Martin Bartek

  • 47 564
  • 384

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Larouchesta en tiedä, mutta Bartekin lähtölaskenta on jo kuulemma aikas pitkällä eli mahtaako maaottelutauon jälkeen enää edes palata Raumalle.

Kyllähän sen jokainen näkee, että miehestä ei ole tällä hetkellä yhtään mihinkään, koska pelaaminen ja harjoitteleminen maistuu puulta. Bartekista tulee tällä hetkellä mieleen lähinnä eräs Michael Hreus. Ei saatana voida odottaa kuutta kuukautta, että jos se sieltä jostain joskus tulisi. Mies kiertoon ja uutta tilalle.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nämä Sakicit ja Iginlat taitavat olla pelkkiä urbaanitarinoita, joita eräät piruilumielessä heittelivät käytävillä. Mutta tuolta meitin kassarin tiimistä voisi joku vahvistus löytyäkin...
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Sitä saatiin mitä tilattiin

Viestin lähetti Ojo
.....Sitten tämä roolitus. Siinähän ei ole mitään järkeä että miestä pidetään yv:llä maskimiehenä. Ehdottomasti viivaan tai sitten leftin puoleisena yv:ssä oikealle puolelle josta pystyisi laukomaan. Mies on kaiketi itsekin ihmetellyt mediassa omaa rooliaan, niin miksi sitä ei voida muuttaa?...

Viestin lähetti Ojo
...Kaikki pelaajat vaan eivät aina onnistu kaikkialla....

Onko sitä mahdollisuutta edes annettu Bartekille eli onnistua ja aikaa _oikeassa_ roolissa ? Vai onko heti ensimmäisen suvantovaiheen jälkeen siirretty "tarkoituksella" väärään rooliin, kun kerran on resursseja ja mahdollisuuksia hankkia parempia. Passiivinen savustus Rautakorvelta ?

Miehellä kuitenkin on viisi maalia. Ei minusta huono määrä. Laukaustilastossa mies majailee 7. tilalla Lukon pelaajien keskuudessa. Wessliniin vaihtaisin päittäin. Hinta olisi samaa luokkaa. Ässät ei kaupassa häviäisi. Wessu joutuu kuitenkin pelaajien kuntouduttua siirtymään neloseen jos ei ihmeitä tapahdu, tarkoitan äijän heräämistä. Mahtaako Santala kuitenkaan vaihtoon suostua. Kaupassa voisi olla vähän samaa kuin Kapusta siirrossa aikoinaan ;). Ulkomaalaiskiintiö on meillä täynnä joten tainee jäädä toteutumatta.
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Re: Sitä saatiin mitä tilattiin

Viestin lähetti kapa76
Onko sitä mahdollisuutta edes annettu Bartekille eli onnistua ja aikaa _oikeassa_ roolissa ? Vai onko heti ensimmäisen suvantovaiheen jälkeen siirretty "tarkoituksella" väärään rooliin, kun kerran on resursseja ja mahdollisuuksia hankkia parempia. Passiivinen savustus Rautakorvelta ?
Niin...tämä voi hyvinkin olla mahdollista. Jos Jukka ei tykkää Bartekista, niin savustus on laitettu käyntiin ja ajateltu että aika hoitaa miehen pihalle. Uutta mahdollisuutta ei kenties anneta.

Saas nähdä kuulemmeko jotain uutisia maajoukkuetauon aikana.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Bartek...

Taisi olla ainut näistä Lukon ulkomaanelävistä, joka ei ollut Rautakorven "listalla" kun pelaajia hankittiin. Tämän nykyisen episodin, jos sitä nyt siksi voidaan kutsua, ymmärrän itse ihan hyvin, kun katsoo miehen viimeaikaisia otteita. Eilen ainakin Torkki pelasi tuossa Bartekin paikalla paremmin kuin Bartek pitkään aikaan. Mies vaihtoon vaan, jos parempi ukko saadaan tilalle. Ei Bartekista ole tällä hetkellä mitään hyötyä joukkueelle ja viime peleissä nähty flegmaattisuus saattaa nakertaa muiden tehoja, kun mies ei edes yhtään kaksinkamppailua pysty joukkueelleen hoitamaan, tosin ei niitä voi voittaakkaan, jos haahuilee kokoajan pelin ulkopuolella.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Tuli vaan mieleen

Mahtoiko yleensäkään Bartek olla Rautakorven valitsema pelaaja alkuunkaan vaan sanottiin,että tälläisen saat mutta et muuta.Tämän takia sitten Rautakorpi haluaa vi...lla takaisin ja peluuttaa miestä siten kuin on peluuttanut.Hitaasti savuttamalla äijä ulos ja Jukalle uusi lelu tilalle.

Itse olen sitä mieltä,että oikeassa roolissa Bartek on/olisi voinut olla ihan hyvä mutta jos kerran sitä mahdollisuutta ei anneta niin mikäs siinä sitten.Tietysti jos pelaaja ei kuuntele valmentajaa tai tee siten kuin valmentaja haluaa niin itse ennemmin kouluttaisin poikaa istuttamalla penkillä ennemmin kuin lähettäisin kokonaan pois.Olisi tehnyt hallaa itselleen enemmän kuin joukkueelle ja varmaan olisi ottanut lusikan oikeaan käteen ennemmin tai myöhemmin.Toinen asia taas on se,että jos kieli/ymmärrys asioiden kanssa on vaikeuksia?

Katsotaan mitä Bartek saa aikaan maajoukkueessa niin nähdään onko vika Bartekissa vai Jukassa vai vähän molemmissa.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Kylla Bartek oli Rautakorven listalla, ei häntä ohi Jukan palkattu. Sanoisinko pikemmin päinvastoin.

Mies otettiin tekemään maaleja nimenomaan viime kauden loistavien näyttöjen perusteella ja alussa kaikki näyttikin lupaavalta.

Käsittääkseni Bartek halusi tulla pelaamaan nimenomaan Suomeen ja hankkimaan kannuksia, joten jos Lukko hänet ulos savustaa voi hyvinkin olla, että hän jatkaa matkaansa johonkin toiseen SM-liigaseuraan.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Tuli vaan mieleen

Viestin lähetti TiDo28
Toinen asia taas on se,että jos kieli/ymmärrys asioiden kanssa on vaikeuksia?
Jos nain on niin sitten se on kylla raumalaisten puolella ongelma, koska Bartek on viettanyt useamman vuoden jenkkilassa ja kielitaito ihan mainio.
 

Steele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Florida Panthers
Jos ja kun Lukko nyt päätyy siihen Bartekin poistamiseen ja korvaavan pelaajan hankintaan niin toivottavasti sieltä hankitaan tyyliin Ässien Williams joku pelaaja, eli nuori uransa alussa oleva kovat näyttöhalut omaava pelaaja, eikä pelaajaa tyyliin Glenn Andersson, 37.
Jos Minnesotasta lähdettäisiin kyselemään Rolosonin kautta pelaajaa niin tässä olisi mun mielestä paras vaihtoehto http://www.wild.com/team/001/980/

Gaborik, toinen Slovakki, ja Rolston taitaa olla liian kalliita pelaajia Lukolle ja Gaborik taitaa jossain jo pelatakin.
Tosin sehän sopisi hyvin että olisi kanukit Rolston ja Roloson.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Päivän Satakunnan Kansa mainitsi, että Martin Bartekia vaivaa slaavilainen polvi, joka vaivaa eniten korvien välissä.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Tuli vaan mieleen, että eräällä Rolin entisellä seurakaverilla lienee nyt aika yksinäistä tuolla Riikassa Zholtokin kuoltua. Siis tarkoitan Darby Hendricksonia. Todennäköisesti Lukko kylläkään ei hae puolustavaa hyökkääjää. Mutta kuitenkin.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Viestin lähetti hjalmar
Kylla Bartek oli Rautakorven listalla, ei häntä ohi Jukan palkattu. Sanoisinko pikemmin päinvastoin.

Tämä on myös minun käsitykseni. Perustan sen netistä slovakkien erinomaisilta www-sivuilta www.hokej.sk lukemaani. Jutussa MB oli äärettömän tyytyväinen keskusteluunsa valmentajan kanssa ja siihen mitä roolia hänelle luvattiin. Totesi kuitenkin, että hän ei ole ollut aktiivinen puolustuspelissä ja sitä osa-aluetta hänen on vahvistettava. Tosin luin slovakinkielistä tekstiä huonolla tsekin taidolla, joten en ole 100% oikeassa.

Edelleen slovakkien "jatkoajassa" tuolloin fanien ajatukset olivat hyvin ristiriitaisia MB lähdön johdosta. Toiset toivottivat seuran johdon alimpaan manalaan kun kultakimpale päästettiin ja toiset taas tyytyväisiä kun päästiin eroon. Oli vaikea erottaa mikä oli "juudas-ilmiötä" ja mikä aitoa. Jotenkin sellainen fiilis jäi kuitenkin, että onkohan MB sittenkään joukkuepelaaja vaiko lahjakas sooloilija. Siksi suhtauduin MB tulon aika ristiriitaisesti. Odotin paljon ja alku lupasi hyvää. Ja toisaalta tekisi mieleni antaa vieläkin jatkaa, mutta minäpä en ole nähnyt hänen pelaavan - enkä taida nähdä huomenna täällä Tampereellakaan.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Right you are

Aivan Rellu. Hyva, etta joku muukin muistaa asiat oikein. Bartekin ja Rautakorven valilla kaytiin puhelinneuvotteluja hanen roolistaan joukkueessa. Ja kaikesta paattaen yhteisymmarrys syntyi, kun kerran soppari allekirjoitettiin.

Joten semmonen vaite, etta hanet oli tuotu joukkueeseen ohi Rautakorven on taysin peraton.

Lyhyesti sanottuna Bartek on kaveri, joka pelaa punaviivasta ylospain, joten ei kaiketi hanelle missaan vaiheessa ajateltukaan puolustavan hyokkaajan roolia.

Muistan myos Pirneksen kommentin jostain harkkamatsista, jossa Bartek syotettiin yksin lapi ja punalamppu syttyi, etta naita lapiajoja tullaan varmasti nakemaan paljon liigassa, mutta se vaatii muulta joukkueelta enemman tyontekoa.

En suoraan sanottuna pitanyt ollenkaan Rautakorven Bartek-kommenteista taman paivan Lankkarissa. Taisi taas pohjalainen veri kiehahtaan tyyliin "varo, ettei talos pala"? Onko se todella valmentajan homma haukkua joku pelaajista, joka ei edes matsissa ollut, alimpaan maanrakoon? Minusta ei.

On nimittain aika viiltavaa sanoa, ettei kaverilla ole motivaatiota pelaamiseen. Ja toisaalta Martin katsoo, ettei hanta peluuteta riittavasti ja ylivoimakuviossa pelipaikka on vaara. Ota tosta nyt sitten selvaa, kumpi on oikeassa ja missa totuus luuraa.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Täytyy sanoa, että itse en vielä olisi Bartekia pois potkimassa. Jos pelaajia aletaan kengittämään, niin ensimmäisenä listallani olisi Ville Snellman. Bartekissa olisi paljon potentiaalia, jota ei valmennusjohto ole kyennyt ottamaan käyttöön, slaavilaisen luonteen hankaluus olisi varmasti sekin oikeanlaisella motivoinnilla korjattavissa. Väkisin ei rahalla menestystä saa ja vaikka mikä Iginla tai Sakic tänne tulisikin (niin loistavia pelaajia kuin ovatkin) ei välttämättä sitä mitalia raumalle tuo. En näe tällä hetkellä kovin todennäköisenä Lukon mitalimahdollisuuksia, jotenkin väkisintekemisen makua on koko hommassa tälllä hetkellä. Toivottavasti sekasotku jotenkin hitsautuisi vielä yhteen.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Jukka kieltää UR:ssa Bartekin "muka muka nivusongelmat" ja toteaa, että polvi oikesti kipiä. Ohessa ote jutusta(http://www.ur.fi/artikkeli.phtml?id=9794):

Oletko urasi varrella tavannut pelaajia, jotka olisivat kärsineet "tshekkiläisestä nivusesta" tai "slaavilaisista polvista"?

– En ole. Olen ollut sikäli etuoikeutettu, ettei sellaisia urheilijoita ole osunut kohdalleni. Martin Bartekilla on ihan oikeasti polvivamma.

Jukka myöntää myös ettei Bartekin vahvuuksia ei ole pystytty hyödyntämään. Näyttää olevan myös sivuunkirjoittaneen kanssa samaa mieltä, ettei liigassa pärjää pelkkänä maalintekijänä.

Mutta ei tuosta jutusta ainakaan saanut sellaista kuvaa, että Jukka olisi Bartekia vielä pois potkimassa. Vaikka tuskin sellaista antaisikaan ymmärtää ellei homma olisi 100% varma. Pitänee odotella mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään tällä rintamalla.
 

Ässät #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti L4E
Mutta ei tuosta jutusta ainakaan saanut sellaista kuvaa, että Jukka olisi Bartekia vielä pois potkimassa. Vaikka tuskin sellaista antaisikaan ymmärtää ellei homma olisi 100% varma. Pitänee odotella mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään tällä rintamalla.

Vaikka se olisikin 100% varmaa että Bartek lähtisi, niin ei se olisikaan valkun tehtävä asiasta tiedottaa. Olisiko vain niin, ettei Bartek ole vielä päässyt liigan "kovaan" vauhtiin kiinni ja on vieläkin pikkasen "H. Moilasena"? Äkkiä tarvii kyllä muutoksen tulla, sillä eihän seurajohto ja varsinkaan fanit halua katsella tuollaista fleguilua. Raumalla ei meinattu myydä mulle uutta vartta mailaan, kun sanoin olevani sellainen Bartekin tyylinen keskikentän seisoja...(ja monta hymiötä tähän kohtaan)

Kovat on muuten raumalaisten puheet, kun Sakicia lukon paitaan jo pukevat.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Ässät #12
Vaikka se olisikin 100% varmaa että Bartek lähtisi, niin ei se olisikaan valkun tehtävä asiasta tiedottaa. Olisiko vain niin, ettei Bartek ole vielä päässyt liigan "kovaan" vauhtiin kiinni ja on vieläkin pikkasen "H. Moilasena"?

Jukka on kyllä sen verran suorasanainen mies, että jos olisi niin tyytymätön pelaajaan että pelaaja saisi hänen puolestaan lähteä, niin antaisi sen myös muiden ymmärtää.

Mutta niinhän tuosta tosiaan sai ymmärtää, ettei oikein ole täkäläiseen "vauhtiin" sopeutunut. Tuskin todellakaan odotellaan koko kautta, että sopeutuisi täkäläisiin pelitapoihin.
 

Hexagon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sakic

Puheet tästä herrasta voidaan ainakin kuopata sillä mies sanoi

jossain haastattelussa ettei eurooppa kiinnosta.

Ja Raumahan on vielä Eurooppaa, vai?

Bartekista en oikeen osaa sanoa mitään niin siltä osin meni vähän off-topiciksi.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Paikkailua?

Nayttaisi silta, etta Rautakorpi on yon nukuttuaan paikkailemassa Jokeri-pelin jalkeen antamaansa murskatuomiota Bartekista. Hyva edes nain.

Ja ei todellakaan UR:n jutusta saa sita kasitysta, etta mies heitettaisiin nyt yli laidan, jatkosta en tieda. Meidan oma aurinkokuninkaamme puhuu jopa valmennuksellisista haasteista miehen tehojen irtiottamiseksi.

Janna nahda pukeeko Bartek tanaan pelipaidan paalleen, polvivamma ei kaiketi ole kovin vakavaa laatua, mutta ei se silti toisaalta mikaan "slaavilainen polvi" tai lorvikatarri ollut.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kun koko joukkue on alisuorittanut niin itse en ainakaan olisi pelkästään Bartekia syyttämässä. Katsotaan nyt vaan rauhassa kautta eteenpäin Bartekinkin osalta. Parannettavaa löytyy kaikilta muiltakin. Kyllähän tässä slovakissa on paljon käyttämätöntä potentiaalia. Järkevintä olisi pyrkiä kaivamaan se esiin sen sijaan että heitetään hanskat tiskiin. Ensimmäinen kausi uudessa liigassa on aina vaikea.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Samaa mieltä Skodan kanssa. Mutta tänään Bartek ei pelaa, joten katsotaan mitä asialle kuuluu turnaustauon jälkeen.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Harmituksesta kultakimpaleeseen?

Ainakin vielä harmittaa aika pahasti tuo Bartekin maajoukkue kutsu.Jukka olisi saanut ruveta kouluttamaan poikaa jo nyt tauon aikana.Toivottavasti Jukka pitää sanansa ja Bartek kestää kaiken tulevan.Tuleeko Bartekin hyllyttämisestä vähän pidempikin kun Jukka opettaa slovakki-snaipperille puolustuksen jaloa taitoa sekä one-on-one kiekosta taistelua.Toivotaan ettei koulu ole liian kova slovakille,joka on tottunut vähän eri tyyppiseen pelityyliin.Kyllähän näillä tullaan toimeen siihen asti jos ei uusia loukkaantumisia tule.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Onko muuten tuosta tietoa, että salliiko loukkaantuminen tuon maajoukkuepestin?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei ole mitään tietoa Bartekin maajoukkuekeikasta, ja ainakin itse pidän sitä epätodennäköisenä mikäli hänellä todellakin on ollut viikolla polvessa vikaa. Jos taas hän maajoukkueen mukaan lähtee, kyse lienee siitä slaavilaisesta polvivammasta.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Lukekaa aikaisemmat viestit

Bartekilla oli lieva polvivamma, joten se, ettei han pelannut torstaina oli ihan ok. Tanaan han olisi voinut pelata, mutta ei mahtunut porukkaan. Tiistaina han pelaa Slovakian maajoukkueessa Saksan turnauksessa. Lopetetaan puhuminen slaavilaisesta polvivammasta. Piste!

Veikkaukseni on, etta breikin jalkeen hanta ei enaa Lukossa nahda, mutta ehkapa jossakin muussa liigajoukkueessa. Ans kattoo...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös