Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Markus Korhonen LeKiin

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana Anadigi, 20.11.2008 klo 10.18.

 1. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Eiköhän tälle voi avata kokonaan uuden ketjun, kun tällainen siirtouutinen pompsahti silmille otteluraportista.

  Markus Korhonen pelaa LeKissä siis 2 vuoden pahvilla, mikä oli minulle koko uutisen yllättävintä antia. Samassa vahvistettiin Johannes Alasella olevan vastaava sopimus. Erittäin hienoja uutisia!

  Korhosen varaan on helppo rakentaa tulevaisuudessa LeKin puolustuspeli. Sikäli Kisan maalivahtikalusto on mielenkiintoisessa tilassa, kun seurassa on kuitenkin ihan laatuveskariksi luokiteltava Limnell sekä koko alkukauden Ilveksen mukana ollut ja KooKoota vastaan huippupelin pelannut Mikko Pätsi. Pätsi on hallilta kuultuna sopimussuhteessa nimenomaan LeKiin ja nyt kun Leinonen on palailemassa Ipan kokoonpanoon, niin Mikon paikka on hieman kinkkinen.

  Joka tapauksessa Markus Korhonen on sen tason veskari Mestikseen, ettei hänen tasoista kaveria voi jättää poimimatta riveihin jos mahdollisuus siihen on.
   
 2. Takkuturkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalervo Kummola
  Ohhoh, olipas yllättävä siirto. Ensimmäisenä tulee mieleen, mistä Lempäälässä on taiottu rahat Korhosen palkkaamiseen vai onko kenties löytynyt lätkän ulkopuolinen duuni?

  Oli miten oli, niin nyt LeKillä on todella kova maalivahtikaksikko ainakin Mestis-tasolla. Onnea!
   
 3. Realisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Korhonen on siis saanut työpaikan Lempäälästä ja pelailee 'ohessa'. Nyt kuitenkin käytti hyvän sopimuksen tullessa sopimuksensa ulkomaalaispykälän ja Markus pelaa loppukauden Ljubljanassa. Kuitenkin ensi kaudella mies palaa takaisin Lempäälään, jota pidän loistavana asiana! Kuitenkin on Mestis-tasolle todella kokenut ykköskassari jo kolmeneljäsosa vuotta ennen ensi kautta. Nyt antaa vielä Limnellin, Tolvasen ja Pätsin tapella ykköskassarin paikasta.