Matias Mäntykivi – matkalla ”Minttipaidasta” toiseen?

  • 21 330
  • 63

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
No nyt tuli Venäjän kapteenin maila täysiä naamaan, Matias pukukoppiin aika aggressiivisesti. 2+2 yv Suomelle tästä.
 

Barney

Jäsen
Valmennuksen olisi kannattanut peluuttaa ehkä Matiasta enemmän näissä kisoissa. Pronssiotteluun 0+2 ja hankki tärkeän neljän minuutin ylivoiman Suomelle ottelun loppuvaiheilla. Ainakin näin värilaseilla katsottuna väitän Matiaksen olleen ehdottomasti kentän parhaimpia pelaajia pronssiottelussa.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Vedetään reilusti kotiin ja hassutellaan että Pennanen ku ois välierässä peluuttanu Matiasta niin kultaan ois tsänssit.

Hieno peli tosiaan Matiakselta ja enemmän ois peliaikaa turnauksessa ansainnu. Hyvistä otteista tosiaan kertoo et pronssipelin loppuhetkillä jäällä.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saas nähä tekikö pojalle kuinka paljon hyvää. Sai kuitenkin lopettaa pronssiin ja viimeinen peli tosi hyvä. Ehkä tuo vähän boostia Liigapeleihinkin herralle.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vaikka kokonaisuudessaan turnauksessa rooli jäi liian pieneksi Matiaksella, niin kyllähän tästä turnauksen lopusta voi saada buustia tulevaan. Välierän viimeisessä erässä takaisin pelaavaan kokoonpanoon, onnistuminen pronssipelissä ja mitali kotiin tuomisina turnauksesta.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ihan hyvät tehopisteet per pelattu minuutti Matiakselle!

IIHF:n videokoostessa on mukana myös Matiaksen tolppalaukaus. Jostain syystä Matiaksen syöttö Lundellin tyhjiin tekemään 3-1 maaliin ei näy tilastoissa, mutta kai se sinne lisätään?



 
Viimeksi muokattu:

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Jostain syystä Matiaksen syöttö Lundellin tyhjiin tekemään 3-1 maaliin ei näy tilastoissa, mutta kai se sinne lisätään?
Itsekin videolta katselin että Matias olisi tuon syötön antanut, mutta tuo syöttöpisteen puuttuminen pisti epäilyttämään, että oliko se kuitenkin vastustajan syöttö alaspäin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös