Major League Baseball

  • 327 793
  • 2 269

Beardsley78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle, Dodgers
Hyvä muistaa myös että pelkällä sovelluksella Mlb.tv(itellä töllö, mobiilit ja xbox laitteina tälle) ilman tilausta on melkein joka päivä ilmainen peli. Mitä vilkuilin niin ollut ihan kunnon pelejä sekä hyvään aikaankin eikä pelkästään rupusakkien yöpelejä. Näitä ilmaisia pystyy kuten normipelejäkin kattoo päivällä jälkikäteen, itseasiassa parempi kun voi kelata vuoronvaihdot/mainokset. Muistaa vain laittaa hide spoilers asetuksista ettei tuloksissa tai katseluosiossa näy scoret.
 

Beardsley78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle, Dodgers
Näitä Youtuben pelejä en ole koskaan ite pystynyt kattomaan vaikkei olis tilaustakaan kun puolet pelistä on selostaja ja kommentaattorit ja Youtubella yleensä random tyypit vetämässä. Melkein aina jää normipelikin kattomatta jos Dodgers, Yankees, Brewers, Mets, Red Sox ei ole ykköstiimi kopissa. Olen myös saattanut lopettaa symppaamani jengin pelien seuraamisen kun koppi vaihtuu. Onneksi joka peliin koti ja vieras selostus saatavilla eli kököt useimmin saa vältettyä.
 

Beardsley78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle, Dodgers
Pari random huomiota kaudesta.

Siitä huolimatta mitä joukkuetta kannattaa, on usein suurin huomio AL East divisioonassa (Dodgers v Giants mehukas aina, tosin jotenkin ilman Poseya jälkimmäinen aiempaa heikompi ok alusta huolimatta). Red Soxin liikkeet offseasonilla tuntuvat todella omituisilta. Renfroe/JBJ diili jossa saivat huomattavasti paskemman mutta tutun pelaajan 5m kalliimmalla palkalla, ei vain pysty ymmärtämään. Onko sitten ollut jotain pukukoppikränää Renfroe/vanha kaarti tai virh.arvio että JBJ on vielä vanhan maineen veroinen puolustuksessa ja Red Sox luuli että äijä korjataan 20homerin kuntoon. Itse ottaisin hitaamman Renfroen puolustukseenkin ensin tumpun takia.

Sitten 140miljuunaa Storylle vaikka Xander lukittuna 2025 asti. Ottaen huomioon että lyöntinäytöt ainoastaan Coorsilta(hitter friendly) vielä. JD on taas vuoden vanhempi ja aina klesana niin taitaa olla Rays v Yankees skaba, ellei ole nyt jo Toronton aika päästä potkuhousuistaan. Itse koen Torontolle ratkaiseviksi Springerin terveys ja pystyykö rotaatio suorittamaan hintalappujen mukaan. Ribivoimaa joukkueessa kyllä on.

Itse toistaiseksi jännittänyt eniten peliä jossa Verlander aloitti ekan kerran TJ(vanhin ikinä MLB starter paluu tästä) jälkeen ja meinas itku päästä jo rosterit nähdessä. Dusty wtf Jason Castro pleitin takana, mies on about niin vara vara catcher kuin voi olla. Ei osaa johtaa peliä eikä freimaa. Maldonado kuitenkin erinomainen catcher, mm viime vuoden pleijareissa vastustajan manager sanoi Maldonadon voittaneen heidät mennessään täysin off script aiemmin nähdyistä yhdistelmistä syöttövalikoimissa. JV syötti upeasti mutta tiukka zone ja Castro räpylöimässä ei yhtään 50/50 strikea kotiin. Thor oli huimassa vireessä ja takkiin tuli mutta kausi JV lähtenyt uskomattoman hienosti. Fanittanut äijää uransa ja vaikka monesti feilannut WS pelissä, on myös sinne joukkueensa ensin vienyt. Unohtumattomia Yankees kyykytyksiä pleijareissa vanhalta äijältä kun noilla uran inningeillä kaverin olisi pitänyt olla jo 5v kantositeissä, sen sijaan vielä lähtee 96mph tarvittaessa. Itse puhuu että vielä mestaruudesta pelataan niin siihen en usko vaikka post seasonille heikosta divarista menevät. Correa johtajana poissa, Springer poissa ja Altuve kujalla plus rotaatio on heikompi kuin yleinen arvio.

Vihaan esim.Seattlea joka julkisesti sanonut että keplottelee rostermuuveilla ja palvelusvuosilla ettei tarvi maksaa nuorille pelaajille MLB arb. ja sääntöjen ansiosta jolloin pelaajan eka FA mahis on vuosien päässä, mutta silti jotkut diilit hiukan arveluttaa. Esim. Tatis Jr. yli 300m parin vuoden näytöillä. Ei mitään taetta mikä nälkä, halu, terveys tai kyky edes 5v päästä. Varsinkin kun se pelityyli mistä maksetaan on hyvin kuluttava. Viime vuonna hiukan primadonnana pidetty Machado joutui tärkeässä pelissä huutamaan herralle täysillä "It's not about you!!!" moneen kertaan kun meni kuppi nurin tuomioihin ja tässä lajissa keskittyminen ja momentum on kaikki kaikessa. Tietenkin parempi että maksetaan pelaajille BB ja koris, kun jefussa valkoiset pukumiehet maksaa monopolirahalla(not guaranteed sopparit) tummaihoisille tyyliin rikkokaa ittenne meidän iloksi areenalla.

Dodgers aloittanut vakuuttavasti mutta suurin kyssärimerkki rotaatio. Urias ei pääse 94mph enää ja jotenkin ei riitä usko että Clayton pystyy koko kautta elämään samalla 87-89mph sliderilla. Toistaiseksi onnistuu kun pystyy sen videopeli tyyliin heittämään mihin haluaa.

Ensimmäisiä livepelejä aikanaan tuli katsottua n. vuoden -90 paikkeilla kun silloinen ilmaiskanava NBC näytti perjantaisin pelin mikä oli nannaa. Paljon on muuttunut matkalla, mutta itselleni ylivoimaisesti paras uudistus viime vuosilta on strike zonen korjaus. Vielä 15v sitten vaikka säännöissä lukee polvista nänneihin, niin peleissä tämä oli nilkoista polven ja reiden väliin ja monissa peleissä leveyssuunnassa dumarit antoivat 30-40cm pleitiltä. Jos kuvittelette lyöjän näkymää kun bullpenista tulee äijä viskomaan 95-100mph ja pitäisi astua pleitille että ylettää lyömään niin hoh hoijaa. Jos luet syötön väärin niin pallo otsassa. Zonen muutoksen tukena kaikkiin lähetyksiin tullut näkyvä valkoinen strike alue, on myös johtanut siihen että dumareita on pystytty reittaamaan, plus vaikka dumarit ei myönnä, he pystyvät katsomaan että urputtiko taho X nyt syystä vai ei ja tuliko sormea viuhuteltua hiukan herkästi katsomoon päin. Nyt syöttäminen on monipuolisempaa sekä kun saa syöttää ylemmäksi, sieltä pitänyt opetella lyömään pelkän barrelin tiputuksen sijaan. Osa tätä tietysti sticky stuff muutokset ja valvonta kun varsinkin 4seamerit ylös näistä saanut eniten kiddy uppia. Ilman tätä ed.mainittua muutosta ei varmaan tulisi pelejä päivittäin katsottua(yleensä jälkilähetyksenä, ei riitä tunnit valvomiseen ja mainoksiin).
 

Beardsley78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle, Dodgers

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
My bad. Luin tätä siten että 6v/120m/20-25 ja optio 26. Siis itekin luulin ennen tarkistusta että vain kausi tai pari jäljellä 120m diilliä.

Spotracista näkyy paremmin sopimuksen rakenne, eli pelaajalla on opt-out mahdollisuus tämän kauden jälkeen. Jos jää niin jatkuu 2025+ vesting option 2026. Alkukauden otteiden perusteella ei liene epäselvää, että ilman loukkaantumista tämä Boras tallin asiakas joko rutistaa Red Soxilta lisää rahaa ja/tai vuosia tai sitten suuntaa ensi talvena vapaille markkinoille.

edit. Borasin tallissa on yleensä niitä jotka haluavat maksimoida tulonsa, mutta Bogaerts viihtyy ilmeisen hyvin Bostonissa ja ilmoittanut haluavansa pelata sielä koko uransa. Eri asia sitten pääsevätkö arvosta ja vuosista yhteisymmärrykseen.
 

Mookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Sox, Bruins
Pari random huomiota kaudesta.

Red Soxin liikkeet offseasonilla tuntuvat todella omituisilta. Renfroe/JBJ diili jossa saivat huomattavasti paskemman mutta tutun pelaajan 5m kalliimmalla palkalla, ei vain pysty ymmärtämään. Onko sitten ollut jotain pukukoppikränää Renfroe/vanha kaarti tai virh.arvio että JBJ on vielä vanhan maineen veroinen puolustuksessa ja Red Sox luuli että äijä korjataan 20homerin kuntoon. Itse ottaisin hitaamman Renfroen puolustukseenkin ensin tumpun takia.

Sitten 140miljuunaa Storylle vaikka Xander lukittuna 2025 asti. Ottaen huomioon että lyöntinäytöt ainoastaan Coorsilta(hitter friendly) vielä.

Renfroe diili oli puhtaasti ostetaan halvalla ja myydään kalliilla -liike, jolla kasvatetaan farmia. Tuossa Chaim on onnistunut, kun tätä nykyään Red Soxeilla on yksi parhaimmista farmeista huonoimman sijaan. Nuo kaupassa mukana tulleet prospectitkin paukuttaneet aika hyvin tällä kaudella alasarjoissa: Alex Binelas .286/.417/.597/1.014 (A+), David Hamilton .288/.376/.450/.826 (AA). Olen kyllä varma, että Seiya Suzuki oli tarkoitus tuoda Bostoniin ja JBJ:n oli tarkoitus olla vain neljäs outfielderi, mutta toisin kävi ja se näkyy osaltaan tuloksissa.

Muutenkin tuossa on aika mielenkiintoinen jatkumo kauppojen suhteen jos polkua haluaa seurata. Benintendi kaupattiin muualle, rahaa säästyi hirveästi ja saatiin vielä kasa prospecteja mukaan. Renfroe napataan puoleen hintaan, käytettiin rahoja muiden reikien paikkaamiseen ja kaiken lisäksi herra tarjoasi vielä parempaa vastinetta rahalle kuin Benintendi. Nyt sitten elämänsä parhaan kauden jälkeen farmiin haalittiin lisää lupauksia kauppaamalla Renfroe eteenpäin ja syömällä pari vuotta JBJ:n palkkakuluja. Pienillä keskivertotason pelaajien kaupoilla farmiin saatiin hurja määrä lottolippuja, josta vain tulevaisuus näyttää monestako kehittyy tuottava major leagueri. Kaikenkaikkiin näyttää juuri siltä kuin OOTP:tä olisi pelattu!

Näin 150+ Red Soxien peliä viime vuonnakin katsoneena onhan tuo Renfroe vs JBJ puolustuksessa kuin yö ja päivä puhtaasti silmämääräisestikin. Renfroen käden paikalla oleva tykki vain niin helposti vääristää totuutta, oli se miten viihdyttävä tahansa. Statcastin Outs Above Averagessa, OAA:ssa (tämän hetken paras puolustusta mittaava yksittäinen tilasto) viime kaudella Renfroe oli miinuksella ja 59. surkein aloittava pelaaja. Kertoo kyllä paljon miten kauheaa katseltavaa viime vuoden joukkue oli kentällä välillä, kun Red Soxeissa Renfroeta huonompiakin puolustajia oli neljä kappaletta, että täysin tarpeeseen se JBJ:n räpylä kyllä hankittiin.

Kaiken kaikkiaan Renfroen kaltainen pelaaja on kuitenkin helposti korvattavissa tulevaisuudessa, enkä muutenkaan usko että tänä vuonna 31 vuotta täyttävä Renfroe tulee toistamaan uransa parasta vuottaan. Tänä vuonna tuo pallokin on kuolleempi, niin en usko siksikään pääsevän 30:een homeruniin enää uudestaan. Tämän hetken OPS tippunut jo viime vuodesta .816 -> .702, vaikka lämpenevien kelien kanssa se varmasti vielä paraneekin. Toki Renfroen kanssa Red Soxit olisivat aavistuksen parempia tällä hetkellä, muttei se yksistään ratkaisisi joukkueen ahdinkoa. Ihan tyytyväinen olen siis kauppoihin.


Story sitten hankittiin puhtaasti korvaamaan X-man tulevaisuudessa. Hyvin valitettavasti en näe, että Bogarts tulee Bostonissa jatkamaan noilla palkkapyynnöillä mitä esitti. $33-35M pyyntö vaan on aivan liikaa, joten Storyllä on pärjättävä niin kauan, että Marcelo Mayer on valmis isojen poikien peleihin. Rahat tullaan luultavasti käyttämään Deversin pitkäaikaiseen sopimukseen, mutta hänkin pyysi valitettavasti aivan mahdottomia. Hyvin vaikea nähdä, että Devers pelaisi pitkään enää kolmospesällä, kun taso oli viime vuonnakin sitä että OAA:ssa ollaan koko liigan kolmanneksi surkein kenttäpelaaja puolustuksessa. DH:lle $300M sopimuspyynnöt ovat varmasti sitten aivan liikaa Red Soxien johtoportaalle.
 
Viimeksi muokattu:

Beardsley78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle, Dodgers
Kuinkahan kauan näitä OAA on tarkasti raportoitu kun miettii menneitä aikoja? Ehkä silmällä peliä katsottuna random katsoja on saattanut pitää esim. Jeteriä ok puolustajana paikalleen satunnaisen hypärin saattelemana, kun totuus kuitenkin että maila oli miehen input ja puolustus että erroria ei tule kun ei edes kerkeä yrittämään palloihin johon puolella liigan SS on jonkinlainen mahis päästä käsiksi. :)
 

Mookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Sox, Bruins
Kuinkahan kauan näitä OAA on tarkasti raportoitu kun miettii menneitä aikoja? Ehkä silmällä peliä katsottuna random katsoja on saattanut pitää esim. Jeteriä ok puolustajana paikalleen satunnaisen hypärin saattelemana, kun totuus kuitenkin että maila oli miehen input ja puolustus että erroria ei tule kun ei edes kerkeä yrittämään palloihin johon puolella liigan SS on jonkinlainen mahis päästä käsiksi. :)

Täysin sama ongelmahan on Bogaertsin pelissäkin, viime vuonnakin OAA:ssa liigan toiseksi huonoin SS ja kaikki vain sen takia kun "range" ei vaan riitä puolustuspelissä.

EDIT: Tuosta OAA:sta unohdin mainita, että tilastopalvelu Frangraphsikin muutti oman WAR-tilaston (fWAR) laskemiskaavaa aivan tuossa parin viikon sisään. Nyt puolustusta kuvaavassa laskukaavan osassa käytetään myös OAA:ta ja monet tulokset muuttuivat selkeästi. Tääläkin aiemmin keskustellun Lindorinkin meriitit otetaan laskutavassa nyt paremmin huomioon ja viime kauden WAR nousi puolellatoista pojolla 2.7 -> 4.2, joka jo loistava WAR kaudelle. Linkin takaa löytyy kivaa vertailutaulukkoa suurimmista muutoksista.

 
Viimeksi muokattu:

Beardsley78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle, Dodgers
Tiesin kyllä ettei Renfroe ole laatupuolustaja ja ymmärrän joukkuetta seuraavalle että pitää laskea aina mukaan prospectit mutta kuten sanoit lottoarpoja ovat nämä. Tietysti myös valuuttaa tuleviin diileihin jos mlb tasolle eivät kehity.

This said on kuitenkin huomioitava ettei OAA miinuksella ole mikään kuoleman suudelma. Renfroe on 2017-2022 +1. Ymmärrän että seuraavat herrat lyö eri tasolla(oletetusti) mutta perspektiiviä samalta ajanjaksolta:
Trout +2
Acuna Jr +3
Soto 0
Pillar -1
Yelich -3
Verdugo -4
Hicks -7
Benintendi -16
Fowler -20
Harper -22

Kuluva 2022 kausi:
JBJ +2 OPS .571 (ura .702, 2021 .497)
Renfroe +1 OPS .702 (ura .783, kehuttu 2021 .816)

Me voimme agree to disagree, varsinkin kun molempien at batit näyttänyt siltä että Renfroe nousussa katastrofialun jälkeen ja JBJ näyttää tasan siltä mitä ollut jonkun kauden.
 

Beardsley78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle, Dodgers
Jos lukee Infieldin osalta OAA tilastoja ei tarvi kauaa lukea kun ymmärtää ettei täysin tosissaan tätä statistiikkaa lukea. Liigan 2 vahdit ei ole niin paskoja että esim DJ Mehu olis +44 ja samaan aikaan 5kertaisilla wheeleillä (SS pystyy pelaamaan) Jonathan Villar -20. Devers ja Moustakas biittaa Urshelan myöskin 3 pesällä :). Parhaimmillaan suuntaa antava tämä tilastointi, voi tietysti olla OF suunniteltu ja ei ihan toteudu oikein IF osalta.
 

Beardsley78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle, Dodgers
Mä olin missannut tämän että muitakin mukana pikkaisen aiemmin ja kyseessä myöskin reaaliaikainen toiminta. Sitten roskisten paukutuksella päästiin pisimmälle ennen kuin käry kävi :). Voi tietenkin huudella että hei noi meni mestaruuteen asti, me vaan koklattiin, mutta oisko muut joukkueet lopettaneet ilman kiinni jäämistä. Tuskin.

"And a previously sealed letter from commissioner Rob Manfred revealed that the Yankees were using the replay review room and dugout phone to decode signs in 2015-2016, and fined $100,000. The Red Sox were also penalized for using Apple Watches to steal and communicate signs. "

 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
LA Angelsin Reid Detmers syötti viime yönä no-hitter:in Angelsin voittaessa Tampa Bay Raysin 12-0. Detmers on vasta 22-vuotias ja pelasi 11:nnen ottelunsa MLB:ssä aloitussyöttäjänä, vaihtosyöttäjänä Detmers ei ole pelannut.

Hieman aiemmin samana yönä Houston Astrosin Justin Verlander flirttaili no-hitterin kanssa mutta vastassa olleen Minnesota Twinsin Gio Urshela onnistui lyömään singlen kahdeksannessa vuoroparissa. Verlander lopetti ottelun tämän vuoroparin jälkeen. Verlander oli viime kauden sivussa Tommy John leikkauksen takia ja kaudella 2020 pelasi vain kerran. Verlander on syöttänyt 3 no-hitteriä, eniten no-hittereitä tilaston kärjessä on Nolan Ryan seitsemän, toisena on Sandy Koufax neljällä no-hitterillä.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Katselen Nationals-Mets peliä. Natsin neljännellä sisävuorolla tapahtui aika omituinen juttu. Juan Soto löi palottomassa tilanteessa tuplan, lyömään Josh Bell jonka lyönnillä sekä Soto että Bell paloivat kolmospesälle. Lyönti meni kolmospesävahti Luis Guillormelle joka taggasi Soton kolmoselle. Bell eteni polton takana ykköselle ja yritti edetä kakkoselle jonne tuli harhaheitto josta syystä Bell päätti yrittää vielä kolmospesällekin. Se oli tuhoontuomittu yritys mm siksi että Soto makasi edelleen kolmosella jalat kakkospesän suuntaan. No olisi Bell palanut joka tapauksessa mutta nyt ei voinut edes yrittää.
 

Beardsley78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle, Dodgers
Kattelin peliä ja räpytin kännykkää samalla ja sitten wait what hetkinen. Vähän sellainen little league sirkus meininki. Metsin selostaja sanoi Walkerin siinä ekan tagin jälkeen tuijottaneen Sotoa maassa kuin "anteeksipyytävänä" mutta kyllä se oli selkeä "stay down, this is my house" kohtuu tiukan alistuksen jälkeen. Seuraavassa AB Soto oli kyllä niin latautunut ettei meinannut housuissa pysyä, Walker kuitenkin hoiti palon siitä ja hauskaa kun vain katteli muualle Soton tehdessä niitä tanssejaan extra intensiivisesti yrittäen lukita katseita mano i mano :).

Alkais jo pleijarit, voi sitä tunnelmaa. Tosin Yankees v Blue Jays peleissä otettiin jo hyvin kierroksia kun molemmat haistaa että se on heidän Raysin kauppa tuo divisioona. Jays tosin kohta sivuraiteella jos ei ala voittoja tulla. Yankees näyttää (ja tuntuu)todella vahvalta, mutta tietysti pleijarit aina oma juttunsa, vastassa liigan parhaat ja paineet päälle.

Aikaisempiin JV läppiin korjaus että Houston alkanut pelaamaan ja näyttääkin vahvalta meno. Correan korvannut Pena(toinen Pena hifkifanit) ollut tulessa ja Altuve alkanut osua. Jos Gurriel ei ole tippunut ikäkielekkeeltä ja alkaa mätkiä niin vaikea voitettava on Astros. Edelleenkään en rotaatioon ja peniin luota mutta jos tekee 10 juoksua per peli, voi kummulla olla vaikka Wakefield.

Aikaisempaan JBJ v Renfroe watchiin update:

JBJ: OAA +2, Runs prevented 1
.198 / HR 0 / RBI 8 / OPS .556

Renfroe: OAA +2, Runs prevented 2
.227 / HR 8 / RBI 13 / OPS .756

Ei Renfroekaan mitenkään tulessa ole ollut, sen jo ribeistä ja avg näkee vaikka on 8 homeria. JBJ on ollut vielä paskempi kuin mitä odotin.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Alkais jo pleijarit, voi sitä tunnelmaa.
Voi siihen on vielä pitkä aika, tämä on oikea maraton ja mitään ei ole ratkaistu.
Kun innokkaana Mets-fanina katson sarjataulukkoa niin Metsillä on tilanne 22-11 ja kaikki muut divisioonavastustajat ovat hävinneet enemmän pelejä kuin voittaneet niitä. Jos tämä tilanne tuntuu hyvältä, voi muistella kautta 1972: 21.5. Metsin saldo oli 25-7 jolla johtivat divisioonaansa reilusti mutta lopulta tuloksensa oli 83-73 ja post season paikka jäi kauaksi.
Mukavahan tilanteesta on nauttia niin kauan kuin nautintoa kestää.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Mets voitti juusi St. Louis Cardinalsin 11-4 ja siiirtyi tilanteeseen 25-14. Huono uutinen on se että Max Scherzer jätti ottelun kesken kertoen että ei voi syöttää enää. Keskustelupalstat täyttyvät arveluista mutta tietoa Scherzerin mahdollisen loukkaantumisen laadusta ei ole: parhaimmillaan kyseessä on joku kramppi josta ei aiheudu pelitaukoa, pahimmillaan asia voi olla melkein mitä vain. Joukkueessa on sarjan ehkä kaksi parasta aloitussyöttäjää: Scherzer ja Jacob deGrom joista kumpikaan ei ehkä ole pelikunnossa.
Tilannetta vaikeuttaa se että rotaatiosta on loukkaantumisen takia sivussa myöskin Tylor Megill jolla on jonkinlainen jännetulehdus heittävässä kädessään.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Scherzerillä on "oblique strain" joka on käsittääkseni jonkinlainen kylkivamma ja pitää Scherzerin sivussa 6-8 viikkoa, mitä se sitten tarkoittaakaan. Vielä viime yönä Mets onnistui voittamaan jatkovuoroparissa St. Louis Cardinalsin 7-6 ja on voittanut 40 pelistä 26 mutta asia ei voi jatkua yhtä hyvänä, ei vain voi.

Viime yön pelistä löytyy ainakin minusta erikoinen tilastomerkintä. Wikipediassa hitti määritellään näin:
In baseball statistics, a hit (denoted by H), also called a base hit, is credited to a batter when the batter safely reaches or passes first base after hitting the ball into fair territory, without the benefit of an error or a fielder's choice.

Ja ottelun mlb.com sivuston raportista löytyy yhdeksännestä vuoroparista seuraava:
Paul Goldschmidt singles on a ground ball to third baseman Eduardo Escobar. Harrison Bader scores. Brendan Donovan to 3rd. Fielding error by third baseman Eduardo Escobar.
Eli samasta lyönnistä sekä hitti Goldscmidtille että virhe Escobarille?
 

Qotscha

Jäsen
Ja ottelun mlb.com sivuston raportista löytyy yhdeksännestä vuoroparista seuraava:

Eli samasta lyönnistä sekä hitti Goldscmidtille että virhe Escobarille?
Tuossa näkyy kyseinen tilanne. Asiaa hieman pähkäiltyäni näkisin tilanteen tulkitun siten, että ilman virhettä Escobarin "ordinary effort" ei olisi riittänyt polttamaan ketään etenijöistä, vaan tuloksena olisi ollut juoksu, Donovan kakkoselle ja Goldschmidt ykköselle (single). Nyt sitten Escobarin virheen seurauksena Donovan pääsi kakkoselta kolmoselle. (Tunnustan myös asiantuntemukseni aiheen tiimoilta melko ohueksi.)
 

Txjokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Men in Blue ja muut oikeudenjakajat
Tuossa näkyy kyseinen tilanne. Asiaa hieman pähkäiltyäni näkisin tilanteen tulkitun siten, että ilman virhettä Escobarin "ordinary effort" ei olisi riittänyt polttamaan ketään etenijöistä, vaan tuloksena olisi ollut juoksu, Donovan kakkoselle ja Goldschmidt ykköselle (single). Nyt sitten Escobarin virheen seurauksena Donovan pääsi kakkoselta kolmoselle. (Tunnustan myös asiantuntemukseni aiheen tiimoilta melko ohueksi.)

Nää on aina niitä, kun ottelun jälkeen tilastoistaan kiinnostunut pelaaja tulee väittelemään kirjanpitäjän kanssa, miten se oikein menikään. Siis ihan Suomessakin. Meillä vaan ei ole mahdollisuutta tarkistella asiaa jälkeenpäin videolta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös