Manchester United FC 2019–2020

  • 313 111
  • 2 307

Jeffrey

Jäsen
Onkos Declan Ricen siirtohuhuista kuulunut mitään uutta? Luulisi Unitedin olevan edelleen tuollaisen tekijän perässä.

Nähdäkseni tuo huhu on aikalailla tyrehtynyt. Itse tulkitsen niin, että McT:n nousu on tämän tehnyt. Toisaalta voisivat myös nämä kaksi toimia erittäinkin hyvin jopa samaan aikaan.

Toiseen nippeliin.

Mielenkiintoisesti Jesse Lingard kellotti nopeimman juoksun Cityä vastaan. Näin alkukauden Jamesin ja Rashfordin dominanssi murtui. Muutenkin paljon parjatulta Lingardilta varsinkin liikkeen kautta todella hyvä ottelu. Muistaakseni ensimmäisellä puoliajalla juostua matkaa kertyi 6,5 kilometriä. Pelin loputtua saldo oli ottelun kovin ja 11,88 kilometriä.

https://www.manutd.com/en/news/detail/jesse-lingard-tops-speed-and-distance-charts-in-derby-win-over-man-city kirjoitti:
Check out our game-by-game guide…

Chelsea = James (33.52)
Wolves = Rashford (33.33)
Palace = Rashford (36.32)
Southampton = James (34.24)
Leicester = James (35.04)
West Ham = James (33.81)
Arsenal = Rashford (35.53)
Newcastle = James (34.09)
Liverpool = Rashford (33.39)
Norwich = Rashford (33.70)
Bournemouth = Rashford (33.67)
Brighton = Rashford (36.15)
Sheffield United = James (35.70)
Aston Villa = James (35.08)
Tottenham Hotspur = Rashford (34.39)
Manchester City = Lingard (34.43)

*All speeds recorded in km/h

Kaivelin vähän verrokkikohtaa netin syövereistä. Silmiin osui Usain Boltin 2008 juoksema 9,69 juoksu, ja sen kesto jaoteltuna kymmeniin metreihin. Eli toisin kuin yllä, nämä eivät ole absoluuttisia huippuvauhteja, vaan keskinopeuksia. Toisaalta uskoisin, että myös ylläoleva OPTA:n data on jonkin sortin keskinopeus joltain matkalta.

Toki Bolt kellotti tuossa juoksussa äärimmäisen kovan huippunopeuden, yli 44 km/h. Huomioida pitää kuitenkin se, että Boltin huippuvauhti ajoittui 60-80 metrin matkalle. Eli matkalle, jolla jalkapalloilija harvemmin sprinttiä ottaa.

Oman laskutoimitukseni mukaan, Boltin keskinopeudet olisivat olleet 10 metrin intervalleissa:

00-10 m - 19,46
10-20 m - 35,29
20-30 m - 39,56
30-40 m - 41,38

Toki täytyy muistaa, että Bolt erottui lajissaan nimenomaan tuon vahvan loppunsa ansiosta ja jalkapalloilija taas saa etua kun ei tarvitse paikaltaan lähteä. Toisaalta taas mondo lienee parempi kuin nurmi eikä myöskään ole palloa tai vastustajaa joiden liikkeitä tarvitsisi samalla analysoida. Kuitenkin jos katsotaan noita keskivauhteja tuolla 10-30 metrin välissä, johon todennäköisemmin myös United pelaajien sprintit kohdistuu. Voidaan todeta, ettei varsinkaan noilla Rassen +36 km/h vauhdeilla tarvitse ollenkaan hävetä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Onkos Declan Ricen siirtohuhuista kuulunut mitään uutta? Luulisi Unitedin olevan edelleen tuollaisen tekijän perässä.
Koska Matic lähtee varmasti viimeistään kesällä, niin pakko on ainakin yksi tasapainottava kk hankkia. Rice on varmasti vahvoilla kuten ilmeisesti Longstaff, mitä en ihan yhtä hyvin ymmärrä.

Onko sitten järkeä maksaa 60 miljoonaa Ricestä jos lähtökohtaisesti paikka on rotaatiossa.

Leedsin Kalvin Phillips on kanssa yksi esillä ollut nimi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tasurilla tänään lohkovoitto mutta toisaalta ylihuomenna jo peli Evertonia vastaan, joten toivottavasti nyt maltettaisiin lepuuttaa parhaita koska tämän vuoden puolella pelataan vielä kuusi (!) kertaa.

Matic on kuulemma pelikunnossa ja kokoonpanossa, Dalot ei vielä mutta on lähellä sitä.

Matic toivottavasti avaa ja pelaa hyvin niin Jose voisi hänet ostaa tammikuussa pois. Siinähän sitä olisi Spursin keskikentällä vauhtia kuin selkokielisissä uutisissa kun Matic ja Dier rytmittäisi peliä.
 

Barney

Jäsen
Hyvältä näyttää avaus. Tärkeille pelaajille on annettu sopivasti lepoa, mutta sillä tavoin, että avauksen laatu ei kärsi liikaa. Mielenkiinnolla odotan nuorten Tuanzeben, Williamsin, Garnerin ja Greenwoodin otteita. Matic voisi myös pelata uransa parhaan ottelun, jotta joko Mourinho tai Conte päättää tarvitsevansa häntä. Jos tilanne näyttää pahalta, niin tulikuuma Rashford tulee vaihdosta tekemään maaleja. Kyllä sieltä vähintään se tasuri tulee.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tilanne 70 minuutin kohdalla 4-0.

Greenwoodilta kaksi hyvin viimeisteltyä osumaa ja myös Young maalasi pitkästä aika. Koska viimeeksi?
Mata sitten pisti varmasti pilkun sisään.

Hyökkäyspeli näyttää raikkaalta.

Maguire tuli joskus 68 minuutilla vaihtoon ja lepoon. Jones tilalle.
 
Ei tässä sentään vielä uskalla myöntää olleensa liian negatiivinen, mutta perkele. Viimeiset tulokset ovat omiaan luomaan toivoa paremmasta ja tuo Cityn kaataminen paikalliskamppailussa oli Molden enkeliltä varsin tyylikäs keskisormen näyttö meille, jotka hänelle ovat vittuilleet. Nyt pääsi sitten Alkmaar turpasaunaan Old Traffordille, löylyttäjänä ManUn kolmosjoukkue.

Tuohon pari täsmähankintaa tammikuussa niin joku City saa vetää loppukaudesta housut kinttuihin ja odottaa kun ManU tulee takaa.
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Täällä ollaan vähä varovaisempia. Odottelen vielä seuraavat 10 matsia ainakin ennenkuin alan innostumaan liikoja ja jos noiden jälkeen peli näyttää edelleen hyvältä niin viisari värähtää.

..mutta tosiaan olihan se mukavaa napata tottenhamista + citystä voitto. Joukkueelle isoja juttuja!
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Jo silloin alkukaudesta kun tuli paljon tasapelejä ja joku tappiokin, niin peli oli varsin hyvää. Pilkuista ja hyvistä paikoista ei laitettu sisään.

Todella nuoren joukkueen itseluottamus kärsi. Tuli loukkaantumisia ja rosteri on kapea.

Tämä joukkue pelaa hyvin. Se on hyvin valmennettu. Ja mikä parasta. Ole Gunnar Solskjaer ei hae pikavoittoja isolla kustannuksella, vaan rakentaa pitkän ajan menestyvää joukkuetta.

Nostan todella korkealle hattuni sille työlle, jota Solskjaer tekee. Hitaasti liikkuvat perustuksen kivet, mutta se mitä rakennetaan, on kaunista ja kestävää.

En suosittele kenellekään ampumaan itseään jalkaan ja dissaamaan tätä hyvää, mitä nyt rakennetaan. Tässä seurassa ei ole rakennettu näin hyvin moneen vuoteen. Joku paatunut Mikko kuusisataa kyllä kylvää epäuskon siementä harva se päivä mutta hänen juttuihinsa Olesta ei kannata liiemmin tukeutua.

Tämä seura on hyvissä käsissä.
 

Barney

Jäsen
Meinasin lopettaa ottelun katsomisen jo ensimmäisen puoliajan jälkeen, kun se oli Unitedilta melko surkeaa suorittamista. Toiselle puoliajalle otteet kuitenkin onneksi piristyivät ja tuloksena oli hieno voitto. Muutamia havaintoja pelistä:

- Mason Greenwood oli ottelun selkeä hahmo. Kaksi maalia hienoilla laukauksilla, hankittu pilkku ja tarjoili lisäksi vielä Martialille yhden huippupaikan. Potentiaalia on, mutta nuorella miehellä heittelee taso vielä vähän liikaa. Jos hyvin menee, niin hän on jo ensi kaudella todella kova luu.

- James Garnerista tykkäsin myös. Tuossa aggressiivessa pelityylissä on jotain sellaista, mikä vetoaa minuun. Garnerin taso ei riitä vielä oikein vakituiseksi mieheksi kokoonpanoon, joten itse harkitsisin tammikuussa lainapestiä esimerkiksi Championshipiin, jossa hän voisi olla jo kova tekijä. Uskon ja toivon, että Garner tulee kuitenkin tulevaisuudessa nousemaan tärkeäksi pelaajaksi tälle joukkueelle.

- Omaan silmääni Axel Tuanzebe oli tänään Unitedin toppareista parempi. Liikkuu hyvin ja on myös fyysisesti vahva. Pystyy ehkä Lindelöfiä paremmin paikkaamaan juuri niitä Maguiren heikkouksia. Toivottavasti saa tulevaisuudessa lisää peliaikaa, etenkin kun nyt joulukuun aikana on paljon otteluita.

- Matic oli ensimmäisellä puoliajalla ihan järjettömän huono, mutta hän paransi paljon toiselle puoliajalle. Oli mukana rakentamassa kahta maalia, joten toivottavasti tämä esitys nosti kiinnostusta joko Pohjois-Lontoossa tai Milanossa.

- Mata osoitti, että hänestä voisi edelleen olla apua sellaisissa otteluissa, joissa United joutuu pitämään paljon palloa. Mata pystyy antamaan niitä vastustajan puolustusta puhkovia syöttöjä, joihin harva United-pelaaja on kykenevä.

Oli kyllä hienoa taas nähdä, kun akatemiasta ponnistaneet omat kasvatit esittivät hienoja otteita. Tuntuu todella hyvältä etenkin nuo Greenwoodin maalit. Sama se on myös vanhemmissa pelaajissa, sillä esimerkiksi Rashfordin maalit aiheuttavat paljon enemmän iloa itselleni kuin esimerkiksi Martialin maalit. Toivottavasti akatemiasta saadaan tulevaisuudessakin kovia pelaajia edustusjoukkueeseen.

Tammikuussa pitää kyllä muutamien pelaajien kohdalla tehdä jotain päätöksiä, sillä moni nuori pelaaja on tällä hetkellä sellaisessa tilanteessa, jossa lainapesti olisi kehityksen kannalta varmasti järkevin ratkaisu. Esimerkiksi Chelsea näytti esimerkkiä, kun he lainasivat viime kaudeksi Abrahamin ja Mountin sarjatasoa alemmas hakemaan suurempaa vastuuta. Tällä kaudella juuri tuo kyseinen kaksikko on ollut suuressa roolissa Chelsean hyökkäyspelissä. Ainakin Garner, Gomes ja Chong ovat sellaisessa tilanteessa, jossa lainadiili olisi todennäköisesti järkevin ratkaisu. Greenwood on tällä hetkellä jo niin hyvä, että häntä todennäköisesti tarvitaan Unitedin miehistössä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
@Barney noista junnuista sen verran, että Tuanzebe tosiaan alkaa olla jo nyt valmis haastamaan Lindelöfiä avauspaikasta. Oli jo viime kaudella johtavassa roolissa tsämppärissä. Kovan fysiikan takia voi jo pärjätä noin nuorena, on nopea ja vahva, toiminut junnuissa aina kapteenina ja on voittajatyyppi. Pelannut myös laitapakkia ja keskikenttää joten pallollinen pelikin onnistuu vaikka ei mikään taituri olekaan.

Garner tosiaan kannattaisi laittaa lainalle koska tarvitsee pelejä ja on junnuihin liian hyvä mutta edustuksessa ei vielä isoja minuutteja irtoa. Fysiikkapuoli on vielä vähän rajallinen vaikka ei tosiaan pelkää kontakteja, niin vääntövoimaa voisi olla enemmän ja Championship olisi tähän hyvä koulu/testi. Omia suosikkeja näistä junnuista, miinusta toki tulee munkkihiuksista.

Chong + Gomes kaksikko on sitten oma lukunsa. Se tiedetään että Chongylle on tarjottu uutta sopimusta jota mies ei ole allekirjoittanut ja vahvasti häntä huhutaan Juveen. Chongin vahvuus on että osaa juosta ihan saatanan kovaa pallon kanssa mutta viimeiset ratkaisut on sitten miesten peleissä olleet karmeita. Potentiaalia toki on valtavasti. Vähän luulen että saattaa jopa lähteä.

Siitä päästäänkin Gomesiin. Osa on sitä mieltä, että peliaikaa ei tule kunnes laittaa nimen sopimuspaperiin, en katsonut eilen peliä joten en tiedä oliko loukkaantuneena mutta jos ei ollut niin aika raju statement oli jättää pois kokoonpanosta.

Kolunnut junnumaajoukkueet läpi ja englantilaisia superlupauksia ei kukaan halua päästää ilmaisena pois. Outoa on miksi sopparia ei vieläkään ole tehty. Siitä olen 95% varma että Gomes + Chong eivät tule lähtemään lainalle keväällä ellei uutta sopimusta synny ja tuskin silloinkaan. Case Pogba on varmasti Woodwardin takaraivossa miten halpaa on ostaa takaisin... tammikuussa onkin sitten jo lupa tehdä sopimus muihin seuroihin. Dortmund ja Barca ovat ilmeisesti Gomesin perässä.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Hieno tulos. Olen kyllä samaa mieltä, että noille junnuille lainapesti Championshipiin olisi paras vaihtoehto tällä hetkellä. U23-pelit eivät oikein enää kehitä ja ovat liian heppoisia Valioliigaan. Ja jopa Maticilille näkisin käyttöä loppukaudeksi, ellei sitten jotain pelaajaa osteta tilalle.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Itsekään en eilen matsia nähnyt, mutta todella positiivista, että Ole lepuutti noin montaa ykkösjätkää. Mies taitaa lukea tätä ketjua.

Junnujen onnistumiset lämmittävät kyllä aina mieltä ja itse olen sillä kannalla, että Tuanzebe ja Greenwood ovat jo sillä tasolla, että kundeja ei tarvitse lainailla mihinkään, vaan ennemmin alkaa ajaa avaukseen. Chong, Garner ja Gomes sitten Championshipiin ensi kaudeksi hakemaan kovuutta ja kokemuksia miesten peleistä.

Itse olen positiivisesti yllättynyt, jos tammikuussa saapuu edes yksi oikea vahvistus joukkueeseen. Nämä Sanchot, Maddisonit ja Hålandit kannattaa unohtaa saman tien. Näiden kaikkien perässä ollaan sitten toivottavasti kesällä tosissaan. Meinaa alkaa viisari väkisinkin värähtämään, kun miettii Rashfordia, Jamesia ja Sanchoa samaan aikaan kentällä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Saa nähdä mitä Fosu-Mensahin kanssa tehdään. Kuntoutuu polvivammasta ja kohta palailemassa treeneihin. Lainalla pelannut laitapakkina mutta sille tontille on niin kova kilpailu, että peliaikaa tuskin on valtavasti tarjolla.

Aiemmin on pelannut myös keskikentällä ja saa nähdä kaavaillaanko taas siihen rooliin koska peliaikaa olisi ainakin mahdollista saada. Kokemusta miesten peleistä kuitenkin jo löytyy mutta taso sitten totaalinen mysteeri.
 

Nutshell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomen kaukaloissa, Manchester United
Täällä ollaan vähä varovaisempia. Odottelen vielä seuraavat 10 matsia ainakin ennenkuin alan innostumaan liikoja ja jos noiden jälkeen peli näyttää edelleen hyvältä niin viisari värähtää.

..mutta tosiaan olihan se mukavaa napata tottenhamista + citystä voitto. Joukkueelle isoja juttuja!
Pessimisti ei pety mutta samaa mieltä. Hienoja voittoja viime viikolla ja pitkästä aikaa taas odottaa innolla seuraavaa matsia, mutta Manu on pelannut muutenkin hyvin näitä isoja vastaan tällä kaudella ja se johtunee siitä että on voinut pelata sitä vastahyökkäyspeliä, mihin tässä jengissä on kyllä tarpeeksi taitoa ja nopeutta (niinkuin sivun alussa ihan faktoina näytettiinkin). Sen sijaan näitä pienempiä jengejä vastaan on loppunut eväät kesken kun on pitänyt rikkoa vastustajan alhaalla makaava puolustus liikuttamalla palloa nopeasti. Mutta toivottavasti käänne on nyt pysyvästi tapahtunut ja Evertonin yli kävellään näytöstyyliin.

Jokatapauksessa tuohon jonkun pallontaiturin keskelle vielä mielelään ottaisi. Pereira kuuluu championshipiin ja Mata ollut täysi turhake jo pari vuotta. Lingard....oh dog. Pogba auttaisi asiaa paljon, mutta itsellä ainakin semmonen fiilis, että kerrankin on vähän sitä kuuluisaa team spirittiä syntynyt, niin jotenkin tuntuu, että Pogba jos kuka voisi taas syöpäläisenä tulla vähän sekoittamaan pakkaa. Myyntiin vaan ja joku ''maddison'' tai ''eriksen'' tilalle.


Myös sormet ristissä, että Rashford ja etenkin McTominay pysyy kunnossa. Ollut alkukauden tärkein pelaaja, ja muun muassa tuosta Sheffield Utd matsista voi ihastella miten se McTominayless jengi pelaa. 80 minuuttia kolmosdivari tason peliä. Saanut tällä kaudella jopa Fredin näyttämään tekijämieheltä rinnallaan. Heittäisin tälle local lädille nauhan hihaan ensi kaudeksi.
 

Linc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Chelsea hävisi taas, tällä kertaa kotonaan Bournemouthille. Huomenna olisi ihan helvetin tärkeä ottaa kolme pistettä, pääsisi jo kahden pisteen päähän UCL-sijoista.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
ManU taitaa lähteä samalla kokoonpanolla kuin City otteluun.

Nyt on älyttömän tärkeä ottelu kyseessä. Lähes pakko voittaa. Muuten vähän lässähtää.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Lingard muuten kertoi haastattelussa että on huolehtinut syksyn ajan pienemmistä sisaruksistaan, kun hänen äidillään on ollut jonkinlaisia terveyshuolia ja fokus ei aina ole ollut ensisijaisesti futiksessa mutta nyt tilanne on kuulemma parempi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Lingard muuten kertoi haastattelussa että on huolehtinut syksyn ajan pienemmistä sisaruksistaan, kun hänen äidillään on ollut jonkinlaisia terveyshuolia ja fokus ei aina ole ollut ensisijaisesti futiksessa mutta nyt tilanne on kuulemma parempi.

No ei tuo paremmuus kyllä tänäänkään mitenkään näkynyt. Lingard sopii peleihin, joissa voidaan iskeä vastahyökkäyksillä. Peleihin, joissa pitää pallonhallinnalla murtaa busseja, Jesse on aivan täysi turhake. Valitettavasti :(
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
No ei tuo paremmuus kyllä tänäänkään mitenkään näkynyt. Lingard sopii peleihin, joissa voidaan iskeä vastahyökkäyksillä. Peleihin, joissa pitää pallonhallinnalla murtaa busseja, Jesse on aivan täysi turhake. Valitettavasti :(
Aivan turhake tuo on tällä hetkellä, todella vaikea ymmärtää miten on avauksessa Greenwoodin edellä. Manun peli muuttui kertaluokkaa paremmaksi kun Greenwood tuli sisään.

Kohtuullisen heikko esitys Evertonia vastaan noin muuten, mutta kai tuo projekti vauhdissa on.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
1-1 tasapeli tuloksena ja toki UCL paikka tuli lähemmäksi tämän viikonlopun jäljiltä mutta voitto olisi pitänyt napata.

Ottelu oli 4000. peräkkäinen ottelu, jossa Unitedilla oli kokoonpanossa oma kasvatti. Putki alkoi vuonna 1937.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Ei vaan riitä. United olisi toki ottanut matsista 3 pinnaa, jos VAR-kopissa istuisi edes yksi jalkapallon säännöt osaava kaveri, mutta se lienee liikaa pyydetty tällä tasolla. Nämä pisteet olisi olleet aika elintärkeät, kun Chelsea on alkanut kyntämän ja Spurs alkaa Josen johdolla myös piristymään.

Sitä on kyllä aika vaikea ymmärtää, miksi jälleen alettiin pelaamaan vasta 70 minuutin kohdalla. Ei vaan pysty käsittämään. Rosteri kyllä huutaa luovuttaa juuri tällaisiin matseihin, joissa hallitaan palloa. Pogba toki tuo tähän parannusta, mutta kyllä hänen lisäkseen tarvitaan vielä vähintään yksi, mieluiten kaksi keskikenttäpelaaja lisää.

Olihan tämä jo jonkun verran positiivisempi esitys, kun nyt vaikka se Villaa vastaan pelattu tasuri, mutta eipä tässä silti pysty kovin positiivisin mielin olemaan. Vittu että turhauttaa.
 

Linc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Onhan se ihan helvetin turhauttavaa kun ei tunnuta löytävän lääkkeitä vastustajia vastaan jotka antavat pallonhallinnan suosiolla Unitedille. Ellen ihan väärässä ole, on United voittanut tällä kaudella yhden Valioliigapelin jossa sillä on ollut yli 50% pallo ja tämä oli Norwichia vastaan. Fred ja McTominay saa tänään puhtaat paperit, ylänelikolta sen sijaan alisuorittamista omaan tasoon nähden. Vaikea keskikentän on pelata niitä nopeita peliä edistäviä palloja ylös kun liike on tuon näköistä. Frediltä myös hyviä katkoja ja tuntui lähes aina tekevän oikean ratkaisun. Aina voi jossitella tuosta maalista ja kyllähän se olisi pitänyt hylätä, mutta olisihan tämä silti pitänyt voittaa. Oli muuten harvinaisen masentava näky kun 86 minuutilla, maalia hakiessa otetaan kentälle 2 vuotta sitten viimeisen käyttöpäivän nähnyt Juan Mata. Kertoo vaan materiaalin kapeudesta ja miten niitä miehiä varsinkin keskikentälle tarvitaan.

Manchester United have won more points against the five teams above them (13 points) than against the 14 teams below them (12 points). Jotain siihen alhaalla makaavan puolustuksen murtamiseen täytyy nyt keksiä, muuten top 4 jää kaukaiseksi haaveeksi vaikka kuinka näitä ennakkoon kovempia joukkueita voitettaisiin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Omaan silmääni McT ei pelannut omalla tasollaan, vaan hölmöjä pallollisia virheitä tuli epätavallisen paljon ja muutama katko epäonnistui väärän sijoittumisen takia. Fred oli sen sijaan kyllä hyvä ja aktiivinen.

Lingard on kieltämättä aika turha silloin kun tarvittaisiin ensisijaisesti pelintekoa eikä juoksukonetta. Greenwood on sata kertaa käytettävämpi näissä peleissä. Väitän, että jos Greenwood olisi ollut avauksessa, joku niistä hyvistä hyökkäyksistä olisi päättynyt maaliin. No, nämä ovat näitä, ei voi varmaksi mennä sanomaan. Joka tapauksessa olen Keanon kanssa samaa mieltä siitä, että Greenwood tulee sysäämään Martialin pois avauksesta tai jopa koko joukkueesta edit jo ensi kaudella. Aivan huikea jamppa!

Saa vapaasti olla eri mieltä tästä, mutta omaan silmääni ManU pelasi paljon juonikkaammin kuin aiemmin näissä bussivarikkopeleissä. Tykkäsin siitä, miten Evertonin keskialueen prässi purettiin järjestelmällisesti. Rashford tuplattiin lähes aina, joten hän ajoi itsensä sivurajan tuntumaan, jolloin Shaw pääsi monta kertaa joko tulemaan pallon kanssa tai antamaan puhkaisevan syötön ylös Martialille tms. taustaan juoksevalle. Samalla McTominay teki tukijuoksuja keskustaan. Tämä kuvio toimi hienosti. Olihan siellä toki aivan ihme koomailujakin eikä ollut ihan pari kertaa kun tyydyttiin turhaan palauttamaan palloa keskuspuolustajille, mutta pääasiassa ManU hallitsi peliä.

1-1 imartelee Evertonia, sillä heidän maalinsa olisi pitänyt ehdottomasti hylätä ja toisaalta Rashfordilla, Lindelöfillä, Jamesilla ja Shawlla oli selkeät paikat pistää pallo maaliin. Kun Pogba palaa kokoonpanoon, hyökkääjät tulevat varmasti saamaan enemmän paikkoja. Sama juttu tulevilla kausilla: jos tätä projektia jatketaan oikein ja kärsivällisesti, keskikenttä tulee olemaan laajempi ja toimivampi, jolloin jakelu hyökkääjille tulee taatusti tuottamaan voittoja. Rashford-Greenwoodissa on sellainen tulevaisuuden voimakaksikko, että uskon vanhana muistelevani sitä samalla tavalla kuin Cole-Yorkea nyt.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tosiaan näiden pelien jälkeen on Lingardiakin turha liikaa moittia kun Juha Mietokin tietää missä ne vahvuudet piilee. Jospa sieltä joulukalenterin luukusta tulisi kohta yks ranskalainen messias.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Tosiaan näiden pelien jälkeen on Lingardiakin turha liikaa moittia kun Juha Mietokin tietää missä ne vahvuudet piilee. Jospa sieltä joulukalenterin luukusta tulisi kohta yks ranskalainen messias.
Etkä puhu Griezmannista *hymiö* Jos sieltä tipahtaa Barcelona-ale-lapun kanssa kesällä sitten toinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös