Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Masku Areena – vierasjoukkueiden painajainen?

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 20.03.2009 klo 16.23.

 1. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tähän ketjuun voidaan kerätä keskustelua, kehitysehdotuksia ja kommentteja Lempäälän jäähallista, Xerox Arenasta. Ensi kaudeksi Xerox Areenan toiseen päätyyn ollaan rakentamassa katsomotilaa, joka lisäisi kapasiteetin lähelle tuhatta. Myös VIP-tilaa ja lehdistökoppia parannellaan. Nythän Lempäälässä on 2 kahviotilaa, lehdistötila ja aitio/VIP-tila.

  Tällä kaudella LeKin yleisökeskiarvo jäi muutamalla kymmenellä alle ensimmäisen kauden 381:n, joka on kyllä selkeä pettymys. Toivottavasti paranevat olosuhteet tuovat ensi kaudella väkeä lisää lehtereille. Nykyinen huippulukema 620(Mestis-karsinta LeKi - KooVee) saisi jo mennä rikki ja viime kauden ennätys 548 saisi olla lähemmäs arkipäivää. Tähän osittain varmasti vaikuttaa myös ensi kauden kalenterin onnistuminen. Nyt pelattiin syksyllä ja keväällä jopa kolmesti viikossa kotona, talvella taas yli kuukauden mittainen tauko piti Kisan poissa Hakkarista.

  Xeroxin tunnelma lähti onneksi kevään viime peleissä hyvään nousuun, joten ensi kaudella toivottavasti monet vierasfanijoukot saavat jo hyvän vastuksen lempääläläisiltä kiekkofaneilta. Kisa kuitenkin hyvänä kotijoukkueena ansaitsisi kannattajiensa tuen.
   
 2. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kävin koko kaudella katsomassa yhden LeKin ottelun, joten vertailupohjaa ei ole, mutta viimeisen runkosarjapelin yleisömäärä ei mielestäni vastannut ilmoitettua (543) vaan paikalla oli enemmänkin.

  Itse taisin saada melkeinpä viimeisen istumapaikan, joka oli hallin perällä seisomakatsomon vieressä. Porukkaa oli seisomassa niin paljon, että näkyvyys maalille oli nolla. Joku siinä valittikin asiasta järkkärille, joka totesi (mahdollisesti vastoin parempaa tietoa) että halliin oltaisiin myyty liikaa lippuja.

  Oli miten oli, mutta toisesta erästä eteenpäin näki molemmat maalit ihan normaalisti, joten minne lie seisojat hävinneet.
   
 3. P Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoimen liigan karsinnat, puumailat
  Onko sen yläkahvilan ympärillä jotain kantavia rakenteita, vai miksi se on niin vahvasti (ääni)eristetty muusta hallista? Sieltä olisi ihan hyvä seurata peliä kuppi kädessä, mutta turhat lasit rajoittaa tunnelmaa tehokkaasti. Onko tuohon tulossa parannusta?
   
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Luultavasti ei. Tosin varmasti, kun kapasiteetti kasvaa, kahviossa on vähemmän porukkaa ja siten hieman rauhallisempaa ja viihtyisämpää seurata itse peliä. Mikäli tunnelmasta haluaa nauttia, suosittelen siirtymistä istumapaikoille. ;)

  Forrestille tiedoksi, että Lempäälässä ollaan aina oltu hieman vaatimattomia yleisömäärien ilmoituksien suhteen. Usein paikalla on enemmän porukkaa kuin ilmoitetaan ja sitten kotona saa ihmetellä yleisömäärän vähyyttä. Osasyynä tähän ollee se, että LeKin budjetissa ei olla otettu laisinkaan huomioon yleisötuloja, joten pieni vaatimattomuus ei niin pahasti kukkarossa tunnu.
   
 5. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tämänpäiväisessä Lempäälän Sanomissa oli Xeroxin ensi kauden lookista juttua ja Lempäälään saadaan ensi kaudeksi lisää 100-300 paikkaa, yksi aitio, tekniikka uusitaan ja yksi seisomakatsomo(vierasfaneille tiedoksi). Hieno juttu, että ottelutapahtumaa kehitetään ja varmasti ensi kaudella yleisömääräkin nousee jo ainakin lähelle 500:a.
   
 6. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Saisiko tämän ketjun nimeä muutettua Xeroxin osalta Maskuksi? LeKin hallin nimeä näet vaihdettiin Xerox Areenasta Masku Areenaksi.

  Ja eilen hallilla kauden ennätysyleisö. Vihdoin päältä 300 katsojaa paikalla.
   
 7. Pelicans81 Jäsen

  Eilisen pelin perusteella täytyy sanoa, että kyllä on masentavan näköinen paikka tuo Lempäälän kiekko pyhättö. Ehkäpä mestikseenkin olisi hyvä laitta jotkut vaatimus tasot jäähallien suhteen.
   
 8. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  No täytyy muistaa, että LeKi pelasi vielä n. 5 vuotta sitten II divisioonaa, joten joukkueen nopean nousun vuoksi hallia ei ole suunniteltu Mestis-käyttöön. Ja enemmän hallissa masentavaa on, että peleissä käy säälittävästi väkeä ja hämäläinen kirkkomeininki vallitsee. Muuten ei ainakaan itselläni ole vielä ollut muuten mitään valittamista.
   
 9. Pelicans81 Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole suunniteltu Mestis-käyttöön ei ja sen kyllä näkee. Mutta kyllähän Lempäälässä luulisi liiga-joukkueiden läheisyydestä huolimatta potentiaalia olevan. Uusi halli loisi nostetta sekä juniorelle, että katsojamäärille varmasti. Hyvähän se olisi yleisömääriäkin saada varmasti nostettua on tuo 200-300 aika vähän kuitenkin Mestikseen.
   
 10. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa