Marjamäelle kenkää!

  • 470 121
  • 3 220

Wilderness

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Samalla oven avauksella koko valmennusryhmä Hilliä lukuunottamatta. Eiköhän Sihvonen ja Mäntymaa ole myös nähty. On se kumma, että näillä kavereilla ei ole minkäälaista tulosvastuuta samalla kun pari edellistä päävalmentajaa epäonnistunut (Mannerilta vain loppuaika)
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Sieltä tulee seuraavasta kahdesta pelistä (Sport, SaiPa) helpot voitot joten Marjamäki saa varmaan sitten seurajohdolta aikaa ainakin joululle.
Tänään oli jo jumbojoukkue vastassa eikä voittoa tullut. Tätä tilaisuutta ei ehkä enää tule että Marjamäen Kärpät pelaa Liigan jumbojoukkuetta vastaan.
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ens viikolla kaksi kotipeliä, joista pitäis ottaa kaksi voittoa ja mieluiten varsinaisella peliajalla
Jos viikonpeleissä jäädään nollille tai vai 1-2 pisteeseen, mikä on jopa ihan todennäköistä, niin minäkin liityn joukkoon joka vaatii Latelle kenkää. Tähän asti olen ollut ns maltillisen siiven edustaja. Toki jatkossakin, joten en aio olla edelleenkään äänekkäimpänä sitä vaatimassa.
No nyt se mitä pahin kävi toteen. YKSI piste kun oli oikeasti KUUSI otettaviassa. Joo," peli kulki hyvin", "pienestä kiinni / pienet marginaalit" jne.

Liityn yhä kasvavaan joukkoon, joka vaatiin otsikon mukaista toimintaa. En silti aio olla se äänekkäin, kyllä siihen löytyy ilman minuakin porukkaa. Ei voi olla niin, että Kärpillä pyyhitään lattiaa ottelusta toiseen, vaikkei kautta ole kuin 4 peliä pelattu ja edelleen tamperelaiset ja HIFK odottaa vesi kielell vuoroaan. toki muutkin hieroo käsiää. Kyllä, peliä hallittiin, mutta tulos sen ratkaisee ja se ei naurata.PISTE
 

Micol

Jäsen
Ei se kyllä pelaajista ole kiinni. Miksi toista vuotta putkeen muualla tulosta tekevät alisuorittavat Oulussa? Pakkanen, pimeys yms. ei kelpaa vastaukseksi.
Kyllä vain. Jokainen voi päätellä omassa päässään, että onko todellinen ongelman juurisyy pelaajissa, jos edes 3.5 - 4 miljoonan rosteri ei auta säälejä pidemmälle, ja seuraavana kautena 3.2 miljoonalla ja osin uudistuneella tulosyksiköllä sama paska vaan jatkuu.
 

Miksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, John Vanbiesbrouck
Ei taida kähveet ja pitkäjänteisyys auttaa enää tässä hetkessä. On aika kääntää uusi sivu. Tällä joukkueella, tällä valmennuksella on liikaa pettymyksiä kannettavana. Uusi, tuore startti, ennen kuin alamäki syvenee.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Olisi kannattanut vaihtaa viime kauden jälkeen apuvalmentajat. Nyt, jos Late potkitaan niin täytyy potkia samalla mukavoituneet apuvalmentajat myös.

Surullista on Kärppien touhu. Tavallaan jo käy Marjamäkeä sääliksi, mutta tämä on tulosurheilua.

Vaikka Marjamäki saisi kenkään, niin pitäisi kyllä tarkistella Kukkosen ja Virkkusen roolia.

Onko joukkue rakennettu oikein? Mm. Koivisto oli jo ennakkoon todella riski ja huono hankinta. Koivistolla ei ulkomailla kovin tehokkaita kausia ollu ja mies on todella hidas. Jossain Sportissa olisi varmaan ollut kärkipakki.

Kemppainen ei tuo joukkueelle oikein mitään. Ei tunnu olevan kummoinen johtava pelaaja edes kopissa.

Maalintekijöitä tässä joukkueessa ei taida olla yhtään.
 

Jotasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olen halunnut uskoa Marjamäen kykyihin ihan tähän asti, sillä se edellinen visiitti painaa sen verran paljon. Myöskin Marjamäki on saanut mielestäni silloin Kärpistä lähdön jälkeen aivan liikaa paskaa niskaansa ja saa sitä edelleen. Nyt kuitenkin, vaikka pahalta tuntuu, täytyy todeta lopultakin: ei tästä tule mitään. Pelissä oli hyvääkin, mutta kolmas erä oli aivan järkyttävä tuota Lämsän umpipaskaa Lukkoa vastaan.

Ketä tahansa en kuitenkaan uudeksi valmentajaksi ottaisi, mutta ainakin KJ, Virta, jopa Kivi kävisi. Raipea en ottaisi, paitsi apuvalmentajaksi. Jos saisin yksin päättää asioista, niin huomenna tulisi tiedote Marjamäen sopimuksen purusta. Samalla luudalla lakaistaan myös Mäntymaa ja Sihvonen. Uusi päävalmentaja tuokoon omat apurit.

Lisäksi ulostaisin myös pelaajista Jakobssonin, Tiivolan, Heikkalan, Hermosen ja Koskenkorvan. Ehkä myös Björkqvistin, joka on ollut pettymys. Tilalle hyökkäystaitoinen jalkava pelintekijäsentteri ja jos sitä ei löydy niin Hyry Tiivolan tilalle ja jääkööt Kossu neloseen. Muita ei sinänsä tarvitse korvata ulkopuolelta, mutta kyllä tuohon yhden kovan laiturin voisi napata varsinkin jos Björkqvist lähtisi.

Sitten vielä C pois Ohtamaalta ja suoraan Hyryn paitaan. No loppu meni vähän ohi aiheen.
 
Sieltä tulee seuraavasta kahdesta pelistä (Sport, SaiPa) helpot voitot joten Marjamäki saa varmaan sitten seurajohdolta aikaa ainakin joululle.
Sieltä tulee Kalaputaan Antti näyttämään maalinteon mallia, ja kun koko joukkue on UTJ:n palopuheella vielä psyykattu ennen matsia, niin veikkaan SaiPan antavan alkukauden pahimman kylvetyksen Kärpille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös