Manchester United FC 2019–2020

  • 311 872
  • 2 307

Barney

Jäsen
Vaikka Lindelöf ei ole niin hasardi kuin joskus, hänen potentiaalinsa näyttää aika rajalliselta. Olkoonkin, että pelasi mielestäni eilen hyvän pelin.
Pakko olla samaa mieltä kuin @maken veivi jr. Lindelöfistä. Vaikka hänen otteissaan on vielä paljon parannettavaa, niin mielestäni käyrä on ollut nouseva ja nimenomaan tuota potentiaalia hänellä on. Pallollisesti Lindelöf oli taitava jo Unitediin saapuessaan, mutta aluksi hänellä oli selvästi ongelmia henkisellä puolella ja hänellä meni vähän aikaa sopeutua niihin paineisiin, jotka Unitedissa pelaaminen tuo mukanaan. Toinen ongelma oli fyysisellä puolella, mutta siinäkin on tapahtunut paljon parannusta. Lindelöfin fysiikka on kehittynyt paljon parin vuoden aikana ja nykyään hän pelaakin paljon fyysisemmin. Kyseessä on kuitenkin vasta 25-vuotias toppari, joten uskon hänen parhaiden vuosiensa olevan vielä edessä. Pelikäsitys hänellä on ainakin sen verran hyvä, että sen perusteella hänellä on potentiaalia olla ihan huipputoppari.

Wolves-ottelussa nähtiin mielestäni ihan positiivisiakin juttuja. Ensinnäkin Traore saatiin todella hyvin kuriin, eikä Jimenezkään saanut hirveän paljon aikaa. Esimerkiksi Liverpoolia vastaan Traore oli erittäin vaarallinen ja loi yhdessä Jimenezin kanssa useita erinomaisia paikkoja. Unitedia vastaan he saivat selvästi vähemmän paikkoja ja etenkin Traorea tuplattiin hyvin laidalla. Topparipari oli vahva ja Shaw pelasi puolustuspäähän mielestäni erinomaisen ottelun.

Hyökkäspelissä oli ongelmia, mutta siellä olivat taas Pereira ja James kentällä, joiden ei kuuluisi olla Unitedin avauskokoonpanossa. Matakin on vähän rajatapaus, vaikka ihan hyvin hän on viime aikoina pelannut. Martial on ollut viime aikoina todella huono, mutta hän on tehnyt kuitenkin tällä kaudella Valioliigassa kahdeksan maalia. Se on yhtä monta maalia kuin James, Pereira, Greenwood, Lingard ja Mata yhteensä. Martial on mielestäni edelleen hyvä maalintekijä, mutta hän tarvitsee ympärilleen sellaisia pelaajia, jotka luovat hänelle niitä maalipaikkoja. Ei hän ole mikään Rashfordin tapainen pelaaja, joka pystyy luomaan itse itselleen maalipaikkoja. Tuo kaverin löysä olemus kyllä ärsyttää, mutta ihan selvä ykköskärki hän on nykyisessä joukkueessa.

Omaan silmääni näytti ainakin siltä, että joukkueen itseluottamus oli huomattavasti korkeammalla kuin keskimäärin tällä kaudella. Tuo cup-voitto Citysta ja Brunon hankinta olivat selvästi kohottaneet joukkueen itseluottamusta. Etenkin topparit tulivat kaksinkamppailuihin todella korkealla itseluottamuksella ja ennen kamppailuja näki jo, että he voittavat ne. En tiedä näinkö vain omiani, mutta jäi tuon takia itselleni ihan hyvä fiilis tuosta ottelusta. Bruno operoi myös erinomaisesti tuossa linjojen välissä ennen kuin siirtyi pelaamaan vähän alemmas. Tuo on ollut iso ongelma, kun kymppipaikalla nähdyt Pereira ja Lingard eivät ole oikein onnistuneet hakemaan vapaita syöttölinjoja tuosta vastustajan topparien edestä.

Pogba saattaa ilmeisesti hyvällä tuurilla olla jo kokoonpanossa Chelseaa vastaan. Rashfordia ja McTominayta voi ilmeisesti parhaassa mahdollisessa tapauksessa odotella jo tuohon City-otteluun. Nyt on pian edessä tärkeät ottelut Chelseaa ja Spursia vastaan, joista pitäisi raapia pisteitä. Tuon Spurs-ottelun jälkeen helpottuukin otteluohjelma selvästi. Kyllä tuohon top-4 sijoitukseen on ihan hyvät mahdollisuudet, mikäli vain loppukauden ajan vältytään loukkaantumisilta. Mehustelin tuossa jo eilen vähän tuota potentiaalista avauskokoonpanoa kaikkien ollessa pelikunnossa:

Martial
Rashford - Pogba - Bruno
Fred - McTominay
Shaw/Williams - Maguire - Lindelöf - AWB
DDG

Tuo alkaisi mielestäni jo etäisesti näyttää siltä, miltä Unitedin avauksen pitääkin näyttää. Bruno voisi toimia tuollaisena Matan tyyppisenä laiturina, joka leikkaisi paljon keskelle. Tarpeen tullen tuosta voisi aina Pogba tai Bruno pudottautua alemmaksi hakemaan palloa. Tuollaisella avauskokoonpanolla pitäisi noiden keskikastin ja peräpään joukkueiden kaatua, eikä selitykseksi kelpaa enää materiaalin heikkous.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Toivottavasti olette Lindelöfistä hyvin perillä! Itse aina välillä tuskastelen niiden tiettyjen hasardien kanssa, mainitut puutteet fysiikassa yhdistettynä kummallisiin sijoittumisiin ovat näihin syinä. Mutta se on totta, että tässäkin pitää olla kärsivällinen ja katsoa mihin kehitys johtaa.

Tuo alkaisi mielestäni jo etäisesti näyttää siltä, miltä Unitedin avauksen pitääkin näyttää
Jep. Mieti tuohon vielä joku oikea tekijämies ensi kaudeksi kärkeen. Ja parin vuoden päästä Greenwood.
 

Jeffrey

Jäsen
Toivottavasti olette Lindelöfistä hyvin perillä! Itse aina välillä tuskastelen niiden tiettyjen hasardien kanssa, mainitut puutteet fysiikassa yhdistettynä kummallisiin sijoittumisiin ovat näihin syinä. Mutta se on totta, että tässäkin pitää olla kärsivällinen ja katsoa mihin kehitys johtaa.

Itse kuulun kyllä myös niihin, ketkä ei ruotsalaisen menosta niin vakuuttuneita ole. Esimerkiksi myös City pelissä hän lahjoitti useamman paikan vastustajalle ja samalla hukkasi pallon liian monta kertaa. Ennen kautta olin varma siitä, että Tuanzebe tulee viemään hänen paikan avauksessa. Valitettavasti miehellä ollut erittäin rikkonainen kausi. Edelleenkin liikkuu huhuja jossa United kesällä rahoittaisi Napolin uudelleenrakennusta Koulibalyn hankinnalla. En laittaisi ollenkaan pahakseni, mutta vaikka itse näen ruotsalaisen liian hasardina avaukseen, niin silti tällä hetkellä taitaa olla ne 3-4 isompaa tarvetta muualla. Ja näin ollen ruotsalaista tuskin korvataan ainakaan vielä kesän siirtoikkunassa. Toki edelleen mahdollista, että Tuanzebe, Bailly tai jopa Smalling menee hänen edelleen rotaatiossa.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Unitedin puolustus on ihan hyvällä kantimilla. Se toimii kohtuullisen hyvin. Keskikenttäkin alkaa olemaan aika kovaa luokkaa jos vielä Pogba ja McTominay saadaan mukaan.

Hyökkäys on sen sijaan aika järkyttävällä tasolla. Martial on ihan pihalla eikö Greenwoodista ole vielä kannattelemaan joukkuetta. Rashfordin loukkaantuminen oli todella paha isku.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Tammikuussa tuli Irlannin reissussa poikettua päiväksi Manchesteriin ja katsottua Norwich-peli paikanpäällä. Pukkia ei näkynyt, mutta neljää maalia sai tuulettaa.

Maaliskuun lopussa on Helsinkiin tulossa United-legendoja ja itsellä VIP-lippu on ostettuna taskussa. Jos jollain on mennyt asia ohi ja kiinnostusta löytyy, niin laitan linkkiä alle.

Linkki Red Army Finlandin sivulle Legends-tapahtuman tietoihin
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jos edes 10% tuosta Ighalon himosta pelata logolle ja seuralle tarttuu muihin pelaajiin, ollaan varmasti ensi kaudella sieniliigassa. Sieltä tulee innosta pinkeä nigerialainen remmiin mukaan.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
MEN kertoo että United on valmis luopumaan Pogbasta kesällä 150 miljoonalla ja Pogba on kertonut muulle joukkueelle haluavansa lähteä.

Sopimus on muistaakseni sellainen, että päättyy vuoden päästä kesällä ja United voi sitä vielä siitä vuodella jatkaa.

Jos miettii vaikka Erikseniä niin eipä sellaisia kuvioita montaa taida olla, joissa pelaaja olisi pelannut erityisen hyvin jos halu olisi pelata jo jossain muualla. Eriksenin tapauksessa kun eivät myyneet kesällä vaan tammikuussa niin hinnasta menettivät huhujen mukaan noin 30-40 miljoonaa.

Harmillinen juttu mutta jos 150 miljoonaa lyödään tiskiin niin nyt sitten kannattaisi myydä kun hinta on vielä korkea.

Pogba on pelannut liigaa tällä kaudella seitsemän peliä eli hirveästi iloa miehestä ei ole ollut.

Tosiaan jos Pogba itse haluaisi jatkaa niin sitten tilanne olisi täysin erilainen ja pitkää sopparia kouraan vaan.
 

Jeffrey

Jäsen
Tosiaan Pogban hyöty tällä kaudella lähenee nollaa. Fyysisessä ja henkisessä kunnossa ollessaan olisi varmasti tärkeä lisä sekä pelillisesti että pukukopin puolella. En tiedä mitä kuluja tällaisesta myynnistä seuralle on, mutta jos lähellekään 150 miljoonaa pelaamattoman kauden jälkeen saadaan niin lihoiksi vaan. Tuolla summalla kuitenkin lienee mahdollista hankkia ainakin kaksi selkeää vahvistusta, mahdollisesti tyyliin Maddison ja Grealish molemmat. Toisaalta, mikäli mies oikeasti kuntoon pääsisi ja haluaisi palata maailman huipulle. Olisi hän silloin enemmän kuin tervetullut lisä joukkueeseen.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Harmillinen juttu mutta jos 150 miljoonaa lyödään tiskiin niin nyt sitten kannattaisi myydä kun hinta on vielä korkea.
Sen mitä olen itse aiheesta lukenut ja kuullut viimeisen parin kuukauden aikana, on tullut aika selväksi, että lähtö tapahtuu. Jos Pogbasta tosiaan saisi tuon 150 miljoonaa (puntaa vai euroa?), niin antaa palaa vaan! Sillä hinnalla sitten Grealishia ja Sanchoa sisään, tai ainakin lähelle tuolla hinnalla luulisi saavan. Olkoonkin, että Pogballa on ollut painajaismainen sesonki, niin on kyllä melkoinen asennepelaaja. Tulen muistelemaan ihan hyvällä, mutta ikävä ei jää (etenkin JOS Bruno osoittautuu supermieheksi ja JOS Grealish saadaan naarattua).
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Jos Pogbasta tosiaan saisi tuon 150 miljoonaa (puntaa vai euroa?)
Puntaa.

Tuota Ighalon siirtoa tullut tässä pureskeltua pari viime päivää ja aika pienet ne odotukset tämän miehen suhteen on lähinnä tuon Kiinan sarjan tason takia. Pelin vauhti on kuitenkin ihan eri planeetalta valjussa.

Paljon tälle siirrolle on naureskeltu mutta jos katsoo Barcelonaa tai Chelsea, niin ei sielläkään ketään ole saatu kärkeen naarattua eli hyökkääjämarkkinat oli tosiaan kuivat Hålandia lukuunottamatta.

Turha toki kaveria etukäteen dumata ja hienoa että Ighalon unelma toteutui pelata suosikkiseurassaan ja oli valmis ottamaan palkan alennusta eli ei varmasti jää motivaatiosta kiinni ja sympaattisen oloinen kaveri haastattelun perusteella. Edelleen täysin no risk hankinta kyseessä, no ehkä pieni corona risk öhöhö.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
No siinä tapauksessa varsinkin, ei muuta kuin avanti ja terkut Torinoon tai Madridiin! 150 miljoonalla punnalla saa aivan helvetin hienosti korvaajan ja päälle laatua hyökkäykseen. Tähän päälle (tai no, varmaan tuossa tapauksessa oheen) vielä se, että ManU on varannut kesän siirtorulettia varten kuulemma lähemmäs 200 miljoonaa, niin jännää on nähdä minkälainen poppoo sieltä saadaan ensi kaudelle kasaan.

Toivottavasti hyvä.
 

Jeffrey

Jäsen
No siinä tapauksessa varsinkin, ei muuta kuin avanti ja terkut Torinoon tai Madridiin! 150 miljoonalla punnalla saa aivan helvetin hienosti korvaajan ja päälle laatua hyökkäykseen. Tähän päälle (tai no, varmaan tuossa tapauksessa oheen) vielä se, että ManU on varannut kesän siirtorulettia varten kuulemma lähemmäs 200 miljoonaa, niin jännää on nähdä minkälainen poppoo sieltä saadaan ensi kaudelle kasaan.

Toivottavasti hyvä.

Itsellä vähän sekavat tunnelmat vielä, uskaltaako kesältä toivoa vai olisiko vaan parempi olla toivomatta.

Kesän siirtoikkunaan liittyen, Valioliiga seurat ovat ilmeisemmin äänestäneet, että siirtoikkunan sulkeutuminen siirretään takaisin elokuun loppuun. Jolloin myös muualla euroopassa ikkunat sulkeutuvat. Ilmeisemmin tämä ei kuitenkaan vielä ole päätös.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Itsellä vähän sekavat tunnelmat vielä, uskaltaako kesältä toivoa vai olisiko vaan parempi olla toivomatta.
Itse suhtaudun tähän niin, että kun en mitään muutakaan voi, niin pakko se on sitten edes toivoa.

Ja mitä sen toivon kohteisiin tulee, niin Sanchon perässä on puoli Eurooppaa ja lähes jokainen vähänkään isompi englantilainen. Werner on Liverpoolin Kloppon syynissä, mutta aikovat skipata vielä ensi kesällä. Siihen väliin kannattaisi iskeä heti. Maddison halutaan pitää Leicesterissä, mikä on ihan ok nyt kun Bruno saatiin...
...mutta vain jos Grealish todellakin saadaan hankittua. Kuten Athletic (vai oliko sittenkin MEN?) kirjoitti, Grealish olisi soveltuvampi pelaaja ManUun kuin Maddison. Muutenkin hänen kohdallaan huhut eivät ota laantuakseen, vaan kaikki varteen otettavat mediat luukuttavat tätä Skystä ja BBC:stä MEN:iin ja Athleticiin. Samoin Rice-puheita on alkanut taas näkyä. Se kyllä toisi paljon pelivaraa peluutukseen, kun joukkueessa ei ihan tuollaista pelaajaa ole.

Mutta toivotaan jos uskalletaan.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Eiköhän tuo Grealish ole aika win win kaikille. Villa saa isot rahat, pelaaja pääse sinne minne haluaa ja Unitedille erittäin hyvä vahvistus. Hankala nähdä miksi tuo ei toteutuisi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
150M£ Pogbasta olisi kyllä todella hyvä summa. Joo onhan se huikea pelaaja parhaimmillaan, mutta jos asenne ei ole kunnossa niin eihän pelaajaa ole yhtään mitään järkeä pitää ja tuolla summalla luulisi Manun saavan laatua ja asennetta kokoonpanoonsa.
 

Barney

Jäsen
Grealish pitäisi olla mielestäni ihan selkeä hankinta. Olen tykästynyt kaveriin todella paljon tämän kauden aikana, eikä hän turhaan kanna tuota kapteenin nauhaa Villassa. Kova taistelija, joka tekee ottelusta toiseen todella paljon duunia. Siihen kun lisätään kaverin pelitaidot ja selkeä halu pelata Unitedissa, niin mielestäni Grealishin pitäisi olla kesän ykköstarget. Sen verran munattomia nysväilijöitä on Unitedin paidassa nähty viime vuosina, että tuollainen taisteleva ja taitava lädi olisi erittäinkin tervetullut lisä joukkueeseen.

Jos mietitään puhtaasti avauskokoonpanoa, niin Pogban lähtiessä keskikentän kolmikko voisi olla Grealish, Bruno ja McTominay. Joko niin, että Grealish pelaisi kymppipaikalla tai sitten tuo muodostelma käännettäisiin 4-3-3 muotoon siten, että McTominay pelaisi yksin keskikentän pohjalla. Rasse on ykkösvaihtoehto vasemmalle, mutta oikealle ja kärkeen tarvitaan vielä jotkut hankinnat. Sancho olisi varmasti paras vaihtoehto oikealle, mutta onko saatavilla? Grealish, kärki ja laituri sisään, niin ensi kaudella joukkueen pitäisi olla jo ihan iskukykyinen.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Sancho olisi varmasti paras vaihtoehto oikealle, mutta onko saatavilla? Grealish, kärki ja laituri sisään, niin ensi kaudella joukkueen pitäisi olla jo ihan iskukykyinen.
Paljon olen lukenut uutisia siitä, että United on Sanchon perässä mutta en muistaa montaa uutista jossa sanottaisiin Sanchon olevan kiinnostunut Unitedista. En pidä silti mahdottomana. Ihan mielenkiintoistahan tuo on nähdä kesällä, mikä se Unitedin vetovoima on tällä hetkellä näiden ykköskorin äijien suhteen etenkin jos Pogba lähtee. Håland oli iso isku tuon asian suhteen koska oli iso target.

Ensi kesän näitä isoja kaloja ovat melko varmaan Werner, M. Dembele ja Sancho ja varmasti ainakin Chelsea on kyllä samojen pelaajien perässä.

Saa nähdä haetaanko sitä laituria edes jos ja kun Alexis palaa. Koulibalysta on kanssa jonkin verran ollut juttuja ja tammikuussa tosiaan Italian päästä kerrottiin että olisi jo done deal. Keskikentän syvyyspuolen suhteen toivottavasti haettaisiin sitä Birgminghamin ihmepenskaa Bellinghamia eikä Longtaffeja.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ensi kesän näitä isoja kaloja ovat melko varmaan Werner, M. Dembele ja Sancho ja varmasti ainakin Chelsea on kyllä samojen pelaajien perässä.
Ja kaikkien hinta pyörinee jossain siellä 80-100 miljoonan euron tietämillä. Liverpool lienee Wernerin todennäköisin kohde, mutta se tarkoittaisi säätöä nykyisen kolmikon kanssa. Huvittaisi oikeasti kuulla jostain lähteestä, onko ManU edes aikeissa yrittää iskeä tähän väliin. Chelsea ja ManU ovat vahvimpia kisaajia Dembelestä, ja kummastakin on tihkunut tietoa, että ovat tosissaan. Toisin sanoen tuohon on pakko keksiä varasuunnitelma eikä Martialia voi päästää pois ennen kuin uuden kärjen nimi on paperissa. Lampard on antanut toimistolleen aika paljon painetta siirtoasioiden suhteen, joten helpolla Dembele ei joukkueeseen tule. Sitä en tiedä mitkä pelaajan omat aspiraatiot näiden kahden seuran välillä ovat.

Olisihan se hienoa aloittaa kausi 4-3-3:lla jossa hyökkäys olisi muodossa
Rashford (Alexis) - Dembele (Greenwood) - Sancho (James).

Todennäköisesti yksi tähtihyökkääjä on mahdollista, kaksi utopiaa. Sitten erikseen tulevat nämä syvyyshaut, kuten James. Ole on puhunut että seuraavassa ikkunassa joukkueeseen tulee "quality AND numbers". Lingard vaihtanee agenttinsa kautta maisemaa, toivottavasti Pereira myös. Niinpä niitä ylläreitä on ihan pakostakin löydyttävä.
 

Fordél

Jäsen
Todennäköisesti yksi tähtihyökkääjä on mahdollista, kaksi utopiaa. Sitten erikseen tulevat nämä syvyyshaut, kuten James.

Kyllä, itsekään en usko, että kesän siirtoikkunassa ManU saisi kolmea kovan luokan vahvistusta. Yksi vahvistus keskikentälle (jos ja kun Pogba lähtee) ja toinen hyökkäykseen on varmasti realistinen odotusarvo. Sancho oli kova haku, mutta kun hänen perässä ovat lähes kaikki suurseurat, joten ManU ei ole tässä kisassa erityisen vahvoilla. Grealish on varmasti hyvin realistinen haku.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Kyllä, itsekään en usko, että kesän siirtoikkunassa ManU saisi kolmea kovan luokan vahvistusta. Yksi vahvistus keskikentälle (jos ja kun Pogba lähtee) ja toinen hyökkäykseen on varmasti realistinen odotusarvo. Sancho oli kova haku, mutta kun hänen perässä ovat lähes kaikki suurseurat, joten ManU ei ole tässä kisassa erityisen vahvoilla. Grealish on varmasti hyvin realistinen haku.
Grealishin lisäksi on PAKKO tulla yksi kovan kaliiberin hyökkääjä. Kaksi olisi optimi, mutta siihen en usko.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Jeffrey

Jäsen
Kyllä, itsekään en usko, että kesän siirtoikkunassa ManU saisi kolmea kovan luokan vahvistusta. Yksi vahvistus keskikentälle (jos ja kun Pogba lähtee) ja toinen hyökkäykseen on varmasti realistinen odotusarvo. Sancho oli kova haku, mutta kun hänen perässä ovat lähes kaikki suurseurat, joten ManU ei ole tässä kisassa erityisen vahvoilla. Grealish on varmasti hyvin realistinen haku.

3 kovan luokan hankintaa kesällä olisi kyllä todella kova suoritus. Varsinkin nyt kun kendotermein 3+1 hyvää hankintaa on kahdessa ikkunassa jo tehty. Siltikin pitäisin sitä ihan mahdollisena. Kesällä ainakin Dybalan suhteen vetäydyttiin ihan loppuvaiheilla, kun taas talvella Håland valitsi loppumetreillä toisin. Saattoipa siellä joku muukin isompi kala olla kuvioissa mukana.

Toki nyt kun useampi tarve on jo paikattu, on potentiaalisia hankintoja sitä myöten vähemmän ja näin ollen näitä on myös hankalampi tehdä. Lisäksi jos Pogba olisikin sitoutunut seuraan niin keskikentälle tuskin isompaa nimeä edes hankittaisiin, ellei sitten hybridipelaaja tyyliin Grealish.

Lisäksi ainakin Napoli ja myös Moyes ovat myöntäneet, että jälleenrakennuksen vuoksi saattavat myydä. Näin ollen ainakin Rise ja Koulibaly saattaisivat olla hankittavissa.

Eiköhän Unitedissa resurssit ole tehdä useampiakin hankintoja. Kysymys lähinnä se onko oikeat pelaajat saatavissa ja haluavatko he tulla.

Itse uskon, tai ainakin uskottavasti toivon, että ensi kesänä toistetaan ainakin viime kesän tehot 2+1. Kuitenkin lapsenomainen usko ja osa markkinoilta tulevista impulsseista antaa toivoa sille, että ensi kesänä sopivia palasia voisi olla irrotettavissa enemmänkin.

Varoja lienee kassassa, ja Pogban myynnin lisäksi DDG:n myynti tulee kokoajan lähemmäksi ja muutamien turhakkeiden myynneistä voisi kotiuttaa useampia kymmeniä miljoonia yhteissummaltaan.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Nyt näkyisi olevan vasemmalla laidalla
3-5-2 ryhmitys
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ilves vs KalPa
  • 2.04
  • 3.80
  • 3.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös