Manchester United FC 2022–2023 – ”Creating a Fighting Machine”

  • Viestiketjun aloittaja RystyLitsari
  • Alkaa
  • 418 681
  • 4 053

Buster

Jäsen
Olihan tuo 1-1 maali lievästi sanoen aika mielenkiintoinen tuomio. Kyllähän Rashford siinä vaikuttaa peliin todella paljon! Otetaan kuitenkin vastaan.
Natiivissa erotuomariasiantuntija kuulemma samantien kehui VAR-tarkistuksen aikana ennen hidastuksia, että maali hyväksytään ja toisti saman vielä hidastusten jälkeen. Rashford ei koskenut palloon ja ei estänyt Cityn pelaajia tilanteessa. Vissiin se sitten sen sääntökirjan osasi ja säännöt ovat mielenkiintoisesti ja yksinkertaisesti muotoiltu.

Ei Rasse hidastuksesta katsoen varsinaisesti kyllä ketään vastustajaa siinä estä, mutta onhan se aika vahvasti siinä tilanteessa mukana ja pallo käytännössä jaloissa vaan ei jalassa. Mutta sääntökirjanhan mukaan nämä vihelletään, vai miten se sanonta meni.

Toisenkin maalin juhlimista pessimistänä varjosti aavistus, että kyllähän se paitsio oli ja VAR vie.

Pisteen Citya perässä ja kuusi pongoa Arsenalista, ja nämä kaksi pelaavat vielä kaksi keskinäistäkin. Saattaa mennä mielenkiintoiseksi.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Pitää vielä erikseen mainita AWB:
Veti kyllä helvetin hyvän matsin molempiin suuntiin.
Eilen piti käydä vielä ilalla juoksulenkillä, että sai sykkeitä tasattua ja mietin siinä samaa.

Vastahan tätä kaveria oltiin laittamassa luiskaan ja nyt pelaa pallon kanssa Cityn prässin alla ilman mitään ongelmia. Nimenomaan tuo pallollinen pelaaminen on ihmeellisesti ottanut tosi ison harppauksen eteenpäin.

Frediltä jälleen kerran isossa matsissa erinomainen peli ja statement siitä miksi joukkueessa on hyvä tällainen pelaaja olla. Kaksi kertaa taisi KDB päästä huseeraamaan ja toisesta tuli hyvä maalipaikka ja toisesta maali. Toisaalta Haalandia ei edes tarvinnut niin murehtia, kun KDB oli Fredin pihdeissä koko ajan.

Malacia veti myös ennakko-odotuksiin nähden hyvän pelin. Eli kaikki kolme joita ennakkoon eniten jännitti pelasivat hyvän ottelun.

Jos ennen tammikuuta oli ajatus, että on pakko hankkia ysi ja oikea laitapakki, niin vaikka tuo oikea puoli onkin yhtäkkiä kunnossa, niin ysille on pakottava tarve.

Johonkin se Martialin huippuvire on kadonnut ja se on taas sellaista vaimon mielialan ennustamista sanoa palaako tällä kaudella taas sille parhaalle tasolle ja varmaan on taas pieniä vammoja ja jne önnönnöö.

Weghorstin osalta mietin paria juttua. Se tuli itselle yllätyksenä minkä Kuusinen mainitsi eilen selostuksessa, että hänellä on todella kovat prässistatsit mitä itse en tiennyt ja nyt ymmärrän hankintaa paremmin.

Se toinen juttu mikä mietityttää on, että sen kerran kun on edes pientä saumaa taistella mestaruudesta ja ainakin nyt parista pokaalista, niin noin kriittisen pelipaikan vahvistamiseen irtoaa pari miljoonaa?

Mulla on silti vahva tunne, että nyt aletaan rakentaa Hurstista Poppamies 2.0 tyyppistä tarinaa.
 

Barney

Jäsen
Olipahan matsi eilen. Nyt kun on jo vähän sykkeet tasaantunut ja päässyt analysoimaan ottelua, niin heitetään muutamat ranskalaiset ottelusta:

- xG 1.98-0.74 eli sen perusteella ottelun jälkeen tulostaululla oli juuri oikea lopputulos. City ei saanut pallonhallinnalla oikeastaan mitään aikaiseksi.

- ten Hag todisti olevansa mukautumiskykyinen valmentaja. Tietenkin on tärkeää, että joukkueella on selvä pelitapa, mutta näissä isoissa otteluissa menestyäkseen pitää mukautua vastustajan mukaan eikä vain puskea sitä omaa juttua. United ei lähtenyt edes taistelemaan pallonhallinnasta Cityn kanssa, mikä oli oikea ratkaisu. Cityn annettiin pyörittää palloa muodon ulkopuolella ja United loi vaarallisimmat paikat, kun se pääsi pallonriistojen jälkeen hyökkäämään haavoittunutta muotoa vastaan.

- Jos ensimmäisessä ottelussa City sai jatkuvasti ylivoimatilanteita Unitedin puolustuslinjan edessä, niin eilen niille ei annettu mahdollisuutta. Pelisuunnitelmana oli selvästi tukkia keskusta ja kun Fred laitettiin pelaamaan KDB pois, niin aika vähän nähtiin Citylta mitään puolustusta puhkovia syöttöjä, vaan se Cityn hallinta oli lähinnä pallon pyörittämistä muodon ulkopuolella.

- Toisen puoliajan alussa tuli passiivinen jakso ja tuon Cityn 1-0 maalin jälkeen oli vähän sellainen fiilis, että "taasko tässä kävi näin". Tuon tasoitusmaalin jälkeen United sai valtavasti lisää energiaa ja ottelun loppu oli ensimmäisen puoliajan tavoin erittäin hyvä. City onnistui väsyttämään Unitedia tuolla pallonhallinnalla ja olisin kaivannut EtH:lta ehkä vielä nopeampaa reagointia toisella puoliajalla.

- Pelaajista voisi taas kehua useita, mutta heitetään muutamat nopeat kehut parhaille: Casemiro on maailman paras puolustava keskikenttäpelaaja, Shaw pelaa ihan järjettömän kovalla tasolla niin laitapakkina kuin topparinakin, Rashford on aivan älyttömän kova futaaja, Garnacho on todellinen talentti, Varane on kaikessa eleettömyydessään maailmanluokkaa ja AWB on löytänyt jostain taas sen parhaan tasonsa. Ja Fred veti melkein Park Ji-Sungmaisen esityksen keskikentälle. KDB voi soitella Pirlolle ja kysyä, miten tuosta toivutaan.
 

Acid

Jäsen
Hyvä ottelu ja ansaittu voitto. Oli tehty kotiläksyt ensimmäisestä ottelusta. Edelleen toi materiaalin kapeus huolestuttaa. Nähtävästi sitä rahaa ei nyt kuitenkaan jostain syystä ole hankintoihin eli näillä mennään. Jossain cupin peleissä on pakko tehdä kovia päätöksiä. Noita pelejä kun tosiaan riittää.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vähitellen on omakin mieli rauhoittunut lauantain upeasta voitosta, niin nyt voi ehkä summata vähän omiakin ajatuksia joukkueen tilanteesta.

United näytti, että Ten Hagin johdolla kotiläksyt on tehty ja että joukkue ottaa opiksi virheistään. Tämä oli ihan eri peli kuin Etihadilla syksyllä. City toki halllitsi, mutta varsin näennäisesti. Parhaat paikat maalintekoon ensimmäisellä jaksolla oli kotijoukkueella. Erityisesti siitä Edersonin seikkailusta olisi Rassen pitänyt rankaista. Ottelun momentum kääntyi selkeästi, kun Rashford näytti loukkaantuneen ensimmäisen puoliajan lopussa ja alho jatkui toisen puoliajan alussa huipentuen Grealishin maaliin.

Pakko myöntää, että meikäläisen puseroon hiipi tuossa vaiheessa vankka vitutus ja usko oli loppumassa. Sitten Casemiron syötöstä Bruno maalintekoon, Old Trafford räjähtää ja kiistanalainen maali mursi aika vaikeaa jaksoa muutenkin läpikäyvän Cityn. Maalin vaikutuksesta kertoo kaiken se kuinka ehkä vähän vahingossakin Cityn kannattajat puhuvat siitä kuin voittomaalista. Varsinainen voittomaali olikin Garnachon taidonnäyte ja Rashford teki kuten tulikuumat pelaajat tekevät. Siinä on kaksi pelaajaa joiden itseluottamus on aivan huimaa luokkaa, 18-vuotias junnu ei kumarra yhtään vastustajaa vaan tuo aina kentälle päästessään jotain lisää joukkueen peliin ja Rashford tekee sen pakollisen maalinsa vaikka väkisin.

Fred pelasi erinomaisen ottelun KDB:ta varjostaen ja Fredin ottaminen kokoonpanoon olikin Ten Hagilta erinomainen peliliike. Toppari-pari Varane-Shaw piti Haalandin takataskussaan. Bruno pelasi hyvin ja Casemiro oli keskikentällä liki korvaamaton. Itseasiassa on vaikea sanoa, että kuka ei pelannut hyvin. No ehkä Martti ja Antony olivat aika näkymättömiä. Esim. Malacia kesti paineet hienosti ja luulen että tulevaisuudessa 12 miljoonan siirtosummaa pidetään järkyttävänä ryöstönä, vähän "raaka" se vielä on mutta kanttia pojalla on vaikka mihin. AWB:kin on nostanut valtavasti tasoaan.

Onko United sitten haastaja mestaruudelle? Vähän aikaista sanoa, jos Palace ja Arsenal kaatuvat tällä viikolla, niin sitten sitä on vaikea kiistääkään, mutta nyt en sellaisia vielä alkaisi maalailemaan. Rosteri on todella ohut ja yhden avainpelaajan loukkaantuminen voi tehdä todella pahaa jälkeä. Vaikka Weghorst tuokin toisen kärkipelaajan rosteriin. Tämän lisäksi Arsenal on helvetin kovassa iskussa, Spurs on toki vaan Spurs, mutta Pohjois-Lontoon Derby oli ihan ylikävely. Cityn uskon myös selvittävän ongelmansa ja leveys joukkueessa on vaan käsittämätön.

Eli ehkä mestaruusjunassa ei ehkä olla, mutta Ten Hagin projekti etenee paremmin kuin kukaan uskoikaan ja paljon nopeammassa aikataulussa. Kyse ei ole edes evoluutiosta, vaan suoranaisesta revoluutiosta. Viime kaudella munattomasti rämpineet pelaajat suorittavat ottelusta toiseen, taisteluilme on hurja ja voittamisenhalu kiistaton. Ten Hag on mullistanut seuran kulttuurin, joka on ollut vailla suuntaa kriisistä toiseen rämpimistä.

Manchester on jälleen punainen ja United voi olla ylpeä historiansa lisäksi myös nykytilasta.

Ihanaa, kerrassaan ihanaa!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Nyt kuuluu huhua (tosin MEN, mutta kuitenkin), että Dalot, Fred ja Shaw ovat saamassa jatkosopimukset. Voisi olettaa Rashfordin ja Garnachon olevan myös samojen toimien kohteina.

Edit. Ja heti päivitettiin tietoa, että Rashfordille tarjotaan pitkää ja rahakasta jatkoa.
 
Viimeksi muokattu:

Jeffrey

Jäsen
Eipä tuossa mitään ihmeellistä. Davosin promenadilla Maailman talousfoorumi (World Economic Forum) tällä viikolla, jossa United on monen muun yrityksen tapaan tapaamassa sidosryhmiään. Paikalla ainakin Peter Schmeichel ja Arnold naurattamassa yritysvieraita ja kutsuvieraille tarjolle tilaisuus jossa tarjolla yömyssyjä ja canapeitä. Glazerit ollutkin ihan vakiovieraita tuolla WEF:ssä. Toki hyvä muistaa myös se, että paitasponssin paikka on saatavilla.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Kröhöm. Dortmund on Elangan perässä. Mulla on ajatus: laitetaan sille kouraan lentolippu ja selkään tosi isoreppu täynnä tosi isoja seteleitä.

Naa naa naaaa NANANAANAA...
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Toivottacasti Casemiro ei pelaa Palacea vastaan, koska korttitili täyttyy seuraavasta keltaisesta, ja Arsenalia vastaan tulee vaikeaa ilman häntä. Fredillä sama juttu, muttei toki ole millään lailla korvaamaton kuten Case.

Muutenkin otteluruuhka on nyt sitä luokkaa, että Palacea vastaan on melko pakko laittaa aika kierrätetty avaus. Esim. Rashfordia en laittaisi kentälle ollenkaan, tai jos on ihan pakko, niin aikaisintaan joskus vikan vartin aikana. Pelottaa se loukki.

En tiedä teistä muista, mutta itsellä meni vähän ilta pilalle tuosta uutisesta liittyen McTominayn mahdolliseen myyntiin. Hän on pelannut pääasiassa hyvin tai erinomaisesti aina kun rooli on ollut oikea. Mainehaitta on tullut siitä, että hän ja Fred ovat pelanneet pitkät jaksot avauksessa Pogban ollessa saikulla tai koska muut vaihtoehdot ovat olleet mallia Matic. Lisäksi vituttaa omien kasvattien myyminen jos tilalle rotaatioon tulee jotain kasvottomia ulkomaalaisia. Kuitenkin lähtökohtaisesti sitä haluaisi, että United olisi mahdollisimman pitkälti englantilainen / brittiläinen ja että mahdollisimman monella pelipaikalla olisi oma kasvatti tarjolla. Se on se Busbyn ja Fergusonin todellinen perintö: Busby Babes ja Fergie's Fledlings...
 

Jeffrey

Jäsen
En tiedä teistä muista, mutta itsellä meni vähän ilta pilalle tuosta uutisesta liittyen McTominayn mahdolliseen myyntiin. Hän on pelannut pääasiassa hyvin tai erinomaisesti aina kun rooli on ollut oikea.

Enpä jaksaisi olla Luke Edwardsin jutuista huolissani. Hänellä tuskin on mitään oikeita tietoja ja vaikuttaa vähän hupiukolta muutenkin. Hyvässä lykyssä on laskenut tuon Casemiron korttitilin ja yrittää tällä tavoin heiluttaa yhden päävastuksen laivaa? Donnykin juuri loukkaantui, joten keskikentälle syntyisi melko akuutti vaje jos mies myytäisi. Toki United tarvitsee rahaa ja Newcastlella on kyky maksaa joten ei tuo kuviona ihan mahdoton ole. Eiköhän tuo kuitenkin ole puppua. Jos McT siirtyisi peliajan perässä, niin eiköhän siirtyisi jonnekin muualle kuin seuraan joka hankkii uuden pelaajan heti vaan kun sopiva kohdalle tulee.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Kuitenkin lähtökohtaisesti sitä haluaisi, että United olisi mahdollisimman pitkälti englantilainen / brittiläinen
Ten Hag sanoi heti alusta asti, että ainut mikä merkkaa on pelaajan taso ja tässä se näkyy.

Toisaalta ten Hag saa isomman roolin junnujoukkueessa, eli kyllä sieltä jatkossa pelaajia nousee. Onhan junnuista Garnacho jo saanut ison näyttöpaikan ja seuraava pelaaja, joka tulee saamaan mahdollisuuden taitaa olla Mainoo. Ei minulle esimerkiksi sillä ole mitään väliä näistä kahdesta, että Garnacho ei ole britti.

Minusta se hyvä, että pelaajat ovat samalla viivalla eikä kukaan saa olla ringissä sillä perusteella missä on syntynyt.

Uskon myös että jatkossakin englantilaisia pelaajia tulee akatemiasta nousemaan, koska se pelaajamassa/kilpailu on niin järkyttävän kovaa. Oikeastaan se kilpailu on varmaan kovempaa kuin missään, joten kyllä ne jotka sieltä tulevat parhaina läpi ovat edelleen helkkarin kovia.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Kyllä oman kasvatin myynti ottaa pahasti päähän varsinkin jos hänellä on jotain annettavaa joukkueelle mutta toinen puoli on myös se että myös niitä myyntejä pitää saada jotta voi ostaa tasokkaampia/systeemiin sopivampia pelaajia. Ymmärrän tuon brittiläisyys-pointin osittain ja onhan se hienoa kun näitä akatemiapelaajia saadaan jalostettua mutta ei kansalaisuus ole enää tänä päivänä se ykkösjuttu tai saa olla esteenä seuraan siirtyäkseen.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
En tiedä teistä muista, mutta itsellä meni vähän ilta pilalle tuosta uutisesta liittyen McTominayn mahdolliseen myyntiin. Hän on pelannut pääasiassa hyvin tai erinomaisesti aina kun rooli on ollut oikea. Mainehaitta on tullut siitä, että hän ja Fred ovat pelanneet pitkät jaksot avauksessa Pogban ollessa saikulla tai koska muut vaihtoehdot ovat olleet mallia Matic. Lisäksi vituttaa omien kasvattien myyminen jos tilalle rotaatioon tulee jotain kasvottomia ulkomaalaisia. Kuitenkin lähtökohtaisesti sitä haluaisi, että United olisi mahdollisimman pitkälti englantilainen / brittiläinen ja että mahdollisimman monella pelipaikalla olisi oma kasvatti tarjolla. Se on se Busbyn ja Fergusonin todellinen perintö: Busby Babes ja Fergie's Fledlings...
En itsekään kyllä haluaisi McTompasta luopua, mutta varsinkin nyt, jos Fredille ollaan leipomassa pidempää jatkoa, herää kysymys, että onko kaverille kovin suurta ruutua tarjolla seuraavien parin kauden aikana?

Lähtökohtaisesti Casemiro, Eriksen ja Fred ovat nokkimisjärjestyksessä edellä. Lisäksi kesällä todennäköisesti hankitaan ainakin yksi pelaaja keskikentälle, jolloin McTompan rooliksi jäisi lähtökohtaisesti olla rotaatiossa ja antaa cup-peleissä huilivuoroja Casemirolle ja kumppaneille. McTominayn ongelma on se, että hänellä ei ole mitään yhtä selkeää vahvuutta, jolla olisi varteenotettava vaihtoehto avauskokoonpanon pelaajaksi. Casemiro on loistava syötönkatkoja ja keskikentän ja puolustuslinjan tasapainottaja, Eriksen on maaginen avaavien syöttöjen ja vaparien antaja, Fred on terrierimäinen raataja ja hyvä pallonriistäjä. Jotenkin haluan uskoa, että ten Hag kyllä haluaisi pitää miehen, mutta voipi olla, että McTominay itse haluaisi vähän suurempaa roolia ja saattaisi tuon takia olla vaihtamassa maisemaa johonkin keskikastin Valioliigajengiin. Jos tuonne vaikka nyt se De Jong ensi kesänä hankitaan, niin vähän luulen, että vitosvaihtoehtona oleminen ei miehelle maistu, kun viimeiset pari kautta on kuitenkin ollut säännöllisesti avauksen pelaaja.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Lähtökohtaisesti Casemiro, Eriksen ja Fred ovat nokkimisjärjestyksessä edellä. Lisäksi kesällä todennäköisesti hankitaan ainakin yksi pelaaja keskikentälle, jolloin McTompan rooliksi jäisi lähtökohtaisesti olla rotaatiossa ja antaa cup-peleissä huilivuoroja Casemirolle ja kumppaneille. McTominayn ongelma on se, että hänellä ei ole mitään yhtä selkeää vahvuutta, jolla olisi varteenotettava vaihtoehto avauskokoonpanon pelaajaksi. Casemiro on loistava syötönkatkoja ja keskikentän ja puolustuslinjan tasapainottaja, Eriksen on maaginen avaavien syöttöjen ja vaparien antaja, Fred on terrierimäinen raataja ja hyvä pallonriistäjä. Jotenkin haluan uskoa, että ten Hag kyllä haluaisi pitää miehen, mutta voipi olla, että McTominay itse haluaisi vähän suurempaa roolia ja saattaisi tuon takia olla vaihtamassa maisemaa johonkin keskikastin Valioliigajengiin. Jos tuonne vaikka nyt se De Jong ensi kesänä hankitaan, niin vähän luulen, että vitosvaihtoehtona oleminen ei miehelle maistu, kun viimeiset pari kautta on kuitenkin ollut säännöllisesti avauksen pelaaja.
Tähän kommentoisin, että Eriksenillä ja Fredillä ei sinänsä ole mitään tekemistä McTominayn peluutuksen kanssa, sillä he pelaavat aivan eri roolia. Kummankin rooli on keskikentän keskusta, kasi, CM, miksikä haluaakaan kutsua, siinä missä McTominay on selkeästi saman paikan pelaaja kuin Casemiro. Ajatustesti: Voiko Frediä tai Erikseniä peluuttaa keskikentän pohjalla? Ei. Voiko McTominayta? Voi. Ongelma tulee silloin, jos rooli on liian suuri (tai väärä, kuten silloin kun McTominayta on peluutettu keskustassa).

Mitä tulee noihin McTominayn ominaisuuksiin, niin minä pidän häntä täydellisenä kakkosviulun soittajana Casemirolle: hän on eliittiä (ja tarkoitan tätä: parhaita maailmassa!) puolustamaan omaa boksia: hyvä ja tehokas puolustamaan keskityksiä, blokkaamaan syöttöjä, purkamaan palloa ja keskeyttämään vastustajan hyökkäyksiä oman joukkueen eduksi. Top4% Euroopassa mitä tulee maaliin johtaneisiin puolustustekoihin jne.

United on hakemassa ensi kesänä frenkiedejongia, eli keskikentän keskustan dynamoa, joka pystyisi pelaamaan vielä paremmin kuin Eriksen (joka on ollut kerta kaikkiaan maagisen hyvä tällä kaudella). Tämä ei vain vaikuta McTominayn rooliin mitenkään, vaan Fredin: Kasipaikan järjestys olisi tuolloin 1. Hankinta, 2. Eriksen, 3. Fred. (Ja tämä ei nyt sinänsä ole piikki Frediä kohtaan, jolla on tuo osaamisalueensa liittyen prässiin ja varjostamiseen). Toisin sanoen, jos McTominay myydään, joudutaan miettimään, kenet hankitaan hänen tilalleen Casemiron taakse. En hiffaa yhtään, miksi tällainen kannattaisi.

Edit. Ja siis itse en ole ollenkaan vakuuttunut siitä, että Fredillä on paikka joukkueessa, koska lähtökohtaisesti hänen erikoisosaamisensa ei ole pelitavan kannalta se olennaisin - etenkään jatkossa, kun United tulee tähtäämään citymäiseen pallonhallintaan myös näitä kovimpia vastaan. Miesvartiointi jää taatusti vähemmälle ja korvaantuu aluepuolustamisella, jossa jokainen tässä viestissä mainittu pelaaja on häntä parempi.
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä teistä muista, mutta itsellä meni vähän ilta pilalle tuosta uutisesta liittyen McTominayn mahdolliseen myyntiin. Hän on pelannut pääasiassa hyvin tai erinomaisesti aina kun rooli on ollut oikea. Mainehaitta on tullut siitä, että hän ja Fred ovat pelanneet pitkät jaksot avauksessa Pogban ollessa saikulla tai koska muut vaihtoehdot ovat olleet mallia Matic. Lisäksi vituttaa omien kasvattien myyminen jos tilalle rotaatioon tulee jotain kasvottomia ulkomaalaisia. Kuitenkin lähtökohtaisesti sitä haluaisi, että United olisi mahdollisimman pitkälti englantilainen / brittiläinen ja että mahdollisimman monella pelipaikalla olisi oma kasvatti tarjolla. Se on se Busbyn ja Fergusonin todellinen perintö: Busby Babes ja Fergie's Fledlings...

En usko, että McTominay on lähdössä tammikuun aikana Newcastleen tai mihinkään muuallekaan. Keskikenttä on niin kapea jo ennestään ja Ten Hag on löytänyt hänelle käyttöä aiemminkin. Kesä on sitten eri asia, mikäli Unitedilla on pinkkaa siirtoihin.

Itsekin olen aina pitänyt McTominaysta. Kyllä, hänellä on puutteita pelaamisessaan, huomattavia sellaisia. Mutta asenne on aina 110%, silloinkin kun suurin osa punaisen paidan pukeneista olivat ihan mikkihiiriä. Ja oikein roolitettuna ja hyvän keskikentän partnerin kanssa homma toimii rajallisesta kapasiteetista huolimatta. Ja tunnustan, että myös minulle pitkällä United-taustalla on merkitystä ja sellaisista pelaajista on vaikeampi luopua kuin "palkkasotureista".

Vaikea myös nähdä miksi United haluaisi auttaa toista Unitedia tilanteessa, jossa tapellaan samoista Mestarien Liigaan oikeuttavista sijoituksista.

Elanga on se joka varmaan lähtee lainalle ehkä Evertoniin tai myös Borussia Dortmundia on huhuttu. Laina ja peliaika tekisi Elangalle hyvää, nyt hän on jotenkin jumissa, eikä kontribuutio joukkueelle ole kaksista. Kaveri on kuitenkin nuori ja viime kaudella oli harvoja plusmerkkisiä pelaajia. Mitään hävittävääkään lainassa ei ole.

Tämä kaikki sillä sivuhuomautuksella, että olen ollut väärässä ennenkin. Vaimon mielestä varmaan päivittäin.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Toisin sanoen, jos McTominay myydään, joudutaan miettimään, kenet hankitaan hänen tilalleen Casemiron taakse.

Tämäpä juuri myös itselle pistää silmään näissä McTominay Newcastleen-huhuissa. Periaatteessa joo Howen ja uuden Newcastlen näköinen hankinta, jossa luotetaan pelaajan nousevan seuraavalle tasolle uudessa ympäristössä ja olisi about sitä mitä halutaan. Mutta juu, ManUn kannalta ei oikein järkeä siirrossa.
 

Jeffrey

Jäsen
Kyllä mä nyt painaisin jarrun pohjaan näissä spekulaatioissa. Newcastlen höpötason journo yhdisti ehkä miljoonannen nimen Harakoihin nyt kuluneen vuoden aikana ja tämä keskustelu on lähtenyt nyt ihan turhaan leviämään ympäri nettiä. Fanien pitäisi ymmärtää pitää tällaiset puheet yksittäisinä juttuina ja antaa joukkueen keskittyä tuleviin tärkeisiin otteluihin. Itse rinnastaisin tämän huhun esimerkiksi tuohon Abubakari huhuun.

The Athleticin pojat julkaissee seuraavan podcastin huomisen pelin jälkeen, elleivät jo tänään päästele ennakkoa eetteriin. Eivätköhän he viimeistään tuossa jaksossa ota tähän huhuun kantaa, kun tämä on kerinnyt jo kuhinansa aiheuttamaan. Voidaan sitten sen jälkeen miettiä onko tässä mitään sellaista josta pitäisi olla jotain mieltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös