Ma 7.12.2020 Spartak Moskova - Jokerit

  • 7 365
  • 108

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Hyvä? Oletko tosissasi? Antoi yhden maalin jo, kiekko viety lavasta useampaan otteeseen ja ylöspäin ei saa mitään aikaan. Kaikkea muuta kuin hyvä.
Mitä nyt käynnisti yhden hyökkäyksen ja syötti takatolpalle, mutta Mörkö ei osunut kiekkoon ja sitten olikin jo ensimmäisenä omissa. Ihan rehellisesti en muista kovinkaan montaa huonoa suoritusta häneltä, enkä toisaalta jaksa takertua johonkin yhteen kompurointiin.

Toki on hänellä, kuten koko Jokereiden pakistollakin edelleen paljon parannettavaa. Liikaa jää vedot Spartakin blokkaajiin.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Giroux lähimuistillesi en voi mitään. Enkä ole varma tarkoitatko nyt koko Jokeriaikaa vai tätä peliä. Krejcikin osalta on helpompi ottaa esille ne hyvät 60 minuuttiset eli yksi kpl SKA pelejä.

Tämä Krejcikistä. En usko riittävän tuolla liikkeellä keväällä. Verrokkeina viime keväänä Andrei Markov ja Staffan Kronwall.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Hyvä tästä tulee.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tuosta "käsisyötöstä" vihellettiin toisessa pelissä Jensenille jäähy.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Se on sit Nelli jatkoilla.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Pari minuuttia peliä, 2-2 ja meillä on jäällä tehoduo Pihlström - Junttila, omissa pyöri tietenkin. Voisiko ehkä noissa tilanteissa skipata yhden vaihtokierroksen ja antaa vastuuta sellaisille jätkille, jotka voisivat edes jotain saada hyökkäyspäässä aikaan?
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi jumalauta mistä kulmasta laittaa sisään. Jos kannu tällä kaudella halutaan, on Lindbäckin onnistuttava täydellisesti. Kalnisilla ei riitä, ei löydä peliinsä Rämömäistä godmodea ikinä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös