Manchester United FC 2019–2020

  • 313 117
  • 2 307

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Unitedin entinen maalivahti Harry Gregg on menehtynyt 87-vuoden iässä.

Gregg oli mukana lentokoneessa 1958, kun Manchester United joutui lento-onnettomuuteen Munchenissä.
Gregg ehti pelastaa koneesta muutamia ihmisiä mm. Bobby Charltonin.

Sir Bobby muistelee:

"I was proud to call him a team-mate. For all the matter of fact things Harry said about that night in Munich, for me, he will always be remembered as a heroic figure."

“It’s incredible to think that he went on to play in a match against Sheffield Wednesday just 13 days after that tragic night. A shining light both on and off the pitch. For so many reasons, he deserves to be remembered as one of the greatest names in Manchester United’s history. "


Gregg oli sankari, joka sai elää onnettomuuden jälkeen vielä pitkän elämän ja sai jatkaa uraansa jalkapalloilijana ja sen jälkeen valmentajana.

Tänään hiljennymme Chelsea-pelin yhteydessä muistelemaan Greggiä.
 
Viimeksi muokattu:

Barney

Jäsen
Tänään on edessä kohtuu tärkeä vierasottelu Chelseaa vastaan ja jostain kumman syystä itselläni on hyvä fiilis tästä ottelusta. Jos United häviää tänään, niin piste-ero Chelseaan nousee jo yhdeksään pisteeseen, mikä on todella paljon. Voitolla taas piste-ero kaventuisi kolmeen pisteeseen. Tämä on siis niin sanottu kuuden pisteen ottelu. Tasapeli ei olisi mikään katastrofi, mutta voitto olisi UCL-paikan kannalta ensiarvoisen tärkeä.

Manchester Cityn UCL-bannin takia top-5 sijoitus Valioliigassa tulee riittämään UCL-paikkaan. Tähän top-5 taistoon voi laskea mukaan vielä tässä vaiheessa kymmenen joukkuetta. Jos katsotaan loppukauden otteluohjelmaa, niin United kohtaa tästä top-10:sta vielä Chelsean, Evertonin, Cityn, Spursin, Sheffieldin ja Leicesterin. Eli siis vielä kuusi "vaikeaa" ottelua jäljellä. Jos verrataan sitä kilpailijoihin, niin näitä vastaavia pelejä on jäljellä Chelsealla seitsemän, Spursilla seitsemän, Sheffield Unitedilla kuusi, Wolvesilla viisi, Evertonilla seitsemän ja Arsenalilla kuusi. Otteluohjelmat ovat siis näillä kaikilla joukkueilla melko tasaiset, joten sen osalta kukaan ei saa selvää etua verrattuna muihin.

Europelit ja Cup-kilpailut vaikuttavat myös loppukauden kuormaan. Spurs ja Chelsea pelaavat UCL:ssä, jossa heidän on käytännössä pelattava ykkösmiehistöillään, mikä voi vaikuttaa negatiivisesti suoritustasoon Valioliigan puolella. UEL:ssa pelaavat Unitedin lisäksi Arsenal ja Wolves. United ja Arsenal voivat kierrättää pelaajiaan UEL:ssa (jos loukkaantumistilanne vain sallii sen), mutta Wolvesin nippu on niin kapea, että he joutuvat menemään käytännössä parhailla pelaajillaan myös UEL:ssa.

Tänään on siis vastassa Chelsea ja ikävä kyllä United ei saa lisäapuja sairastuvalta tähän peliin. Kiinasta saapunut Ighalo on ilmeisesti jo kokoonpanossa, mutta vaihtopelaajan roolissa. Pogbaa, McTominayta ja Rashfordia tuo joukkue kaipaa kuitenkin ihan tosissaan. Chelsean loukkaantumistilanne on huomattavasti parempi. Abrahamilla on ollut nilkan kanssa ongelmia, mutta hän on kuitenkin todennäköisesti pelikuntoinen. Pulisic ja koko kauden sivussa ollut Loftus-Cheek ovat todennäköisesti ainoat menetykseksi laskettavat poissaolijat Chelsealla.

Unitedin puolustus on toiminut tällä kaudella yllättävän hyvin ja vähemmän maaleja tällä kaudella ovat päästäneet Valioliigassa ainoastaan Liverpool, Leicester ja Sheffield United. Edellinen ottelu Wolvesia vastaan olikin Unitedin puolustukselta ihan erinomainen suoritus. Ongelmat ovatkin tällä hetkellä toisessa päässä kenttää. Lähes 40% Unitedin tämän kauden Valioliiga-maaleista tehnyt Marcus Rashford on sivussa ja toinen maaleja tehnyt pelaaja Anthony Martial on ihan syväjäässä. Kuka tuossa joukkueessa tekee maalit? Onko Bruno jo päässyt paremmin joukkueeseen sisään? Pääsisikö Greenwood avaukseen?

Chelsealla on myös aika heikko vire päällä. Joukkueen ykkösvahti Kepa penkitettiin jo edelliseen otteluun, mutta Caballeron suoritus oli sen verran heikko, että kaiken järjen mukaan Kepa varmaan tänään palaa takaisin Chelsean maalille. Chelsean puolustus on ollut todella epävarma viime aikoina, minkä lisäksi myös alkukaudesta loistaneen joukkueen ykköstykin Tammy Abrahamin tahti on hiipunut. Chelsealla on kuitenkin paljon enemmän laajuttaa maalintekoon tällä hetkellä kuin Unitedilla.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Old Traffordilla lukemiin 4-0. Tämä tämän illan ottelu on kuitenkin todella vaikea ennakoitava. Unitedilta ei löydy maalintekovoimaa, mutta heidän puolustuksensa on ollut vahva. Chelsean puolustus taas on ollut aika sekaisin, mutta heillä on vastustajaa enemmän maalintekovoimaa kokoonpanossaan. Veikkaan, että edessä on tasainen ottelu, mutta peli voi olla joko todella vähämaalinen tai sitten osoittautua varsinaiseksi maalijuhlaksi. Pistetään kuitenkin tulosveikkaukseksi 1-2. Unitedin maaleista vastaavat Martial ja vaihdosta sisään tullut Greenwood.

Tässä vielä veikkaus Unitedin avauksesta:

Martial
James - Bruno - Mata/Pereira
Matic - Fred
Shaw - Maguire - Lindelöf - AWB
DDG
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
United on sopivasti matsin alla ilmoittanut julkisesti, että jos Ighalo ylittää odotukset, se voi palkata tämän vakituisestikin riveihinsä. Veikkaanpa, että vaihdosta tulee kentälle aika motivoitunut ManU-fani.
 

Linc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Positiivisin mielin odottaa ottelua. Melkein pitäisi 3 pistettä saada jos siitä UCL-paikasta halutaan taistella, tasapeli nyt ei katastrofi olisi mutta pienimuotoinen pettymys kuitenkin. Kunhan on asenne tänään kohdillaan ja niitä liikkeitä hyökkäyspäässä oikeasti tehdään eikä fleguilla a la Martial niin hyvä tästä tulee. 1-3 vierasvoitto tulosvetoon, Bruno avaa maalinteon ja Ighalo viimeistelee lukemat kolmeen yhteen ottelun loppuvaiheilla.

e. Huhut kertovat Lindelöfin poissaolosta , Williams-Shaw-Maguire-Bailly-AWB takalinjasta.

e2 MUFC XI vs Chelsea: De Gea, Wan-Bissaka, Maguire, Bailly, Williams, Shaw, Matic, Fred, Fernandes, James, Martial.
e3. Subs: Romero, Dalot, Jones, Pereira, Mata, Greenwood, Ighalo

Chelsea XI: Caballero, James, Rudiger, Christensen, Azpilicueta, Jorginho, Kante, Kovacic, Pedro, Batshuayi, Willian.
Subs: Kepa,Alonso, Zouma, Tomori, Mount, Barkley, Giroud.

Chelsealta puuttuu Abraham ja Kepa jatkaa penkillä huonojen otteidensa takia.
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Juuri tuossa pääsin miettimästä, että keskialue lienee tänään aivan pakko ylimiehittää jottei Selssi pääse tekemään nopeita suunnanmuutoksia. Lähtökohtaisesti vaikuttaa siltä, että tänään luotetaan vastahyökkäyksiin. Martialin ja Jamesin on aivan pakko olla hereillä kun Brunolta tulee palloa.

Ainiin, BAILLY IS BACK! Jes!
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Chelsea vastaan riittää kun vetää maalia kohti, joten nyt vaan Brunolta niitä vetoja.

Tätä on kyllä odotettu, että nähdään Bailly ja Wan Bissaka samaan aikaan kentällä, saattaa viikatteet viuhua.
 

Barney

Jäsen
Voitto tärkeään paikkaan ja kohta saadaan vielä Pogba, McTominay ja Rashford takaisin kokoonpanoon. Kyllä se vain on sellainen homma, että United tekee paluun UCL:ään ensi kaudeksi. Ensi kesänä valmistellaan viime kesänä aloitettu remontti ja paluu kohti maailman kärkeä voi alkaa.
 

Linc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Bruno oli hyvä, laatu paistaa miehestä pitkälle. Ihan jo tuollaisista perussyötöistäkin jotka Andreasilla tai Jessellä menee vähän sinne päin, Brunolta tulee napakasti ja kohdilleen. Varsinkin Fredin kanssa kemiat tuntui toimivan heti alusta alkaen. Vapaapotku tolppaan ja kuinkahan kauas pitää mennä liigassa että on tehty suoraan kulmapotkusta maali? En jaksaisi erikseen aina Frediä hehkuttaa kun alkaa olemaan normi että mies on joukkueen parhaimmistoa, mutta on muuten ihan jäätävä kunto miehellä kun aina 90 minuutillakin muiden näyttäessä väsymystä jaksaa painaa 50 metrin spurtteja.

Maguire oli onnekas ettei lentänyt ensimmäisellä jaksolla pihalle ja Zouman maali hylättiin aika heppoisesti, joten oli kyllä todella pienestä kiinni. Toivotaan että tästä jatketaan voitokkaalla tiellä ja tätä voittoa ei "nollata" ottamalla Watfordilta seuraavassa pelissä turpaan.
 

Fordél

Jäsen
Tärkeä voitto ManU:lta, joka tuli lähinnä hyvän puolustuspelaamisen ansiosta. Hyökkäyssuuntaan pelaaminen ei näyttänyt hyvälle, etenkään ensimmäisellä puolikkaalla. Eilinen näytti hyvin sen kuinka ManU:n keskikentällä vain Bruno pystyy edistämään peliä siinä missä Chelsealla tähän pystyi lähes koko keskikenttä, etenkin Kovasic ja Jorginho. ManU:n syöttöpeli ei toiminut vaan sille tuli aivan liikaa harhasyöttöjä ja pallon menetyksiä keskialueella. Sitten kun pallo saatiin pelattua esim. Jamesille tai Martialille, oltiin yleensä laidalla ja selvästi alivoimaisena hyökkäämässä. Keskustaan ei ollut juuri mitään asiaa.

Toisella puolikkaalla ManU:n pallollinen peli onneksi parani. Positiivista oli myös puolustuspelaaminen boksissa. Chelsea ei lopulta päässyt kovin moneen todella hyvään maalipaikkaan. Erityismaininta Bailylle, joka muutamasta hasardista huolimatta pelasi vakuuttavan ottelun ja tuo nyt kilpailua Lindelöfille. Martialkin näytti maalissa sitä koviin paikkoihin menemistä, jota häneltä on vaadittu. Toki muuten oli aika näkymatön.

Summa summarum, elintärkeät kolme pistettä kuuden pisteen matsista. Pelaamisessa riittää kuitenkin edelleen paljon kehitettävää ja tavoite CL-paikasta elää, koska pääkilpailijoilla peli on myös vaiheessa ja saman kaupungin kaveri tötöilee talouspuolella. Motivoituneen Pogban ja kunnossa olevan Rashfordin paluu voi kuitenkin nostaa ManU:n pelin uudelle tasolle.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Chelsean keskikenttä on liigan kovimpia ja kyllä se ero tosiaan oli nähtävissä. Chelsean kolmikossa kaikki ovat huippuluokkaa ja pelanneet paljon yhdessä, joten kyllä sen eron pitääkin näkyä.

Matic oli minusta jälleen hyvä ja on minusta ansainnut uuden sopparin. Kaksinkamppailuissa Unitedin parhaita eikä hätäänny prässin alla, käyttöä on ainakin rotaatiossa kun lopettanut kävelyn ja alkanut pelata. Ei toki osaa avata peliä eteenpäin mutta pelaaja, jolla on ihan käyttökelpoisia ominaisuuksia.

Shaw taitaa pelata muuten paremmin topparina kuin ylöspäin? Baillyn paluulle iso peukku, kuten odottaa saattoi niin sopi hyvin Maguiren vierelle. Taisi voittaa kaikki pääpallonsa ja loppua kohden näkyi taas se itseluottamuksen nousu.

Ainut epäonnistuja oli mielestäni James jolla ei tällä hetkellä keinot riitä ylöspäin. Sadannen kerran sanon että ei myöskään ole kärkipelaaja vaan se paikka on siellä sivurajan tuntumassa kirmaamassa ihan puhtaasti wingerinä.

Ighalo oli ihan rotevan oloinen kaveri ja hyvin haki sen yhden paikan ja olisihan se maali ollut liian hyvä alku. Mielellään vaan avaukseen jos kunto kestää, (olettaen että pelataan kahdella kärjellä).

Kuinkahan moni Unitedin maalivahdeista menisi Chelsean avaukseen?
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
CL-paikan suhteen tuo eilinen oli aika lailla pakkovoitto ja luojan kiitos pisteet hoidettiin himaan. Kaikesta huolimatta Olen saldo näitä top-6 joukkueita vastaan on ihan komeaa luettavaa.

Eihän tuo Unitedin hyökkäyspelaaminen totuuden nimissä kyllä herättänyt riemunkiljahduksia ensimmäisen 60 minuutin aikana. Arvioidaan tuota sitten uudelleen, jos saadaan Pogba vielä joskus pelikuntoon ja avaukseen yhdessä Brunon kanssa, sekä Rashford takaisin terveiden kirjoihin.

Bailly oli mielestäni erittäinkin positiivinen yllätys ja kyllähän tuo miehen fyysinen preesens saa väkisinkin hymyn huulille, vaikka välillä se meno näyttää siltä, että kukaan ei tiedä mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan.

Kuinkahan moni Unitedin maalivahdeista menisi Chelsean avaukseen?
DDG, Romero ja Henderson. Grant varmaan haastaisi ihan tosissaan kakkosveskarin paikasta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Fordél

Jäsen
Matic oli minusta jälleen hyvä ja on minusta ansainnut uuden sopparin. Kaksinkamppailuissa Unitedin parhaita eikä hätäänny prässin alla, käyttöä on ainakin rotaatiossa kun lopettanut kävelyn ja alkanut pelata. Ei toki osaa avata peliä eteenpäin mutta pelaaja, jolla on ihan käyttökelpoisia ominaisuuksia.

Itse asiassa eilen ensimmäisen puolikkaan niistä harvoista hyvistä murtavista syötöistä antoi juuri Matic. Ja samoin näitä on nähty aikaisemmissakin peleissä. Sanoisin, että Matic osaa nimenomaan rauhoittaa peliä, mutta jos on tilaa ja aikaa niin antaa myös murtavia peliä edistäviä syöttöjä. Toki mitään pelin rakentajan roolia ei voi antaa Maticille. Kun ManU saa aikanaan keskikenttänsä rakennettua kuntoon, Maticilla voisi olla roolia tulla johtoasemassa jäädyttämään ja rauhoittamaan peliä. Jossain cup-peleissä heikompia jengejä vastaan isompaakin roolia. Peliälyltään ManU:n parhaimpia pelaajia.

Ainut epäonnistuja oli mielestäni James jolla ei tällä hetkellä keinot riitä ylöspäin. Sadannen kerran sanon että ei myöskään ole kärkipelaaja vaan se paikka on siellä sivurajan tuntumassa kirmaamassa ihan puhtaasti wingerinä.

Mielestäni James kärsii eniten siitä, että ManU:n hyökkäyspelin rakenne ei ole kunnossa. James oli hyvä alkukaudesta, kun nopeissa vastahyökkäyksissä sai palloa juoksuun. Eilen sai pallon lähinnä, kun seisoskeli jo valmiina laidalla ja edessä oli pari kolme Chelsean pelaajaa eikä tukea ollut lähelläkään. Ei Jamesilla eikä kovin monella muullakaan tässä universumissa riitä keinot saada tosta mitään järkevää aikaan. Pogban paluun myötä James voisi saada taas palloja juoksuun ja sitten uskon, että alkaisi taas tapahtumaan.
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
James on ainakin vielä toistaiseksi aivan selkeästi viimeisen 20 minuutin pelaaja. Hänen ominaisuutensa on parhaimmillaan siinä, että vastustajan väsynyt puolustus ja keskikentän pohja joutuvat juoksemaan vikkelän laiturin perässä. Eli repiviä juoksuja peliin, kun muuta ei ole ainakaan juuri nyt tarjota.

Matic on itselleni kaksijakoinen pelaaja. Toisaalta allekirjoitan osan yllä esitetyistä kuvailuista; hän osaa rauhoittaa peliä ja tietysti myös fyysinen presenssi on plussaa. Toisaalta hän on todella usein myöhässä tilanteista, mikä aiheuttaa ryntäilyä. Kyse ei varmasti ole asenteesta tai jostain ylimalkaisesta reagointiongelmasta, vaan ihan puhtaasti juoksunopeudesta. Eilen tämä näkyi muutaman kerran, kun wingbackin tai Fredin kanssa väleihin jäi ihan liikaa tilaa.

Bailly pelasi hienon pelin. Toki pelaamattomuus näkyi jokusena hasardina - parina tosi pahanakin - mutta se oli odotettavissa. Bailly parantaa varmasti ja varmuutta tulee lisää. Hänestä näki, miten hyvin hän oli pelitavan sisäistänyt ja uskalsi pelata pallolla alhaallakin vaikka tatsi oli toisinaan kadoksissa. Se spin-o-rama boksin sisällä kolmen Chelsea-pelaajan välistä pois ei unohdu ihan heti.

Kolmen alakerta toimi melkein koko pelin hyvin, mutta muutaman kerran laidoilta katosi tiiveys, kun Chelsea teki nopeita puolenvaihtoja. Giroud'n hylätty maali tuli tällaisesta tilanteesta, kun Williams ja Shaw olivat mailien päässä laidalta. Mount pääsi etenemään Williamsin ohi kaikessa rauhassa eikä Shaw ehtinyt mitenkään paikkaamaan. Unitedilla kävi VAR-tuuri tuossa. Toisella puolella AWB ja Bailly selvisivät merkittävästi paremmin, mutta en kyllä mitään risuja halua antaa vasemmallakaan laidalle.

Erityispropsit Maguiren fani-femmalle maalin jälkeen sekä Baillyn ja Maguiren paritanssikoreografioille kulmatilanteissa.

PS. Parin pelin jälkeen on aikamoinen värisuora noissa kuuden pisteen peleissä. Ighalon ja Greenwoodin pitää saada tuntumaa ennen sitä. Kentälle tarvitaan eilistä enemmän hyökkäysuhkaa ja variaatioita.
 

Jeffrey

Jäsen
Hyviä kirjoituksia yllä! Itse haluaisin nostaa vielä esiin täällä Poppamieheksi nimetyn Ighalon. Pelasi muutamia minuutteja, mutta taisi Martialin maalia lukuunottamatta olla enemmän onnistuneita suorituksia, syöttöjä, suojauksia, juoksuja... kuin ranskalaisella koko pelin aikana yhdeensä. Itse nostaisin Ighalon jo ensi pelissä rohkeasti avaukseen. Martial tuntuu hakevan kokoajan luonnostaan vasemmalle, joten antaa hänen myös pelata vasemmalla.

Lisätäänpäs vielä se, että myös Fred oli eilen kyllä erinomainen. Melkoinen muutos on miehessä tapahtunut tämän kauden aikana,
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Martial tuntuu hakevan kokoajan luonnostaan vasemmalle, joten antaa hänen myös pelata vasemmalla.
Ihan totta. Nyt kun meillä on Ighalossa ehta CF, niin Martial voisi pelata vasemmalla ja Greenwood oikealla. Bruno, Fred ja Matic keskikentällä, ellei sairasapuja tule. Näillä ainakin kun tulee tuo Cityn, Tottenhamin ja Sheffieldin pakkovoittoputki.
 

Jeffrey

Jäsen
Ilmeisen hyvin on kyllä Fernandes päässyt mukaan porukkaan,

IG:n puolella Fernandesilla ja Martialilla käynnissä veljellinen piikittely:

Fernandes: "Finally a header,just close your eyes every time.

Martial: " I scored, because it was not your pass."

Fernandes: "Next time I pass to you, try to not to miss it."

Hyvästä hengestä tämä mielestäni kielii ja myös siitä, että uusi vahvistus päässyt hyvin mukaan. Myös kentällä osoittaa johtajuuden merkkejä.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Jos tällä kaudella vielä saataisiin samaan aikaan kentälle Pogba, Fernandes ja Rashford, niin minua alkaisi ekaa kertaa jo ihan pelottaa sitten joidenkin Sir Alexin viimeisten vuosien.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Mulla oli oletus että Bruno ei saa pelata tänään mutta ilmeisesti oli vanhaa tietoa? Ainakin tuon nimeä on noissa predicted line-upeissa. Ainakin Haaland sai pelata Dortmundilla vaikka pelasi jo syksyllä tölkkien paidassa UCL-pelejä.

Ole kertoi että Rashfordin murtuma oli oletettua pahempi ja loppukausi ja jopa EM-kisat ovat vaarassa.

Olisi kyllä valtava menetys Englannille jos Rashford ja Kane molemmat olisivat sivussa. Toinen asia mikä kisoja ajatellen kiinnostaa on voisiko Henderson olla jopa jo Englannin ykkösveska? Pickfordilla on paha tapa imaista välillä niitä helppoja malliin David James ja varmasti nuo Hendersonin hyvät otteet ovat laittaneet Southgaten miettimään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Olisi kyllä valtava menetys Englannille jos Rashford ja Kane molemmat olisivat sivussa. Toinen asia mikä kisoja ajatellen kiinnostaa on voisiko Henderson olla jopa jo Englannin ykkösveska? Pickfordilla on paha tapa imaista välillä niitä helppoja malliin David James ja varmasti nuo Hendersonin hyvät otteet ovat laittaneet Southgaten miettimään.

Kuka muistaa ne kisat kun Englanninn maalivahti ei olisi päästänyt jossain kohtaa sitä todella helppoa maalia.
 

Jeffrey

Jäsen
Ole kertoi että Rashfordin murtuma oli oletettua pahempi ja loppukausi ja jopa EM-kisat ovat vaarassa.

Olisi kyllä valtava menetys Englannille jos Rashford ja Kane molemmat olisivat sivussa.

Nyt kun Suomi on mukana kisoissa, eikä tarvitse enää kolmen leijonan bandwagonissa matkustaa. Sanoisin, että mieluummin Rasse palaisi vasta kesän jälkeen kuin esimerkiksi juuri ennen kisoja. Ensi kausi Unitedilla ja OGS:llä jo kausi kun oikeasti pitäisi alkaa tapahtumaan ja Rasse mieluummin hyvin palautuneena siihen urakkaan mukaan.

McT sen sijaan näyttää olevan melko lähellä paluuta. Nyt kun Matic näyttää suoriutuvan ihan riittävällä tasolla, niin tuosta saadaan oikein passeli kaksikko loppukaudeksi pelikuormaa tasaamaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Jeffrey

Jäsen
United line up as follows:

Romero; Dalot, Lindelof, Maguire (c), Shaw, Williams; Matic, Andreas, Mata; Lingard, Martial.

Subs: De Gea, Bailly, Wan-Bissaka, Fred, B.Fernandes, James, Ighalo.

Eli selkeästi lähdetään kierrättämään, mutta ei täysin riitä uskallus kierrättää täysin. Myös penkki pidetty vahvana, eikä tuonne nostettu rankemmin rotaatiota.

Dalotin tekeminen mielenkiintoista nähdä hyökkäyssuuntaan.
 

Barney

Jäsen
Kolmen topparin linja on ilmeisesti tullut jäädäkseen. Se ei välttämättä ole huono asia, sillä se on toiminut mielestäni hyvin. Tuo Shaw'n rooli tuossa topparina on myös melko erikoinen. Ainakin Chelseaa vastaan Shaw nousi todella paljon hyökkäämään ja hän pelasi aika-ajoin paljon ylempänä kuin Williams. Ei tuo Shaw'n rooli mikään libero ole, mutta vähän samantyyppiseltä se vaikuttaa. Eli hän pelaa lähtökohtaisesti tuossa topparina, mutta tilanteen tullen hän saa aika vapaasti nousta ikään kuin vasemman laiturin rooliin. Jännä nähdä, että kuinka paljon Shaw tulee hyökkäämään tänään.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Poppamiehen olisin kyllä laittanut avaukseen. Maguirellekin voisi lepo tehdä välillä hyvää, on pelannut aika paljon. Mutta kai koutsit tietää paremmin.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
1-1 oli ihan ok tulos eilisellä esityksellä. Ekalla jaksolla puolustus oli ajoittain hukassa ja tosiaan Maguire voisi kaivata edes yhden pelin lepoa. Shaw oli ainut hyvä puolustuslinjassa.

Matic kun jää paikkaamaan hänen nousuaan niin saadaan välillä ylivoima luotua vasemmalle eikä Brugge alussa lainkaan tuntunut tietävän kenen pitäisi ottaa Shaw ja tuli isoja tiloja mihin Shaw pääsi kuljettamaan.

Dalot oli vaisu ylöspäin mutta ei toisaalta saanut yhtään tukea laidallaan. Pereira ja Lingard yössä jälleen.

Martial teki maalin yksinään ja pamautti yhden tolpan. Bruno loi viimeisessä vartissa enemmän kuin muut koko pelissä.

Bruno 13 minuuttia kentällä
- 5 peliä edistävää syöttöä
- syöttöprosentti 100%
- yksi ohitus kuljettamalla
- yksi riisto
- kolme kaksinkamppailuvoittoa
- eniten vetoja United pelaajista
futari
 

Barney

Jäsen
Bruno 13 minuuttia kentällä
- 5 peliä edistävää syöttöä
- syöttöprosentti 100%
- yksi ohitus kuljettamalla
- yksi riisto
- kolme kaksinkamppailuvoittoa
- eniten vetoja United pelaajista
futari
Tämä on samaan aikaan todella hienoa, mutta myös todella surullista, sillä Bruno on tällä kaudella ensimmäinen futaaja Unitedin keskikentällä. Unitedilla pitäisi aina olla muodostelmasta riippuen joko kaksi tai kolme futaajaa samaan aikaan tuossa keskikentän keskellä. Futaajia pitäisi olla niin paljon, että niitä riittäisi myös vaihtopenkille asti. Pogba kuuluu tähän kastiin, mutta saa nähdä, että milloin hän palaa kentälle, jos palaa. Myös huhuissa pyörineet Grealish ja Maddison ovat futaajia.

Laitetaan tähän vielä itse mestarin määritelmä futaajasta:

"Mulle futaaja on se, että siinä on joku järki ja tarkotus, eikä se oo sellasta saatanan koheltamista ja touhuumista. Niinku mä oon aina sanonu ni pelaajia on paljon, mut futaajia on vähän...Pelaaja joka ei osaa syöttää tai ees pyri syöttämään tai näkemään kanssapelaajia ni onhan se varmaan nyt pelaaja, mut mun mittapuussa se ei oo futaaja."

Jokainen voi sitten tahoillaan miettiä, että ovatko esimerkiksi Pereira ja Lingard futaajia vai pelaajia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös