KHL-paita

Tykkään silti enemmän KHL-paidasta, johtuen mainosten vähyydestä. Komea karhulogokin korostuu paremmin.
Omaa silmääni tuo uusi KHL-paita miellyttää aivan älyttömästi! Todella upea pelipaita ja jo pelkästään sen perusteella aion jatkossa seurata tätä mielenkiintoista KHL-tulokasta entistä tiiviimmin.
 
Mängimies tykkää tästä

Kari Runk

Jäsen
Vaikkei vedonlyöntiketjussa ollakaan, niin kyllä Zagrebia kannattaa ainakin kotiotteluissa noilla kertoimilla pelatakin.
Tästä muuten tulikin mieleeni, että kuinka monta ottelua Zagreb aikoo pelata tuossa uudemmassa hallissa? Eikös sen kaukalon mitat ole suuremmat verrattuna tähän katsojakapasiteetiltaan pienempään halliin, jolloin Zagreb ei välttämättä hyötyisi kotiedustaan niin paljon?

Tai siis sitä tässä pääasiassa kyselen, onko noita jo julkistettu jossain otteluohjelmassa, kummassa hallissa pelataan? Omaan silmään ei googlettelun aikana mitään tietoa löytynyt. Vedonlyönnin kannalta kuitenkin aika oleellinen tieto.
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Tai siis sitä tässä pääasiassa kyselen, onko noita jo julkistettu jossain otteluohjelmassa, kummassa hallissa pelataan? Omaan silmään ei googlettelun aikana mitään tietoa löytynyt.
Kuinka vaikeata on etsiä tällaista tietoa esim. joukkueen kotisivuilta? Kyllä tyhmä saa olla, mutta ei turkulainen!

Medvescak Zagreb - Schedule 2013-14

Eli alustavan suunnitelman mukaan Zagreb Arenalla pelataan vuodenvaihteessa muutama peli - samoin tammikuun loppupuolella!
 
Awaju ha topotop topotop miha hu Wells Fargo & co. Whishiha owa owa!
Aga!
BOMM!

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Mielenkiintoista, että vaihtoivat pelipaidan värin tummansiniseen perinteiseen tavallisen siniseen verrattuna.

EBEL-paita

vrt

KHL-paita

Tykkään silti enemmän KHL-paidasta, johtuen mainosten vähyydestä. Komea karhulogokin korostuu paremmin.
Omaa silmääni tuo uusi KHL-paita miellyttää aivan älyttömästi! Todella upea pelipaita ja jo pelkästään sen perusteella aion jatkossa seurata tätä mielenkiintoista KHL-tulokasta entistä tiiviimmin.
Täytyy todeta, että tämä Zagrebin KHL-paita on todella hieno. Värimaailma on minusta onnistunut ja logo paidassa on mainio, tähän kun vielä yhdistetään se, että mainoksia on vähän, päästään siihen yhtälöön, että kyseessä on kenties eräs KHL:n upeimmista pelipaidoista - jollei jopa upein. Tekisi ihan mieli hankkia itselle replika kyseisestä pelipaidasta.

***

Hykerryttäisi ajatus siitä mikäli Vityaz pelaisi edelleen gooni-kiekkoa ja kohtaisi sellaisella pelityylillä pelatessaan Zagrebin heidän kotihallissa ja kapeassa kaukalossa. Voisi olla melkomoista ilotulitusta kyseinen peli ja uskoisin, että matseja näkyisi useampikin - mutta tällaisesta saanen vain haaveilla kun Vityaz on olennaisella tapaa siistinyt pelityyliään ja gooni-kiekko on hylätty ja tilalle on tullut fyysinen mutta paljon siistitympi pelityyli. Viime kaudella niitä tappeluita taisi olla vain muutama kipale ja todella räikeitä ylilyöntejä ei tullut kuin muistaakseni yksi ja tämäkin tapahtui kauden alussa - ja oliko sekään niin törkeä mitä aiempina vuosina nähtiin? Tuskin.

vlad.
 

Kari Runk

Jäsen
Kuinka vaikeata on etsiä tällaista tietoa esim. joukkueen kotisivuilta? Kyllä tyhmä saa olla, mutta ei turkulainen!

Medvescak Zagreb - Schedule 2013-14

Eli alustavan suunnitelman mukaan Zagreb Arenalla pelataan vuodenvaihteessa muutama peli - samoin tammikuun loppupuolella!
No voi helvetti. Onneksi en tosiaan asu Turussa.

Ei vaan, kiitokset suht turhasta vaivasta sinne suuntaan. Ihmettelen kyllä miten tuollainen meni omien silmien ohi, kun onnistuin noille sivuille eksymään. Kaikki ilmeisesti pitää näyttää kädestä pitäen..
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Vähän olen seuraillut tätä joukkuetta, niin viisikko peli on hitusen hakusessa ja joukkue antaa todella paljon läpiajoja -> "kaksykkösiä" vastutajalle. Lisäksi molempien maalivahtien länget vuotaa tasaiseen tahtiin.
 
"Minä haluaisin isokokoisen ja ilkeän hyökkääjän sinne meidän tän hetkisten mikkihiirten sekaan. Tämmöinen koodinimi jannekolehmainen seisomaan vastustajan maalin eteen, survomaan ja tökkimään. Saatana joku jolla on tunteet, ja joka voisi joskus polttaa päreensä ja pudottaa hanskansakin. Tappelut kuuluu jääkiekkoon. Tällä hetkellä hanskat putoaa lähinnä ilmavirrasta jos joku aivastaa Järveläisen vieressä." M10
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Vähän olen seuraillut tätä joukkuetta, niin viisikko peli on hitusen hakusessa ja joukkue antaa todella paljon läpiajoja -> "kaksykkösiä" vastutajalle. Lisäksi molempien maalivahtien länget vuotaa tasaiseen tahtiin.
Tänään tuli jälleen selvä tappio, nyt lukemin 2-6 Severstal Tsherepovetsia vastaan.

Zagrebilla oli kuten sanoit isoja vaikeuksia läpi ottelun. Paketti ei pysy kasassa ja viisikon etäisyydet kasvavat liian suuriksi, jolloin vastustajan on helppo luoda itselleen jatkuvalla syötöllä vaarallisia ylivoimahyökkäyksiä.

Zagrebilla on muutamia hyviä pelaajia, mutta joukkueessa on liikaa pelaajia jotka pelaavat väärässä sarjassa. Severstal, joka on materiaaliltaan yksi sarjan heikoimmista joukkueista tällä hetkellä, pyöritteli välillä näitä Zagrebin heikompia pelaajia miten tahtoo.
 
Ja varjele noita Suomen herroja, etteivät toista kertaa löisi päätään Karjalan mäntyyn - Väinö Linna.

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Joukkue voitti eile SKA:n voittomaalikilpailussa 4-3. Peli oli 3-1 vielä kolmannen erän puolessavälissä. Kotikaukallossa Zagreb pelaa paremmin. Eniten ihmetyttää ylivoimapeli joka ei mielestäni toimi ollenkaan, vaikka luulisi että on elinehto tälläiselle joukkueelle.
Hannu Pikkarainen näyttää siirtyvän joukkueeseen. Kas kun ei A. Salmela ole kiinnostanut.

Zagreb pelaa viihdyttävää peliä, työmäärään nähden tehotonta tosin.
 
"Minä haluaisin isokokoisen ja ilkeän hyökkääjän sinne meidän tän hetkisten mikkihiirten sekaan. Tämmöinen koodinimi jannekolehmainen seisomaan vastustajan maalin eteen, survomaan ja tökkimään. Saatana joku jolla on tunteet, ja joka voisi joskus polttaa päreensä ja pudottaa hanskansakin. Tappelut kuuluu jääkiekkoon. Tällä hetkellä hanskat putoaa lähinnä ilmavirrasta jos joku aivastaa Järveläisen vieressä." M10
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Hieno tapa päättää seitsemän pelin tappioputki voittamalla "ökyjoukkue" SKA kotijäällä.

Mutta mitä Zagreb tekee Pikkaraisella?
 
Ja varjele noita Suomen herroja, etteivät toista kertaa löisi päätään Karjalan mäntyyn - Väinö Linna.

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta mitä Zagreb tekee Pikkaraisella?
Isähahmo pukukoppiin ja tietenkin siinä sivussa hyviä kiekollisia nousuja yli vastustajan puolustussinisen.

Mielenkiintoinen nähdä, mitä tämä Jere Karalahden laskutavasta riippuen kolmanneksi tai neljänneksi paras kaveri saa uusimmalla KHL-kokeilullaan aikaan. Toivottavasti pelaa hyvin ja tienaa paljon lisää rahaa jota voi esitellä taas keväällä stadilaisille köyhille.

Ei vaan, kyllä minä oikeasti toivon, että Hank Pikkarainen siellä pärjää ja saa hyvää jälkeä aikaiseksi, vaikken välttämättä heppua esim. IFK:hon enää kaipaa. Mielenkiintoista katsella, jääkö pesti lyhyeksi ja loppukausi menee taas esim. Ruotsissa, vai asettuisiko jo vähän pidemmäksi aikaa aloilleen ja pelaisi pari kautta samassa paikassa. Näytöistähän tuo riippuu tietenkin.
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Hyökkääjistä vain kolmella on kaksoiskansalaisuus, mutta tärkeä tulevaisuuden palanen Kroatian jääkiekossa on -94 syntynyt Marko Sakic.
Liekö tämä herra mitään sukua eräälle hieman kuuluisammalle Sakicille? Joehan on etniseltä taustaltaan kroaatti.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
Mutta mitä Zagreb tekee Pikkaraisella?
Veikkaan että toimii jonkinlaisena maskottina johon valmentajat ja kanssapelaajat voivat purkautua paskojen esitysten jälkeen, muuten täysin järjetön hankinta tuolle tasolle.
 
"Kyllähän siellä liikutaan taas lähellä rienausta, mutta haittaako se toisaalta aurinkoakaan jos kysytään onko kuu sitä lämpimämpi?" -Nimimerkki Clocks

Magni

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL, NHL
Veikkaan että toimii jonkinlaisena maskottina johon valmentajat ja kanssapelaajat voivat purkautua paskojen esitysten jälkeen, muuten täysin järjetön hankinta tuolle tasolle.
Zagrebin puolustukseen kuitenkin riittävän kova nimi. Zagrebin pelaajabudjetti on koko KHL:n pienin, joskaan materiaalilta joukkue ei ole KHL:n huonoin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy